- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.421
bir iki damla çay kaşığının yarısı kadar hakiki zeytin yağı içirdim midesi bulanmasın die emziğinizi pekmeze batırdım az hemen peşinden onu emzirttim...kulak çubuğu ile yine zeytin yağı ile poposuna uyarı verdik anüs çevresini yağladık öyle içine sokmadık hafif kenarlarından uyarı verdık..ayaklarını aşşağı yukarı hareket ettiririm devamlı birde günde iki kere bebe yağı ile karnına masaj yaptım...banyo yaptırdık banyo sırasında yine karnına masaj yaptım...bendede kabızlık olur arada kayısı kompostosu iç bol bol az cık şeker at suyunu iç kayısılarınada ye hem sütün artar hem senin hazmın kolaylaşır sütünden de bebeğe geçer mutlaka
benim yaram bebeğimin memeyle oynamasından,kavga etmesindende diyebiliriz bu yüzden oldu.çekiştirip duruyor çünkü...kanamaya başladı yine kan kusuyor offf allahım offff bebeğime bu yüzden 6 günlükken endeskopi yapılmıştıkalkan işe yararmı dersin
canım sütüm az 3 saatte falan iki göğsümden toplam 40-50 ml süt çıkıyor naptıysam arttıramadım ilk zamanlar 15-20 dk emerdi ama şimdi 5 dk zor emiyor onu da çekiştire ısıra emiyor tepinip duruyor emerken
kızlar kadınlar kulubunden suuucummm ısımlı arkadas 4 aylık bebgını kaybetmıs cok cok uzuldum acısını paylasalım ve herkezden bebgve kendısının acısının dınmesı ıcın dua beklıyorr dualarımız ıkısıyle cok zor bız bu kadar uzulmus aglarken annesı ne haldedır yuce rabbım kımseyı evlat acısıyla sınamasınnn
annecının bebegı ıcın yazdıkları ne kadar zor
ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii
acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!
annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı
Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...
yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum
bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...
annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama
Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...
arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,
4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....
canımm maşalalh demeden geçemicem oğluşun nasıl güzel kaldırmış kafayı bu bi kaç haftaya emekler haa:) bnmki bu kadar kaldıramıo allah bağışlasın ama çok ta tatlı maşallahh
Eki Görüntüle 417855 Eki Görüntüle 417856
sert bakışlı erkeğim... hediyemizle birlikte... sanırım bakışlarındaki sertlik mamayı yiyemediğinden...
Eki Görüntüle 417855 Eki Görüntüle 417856
sert bakışlı erkeğim... hediyemizle birlikte... sanırım bakışlarındaki sertlik mamayı yiyemediğinden...
gelişimi hızlı gidio dönüo falan aman maaşallah oku bol bol olmasın nazar... aminn evlat acısı göstermesin allahhsagol canım sanırım çok iri bir bebek olmadığı için kaldırabiliyor dönmeye başladı sağa sola doğru atıyor kendine artık koltuk üstünde tek bırakmaya korkuyorum..allah hepimizin bebeğini annelerine bağışlasın
ya arkadaşlar az önce paylaşılan suucumm adlı arkadaşın yazdığı topiğe bakıyorum hep bizim topikten arkadaşlar sanırım bende çok etkilendim... oğlum 1 saattir uyuyor ve ben onun yanına 250 kez gittim geldim... çok fena etkilendim... tamam acısıdır anlıyorum ama keşke duymasaydık ya sanırım sizde benim gibi oldunuz... bende saygı duyuyorum canım anneyim ben sen yazmıştın sanırım bu yazıyı ama böyle haberleri paylaşmayalım ya gerçekten unutumak için elimden geleni yapıyorum resim çekiyorum resimlere bakıyorum oyun oynuyorum pc den ama olmuyor kaç gün etkisinden çıkamam bu his şimdi birde aylar önce karnında bebeğini kaybeden bir arkadaşımız vardı hatta geçenlerde girip hamile olduğunun haberini paylaşmıştı ondada çok etkilenmiştim... biz çok hassasıs ve özellikle ben çok pipirikliyim kafayı yerim böyle yazılarla... doğum videosu bile izlemedim hatta hikayeleri okumayaya çalışıyordum doğum zamanı anlatmak istediğim kafama çok takarım ve bu olayıda şuan takmış durumdayım... Allahım bize bu acıyı yaşatma yalvarırım...
sagol canım sanırım çok iri bir bebek olmadığı için kaldırabiliyor dönmeye başladı sağa sola doğru atıyor kendine artık koltuk üstünde tek bırakmaya korkuyorum..allah hepimizin bebeğini annelerine bağışlasın
merhaba arkadaşlar ben de mart annesiyim 1 martta doğum yaptım. sizleri fırsat buldukça takip ediyorum benim bi sorunum var kızım emmeyi reddediyor zaten oldu bitti pek emmezdi üç gündür de iki ya da üç kere emiyor açlıktan krizlere giriyor mama içince sakinleşiyor böyle bi durumda olan ve tekrar bebişi emmeye başlayan var mı sütüm az oluyor ondan mı reddediyor anlamadım çok üzgünüm dr üç saatte bir mama ver dedi öyle olunca da hiç emmeyecek diye korkuyorum sizlerden fikir almak istiyorum
Benim bebeğimde ilk günden bu yana mama takviyesi alıyor.İlk 1 haftanın sonunda biberona alıştığı için beni emmek istemiyordu.
Çareyi Medela Çalma biberonda buldum ben..Biberonu emmek için aynı anne göğsünü emer gibi çaba sarfetmesi gerekiyor.O günden beri hem beni emiyor hem biberonu.
Birde sütün eğer çok az ise kızıyordur.Ben ilk göğsümü verdiğimde 15-20 dakika güzel emiyor,sonra süt bitince kızmaya başlıyor.
Diğer göğsümüde aynı şekilde emiyor.Bitince gazını çıkarıp bekliyorum.Karnı doymadıysa ilk yarım saatte sinyali veriyor ve mamasını hazırlıyorum.
canım sütüm az 3 saatte falan iki göğsümden toplam 40-50 ml süt çıkıyor naptıysam arttıramadım ilk zamanlar 15-20 dk emerdi ama şimdi 5 dk zor emiyor onu da çekiştire ısıra emiyor tepinip duruyor emerken
Merhaba herkese... trtr de gülben ergenin programında sütü olan ve sütü olmayan anneler blog sitesinde buluşup bebeklerine anne sütü buluyorlar... çok ilginç ve duygusal birşey bu... sütü olmayan anne kendi bölgesindeki sütü olan anneyi site yöneticisinin yönlendirmesiyle buluyor ve süt kardeş yapıyorlar yavrularını...
faydalanmak isteyenler:
MarkaAnne
bu arada bugün benim doğum günüm ve evlilik yıldönümüm aman hiç sevmiyorum böyle ilan yapmayı, kutlamanız içinde söylemiyorum sadece sizleri çok sevdiğim için bilmenizi istedim...benim ve yuvam için dua edin... ben eşimide, oğlumuda çok seviyorum... iyiki varsınız... ve iyiki oğlum olduda sizleri onun sayesinde tanıdım...
kızlar ya bebklerınıze kalsıyum ılacından baska vıtamın verıyormusunuzz
kızlar ben çok kötü oldum ya... benm kızım da nefessiz kalıyor ya boğulursa, ya korktuğum başıma gelirse? günlerdir başında nöbet tutyorum zaten bi de bu olayı duydum iice fena oldum. nie boğulmuş nasıl olmuş acaba benmki gibi bi durummu varmış..? çok moralim bozuldu çokkkk
Canım kötü düşünme ya lütfen, sen dikkatli olursan birşey olmaz, bir sorun olsaydı doktorun söylerdi, istersen başka doktorlara da götür için rahat etsin canım, daha iyi bileni çıkar elbet. Sütün azalır bak yıpratma kendini canım, hepimiz kötü olduk ama unutmaya çalışalım lütfen.
canım 4 doktora götürdük, biri alanında uzman ve tanınmış bir pediatrik nörolog. 2 gün hastanede yattık, tüm tetkikler yapıldı. doktorlar başka yapılabilecek bişey olmadığını gözlememiz gerektiğini söylediler. sebebi bilinemiyor bir türlü. boğulacak gibi oluyor nefessiz kalıyor kızım gözlerimn önünde ve ben hiçbişey yapamıyorum. bi de bu olayı duydum ya artık naparım bilmiorum
canım uykuda mı uyanırken mi, açken mi tokken mi, acaba ne tetikliyor? bizim bebiş de tükürüğünü yutup tıkanıyor bazen. Bir de bebiş öyle olunca kendi kendine mi düzeliyor, siz mi birşey yapıyorsunuz?
kızlar ben çok kötü oldum ya... benm kızım da nefessiz kalıyor ya boğulursa, ya korktuğum başıma gelirse? günlerdir başında nöbet tutyorum zaten bi de bu olayı duydum iice fena oldum. nie boğulmuş nasıl olmuş acaba benmki gibi bi durummu varmış..? çok moralim bozuldu çokkkk
kızlar bebişleri gülen varmı 2 aylık oldu benim oğlan gülmüyo hala yav somurtuk zaten kaşları çatık sürekli sinirli olcak heralde sinirini yediğim
formu doldurdum ama kayıt alındı filan gibi hiçbişey olmadı.. tekrar boş form ekranı geldi. Doğrumudur??????
Bende doldurdum soyledigin gibi yeni bos sayfa acildi. Ama musteri temsilcimiz sizjnle irtibata gececektir yazdi. Bi daha doldur istersen.. Bu arada milupa uye degilseniz hemen olun kizlar. Hamileyken kargo yolladilar numuneler falan. Bide bebisim dogunca gonderdler. Bi dahada 6 aylikken yollicaklar sanirim. Kasik ve numuneler falan.
Merhaba herkese... trtr de gülben ergenin programında sütü olan ve sütü olmayan anneler blog sitesinde buluşup bebeklerine anne sütü buluyorlar... çok ilginç ve duygusal birşey bu... sütü olmayan anne kendi bölgesindeki sütü olan anneyi site yöneticisinin yönlendirmesiyle buluyor ve süt kardeş yapıyorlar yavrularını...
faydalanmak isteyenler:
MarkaAnne
bu arada bugün benim doğum günüm ve evlilik yıldönümüm aman hiç sevmiyorum böyle ilan yapmayı, kutlamanız içinde söylemiyorum sadece sizleri çok sevdiğim için bilmenizi istedim...benim ve yuvam için dua edin... ben eşimide, oğlumuda çok seviyorum... iyiki varsınız... ve iyiki oğlum olduda sizleri onun sayesinde tanıdım...
canım 4 doktora götürdük, biri alanında uzman ve tanınmış bir pediatrik nörolog. 2 gün hastanede yattık, tüm tetkikler yapıldı. doktorlar başka yapılabilecek bişey olmadığını gözlememiz gerektiğini söylediler. sebebi bilinemiyor bir türlü. boğulacak gibi oluyor nefessiz kalıyor kızım gözlerimn önünde ve ben hiçbişey yapamıyorum. bi de bu olayı duydum ya artık naparım bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?