2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esperanza canım gecmıs olsun yengemın oglundada oluyordu ama buyuyunce 4 5 yaslarında gıttı kendı kendıne aglatmamaya calıs allah yardımcın olsun ınsalah gecer

normalde evdeyken bişeyi yok. ama ne zaman bir yere gidip gelsek kalabalığa girse, eve döndüğümüz zaman böyle oluyor. ilk mevlütten sonraki gün başladı. kardeşinin durumu nasıl düzeldi peki?

canımmm sen bebeişini okutt nazar değmiş bnce ben pek sallamazdım nazarı geçn alışveriş merkezinde kucağımdaydı çokta kalabalıktı alalhım gelen geçen sevdi biri kucana alamak istedi falan 3 gün ağladı oğlum uyumadı yıktı ortalığı okuya okuya okuya şimdi ii oldu çok şükür artık çok dikkat etcem gerçekten bebeklere çok nazar değiomuş

ya benden açık renk kan geldi ve kesildi.ertesi gün tekrar geldi.ben şimdi eşimle ilişkiye girebilir miyim yoksa adet mi olmuş oluyorum

endişelenme canım benim yiğenimde aynı durumdaydı ağlayınca mosmor olup bayılıyodu suyla falan zor ayıltıyoduk elimizde kalcak diye çok korkuyoduk doktor kansızlıktan dedi kopkoyu bi kandamlası vermişti 1 buçuk yaşına kadar onu kullandı doktor ağlatmamaya çalışın geçer en fazla 7 yaşına kadar sürer demişti 3, 4 yaşına kadarda sürdü inşallah seninki daha kısa sürer, ağlatmamak için her dediğini yaptığımızdan biraz nazlı bi çocuk oldu hepsi bu şimdi kocaman bi delikanlı oldu liseye gidiyo:)))

Son düzenleme:

bizimki ağlarken değil hiçbirşey yokken durup duruken oluyor...

kızlar benim bildiğim armut kabızlık yapar yanlışmı biliyorum ben??

merhaba güzel anneler, geçmişi nasıl okudum ne hatırlıyorum hiç bilmiyorum tam tamına 2 saattir geçmişi okumaya çalısıyorum ama huysuz kızım izin vermiyor. Allahım bu çocuk neden böyle yaa evi toparlamak için ordan oraya koşuyorum ağlıyor yanına gdyorum falan tamamen çöküşlerdeyim

bernysita; hayatımm çok geçmiş olsun bende çok korkuyorumm düşerse diye. Allaha bin şükür minnoşunun hiçbir şeyi yok annesi.Allah korur bebekleri. ona brşey olmasın derken iyiki de kendinide yaralamamışsın canım,ikinize de çok geçmiş olsun. çok korkutun nasıl korkmayacaksın ki insanın canı gider o anda yaa.

esperanzaa;canımm tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim,ama sorun ne onun bilinmemesine de üzüldüm. umarım yenidoğan çevreye alışma sürecidir canım,arkadasların dedigi gbi geçicidir.sen moralini yüksek tut hayatım.

isolde;canım benim Allahım o minik yavrun için sabrını versin inşallah. sırf senin değil o küçücük yavrununda günahına girmiş o adam,Allah ıslah etsin. kolay değil biranda yuvayı yıkmak,en iyi kararı sen verirsin kendin için. Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallah.

geçmişte okudugum hatırlamadıgım baska arkadaslarım var ise özür dilerim aklımda bukdr kaldı,kızımı sallıyorum bir yandan pusetinde,dermanım kalmadı artık.

bizimki ağlarken değil hiçbirşey yokken durup duruken oluyor...

belki ağlamaya bile gücü yetmiyo bünye zayıflığından oluyo yani inşallah önemli bi sebebi yoktur ne diyim geçmiş olsun

bide kızlar bişey sorcam bebeğinizi memede uyuttuğunuzda gazını çıkarmadanmı yerine koyuyosunuz? benimkide memede uyuyo gazını çıkarayım derken uyanıyo

gece hiç çıkarmıyorum, gündüzde eğer emip tekrar uyuma eğilimindeyse çıkarmıyorum

valla bn çıkarmadan yatırıyorm çünkü çıkarırsam uyanır..uyanınca gaz sıkıntısı varsa ztn ıkınıp duruyo o zmn müdahale ediyorm..ama her emmeden sonrada uyumuyo..eğer uyanıksa tabiki çıkarıyorm..zatne omzuma alınca adam gibi geğiriyo hatta bazen bnde kendide korkuyo çıkardıı sese..

merhaba kızlar
bernysita çok geçmiş olsun verılmış sadakanız varmış.
isolde cok uzucu ama guclu olmalısın bebeğin için. çok üzüldüm.

kızlar söylemeyi unuttum biz bugn aşı olduk sonunda..eve gelince ölçtm ateşi çıkmayı bırak düşüyodu elleri yanakları buz gibiydi..ama bi sorun var sanırm bn hasta oluyorm çok kötü hissediyorm kndimi ya bademciklerim şiş gibi elim ayağım çekiliyo halsizim..neden böyle oldu ya..oğlumda geldimizden beri uyuyo..7 saattir yani..sadece 2 kere emmeye kalktı oda bn kaldırdm..şimdi bidaha ölççem bakalm nasıl durumlar..bide ilk 1 saat içinde felaket feryatlar ederek uyandı ağladı susturamadm bikaç dk..sanki etinden et koparıyolar gibi..sonra sustu uyudu..uyuyuş o uyuyuş hala yatıyo..

kızlar bebegımın poposu pişik oldu dısarda ıslak mendılle sılmek zorunda kalmıştım evde ıslak pamukkla sılıyorum sanırım o yuzden oldu isilik gıbı pütür pütür ve galıba yakıyor bebegım cok huzursuz hep kıpır kıpır.sebamedın onleyıcı kremını kullanıyordum . şimdıı poposu acık yatırdım ustune battanıye ortup. bır krem tavsıyenız olur mu? gecırecek etkılı bı krem ?

canım gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor inanmak istemiyor Allah yardımcın olsun inşallah

kızlar bakın ne dicem sizee. şimdi benim çok çok merak ettigim bir mark vardı . ürünleri azcık pahalı,pişik kremi 50 tl falan. okdr cok krem alıyoruz ki 50 tl bile koyuyo işe yaramıcak ise.
bende geçen nette gördüm numune istiyorsunuz yolluyorlar. bende istedim yolladılar hem bebek için pişik kremi,hem kolik yağı,hem rahatlatıcı masaj yağı,2 tanede anneye birseyler ama onlara bakmadım bile kızımın ürünleri varken.
bebegimin poposuda mantar olmustu doktor bi krem verdi sürmez olaydım kıpkırmızı olmustu kızımın poposu yanmıs gbi resmen. sonra bu numuneler gelince pişik kremini kullandım ve resmen dibim düştü. 2 günde geçti kızarıklıgı,mantarı. Allaha sukur şimdi rahat poposundan yana kızım. deneyin isterseniz. herkese mutlaka yolluyorlar. memnun kalırsanız size alırsınız büyük boy ürününü.

http://www.daffny.com.tr/sample/tr.asp?id=ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…