- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.221
oyy canım yakınmışız evet ben atatürk kız meslek lisesinde okumuştum bağlarda belki duymuştursun...
cok cok gecmıs olsun kızlarr bebklerınızle okurken bıle nasıl korktum sızlerı dusunemıyorum artık bı yerlere kızlar basınızın gozunuzun sadakası olsun dıye bıseyler verın yuce rabbım mkorumus
dün çok korkunç bişey oldu..her zamanki gibi oğlumla babayı karşılamaya gttik metrobüsün oraya bizim çarşıda yolları yeniliyolar heryer heryerde kaldırımları fln komple söktüler..neyse tam babayla buluştuk karşıya geççez oğlumda mei taide kucaamda bu arada..ayağım bi takıldı kaldırıma oğlumla yere düştük ama o 2 san. içinde bn neler düşündüm aklınız almaz yani..bütün korku senaryoları aklımdan geçti..bn az kalsın oğlumun üstüne düşüyodumki ellerimi yere koydum oda yarısına kdr mei taiden çıktı kafasında 2 kat şapka vardı kenarı kaldırıma süründü ve herkes toplandı etrafımıza kaldırmaya çalışıyolar..babada şokta..bn ağlamaya başladım kafasını çarpmadı dimi diye herkese soruyorm herkes yok yok çarpmadı mrk etme çarpsaydı zaten ağlamaktan duramazdı dediler..ama bn hala kaset takılmış gbi sorup durdum herkese ağlayarak aklımı yitirdim o an..hemen şapkasını çıkardım kafasını kontrol ettm bişey yoktu Allahtan..düştüüğümüzde ağladı ama sonra sarılınca hmn sustu....heralde oda çok korktu..eşim sna bişey oldumu diye soruyo ama bn önemli değilim ona bişey olmasın dedim o an zaten bacağım kopsa acısını hissetmezdim evladımı düşünmekten..eve gelene kdr ruh gibiydim..çok kötü bişey ya o an anladımki evlat acısı hiçbişeye benzemiyo..bütün yüreğimden geçen şey Allahım ona bişey olcaksa bnm canımı al..biliyorum Allahın işine karışmak gibi olmasın söylediğim kötü bşey ama aklımdan öyle şeyler geçtiki ya bişey olsaydı ya şöyle olsaydı böyle olsaydı diye resmen şuurumu kaybettim eve gelene kdr..Allahım hiçkimseyi evladıyla sınamasın..evladını kaybedenlerede çoook büyük sabırlar versin dayanılcak acı değil..
merhabalar çok uzun zamandır giremiyordummm vakit bulamıyorum...birkaç sorum olucak bana yardımcı olursanız sevinirim..rota virüsü aşısını yaptıracakmısınız..bebişleriniz sümüksü kaka yapıyrmu bizim bayadır devam eden sümüksü ve yeşil kaka sorunumuz var...tahlil yaptırdık ama birşey çıkmadı..
kızlar bugün yeni bir doktora daha gitttik. bu gittiğimz 4.doktor oldu. yine sonuç aynı, hiçbirşey bulamadılar.
dün kızım yine kötüleşti. daha önce bahsetmiştim sanırım. bir anda kasılmaya başlıyor vücudu, elleri kolları çenesi. kaskatı kesiliyor nefes alamıyor. 1dakikadan az sürüyor bu olay ve mosmor oluyor bebeğim. hiçbişey yapamıyorum başında çırpınıyorum sadece. ne zaman biticek bu bilmiyorum, doktorlar sebebini bulamıyor hiçbir neden yok çocuğunuz gayet normal diyorlar ama tekrar oldu dün. çok korkuyorum dua edin bize.
Allah yardımcınız olsun canım.. kalple ilgili bişey olabilirmi acaba? EKGmi ne diyolar ondan çekilirmi acaba bebeklere..
bişey zorluyo demekki yavruyu.. canım yaaaa kıyamam.
kızlar bugün yeni bir doktora daha gitttik. bu gittiğimz 4.doktor oldu. yine sonuç aynı, hiçbirşey bulamadılar.
dün kızım yine kötüleşti. daha önce bahsetmiştim sanırım. bir anda kasılmaya başlıyor vücudu, elleri kolları çenesi. kaskatı kesiliyor nefes alamıyor. 1dakikadan az sürüyor bu olay ve mosmor oluyor bebeğim. hiçbişey yapamıyorum başında çırpınıyorum sadece. ne zaman biticek bu bilmiyorum, doktorlar sebebini bulamıyor hiçbir neden yok çocuğunuz gayet normal diyorlar ama tekrar oldu dün. çok korkuyorum dua edin bize.
cnm inş en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu...
buna benzer benim küçük kardeşimde de bu tarz şeyler oluyordu dr lar bişi yok dedi hep ama bi süre bu şekilde kaskatı kalıp mosmor oluyordu...ama sadece bişeye sinirlenirse böyle oluyordu...HAYAL ne zaman böyle oluyor hiç izlemledin mi ???
normalde evdeyken bişeyi yok. ama ne zaman bir yere gidip gelsek kalabalığa girse, eve döndüğümüz zaman böyle oluyor. ilk mevlütten sonraki gün başladı. kardeşinin durumu nasıl düzeldi peki?
normalde evdeyken bişeyi yok. ama ne zaman bir yere gidip gelsek kalabalığa girse, eve döndüğümüz zaman böyle oluyor. ilk mevlütten sonraki gün başladı. kardeşinin durumu nasıl düzeldi peki?
canım aynısı benım erkek kardesımde vardı,bırseye sınırlendıgınde aynı dedıgın gıbı olurdu,hemen yuzune su vururduk oyle kendıne gelırdı yavrucak,annem kardesımın bu durumunun ılk defa dogumevınde dogum yaptıktan sonra kardesım sarılık gecırdı ve kuvezde kaldı,o derın derın uyurken hemsıre ıgne yapmıs bacagından ve ılk orda morarmıs yavrucak,gıtmedgmz doktor kalmadı bıtanesı dıyaframı gelısmemıs nefesı tıkanıyo demıstı,cok sukur sonra kendılıgınden gectı ama bızede neler cektırdı,dılerım rabbımden tez zamanda atlatırsınız
merhabalar çok uzun zamandır giremiyordummm vakit bulamıyorum...birkaç sorum olucak bana yardımcı olursanız sevinirim..rota virüsü aşısını yaptıracakmısınız..bebişleriniz sümüksü kaka yapıyrmu bizim bayadır devam eden sümüksü ve yeşil kaka sorunumuz var...tahlil yaptırdık ama birşey çıkmadı..
Kendı derdıme ole bı dusmusumkı gozum bıse gormuyo,bernacım sana cok cok gecmıs olsun bıtanem,rabbm bıda yasatmasın sana boyle bı durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?