2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım 3 bacaklardan vurulan pnömokok ve 5li karma aşısı koldan olan verem aşısı bunlar devletin zorunlu yaptıkları. ağızdan olan rota virüsü aşısı bu isteğe bağlı yapılabiliyor.

Bebeğinin gaz sıkıntısı bitmeyen arkadaşlar yediklerinizin dışında giydiklerinize dikkat ediyormusunuz. Annenin ayağını ve sırtını üşütmemesi gerek. Ben doğum yaptığımdan beri patik giyorum. Çoğunlukla üzerimde hırkada oluyor. Çok şükür oğlumun gaz sıkıntısı olmadı. Gazı yok değil hatta bazen üşüdüğü için kokusu çok ağır oluyor ama çoğunlukla kendi çıkarıyor bende bazen dizlerini karnına bastirarak yardım ediyorum. Kızımda gaz ilaçları kullanmıştık ama oğlumda kullanmadım. Ben hep kimyon ve rezene içiyorum sadece.

canım bnce 4 numara al 3 yeter sanki hem elinde kalmazz her ihtimale karşı

yarın sabah aşılarımız var tabii ben şimdiden strese girdim

benmki çok ağlamıştı aşılarda. hatta kanamıştı bacağına yapılanlardan biri. hemşire enjektörü çıkarırken resmen kan fışkırdı. çok üzülmüştüm bebişimin o haline.. aşıya gitmeden önce calpol içirmiştim ben, bi de 6 saat snr tekrar verdim. hiç ateşi çıkmadı, sorun yaşamadık neyseki.

kızlar yeşil kakaya cevap vermediniz sizde de oluyor mu?

gizkancım benim oğlana da oluyo arada ama geçiyo merak etme
diğer arkadaşlar üşütmekten demişler olabilir
ama sanki yeşil kaka yaptığında daha çok ağlıyor gibi geliyor bana
karnı ağrıyor diye düşünüyorum o zaman

canım bende sırtımdan yeleği ayağımdan çorabı eksik etmeyeym dedim ama
olmuyo anacım terden ölüyorum çok bunalıyorum

isoldecim canım ne kadar üzülme desekte üzülmemen imkansız kolay birşey değil çok zor bir durum
inşallah eşin gerçekten pişman olur da bu yaşadığın ilk ve son olur.
yuva yıkmak çok kolay,sen en doğrusunu yapıyorsun fevri davranıp ayrılmaya kalkmamışsın
işte anne olmak demek böyle olgun düşündürüyor kendinden çok yavrunu düşünüyorsun...
canım çok üzüldüm allah birdaha yaşatmasın...

uyuyamıyorum kızlar, yine bebeğim o kasılmaları yaşayıp nefessiz kalırsa korkusuyla uyuyamıyorum. başında bekliyorum yine sabaha kadar da bekleyeceğim.her gece böyle çok zor oluyor napıcaamı şaşırdım artık.

Allah yardımcın olsun canım,inşallah tez zamanda geçer kendiliğinden çok üzüldüm.dua ediyorum minişine inşallah kabul olur.

ahh yavrum kan fışkırdı demek,ağlıyor ya içim parçalanıyor vallahi hemşireleri boğasım geliyor. neyseki aşı vurcak hemşireyi pek severim umarım çok ağlatmaz yavrumu yaa

bizim de yarın sabah.. inşallah canı acımaz yawruların ateşleri de çıkmaz.. şurup ya da fitil vercekm misin?

canım ben fitil ne şurup almadım yarın gidicem aşıdan sonra hemşire ne derse o. inşallah vermemiz gerekmez,inşallah çok ağlamazlar yaa. öyle içten ağlıyorki miniğim gözlerinden yaşlar akıyor bir kötü oluyorum bir kötü oluyorum

ayyy yavruuuum
ne yapalım mecbur herşey onların sağlığı için katlanacağız canım sıkma sen canını
şimdiden geçmiş olsun

mecbur tabi ki,hastalıklardan korunmaları için ama işte gel gör ki içim bi fena. Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallahh canımm

Allahımm tez zamanda şifasını versin yavrunun canım,yatamazsın ki nasıl yatıcan insanın evladından önemli bir şey var mı? şükürler olsun ki okdr tetkik sonucu tertemiz çıktı hayatım,bu kasılmaları da geçicidir inşallahh miniğinin.

mervişcim bizde perşembe olduk aşımızı.hemşire bu aşılar artık ateş yapmıyo desede ateşini ölçtüm,çıkmadı inşallah seninkide çıkmaz.
bi de hemşire aşıdan sonra çok ağlarsa bi çay kaşığı calpol ver dedi.aşıdan geldik 4 saat sonra çokk ağladı memeyi seven kızım memeyi bile almadı o zaman verdim calpolu sonra 3 saat uydu kızım,rahatladı,demekki ağrı yaptı aşı yavruma.sonra 8 saat sonra yine durmadı yine verdim.sende çok ağlarsa ateşi çıkmasını beklemeden ver

çiçeğimmm o zaman benim ilk olarak evime bi Calpol almam lazımm :44: ayy inşallah çıkmaz ateşi yaa, bizim sıpa da pek nazlı, istedigini yapmayınca alt dudağını büzüyo,titretiyo,başlıyor feryadaaa ahh ahh parmağında oynatıyo bizi vallahii. ağrısı olursa düşünemiyorum halimizi
demekk kızın memeyi almayı,bak buna şaşırdım iştee,bizimki nasıl olcak nasıl atlatıcaz aşı sonrasını merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…