2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melikecimm canım yeterki sağlığı yerinde olsun öyle böyle büyüyorlar
sakın bunun için üzülme

cevabın için tşkkr ederim canım, bir haftadır geçmedi o yüzden endişelendim bende, seninki ne kadar zamanda geçti?

ilk zamanlar daha çok oluyordu sıklıkla yani, artık çok fazla olmuyo.
hatta o hırlarken sırtını falan dinliyordum.
zaten doktor muayenesinde de bişi çıkmamış

cevabın için tşkkr ederim canım, bir haftadır geçmedi o yüzden endişelendim bende, seninki ne kadar zamanda geçti?

canım benimkide hırıltılı nefes alıyor özellikle emerken çok çıkıyor hırıltı
bebişlerin kıkırdakları henüz tam gelişmediğinden ses çıkıbiliyormuş

arkadaşlar merhaba,
bende sizler gibi mart annesiyim sizleri okuyorum ama hiç yazmamıştım.sorum olucak burda arkadaşlardan bazıları bebeklerinin 3-4 günde bir kaka yaptığından bahsediyordu benim kızım günde 5-6 defa kaka yapıyor sizce bu fazla mı?sadece anne sütüyle besleniyor

Herkese merhaba ,ben de 29 martta ikiz kızlarımı doğurdum.Birinin çok gazı oluyordu kıvranmaktan uyuyamıyordu,doktoruma sorarak mamasını değiştirdim,problemimiz çözüldü.baba da arkadaşım tavsiye etmişti,sanırım laktoz intoleransı vealerjik bünyesi olan çocuklar için aptamil ha kullanıyoruz ,kızım rahat etti,meğer eziyet ediyormuşum çocuğuma öteki mamayla.
Belki birinize faydası olur dedim,herkesi öptüm!

o yorgunluktan sonra boğaz iyi gelir ooohh ne güzel

canım sen nasıl hallettin şu emzik olayını benimki de almıyo
nasıl alıştırdın nooooluur söyle

canım ben 2 saatte 60 cc veriyordum ama şimdi 80-100 veriyorum onu bile içiyor :)) gece yatarken 120 oldugu oluyor. günde toplam 800-900 ml arası.

kızlar benimkinin de pamukcğu hala geçmedi her akşam istisnasız karbonatla siliyorum temizliyorum beyazlıkları ama sabaha yine çıkyıor. başlarda mikostatin kullandık şişenin yarısı bitti düşünün. sonra bıraktım nu faydası olmuyor diye kullandıgım zamanlarda onun 1 diye ölçeyi var kapağında onun hepsini ağzına damlatıyordum toplam 1 yemek kasıgından fazla oluyor gibi ölcüsü ve tadını çok begeniyordu yalanıyordu sürekli.

bir de kızlar ben diğer mart annelerindeydim hamileliğimin başlarında, sonra face açtık herkes ordan paylaşım yaptı topik ıssızlaştı, zamanla kimse kalmadı nolur burası da öyle olmasın

ek olarak israrla tam 4 sayfa (48 adet mesaj) konu facebook grubu, facebook uzerinde herkes birbirini eklesin ama buradaki grubun aynisini orada kurmanin mantigini biz anlayamadik. Grup kurdum toplanin egosunu tatmin etmek mi amac ? Israrla arkadaslariniz soru cevap yapiyor tam 48 adet mesaj ise facebook asagi facebook yukari buyrun oradan devam edin ama burada paylasim yapana saygisizlik yapmayin. Bakin yukarida arkadasiniz yazmis burasi bu durumda yok oluyor diye ama kim dinlemis ?

kimse ....

lutfen site kurallarini okuyun, birbirinizi ozelden facebok veya hangi sosyal paylasim sitesi varsa cagirin ama burada paylasim yapana da saygisizlik hos degil ! Facebook grubuna cagri yapan 6 arkadasa uyari veridk tekrari durumunda banlacaklar, bizi uyarmadiniz bilgi vermediniz demesin kimse lutfen

bilginize

canım benim kızımda günde 9-10 kez kaka yapıyor. 40 ından sonra 4 ideal sayıymış. bende sırf anne sütü ile besliyordum ama kilo alımı az, cok kaka yaptıgı için. doktorda günde 1 kez gece yatarken mama ver dedi dün bana. mama yedigi zaman daha az kaka yapıyor,denemiştim geçmiş haftalarımızda.
eger senin kızının kilo alımını etkilemiyor ise cok kaka yapması sorun olmaz canımcım.

o yorgunluktan sonra boğaz iyi gelir ooohh ne güzel

canım sen nasıl hallettin şu emzik olayını benimki de almıyo
nasıl alıştırdın nooooluur söyle

Dut şurubuyla dene tatlım hem pamukçuğa iyi gelio hemde gelişimine faydalı nete yaz istersen karadut faydaları diye emziğin ucuna hafif sür ver ağzına bi süre sonra alışır emziğe

Bu arada kızlar ben artık dut şurubumu evde yapıyorum şimdilik annemlerin bahçedeki dutlardan yapıyorum ama bi arkadaş diyarbakıra gitti karadutu iyi oluyomuş oranın öyle söyledi getirecek bana gelirken

merhaba kızlar bız bugun 46 gunluk olduk benden 36 gun kan gelmişti sonra gelmedı dun yıne gelmiş ama kırkımız cıktı.bu kan nekadar gelıcek.yada gelmesı normalmi.

Akşam üzeri kolik krizimiz her zamanki saatini şaşmadan başlamıştır... kucaktan kucağa evin içinde kucakta koşturuluyor... buziki orhan ve beyaz gürültü eşliğinde delirmek üzereyim... ne zaman bitecek bu gaz...

cnm cevap için çok tşk.ederim içimi rahatlattın.bu ay sonu kontrolümüz var geçen ay kilo alımı iyiydi bu ay bilmiyorum ama az almışsa bende dr.a danışıp senin gibi yaparım

LİMONLU KEKİMİ GÖRÜYORUM...
canım ne güzel gördük seni... haberler nasıl sizde... büyüttünmü kuzuyu... fırsatın olursa ekle birkaç resim görelim yiğenimizi...
umarım iyisindir türkiyeye geliş varmı? ailen geldimi yanına... çok sordum ama özlediğimden... Allaha emnaet ol...

cnm cevap için çok tşk.ederim içimi rahatlattın.bu ay sonu kontrolümüz var geçen ay kilo alımı iyiydi bu ay bilmiyorum ama az almışsa bende dr.a danışıp senin gibi yaparım

inşallah iyidir kilo alımı kızının canım. ben hiç mama vermek istemiyordum sütüm var diye ,doktorda arada kaldı versek mi vermesek mi ,ama ilerleyen aylarda kilo alımı daha az olacagı için bebişlerin şimdi toplansın başlayalım mamaya günde 1 kez dedi. inşallah sana gerek kalmaz canım

canım normal bir durum diye biliyorum... rengi fln yeşil değilse panik yapma ishal sayılmaz... benim oğlumda kakasını yapamayanlardan bu da normalmiş... ama biz yinede zeytinyağı ile uyarıyoruz...

canım seninde kilo alımı az galiba bende de aynı sadece anne sütü verince bende günde 1 veya 2 kere 90 cc veriyorum bu seferde 1 haftada 400 gr aldı şimdi mamayı bırakayım diyorum ama cok aglayınca dayanamıyorum gündüz ve gece 1 er kere senin bebeğin ağlıyor mu nasıl idare ediyorsun birde benim kızım acaip emiyor memeleri bitir üstüne 90 lık ver yine yiyor hiiç hayır demiyor bu arada hiçte kusmuyor

Son düzenleme:
Kızlar bebeğim 21 günlük.1 haftadır gaz sancılarımız artmış durumda.
Nurse harveys aldım bugün eczaneden.Doktora sordum,günde 4 kez 2 çay kaşığı ver dedi.Ben de acaba yanlışmı anladım ki diye size sormak istedim.2 çay kaşığı çok olmaz mı bebek için yoksa normal mi ?
Prospektüsünde 0-6 ay arası 1 tatlı kaşığı diyor.
Sizlerden kullanan varsa ne kadar verdiğiniz ölçü olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…