- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.441
şu ana kadar 3 kez oldu. 3nde de uyanıktı. aniden kaskatı oluyor, gözleri kocaman açılıyor ve nefessiz kalıyor. yay gibi geriliyor çocuk. kendiliğinden geçiyor, tabi biz bu sırada panik halde kucağımıza alıyoruz, dili boğazına kaçmasın die parmağımızla dilini tutyoruz. 3nde de gezmeye gitmiştik, ev gezmesine yani. oradan dönünce oldu. belki tesadüftür bilmiyorum. nazardan olabilir deniyor. neye inanacağımı şaşırdım.
şu ana kadar 3 kez oldu. 3nde de uyanıktı. aniden kaskatı oluyor, gözleri kocaman açılıyor ve nefessiz kalıyor. yay gibi geriliyor çocuk. kendiliğinden geçiyor, tabi biz bu sırada panik halde kucağımıza alıyoruz, dili boğazına kaçmasın die parmağımızla dilini tutyoruz. 3nde de gezmeye gitmiştik, ev gezmesine yani. oradan dönünce oldu. belki tesadüftür bilmiyorum. nazardan olabilir deniyor. neye inanacağımı şaşırdım.
evet canlarım müşteri temsilcilerimiz irtibata geçcek dyo ama kimse aramıyo direkt ups ile geliyor kargonuz. kızımın 3 gün önce kıpkırmızı olan mantarlı poposu şuan tertemiz maşallahsağolsun Daffny. umarım sizde memnun kalırsınız.
canımmm benimmm mutlu yıllar mutlu yaşlarr ,Rabbim huzurunuzu ağzınızın tadını bozmasın hiçbir zaman,en kötü gününüz böyle olsun,gün be gün artsın mutluluğunuzbizde seni çookk seviyoruz kuzucum
canım benim sen sakın böyle kötü düşünme,sakin ol lütfen.Allaha sukur tetkikleri tertemiz kızımızın. gözetim altında olcak bir müddet,dönüşümlü olarak eşinle. peki doktorların yanında da oldu mu kasılmaları,? kasılma anında ne yapabilirsin söylemediler mi hiç?
hepimiz çok etkilendik,gözyaşları içinde okuduk,Rabbim peygamber sabrı versin inşallah. ömrü bu kadarmış,Rabbim en iyisini bilir.biz her aklımıza geldiğinde duamızı eksik etmeyelim.
Canım reflü durumu var mı, bebişler çok hareket edince falan yedikleri ağzına gelip tıkanabiliyorlar. Üçünde de gezmeden geliyormuşsunuz ya, hareketten falan mı oldu acaba, geniz eti ya da bademcik iriliğinden de olabiliyormuş. Şu ilk 6 geçsin bence normale döner tatlım, ama sen tabi biraz endişeli olucaksın haklısın.
Esperanzacım geçmiş olsun canım.Çok zor biz de farklı şekilde yaşadık.Benim kuzum da ağlarken katılıyordu hık hık sesler çıkarıyordu çok korkutmuştu bizi kalpteki üfürümden olabilir demişti çocuk doktoru arkadaşım,burada götürdüğümüz çocuk kardiyaloğu problem yok dedi.Bu aralar da emerken uyuyor sanırım ağzında süt birikiyor genzine kaçınca nefes almakta zorlanıyor.Offf çok korktuğum için ben de sürekli yanındayım.Allah hepimizin kuzusunu korusun.
Geçmişi okuyamadım hemen bakıyorum son sayfayı okuyunca hemen yazayım dedim.
pzt günümü anlatmak istiyorum size saat 9 buçukta emzirdim gazını çıkarma çalışmalarım başladı
ara ara sakinleşse bile maksimum 10 dakka sürdü ve sürekli bağırdı bu böyle saat 16.00 a kadar devam etti
çıkalım dolaşalım dedim aldım yavrucumu çıktık evden çıkar çıkmaz sızdı
parka gittim banka oturdum kucagımda oğluşumla uyuyakalmışım (geceyi de uykusuz geçirmiştik)
karaltıları filan fark ediyorum ama gözlerimi açamıyorum neyse uyandığımda 16.30 du saat
eve geldik uyumaya devam etti oğlum 18.00 a kadar sonra uyandı emzirdim ve yine gazz
ara ara sakinleşse bile yine ağlamalar son gaz devam edyordu sanki etini kesiyorlar öyle şiddetli bağırıyo
ha sustu ha susacak derrken saat 00.00 oldu
eşim hadi çıkalım dedi ve arabaya bindik 1.30 kadar dolaştık uyudu eve geldik
yatagına yatırdım uyandı aynen bağırmaya devam tekrar çıktık 3.30 a kadar dolaştık
eve geldik uyudu uyuduk 5.30da da uyandık alt değiştir em gaz çıkar derken 07.30 da tekrar uyuduk ve
09.30 da uyandık ve evden çıktık hastany-eye gittik
haftada 1 veya 2 kez gittiğimz hastaneler beni iyice tüketti
bi doktorun dediğine diğeri olmaz diyo bu yüzden evde
zinco metsil elma yağı sab simplex ve son olarak bio gaia ilacımız var
yavrumun daha yeni kırkı çıktı
küçücük ama sürekli ağlıyo gözlerinden yaş geliyo ve inanmazsınız ama
uykusuzluktan ve ağlamaktan gözleri şişiyo
ne duyduysam yapmaya çalışıyorum
iyi giyiniyorum üşütürsem gaz olur diye
kimyon veriyorum
gaz yapacak hiçbi şey yemiyorum
zaten kahvaltı harici yediğim bi şey de yok
ne yapabilirim bi akıl vern
doktorların yanında hiç olmadı. kasılma tekrarladığında sakin olmamı ve videosunu çekmemi söyledi dr. ama o panikle ne mümkün... eşim saolsun yatıp uyuyor bütün gece, neymiş işe gidicekmiş sabahleyin. o benm kadar korkmuyor, daha sakin, sinir oluyorum ona da. uykuda hiç olmadı ya onun için olmaz diyor. ama ya olursa? ben rahat olamıyorum
başlarım onun işine yavrusundan önemli mi sinir oldum ya benim salak kocamda bazen uyku uyku diyor cinnet geçiriyorum s.çarım uykularına. kuzum sen içini ferah tut,en iyi doktorlara götürmüşsün zaten,hastalıgı cıkmamıs bebişin. inşallah bir daha tekrarlamaz,ama olursa videosunu çekmen şart ki nöbet mi geçiriyor kasılma mı anlayabilsinler. peki seninle kalabilecek yada bir müddet yanında kalabileceğin aileden biri var mı ? seninde dinlenmen gerek çünkü nereye kadar vücudun uykusuzluğa dayanabilir ki?
Eki Görüntüle 417855 Eki Görüntüle 417856
sert bakışlı erkeğim... hediyemizle birlikte... sanırım bakışlarındaki sertlik mamayı yiyemediğinden...
Doğum günün kutlu olsun Dmfcim maşallah size
Merve'cim ben de eşime 2 gecedir sinir oluyorum.Şu an kendileri çalışop biz çalışmadığımız için bahaneleri yarın iş var sanki bütün gün çocuk bakarak sürekli dinleniyoruz.Sürekli uyuklama modunda arkasını dönüp yatmıyor ama gözler kapalı güvenemiyorum hiç.Biz de yorgunuz bizim de uykumuz var ama sınırları zorlayarak elimizden geleni yapıyoruz onlarsa nasıl olsa bakan var modundalar sinir oluyorummmmmmmmmmmm...
kızlar tek başınayım işyerinden 20 kadar arkadaş gelecek paniklerdeyim.... tatlı ne yapacağımı bilemiyorummm denenmemiş önereceğiniz tatlı tarifiniz var mı????
kızlar tek başınayım işyerinden 20 kadar arkadaş gelecek paniklerdeyim.... tatlı ne yapacağımı bilemiyorummm denenmemiş önereceğiniz tatlı tarifiniz var mı????
Of diyorum başka birşey diyemiyorum,ben de gece uyanınca bizim kuzu ,eşimi uyandırıp yatağından aldırıp bana vermesini istiyorum:)zor oluyor uyandırmak ama napim o kadarını da yapıversin:)İşimiz zor mervecim..şuan çok sinirlendim yine gıcık oluyorum prensesim yaa hamileliğimde de böyleydi uyku eşim için çok önemli uyumayınca nevri dönüyor kendine gelemiyor. hamileyken çok kavga ettik uyuyamıyorum, daraldım,korkutuyorlar uyan nolur dedikçe ayılamıyordu şapşal,bende açıyorum ağzımı tabi ki, sabah olunca da neden trip atıyorsun napim elimde değil uyanık kalamıyorum. bıktım yemin ederim 9 ayı nasıl ettim bir ben bilirim. ama sorsan çok sever beni gözünden sakınır,böyle fedakarlık olmadan sevgi mi olur Allah Allah. o yüzden 40 ıma kdr annemde kaldım annemle birlikte yattımnapim.
onlar çalışıyor sanki biz ayaklarımızı dikip oturuyoruz akşama kadar, azcık düşünceli olur insan canım,bu çocuklar yattıkları yerde durmuyorlar ki sürekli meme sürekli kucak.
be artık hiç acımıyorum vallahi eşime,gece bazen minik ağlıyor ya bakıyorum eşim uyanıyor bakıyor bana,bende uyuma taklidi yapıyorum,bazen gerçekten duymuyorum ağlama sesini nasıl yorgun düşmüşsem,kalkıp bakıyor miniğime,sallıyor flan. ohh olsun. ileride bizde işe gircez canım o zaman ne olcak hem ev hem iş hem çocuk.
oğlum uyuyor akşama eşimle birşeyler içmeye gideceğiz romantiklik yapalım dedik oğlum inşallah durur ananesini üzmez...
sizlere sorum olacak özellikle saçlı bebek annelerine... ya benim oğlum uykudan kalkınca kafası su içinde ter ter ter... sırılsıklam kontrolümüz 25 de daha var doktorada soracağım sizdede böyle oluyormu?
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/479482-resmen-agliyo-pastam-resmide-var.html
bu tarifi denemiştm müthiş oluyo..tatlı yemeyen kaynanam bile bayıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?