2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımm maşalalh demeden geçemicem oğluşun nasıl güzel kaldırmış kafayı bu bi kaç haftaya emekler haa:) bnmki bu kadar kaldıramıo allah bağışlasın ama çok ta tatlı maşallahh

Off o zaman seninki çok fena olmuş canım ya.Mutlaka bi doktora görün derim ben.

Canım büyüdükce o miktarı 5 dakika içerisinde bitiriyordur belkide ve o yüzden ağlıyordur.Benim sütümün miktarıda seninki kadar.Ben zorlayarakta olsa her göğüsü 15-20 dakika emziriyorum.Sonra üzerine mama takviyesi yapıyorum.
Benim oğlanda sürekli emerken uyuyor ama şişeyle mamayı içerken gözleri birden açılıyor.
Her gün yalvarıyorum rabbime yavrumu doyuracak kadar sütüm olsun diye..İnşaallah bizim gibi sütü yetmeyenler en kısa zamanda sütü fışkıran anneler gibi olurlar.

Aman yarabbim....Lohusa halimle okudum,içim parçalandı....Yorum yapamıyorum

sert bakışlı erkeğim... hediyemizle birlikte... sanırım bakışlarındaki sertlik mamayı yiyemediğinden...

canımm maşalalh demeden geçemicem oğluşun nasıl güzel kaldırmış kafayı bu bi kaç haftaya emekler haa:) bnmki bu kadar kaldıramıo allah bağışlasın ama çok ta tatlı maşallahh

sagol canım sanırım çok iri bir bebek olmadığı için kaldırabiliyor dönmeye başladı sağa sola doğru atıyor kendine artık koltuk üstünde tek bırakmaya korkuyorum..allah hepimizin bebeğini annelerine bağışlasın

ya arkadaşlar az önce paylaşılan suucumm adlı arkadaşın yazdığı topiğe bakıyorum hep bizim topikten arkadaşlar sanırım bende çok etkilendim... oğlum 1 saattir uyuyor ve ben onun yanına 250 kez gittim geldim... çok fena etkilendim... tamam acısıdır anlıyorum ama keşke duymasaydık ya sanırım sizde benim gibi oldunuz... bende saygı duyuyorum canım anneyim ben sen yazmıştın sanırım bu yazıyı ama böyle haberleri paylaşmayalım ya gerçekten unutumak için elimden geleni yapıyorum resim çekiyorum resimlere bakıyorum oyun oynuyorum pc den ama olmuyor kaç gün etkisinden çıkamam bu his şimdi birde aylar önce karnında bebeğini kaybeden bir arkadaşımız vardı hatta geçenlerde girip hamile olduğunun haberini paylaşmıştı ondada çok etkilenmiştim... biz çok hassasıs ve özellikle ben çok pipirikliyim kafayı yerim böyle yazılarla... doğum videosu bile izlemedim hatta hikayeleri okumayaya çalışıyordum doğum zamanı anlatmak istediğim kafama çok takarım ve bu olayıda şuan takmış durumdayım... Allahım bize bu acıyı yaşatma yalvarırım...

gelişimi hızlı gidio dönüo falan aman maaşallah oku bol bol olmasın nazar... aminn evlat acısı göstermesin allahh

aynen kafayı sıyırdım..1 saattir ağlıyorm..kadının açtığı konulara baktm bebeğiyle ilgili konular açmış onları okudum hatta bi konusuda bebeğinin sürekli yediklerinin boğazına kaçmasıyla ilgiliydi..bebeğim bunu nasıl yapabiliyor diye sormuş orda iyice bittim..harap oldum valla gözlerim şişti..valla bnde diyorm içimden keşke görmeseydim bu yazıyı günlerce etkisinden çıkamam ama neyse dua etcez onun için bari bi işe yarayalımbu konuda..elimizden gelcek tek şey bu..inşallah en kısa zmnda yeniden hamile kalır..sanırım şuanda onun için uğraşıyolar bugünde dr.a gitcekmiş dua edin diyodu..offffff yine kötü oldum zaten hastayım dahada halsizliğimi artırdı bu olay..Allahın dediği olur napalm..

kuzuya maşallah canım...
aman dikkat et minder fln koy önüne destek yap sürekli...

kızlar bebişleri gülen varmı 2 aylık oldu benim oğlan gülmüyo hala yav somurtuk zaten kaşları çatık sürekli sinirli olcak heralde sinirini yediğim

önce meme sonra mama ver canım, öyle memeyi bırakmaz bir de sakinken ver memeyi ağlarken çok aşırı açken falan hiç emmez uyku sersemi falan güzel emer.

aynı benim bebiş, gerçi benimki bugün çok mu açtı ne, calma biberonu da çekemeyip ağladı:S

benim de öyleydi altta yazdığım gıdaları alarak ve gece emzirerek baya arttı.

süt yapan gıdalar

marul(çok iyi)
rezene(çok iyi)
hurma(çok iyi)

tahin helvası
antep fıstığı
çörek otu
maden suyu

b12 ve balık yağı da sütün kalitesini arttırıyor

iyi ki doğmuşsun canım, ve eşinle birlikte nice yıldönümlerine hep mutlu olun.

kızlar ya bebklerınıze kalsıyum ılacından baska vıtamın verıyormusunuzz

kalsiyum vermiyorum ben, anne sütünde olmadığı için sadece d vitamini veriyoruz, multitabs onun içinde A ve c vitaminleri de var.

kızlar ben çok kötü oldum ya... benm kızım da nefessiz kalıyor ya boğulursa, ya korktuğum başıma gelirse? günlerdir başında nöbet tutyorum zaten bi de bu olayı duydum iice fena oldum. nie boğulmuş nasıl olmuş acaba benmki gibi bi durummu varmış..? çok moralim bozuldu çokkkk

Canım kötü düşünme ya lütfen, sen dikkatli olursan birşey olmaz, bir sorun olsaydı doktorun söylerdi, istersen başka doktorlara da götür için rahat etsin canım, daha iyi bileni çıkar elbet. Sütün azalır bak yıpratma kendini canım, hepimiz kötü olduk ama unutmaya çalışalım lütfen.

canım 4 doktora götürdük, biri alanında uzman ve tanınmış bir pediatrik nörolog. 2 gün hastanede yattık, tüm tetkikler yapıldı. doktorlar başka yapılabilecek bişey olmadığını gözlememiz gerektiğini söylediler. sebebi bilinemiyor bir türlü. boğulacak gibi oluyor nefessiz kalıyor kızım gözlerimn önünde ve ben hiçbişey yapamıyorum. bi de bu olayı duydum ya artık naparım bilmiorum

canım uykuda mı uyanırken mi, açken mi tokken mi, acaba ne tetikliyor? bizim bebiş de tükürüğünü yutup tıkanıyor bazen. Bir de bebiş öyle olunca kendi kendine mi düzeliyor, siz mi birşey yapıyorsunuz?

şu ana kadar 3 kez oldu. 3nde de uyanıktı. aniden kaskatı oluyor, gözleri kocaman açılıyor ve nefessiz kalıyor. yay gibi geriliyor çocuk. kendiliğinden geçiyor, tabi biz bu sırada panik halde kucağımıza alıyoruz, dili boğazına kaçmasın die parmağımızla dilini tutyoruz. 3nde de gezmeye gitmiştik, ev gezmesine yani. oradan dönünce oldu. belki tesadüftür bilmiyorum. nazardan olabilir deniyor. neye inanacağımı şaşırdım.

canım lütfen ya canı veren Allah sen gönlünü ferah tut. lütfen sen şuan bizden dahada hassassın farkındayım... takmayalım arkadaşlar az önce oğlum uyuyordu yazmıştım ya uyanma debelenme sesini hep duyar koşarım normalde yanına yine öyle oldu baltım ıı mıı sesleri geliyor koridorda giderken öksürür gibi oldum koştum çocuğu sarsıyorum şaşkın halde bana bakıyor ya yok yere evham yapıyorum o da anne ne oluyor ya der gibi baktıda kendime geldim saçmalamak yok duygu kafayı yersin dedim kendime...

kızlar bebişleri gülen varmı 2 aylık oldu benim oğlan gülmüyo hala yav somurtuk zaten kaşları çatık sürekli sinirli olcak heralde sinirini yediğim

canım bizimki 2 ayın içinde güldü gülmesi için onun çıkardığı seslerin benzerini yapıp şebeklik yapıyorum sevdiği oyuncak varsa onuda salla dur... bakalım işe yarayacakmı...

formu doldurdum ama kayıt alındı filan gibi hiçbişey olmadı.. tekrar boş form ekranı geldi. Doğrumudur??????

evet canlarım müşteri temsilcilerimiz irtibata geçcek dyo ama kimse aramıyo direkt ups ile geliyor kargonuz. kızımın 3 gün önce kıpkırmızı olan mantarlı poposu şuan tertemiz maşallah sağolsun Daffny. umarım sizde memnun kalırsınız.

canımmm benimmm mutlu yıllar mutlu yaşlarr ,Rabbim huzurunuzu ağzınızın tadını bozmasın hiçbir zaman,en kötü gününüz böyle olsun,gün be gün artsın mutluluğunuz bizde seni çookk seviyoruz kuzucum

canım benim sen sakın böyle kötü düşünme,sakin ol lütfen.Allaha sukur tetkikleri tertemiz kızımızın. gözetim altında olcak bir müddet,dönüşümlü olarak eşinle. peki doktorların yanında da oldu mu kasılmaları,? kasılma anında ne yapabilirsin söylemediler mi hiç?

hepimiz çok etkilendik,gözyaşları içinde okuduk,Rabbim peygamber sabrı versin inşallah. ömrü bu kadarmış,Rabbim en iyisini bilir.biz her aklımıza geldiğinde duamızı eksik etmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…