- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.281
bizde bugun aşı olduk 2 bacak bir kol sizindemi öyle oldu aşılarınız arkadasın bırı agızdanda yazmısta sızdede agızdan verıldımi.benım bebeyımınde keyfı yok colpol verdım agrısı var belli durmuyor cunku bakalım gece nasıl olacak.
kıslar limangoda yine Prima indirimde. paketi 21,90 fırsatı kaçırmayın .
geçende yine böyle bir indirim vardı ben 3 numara 4 paket almıstım birini açtım 3 buçuk paket var yani. acaba 3 numara bez ne kadar süre kullanılır ki şimdi 3 mü alsam 4 mü acaba bilemedim
canım bnce 4 numara al 3 yeter sanki hem elinde kalmazz her ihtimale karşı
yarın sabah aşılarımız var tabii ben şimdiden strese girdim
kızlar yeşil kakaya cevap vermediniz sizde de oluyor mu?
benim doktorum üşüttüğü zaman yeşil olur dikkat et üşütmemeye demişti, ben de gerçekten üşütmüştüm o ara,sonra çok dikkat ettim ve geçti..
kızlar yeşil kakaya cevap vermediniz sizde de oluyor mu?
Bebeğinin gaz sıkıntısı bitmeyen arkadaşlar yediklerinizin dışında giydiklerinize dikkat ediyormusunuz. Annenin ayağını ve sırtını üşütmemesi gerek. Ben doğum yaptığımdan beri patik giyorum. Çoğunlukla üzerimde hırkada oluyor. Çok şükür oğlumun gaz sıkıntısı olmadı. Gazı yok değil hatta bazen üşüdüğü için kokusu çok ağır oluyor ama çoğunlukla kendi çıkarıyor bende bazen dizlerini karnına bastirarak yardım ediyorum. Kızımda gaz ilaçları kullanmıştık ama oğlumda kullanmadım. Ben hep kimyon ve rezene içiyorum sadece.
uyuyamıyorum kızlar, yine bebeğim o kasılmaları yaşayıp nefessiz kalırsa korkusuyla uyuyamıyorum. başında bekliyorum yine sabaha kadar da bekleyeceğim.her gece böyle çok zor oluyor napıcaamı şaşırdım artık.
benmki çok ağlamıştı aşılarda. hatta kanamıştı bacağına yapılanlardan biri. hemşire enjektörü çıkarırken resmen kan fışkırdı. çok üzülmüştüm bebişimin o haline.. aşıya gitmeden önce calpol içirmiştim ben, bi de 6 saat snr tekrar verdim. hiç ateşi çıkmadı, sorun yaşamadık neyseki.
bizim de yarın sabah.. inşallah canı acımaz yawruların ateşleri de çıkmaz.. şurup ya da fitil vercekm misin?
ayyy yavruuuum
ne yapalım mecbur herşey onların sağlığı için katlanacağız canım sıkma sen canını
şimdiden geçmiş olsun
uyuyamıyorum kızlar, yine bebeğim o kasılmaları yaşayıp nefessiz kalırsa korkusuyla uyuyamıyorum. başında bekliyorum yine sabaha kadar da bekleyeceğim.her gece böyle çok zor oluyor napıcaamı şaşırdım artık.
mervişcim bizde perşembe olduk aşımızı.hemşire bu aşılar artık ateş yapmıyo desede ateşini ölçtüm,çıkmadı inşallah seninkide çıkmaz.
bi de hemşire aşıdan sonra çok ağlarsa bi çay kaşığı calpol ver dedi.aşıdan geldik 4 saat sonra çokk ağladı memeyi seven kızım memeyi bile almadı o zaman verdim calpolu sonra 3 saat uydu kızım,rahatladı,demekki ağrı yaptı aşı yavruma.sonra 8 saat sonra yine durmadı yine verdim.sende çok ağlarsa ateşi çıkmasını beklemeden ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?