2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy canım yakınmışız evet ben atatürk kız meslek lisesinde okumuştum bağlarda belki duymuştursun...

valla kuzum bn bu avrupa yakasını hiç bilmiyodum yaklaşık 1 senedir burda oturuyorm yani evlendiimden beri..normalde kadiköylüyüm bostancı tarafında oturuyoduk ama işte mecbur buraya taşındık o yüzden kendi mahallemi bile pek bilmiyorm..zaten böyle bi yön adres özürlülüğüm var..40 senede öğrenirm bi yeri..

veriyorz cnm sürekli veriyorz..zaten derlerya veriilmiş sadakanız varmış diye..onlar sayesinde belkide Allah acıdı ne bilim işte bi şekilde korudu Allah..varya hatta düşerken aklımdan şu geçti..bak o kdr kısa sürede nasıl geçti bilmiyorm düşme esnasında hayır dedim içimden bu bize olamaz yani bn tek olsaydım olurdu ama bnm bebeğim çok küçük Allah ona acır sonucunda bişey olmamalı o daha melake fln gibi saçma şeyler düşündüm ya..

canım çok geçmiş olsun.. Rabbim yavrularımızı korusun..

merhabalar çok uzun zamandır giremiyordummm vakit bulamıyorum...birkaç sorum olucak bana yardımcı olursanız sevinirim..rota virüsü aşısını yaptıracakmısınız..bebişleriniz sümüksü kaka yapıyrmu bizim bayadır devam eden sümüksü ve yeşil kaka sorunumuz var...tahlil yaptırdık ama birşey çıkmadı..

kızlar bugün yeni bir doktora daha gitttik. bu gittiğimz 4.doktor oldu. yine sonuç aynı, hiçbirşey bulamadılar.
dün kızım yine kötüleşti. daha önce bahsetmiştim sanırım. bir anda kasılmaya başlıyor vücudu, elleri kolları çenesi. kaskatı kesiliyor nefes alamıyor. 1dakikadan az sürüyor bu olay ve mosmor oluyor bebeğim. hiçbişey yapamıyorum başında çırpınıyorum sadece. ne zaman biticek bu bilmiyorum, doktorlar sebebini bulamıyor hiçbir neden yok çocuğunuz gayet normal diyorlar ama tekrar oldu dün. çok korkuyorum dua edin bize.

biz yaptırdık aşıyı. doktorumuz yaptırmamızı önerdi, bazı drlar önermiyor ama
benim kızım da bi ara sümük gibi yapış yapış yapıyordu kakasını kendiliğinden geçti sonra

Allah yardımcınız olsun canım.. kalple ilgili bişey olabilirmi acaba? EKGmi ne diyolar ondan çekilirmi acaba bebeklere..
bişey zorluyo demekki yavruyu.. canım yaaaa kıyamam.

Allah yardımcınız olsun canım.. kalple ilgili bişey olabilirmi acaba? EKGmi ne diyolar ondan çekilirmi acaba bebeklere..
bişey zorluyo demekki yavruyu.. canım yaaaa kıyamam.

cnm 2 haftadr hastanelerdeyiz. herşeye bakıldı eeg bile çekildi. tüm tahliller yapıldı ama hiçbirşey bulunamıyor.

Canlarım hepınız cok cok saolun yazdıklarınızda tesellı buldum,tek basıma dahada zorlanırdım,buda benım ımtıhanımmıs napalım,hıc yapmaz dedıgım esım megerse 2aydır benı aptal yerıne koymus,ben hep hıssedıodum hatta annemle bıle paylasmıstım ve hep Rabbıme dua edıyodum,boyle bırsey varsa karsıma cıkar dıye,hergun mesajlarını sılen kocam dun unutmustu ve benım okumama vesıle oldu,uzulmemeye calısıyorum sutum gıder dıye korkuyorum,kızım bıberon almıyo,eger sutum gıderse ac kalır kuzum,ben onun bu yaptıgını omrum boyunca unutmıcam,hıcbıse eskısı gıbı olamıcak ama ortada kızım var,onun ıcın katlanıcam
hepınızı sevıyorum

cnm inş en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu...
buna benzer benim küçük kardeşimde de bu tarz şeyler oluyordu dr lar bişi yok dedi hep ama bi süre bu şekilde kaskatı kalıp mosmor oluyordu...ama sadece bişeye sinirlenirse böyle oluyordu...HAYAL ne zaman böyle oluyor hiç izlemledin mi ???

normalde evdeyken bişeyi yok. ama ne zaman bir yere gidip gelsek kalabalığa girse, eve döndüğümüz zaman böyle oluyor. ilk mevlütten sonraki gün başladı. kardeşinin durumu nasıl düzeldi peki?

normalde evdeyken bişeyi yok. ama ne zaman bir yere gidip gelsek kalabalığa girse, eve döndüğümüz zaman böyle oluyor. ilk mevlütten sonraki gün başladı. kardeşinin durumu nasıl düzeldi peki?

canım aynısı benım erkek kardesımde vardı,bırseye sınırlendıgınde aynı dedıgın gıbı olurdu,hemen yuzune su vururduk oyle kendıne gelırdı yavrucak,annem kardesımın bu durumunun ılk defa dogumevınde dogum yaptıktan sonra kardesım sarılık gecırdı ve kuvezde kaldı,o derın derın uyurken hemsıre ıgne yapmıs bacagından ve ılk orda morarmıs yavrucak,gıtmedgmz doktor kalmadı bıtanesı dıyaframı gelısmemıs nefesı tıkanıyo demıstı,cok sukur sonra kendılıgınden gectı ama bızede neler cektırdı,dılerım rabbımden tez zamanda atlatırsınız

canım nazar değmiş olabilir bence ...
benim kardeşim zamanla kendiliğinden düzeldi...yani dr lar bişi olmadığı için herhangi bi tedavi uygulamadılar...
bizimkisi hırslanıp sinirlenince böyle oluyordu birden mosmor kesiliyordu...sen sürekli oku HAYALi nazardanda oluyor bu tür şeyler...

Kendı derdıme ole bı dusmusumkı gozum bıse gormuyo,bernacım sana cok cok gecmıs olsun bıtanem,rabbm bıda yasatmasın sana boyle bı durumu

aynı şeyi bizde kız kardeşimde yaşadık ilk olduğunda daha yeni doğmuştu banyo yapturırken hatırlıyorum tepesinde çok sık su döktü komşumuz o anda nefes alamadı kas katı kesildi, ellerini sıktı, çenesini kitledi zor zar açıldı sonra daha sonra çok ağaldığı zamanlar yaşamaya başlaık bunu, 6 yaşına kadar falan devam etti bir şeye kızınca hemen kendini sıkıyrdu, nedenini bulamadık bizde şükür kendiliğinden geçti, rabbim bebeğine şifa versin inşallh

sağol cnm inşallah atlatırız. çok yoruldum artık, geceleri her an yine olucak die başında oturuyorum. uyuyamıyorum bile artık. sürekli korku içindeyim. ben bu haldeyken eşim mışıl mışıl uyuyor. ona sorsan çok üzülüyor ama benm kadar üzülemez bence. erkekler cidden çok bencil ve rahatlar. senin de başına gelenleri okudum Allah sabır versin gerçekten zor. lohusalık döneminde erkekler nedense böyle şeylere meyledebiliyor çok sık duyuyorum. benm eşim de bi ara çok ilgisizleşmişti bambaşka biri olmuştu. şimdilerde normale döndü

yaptırıcam ben 3.ayda..benim kızımda sümüksü yeşil yapıyodu biara doktor tahlil istedi ne olur ne olmaz diye 30dk içinde götürme fırsatım olmadı bi türlü sonrada kesildi zaten..kan ilacından yediklerinden olabilir demişti doktor bana..

Kendı derdıme ole bı dusmusumkı gozum bıse gormuyo,bernacım sana cok cok gecmıs olsun bıtanem,rabbm bıda yasatmasın sana boyle bı durumu

yok cnm ne dmk sn böyle bi durumun içiindeyken bni mi düşünceksin..biz iyiyiz Allahtan ucuz atlattık..sizde inşallah iyi olursunuz en kısa zmnda..

canım büyük oğlumda bir kere başıma geldi doktor hemen yüzüne üfle demişti.bir dahada olmadı ama olursa üfle demişti.dene istersen bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…