2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

rabbim o anneye çok sabır versin, çok kötü oldum ağlıyorum bi yandan bi yandan bebişemi bakıyorum, rabbim kimseyi sınamasın evladıyla, allahım sen esirge evlatlarımızı.

ya bn bittim ağlamaktan ya helak oldum..hıçkıra hıçkıra ağlıyorm bn o kadını düşünemiyorm...Allahım ona güç kuvvet versin acısını dindirsin..yok yok bn iyi değilim çok kötü oldm..durduramıyorm kndimi..bide öyle acıklı yazmış..Allahım kahroldum yaa

canım bende o sitede form doldurdum bakalım gelecek mi. milupaya bende hamileyken üye olmustum aynen banada 2 paket geldi suana kadar.

Bernysta canım bende 3 kullanıyrum ama sanki bacak arasında çok toplanıyor gibi geliyor bacakları ayrık olmasın kızımın :)) 5.500 kg 60 cm boyu. 2de küçük geliyor:)

anneyimben canım ben sadece devit veriyorum günde 3 damla.

DMF canım ikiside kutlu olsun mutluluğunuz gün geçtikçe artsın daim olsun inşallah nice mutlu yıllara. eşinde çok güsel sürpriz yapmıs. afiyetle yiyin:)

Rabbim esma kardeşimizin acısını hafifletsin Kevser su inşallah ona ahirette şefaatçi olur. Evlat acısı çok kötü bişey evladımız olunca anlayabildik inşallah o acıyı tattırmasn Rabbim inşallah Esmayada onu unuttursun unutulmaz ama en azından hafifletsin ve tekrar anne olmayı nasip etsin. Aminn

rezene papatya anason ve naneyi demle günde birkaç kez birkaç kaşık ver ve kendin de iç sabah akşam
ve ben aktardan gazero diye bitkisel bir damla aldım aktarcı tavsiye etti kullandım birkaç gün iyiydi
sonra ağlamaları başlayınca bıraktım vermedim,ama birkaç günlük sakinleşmesi bile bana yetti diyebilirim

DUYGUCUM doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olsun daha nice yıllara bebeğinle ve eşinle..Allah yuvanın mutluluğunu daim etsin..

ay Allah sana sabır versin nefesim kesildi... yarabbim bu ne acı... off Allahım sen yavrularımızı bize bağışla... Acılarını gösterme...

offff bugün çok sıcak hava evde az koşturdum ter içinde kaldım valla..akşamada annem geliyo bide kızlar mei tai mi yoksa slingo mu daha iyi ikisinin arasında kaldım bişe diyiverin alcam..

kimse kişisel algılamasın yani yanlış anlamayın beni ama keşke o yazıyı burda paylaşmasaydınız.daha hepimiz lohusayız.psikolojimiz hepimizin farklı farklı.allah bunu yaşayana sabır versin.kimselere yaşatmasın rabbim.önceden yorum yapmasamda geçmişi okuyordum artık okumıcam çok kötü oldum.

Allahım suuucum nickli adlı arkadaşımıza sabırların en büyüğünü versin inşallah.çok kötü oldum Allahım kimseye yaşatmasın inşallah
bu boğulma haberlerini çok duyar oldum Allahım esirgesin,bebeğini yanına alıp yatarak uyuyan ebeveynlerde dahaçok oluyor bu durum uyku ölüm demek çok dikkat etmek gerekir bu arkadaşınkide mi öyle oldu acaba.Allahım sabır versin.

evet canım 2 numara prima premiumda kullanıyorum prima pampers yenibebekte. hatta premium yeni bebeğe göre daha büyük.herhangi bir sızdırma falan hiç yaşamadım 6-7 saat kaldığı oldu gece pek almamaya çalışıyorum.sanırım bizim kız stokları tüketip 3 numaraya geçecek babamız bez stoğunu abartmış biraz 2 numara elimizde patlamasın diyor daha açılmamış 1 paketimiz var diğeride yarım şuanda

allah sabır versin, yavrusu cennette karşılasın onu inş. ben yazıyı okuyamadım bile bi kaç satır dayanabildim, Rabbim kimseye evlat acısı tattırmasın..

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.Sağlıklı,mutlu,huzur dolu nice senelere kuzucuğunla

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.Sağlıklı,mutlu,huzur dolu nice senelere kuzucuğunla

bio gaia ilacı bizde kullanıyoruz en az 3-4 gün yada 1 haftadan önce etkisini bekleme canım.birde hergün aynı saatte 5 damla veriyorsun dimi? inanılmaz rahatlıcaksınız emin ol... bio bizim herşeyimiz

benim durumum çok vahim canım bana ne kayısı ne bişey LAVMAN harici hiçbişey kar etmiyor ne yazıkki...masajda yapıyorum sedece zeytinyağı vermedim hiç anne sütü alıyor emziriyorum onu neyle karıştırıp verebilirimki? annem geldi az önce poposuna dediğin gibi zeytinyağıyla papixle uyarı verdik ama tık yok neden yapmıyorki?bazı bebeklerde olabiliyormuş ama içim hiç rahat değil benim gibi olmasın.

bio gaia ilacı bizde kullanıyoruz en az 3-4 gün yada 1 haftadan önce etkisini bekleme canım.birde hergün aynı saatte 5 damla veriyorsun dimi? inanılmaz rahatlıcaksınız emin ol... bio bizim herşeyimiz

sağolun kızlar inş kırkımız çıkınca geçer bu durum bio gaia biraz sakinleştirdi gibi
subebek her gün aynı saatte mi vermem gerekio sen kaçta veriorsun 5 damla veriorum ve buzdolabında muhafaza ediorum

kakasını yaptığında top top yapıyorsa kabız demektir ama 3 veya 4 gun sonunda herzamankı gıbı sıvı ve kahwerengi ise normalmiş bebeğin kilo alıyordur dediler bana gercekten öyle bir baktım bacakları falan kalınlaşmaya başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…