- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.241
normalde evdeyken bişeyi yok. ama ne zaman bir yere gidip gelsek kalabalığa girse, eve döndüğümüz zaman böyle oluyor. ilk mevlütten sonraki gün başladı. kardeşinin durumu nasıl düzeldi peki?
yuh nası bi doktor o yahu 2 cm çok fazla değil mi?? doğumdan sonra bu ne hocam böle demedin mi?
ya benden açık renk kan geldi ve kesildi.ertesi gün tekrar geldi.ben şimdi eşimle ilişkiye girebilir miyim yoksa adet mi olmuş oluyorum
kızlar bugün yeni bir doktora daha gitttik. bu gittiğimz 4.doktor oldu. yine sonuç aynı, hiçbirşey bulamadılar.
dün kızım yine kötüleşti. daha önce bahsetmiştim sanırım. bir anda kasılmaya başlıyor vücudu, elleri kolları çenesi. kaskatı kesiliyor nefes alamıyor. 1dakikadan az sürüyor bu olay ve mosmor oluyor bebeğim. hiçbişey yapamıyorum başında çırpınıyorum sadece. ne zaman biticek bu bilmiyorum, doktorlar sebebini bulamıyor hiçbir neden yok çocuğunuz gayet normal diyorlar ama tekrar oldu dün. çok korkuyorum dua edin bize.
gusül abdesti al.
endişelenme canım benim yiğenimde aynı durumdaydı ağlayınca mosmor olup bayılıyodu suyla falan zor yıltıyoduk elimizde kalcak diye çok korkuyoduk doktor kansızlıktan dedi kopkoyu bi kandamlası vermişti 1 buçuk yaşına kadar onu kullandı doktor ağlatmamaya çalışın geçer demişti en fazla 7 yaşına kadar sürer demişti 3, 4 yaşına kadarda sürdü inşallah seninki daha kısa sürer, ağlatmamak için her dediğini yaptığımızdan biraz nazlı bi çocuk oldu hepsi bu şimdi kocaman bi delikanlı oldu liseye gidiyo:)))
Canım benim kızda da kaka problemi var ben armut suyu veriyorum armutu cam rendede rendeleyip süzüyorum suyunda kaşıkla veriyorum.Böyle günde 1 defa yapıyodu bizimkide dün yapmadı bugün ıkınıp duruyo sabah verdim bakalım belki yapar sabah akşam veriyorum sende denie istersen bizimde şu kaka durumumuz düzene girseydi yapamadımı çok rahatsız oluyo yaptığında çok rahatlıyo mışıl mışıl uyuyo.
bizimki ağlarken değil hiçbirşey yokken durup duruken oluyor...
abdest aldım da merak ettiğim eşimle ilişkiye girebilir miyim sakıncası var mı?eşim bekleyipduruyor
belki ağlamaya bile gücü yetmiyo bünye zayıflığından oluyo yani inşallah önemli bi sebebi yoktur ne diyim geçmiş olsun
bide kızlar bişey sorcam bebeğinizi memede uyuttuğunuzda gazını çıkarmadanmı yerine koyuyosunuz? benimkide memede uyuyo gazını çıkarayım derken uyanıyo
belki ağlamaya bile gücü yetmiyo bünye zayıflığından oluyo yani inşallah önemli bi sebebi yoktur ne diyim geçmiş olsun
bide kızlar bişey sorcam bebeğinizi memede uyuttuğunuzda gazını çıkarmadanmı yerine koyuyosunuz? benimkide memede uyuyo gazını çıkarayım derken uyanıyo
Konusacak cok seyım ama hıcbıseyım yok,ıkı kere ıkı dortten baska bıseyler etmelıydı ama etmeıyomus,ne acıkı dun aksam ogrenmıs bulundum,ama gelın gorınkı tum yollar kızıma cıkıyor ve ben hıcbıse yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?