- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.401
kızlar kadınlar kulubunden suuucummm ısımlı arkadas 4 aylık bebgını kaybetmıs cok cok uzuldum acısını paylasalım ve herkezden bebgve kendısının acısının dınmesı ıcın dua beklıyorr dualarımız ıkısıyle cok zor bız bu kadar uzulmus aglarken annesı ne haldedır yuce rabbım kımseyı evlat acısıyla sınamasınnn
annecının bebegı ıcın yazdıkları ne kadar zor
ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii
acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!
annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı
Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...
yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum
bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...
annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama
Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...
arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,
4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....
Bende doldurdum soyledigin gibi yeni bos sayfa acildi. Ama musteri temsilcimiz sizjnle irtibata gececektir yazdi. Bi daha doldur istersen.. Bu arada milupa uye degilseniz hemen olun kizlar. Hamileyken kargo yolladilar numuneler falan. Bide bebisim dogunca gonderdler. Bi dahada 6 aylikken yollicaklar sanirim. Kasik ve numuneler falan.
rezene papatya anason ve naneyi demle günde birkaç kez birkaç kaşık ver ve kendin de iç sabah akşampzt günümü anlatmak istiyorum size saat 9 buçukta emzirdim gazını çıkarma çalışmalarım başladı
ara ara sakinleşse bile maksimum 10 dakka sürdü ve sürekli bağırdı bu böyle saat 16.00 a kadar devam etti
çıkalım dolaşalım dedim aldım yavrucumu çıktık evden çıkar çıkmaz sızdı
parka gittim banka oturdum kucagımda oğluşumla uyuyakalmışım (geceyi de uykusuz geçirmiştik)
karaltıları filan fark ediyorum ama gözlerimi açamıyorum neyse uyandığımda 16.30 du saat
eve geldik uyumaya devam etti oğlum 18.00 a kadar sonra uyandı emzirdim ve yine gazz
ara ara sakinleşse bile yine ağlamalar son gaz devam edyordu sanki etini kesiyorlar öyle şiddetli bağırıyo
ha sustu ha susacak derrken saat 00.00 oldu
eşim hadi çıkalım dedi ve arabaya bindik 1.30 kadar dolaştık uyudu eve geldik
yatagına yatırdım uyandı aynen bağırmaya devam tekrar çıktık 3.30 a kadar dolaştık
eve geldik uyudu uyuduk 5.30da da uyandık alt değiştir em gaz çıkar derken 07.30 da tekrar uyuduk ve
09.30 da uyandık ve evden çıktık hastany-eye gittik
haftada 1 veya 2 kez gittiğimz hastaneler beni iyice tüketti
bi doktorun dediğine diğeri olmaz diyo bu yüzden evde
zinco metsil elma yağı sab simplex ve son olarak bio gaia ilacımız var
yavrumun daha yeni kırkı çıktı
küçücük ama sürekli ağlıyo gözlerinden yaş geliyo ve inanmazsınız ama
uykusuzluktan ve ağlamaktan gözleri şişiyo
ne duyduysam yapmaya çalışıyorum
iyi giyiniyorum üşütürsem gaz olur diye
kimyon veriyorum
gaz yapacak hiçbi şey yemiyorum
zaten kahvaltı harici yediğim bi şey de yok
ne yapabilirim bi akıl vern
kızlar kadınlar kulubunden suuucummm ısımlı arkadas 4 aylık bebgını kaybetmıs cok cok uzuldum acısını paylasalım ve herkezden bebgve kendısının acısının dınmesı ıcın dua beklıyorr dualarımız ıkısıyle cok zor bız bu kadar uzulmus aglarken annesı ne haldedır yuce rabbım kımseyı evlat acısıyla sınamasınnn
annecının bebegı ıcın yazdıkları ne kadar zor
ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii
acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!
annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı
Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...
yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum
bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...
annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama
Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...
arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,
4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....
ciddimisin? nasıl oluyo ya 2 no..prima premium mu kullanıyosun? yani olur olmasına ama küçk oluyo sızdırır yani zorlamaya grk yok rahat rahat oluyo 3 no..2 artık belden kısa olmaya başladıı için 3 e geçtm..yoksa beden olrk olur ama rahat değil yani
Merhaba herkese... trtr de gülben ergenin programında sütü olan ve sütü olmayan anneler blog sitesinde buluşup bebeklerine anne sütü buluyorlar... çok ilginç ve duygusal birşey bu... sütü olmayan anne kendi bölgesindeki sütü olan anneyi site yöneticisinin yönlendirmesiyle buluyor ve süt kardeş yapıyorlar yavrularını...
faydalanmak isteyenler:
MarkaAnne
bu arada bugün benim doğum günüm ve evlilik yıldönümüm aman hiç sevmiyorum böyle ilan yapmayı, kutlamanız içinde söylemiyorum sadece sizleri çok sevdiğim için bilmenizi istedim...benim ve yuvam için dua edin... ben eşimide, oğlumuda çok seviyorum... iyiki varsınız... ve iyiki oğlum olduda sizleri onun sayesinde tanıdım...
ya az önceki yazımı yazdım ya kapı çaldı ve eşimden hediye geldi... hiç beklemiyordum ve inanılmaz duygusallaştım...
Eki Görüntüle 417603
bana bunu göndermiş kekten kalp başta çiçek sandım saf gibi...aradım hemen ye diyor o olmadan boğazımdan geçermi hiç...
Allah herkesin karşına hayırlı eş çıkarsın...
binlerce kez şükürler olsun doğru insanı karşıma çıkardığın için...
Merhaba herkese... trtr de gülben ergenin programında sütü olan ve sütü olmayan anneler blog sitesinde buluşup bebeklerine anne sütü buluyorlar... çok ilginç ve duygusal birşey bu... sütü olmayan anne kendi bölgesindeki sütü olan anneyi site yöneticisinin yönlendirmesiyle buluyor ve süt kardeş yapıyorlar yavrularını...
faydalanmak isteyenler:
MarkaAnne
bu arada bugün benim doğum günüm ve evlilik yıldönümüm aman hiç sevmiyorum böyle ilan yapmayı, kutlamanız içinde söylemiyorum sadece sizleri çok sevdiğim için bilmenizi istedim...benim ve yuvam için dua edin... ben eşimide, oğlumuda çok seviyorum... iyiki varsınız... ve iyiki oğlum olduda sizleri onun sayesinde tanıdım...
ya az önceki yazımı yazdım ya kapı çaldı ve eşimden hediye geldi... hiç beklemiyordum ve inanılmaz duygusallaştım...
Eki Görüntüle 417603
bana bunu göndermiş kekten kalp başta çiçek sandım saf gibi...aradım hemen ye diyor o olmadan boğazımdan geçermi hiç...
Allah herkesin karşına hayırlı eş çıkarsın...
binlerce kez şükürler olsun doğru insanı karşıma çıkardığın için...
pzt günümü anlatmak istiyorum size saat 9 buçukta emzirdim gazını çıkarma çalışmalarım başladı
ara ara sakinleşse bile maksimum 10 dakka sürdü ve sürekli bağırdı bu böyle saat 16.00 a kadar devam etti
çıkalım dolaşalım dedim aldım yavrucumu çıktık evden çıkar çıkmaz sızdı
parka gittim banka oturdum kucagımda oğluşumla uyuyakalmışım (geceyi de uykusuz geçirmiştik)
karaltıları filan fark ediyorum ama gözlerimi açamıyorum neyse uyandığımda 16.30 du saat
eve geldik uyumaya devam etti oğlum 18.00 a kadar sonra uyandı emzirdim ve yine gazz
ara ara sakinleşse bile yine ağlamalar son gaz devam edyordu sanki etini kesiyorlar öyle şiddetli bağırıyo
ha sustu ha susacak derrken saat 00.00 oldu
eşim hadi çıkalım dedi ve arabaya bindik 1.30 kadar dolaştık uyudu eve geldik
yatagına yatırdım uyandı aynen bağırmaya devam tekrar çıktık 3.30 a kadar dolaştık
eve geldik uyudu uyuduk 5.30da da uyandık alt değiştir em gaz çıkar derken 07.30 da tekrar uyuduk ve
09.30 da uyandık ve evden çıktık hastany-eye gittik
haftada 1 veya 2 kez gittiğimz hastaneler beni iyice tüketti
bi doktorun dediğine diğeri olmaz diyo bu yüzden evde
zinco metsil elma yağı sab simplex ve son olarak bio gaia ilacımız var
yavrumun daha yeni kırkı çıktı
küçücük ama sürekli ağlıyo gözlerinden yaş geliyo ve inanmazsınız ama
uykusuzluktan ve ağlamaktan gözleri şişiyo
ne duyduysam yapmaya çalışıyorum
iyi giyiniyorum üşütürsem gaz olur diye
kimyon veriyorum
gaz yapacak hiçbi şey yemiyorum
zaten kahvaltı harici yediğim bi şey de yok
ne yapabilirim bi akıl vern
bir iki damla çay kaşığının yarısı kadar hakiki zeytin yağı içirdim midesi bulanmasın die emziğinizi pekmeze batırdım az hemen peşinden onu emzirttim...kulak çubuğu ile yine zeytin yağı ile poposuna uyarı verdik anüs çevresini yağladık öyle içine sokmadık hafif kenarlarından uyarı verdık..ayaklarını aşşağı yukarı hareket ettiririm devamlı birde günde iki kere bebe yağı ile karnına masaj yaptım...banyo yaptırdık banyo sırasında yine karnına masaj yaptım...bendede kabızlık olur arada kayısı kompostosu iç bol bol az cık şeker at suyunu iç kayısılarınada ye hem sütün artar hem senin hazmın kolaylaşır sütünden de bebeğe geçer mutlaka
yok canım beyazlık.kızımın ağzındada yokMantar falan mi oldcaba canim beyazliklar var mi? Bebisten gecebiliyor?
Canım benim oğlumda öyleydi dün, benim sana diyebileceğim olabildiğince sakin al yavrunu kucağına, sendeki stresi ve üzüntüyü hissetmesin, bunu hissedince daha çok ağlıyorlar, ben yaptıklarımı anlatayım sana...
Oğlum ilk ağlamaya başladığında sakin olmaya çalışıyorum, onu kucağıma alıyorum ve bir yandan gaz çıkarırken bir yandan da kulağına onu çok sevdiğimizi,onunla olmaktan mutlu olduğumuzu filan söylüyorum (tabi oğlum ağlıyor hala) sonra kulağına hafif bir sesle şarkı söylüyorum, birde burnunu boynuma dayıyor, kokumu hisstemekte ona iyi geliyor ve yavaş yavaş sakinlyor, ama bazen sakinlemediğide oluyor... sakinlemediğinde acayip derecede ikimizde terlemiş oluyoruz ve bu onu daha çok bunaltıp bağırtıyor, ee kucağımdada olsa yatakta da olsa bağırıyor nasılsa, bende kanepeye koyuyorum, gidiyorum güzelce elimi-yüzümü yıkıyorum, ferahlıyorum-sakinliyorum ondan sonra kucağıma alıyorum ve aynı işleme devam
boşuna demiyorlar gaz çıkarmanın ve kaka yapmanında insanı mutlu edip alkışlanabileceğini anne olunca öğrendim
canım ya benim bebeğimde aynıydı ne içireceğimi şaşırmıştım evde bi sürü gaz ilacı vardı benimkide öğlen 12de uyurdu akşam 7 ye kadar deliksiz yeni doğduğunda hemde 40ı çıkana kadar akşam 7 den sonrada sabaha kadar ağlıyodu artık sıkıntıdan iyice psikolojim bozulmuştu ama 40 çıktıktan sonra düzelmeye başladı bide colic-end şurubunu içiriyodum hergünde 2-3 çay kaşığı rezene veriyodum canım kırkıda çıkmış inşallah ağlamaları biter 40 dan sonra huyu değişir bebeklerin derler bizimkinin çok ağlaması bitmişti gecede uyumaya başlamıştı inşallah seninkide öyle olur bebişin huzurlu sakin gazsız ve özellikle gece bool bol uyuyan bebek olur
bio gaia ilacı bizde kullanıyoruz en az 3-4 gün yada 1 haftadan önce etkisini bekleme canım.birde hergün aynı saatte 5 damla veriyorsun dimi? inanılmaz rahatlıcaksınız emin ol... bio bizim herşeyimiz
benim durumum çok vahim canım bana ne kayısı ne bişey LAVMAN harici hiçbişey kar etmiyor ne yazıkki...masajda yapıyorum sedece zeytinyağı vermedim hiç anne sütü alıyor emziriyorum onu neyle karıştırıp verebilirimki? annem geldi az önce poposuna dediğin gibi zeytinyağıyla papixle uyarı verdik ama tık yok neden yapmıyorki?bazı bebeklerde olabiliyormuş ama içim hiç rahat değil benim gibi olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?