2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bana akıl verın ve bundan cekınmeyın nolur,suan hıc mantıklı dusunemıyorum,sdc aklımda o kadının evıne gıdıp yuzune tukurmek var ama pısman olucam seyler yapmak ıstemıyorum,hırsıma yenık dusucem dıye korkuyorum,hıcbıyere sıgamıyorum,varsa yoksa o kadının evıne gıtmek var aklımda

Tam psıkolojısı bozulmus kadın modundayım,gıttm kuafore saclarımı boyattım,ıyı geldı moralım duzeldı az bucuk,bu arada bısı sorucam kızlar chıcconun kangurusunu almak ıstıyorum tavsıye edermısınız?nette kapıda odemek kosuluyla alabılıcem bı yer varmı acaba,telden gırdgm ıcın arastırma yapamıyorum,tavsıyelerınızı beklıyorum

COk bılıosun sen:)) Dedıklerını yapta oglumla yemeye gelelım:)) boyle yazmakla olmuo:))

ben nisan annesiyim ama burayı daha çok benimsedim sanırım heresi takip ediyorum, sen yazdığından beri aklımdasın , eşine çok kızdım ama o dengesize nedense daha çok kızdım, arkadaşın biri yazmıştı bencede çok doğru eğer boşanmaya niyetliysen dediği gibi istediğin kadar cıngar çıkar yık ortalığı rezil et perişan et, yok ben yavrumu düşünürm gelecekte babası hakkında kötü şeyler düşünmesini istemem dersen biraz daha içinde yaşıycaksın he rşeyi kimseye yansıtmadan, tabi bu demek değil eşini rahatlatıcaksın biraz sürünsün bencede, hırsını alamıyorsan kadına mesaj at söylüyceklerini yaz için rahatlasın biraz, rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin, güzel yavrun için yuvana yeniden huzur mtluluk versin

gönül isterki demek isterdim sana git onun evine rezil et onu buna hakkın var sonuna kadar ama olacak sonuçlara hazırmısın... bebeğinle bu olaydan sonra yaşayacağın herşeye hazırmısın... sana akıl vermek haddime düşmez o evde o eşle yaşayan sensin... en mantıklı karar verecek sensin... ileride bebeğin sanamı kalacak babasındamı bu bile mesele... herşeyi düşün öyle karar ver... öfkeyle kalkıp zararla oturma... Allah sana sabır ve güç versin canım...

Kızlar ben napım nasıl bı tavır takınım,aksam geldıgınde yemegını yapımmı mesela,kıyafetlerını utulımmı,off nolur bıse soyleyın,onu gorunce aglamaktan baska bıse yapamıyorum

maden suyu bebeğe gaz yapmıyor mu?

Çok üzüldüm okuyunca canımÜtü ve yemek yapma bence madem pişman dışaıya yemeğe götürsün seni.Kanguru aldım ben çok da memnunum chicco you&me aldım jokerden.

Kızlar ben napım nasıl bı tavır takınım,aksam geldıgınde yemegını yapımmı mesela,kıyafetlerını utulımmı,off nolur bıse soyleyın,onu gorunce aglamaktan baska bıse yapamıyorum

valla canım acayip zor bi durum ama ben olsam heralde hiçbişeye dokunmazdım.ama tabi yaşamayan bilemiyo.ayyy ne bilim.inan kendime yapılmış gibi sinirliyim.allah sana sabır versin.kadının evine gitme konusuna gelince boşver bencede.allahından bulsun.

kızlar ya benim oğlanın burnu hala tıkalı zor nefes alıyor ne yapcam ben? birde şu karındaki çatlaklara çözüm bulan var mı? göbeğim sarktı sporada gidiyorum ama napcam yaaaa.. ((

cnm benim oğlanda terliyor boncuk boncuk ama kat kat giydirdiğimde çok sıcak oldugunda ama normalde terlemiyor.

cnm o kadının yanına gittiğinde ne olacak? ne değişecek sen içindekileri dökmüş olacaksın belkide dahada dolacak için. kadının ne diyeceğin nasıl davranacagını bilmiyoruz sinirlerini iyice allak bullak edebilir. bence otur oturdugun yerde. eşine yemek ütü vs gelince sen yiyorsun yemegını yap ama sofra kurma . sağlıklı düşünmeye calıs. ilerisini düşün şimdi değil. ilerde yüz yüze bakacaksınız. yüz göz olmayın.
eşini evden soğutma tepkini gösterirken. dışarıya meyli artabilir. ne bileyim yaşayan bilir ama aklıma gelen bunlar..

canım benim bence hiç yüz göz olma,eğer niyetin boşanma ise lafını esirgeme senin en büyük hakkın. burda çekinmesi gereken onlar. kadının eşinin bilgisi var mı? eğer yoksa öğrensin adam,anlat herşeyi dicem,sana yaşattıklarının bedelini o da ödesin terbiyesiz aşağılık kadın. Allahından bulsun. ama ortada bebeğim var diyorsan hiçbir şeye elini sürme. 2 kişilik yaşa bebeğin ve sen. yemegini yap güzelce koy masaya tek porsiyon,ne bilim geç otur odada bebeğinle konus,agzını açma tek laf etme aç tv izle yada izler gibi yap. bir müddet dışla onu. burnu iyice sürtsün.
yuva yıkmak kolay değil sana ne desek anlamsız olur. en iyi kararı sen verirsin. ama acele etme diyebilirim biraz zamana bırak. elini sürme onun tek bir eşyasına bile. ne hali varsa görsün kendisi.
sonuçta o şuanda tamamen yıkılmış durumda,yüzsüzlük yapıp üste çıkmıyor,hatasını bilip susuyor,ağlıyor.pişman olmaya ilk anda başlamış zaten. sabır ve zaman tek ihtiyacın olan.Allahım sabrını verir inşallah canım.

COk bılıosun sen:)) Dedıklerını yapta oglumla yemeye gelelım:)) boyle yazmakla olmuo:))

oo oo kızım sen 1 saate sendeyiz geliyoruz diceksin ben şip şak hazır edicem,koskocaaa masayı sericem önüne öle gelelim edelim demekle olmaz bu işlerrr

Aman Yarabbim bu nasıl bir acıdır. İnsanın hele de bu duyguyu tatmış bir annenin göz yaşlarını tutması mümkün değil. Ne desek boş.. Allahım acısını dindirsin yüreğini ferahlatsın inş...

http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/479482-resmen-agliyo-pastam-resmide-var.html
bu tarifi denemiştm müthiş oluyo..tatlı yemeyen kaynanam bile bayıldı..

kızlar süpersinizzz hayatımı kurtardınızzzz..... çok çok tşk ederim... tarifler hepsi süper..... iş yerinde sevenim çoktur hepsi gelmek istedi :))) bi anda kurtulurum şu telaşeden yoka tekrar tekrar hazırlanmak daha zor....

kızlar tek başınayım işyerinden 20 kadar arkadaş gelecek paniklerdeyim.... tatlı ne yapacağımı bilemiyorummm denenmemiş önereceğiniz tatlı tarifiniz var mı????

bence hazır al 20 kişiye birşey yapılmaz. 20 kişi gelinir mi ya ayıp.

ben doktora sordum doğal birşey dedi.

ya bu ilkini çok merak ettim, adı ne nette falan var mı?

Canım senin muhattabın o kadın değil, eşin. Kadına birşey diyemezsin, sen eşine saip çıksaydın falan der,moralini bozar boşver.

BEnce yapma birşey o sana hizmet etsin.

maden suyu bebeğe gaz yapmıyor mu?

Yok canım yapmıyor.

slm kızlar sizi takip ediyorum ama çok fazla yazamıyorum bi sorumolucak size yarın aşımız var ateşlenicek die korkuyorum hangi ateşölçerler daha sağlıklı ölçüo.kulaktan ölçenler kullanım açısından kolay ve iyi ölçüo die duydum ama hangi marka iyidir önerileriniz var mı?bidebenim kzım emmek istemio elini emiyo ama gösümü görünce çıldırıo sadece geceleri sorunsuz emio açlığa nasıl dayanıo anlamıyorum böyle bi sorun yaşayan var mı

adını hiç bilmiyorum canım,ben annemden öğrendim ama ikisindende süper tepkiler alıyoruz yiyen kişilerden ben söleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…