- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.861
Kız bebeğinin adına al sadece bizlere katıl o kadar. Feyk yani
Ay canım annene geçmiş olsun sana da kolay gelsin benim oğlan hala almıyor emziği gıcık velet
Canimmm ne guzel yeniden burda olman. Sukur zillilerimiz duzene giriyo yavas yavas. Gecmis okumyi ben hala bitiremedim biliomusun dogumdan sonra kaldigim yer var arada bakiyorum ama bitmiyo
Kuzum benimki mama bebegi :) anne sutunu cok az aliyo daha cok mama veriyorum o yuzden saati cc si belli gidiyo sen sut veriyosun cc ye hic bakma yedigi kadar ver onun bi zarari olmaz. Mamada fazla olsa dert suyu az olsa dert su takviyesi lazim amaaaan en iyisi anne sutu hemde direk emerek biberon falan olmadan. Allah bize bole nasip etti sagligi yerinde olsun da mama yesin napalim
cevabın için tşkkr ederim canım, bir haftadır geçmedi o yüzden endişelendim bende, seninki ne kadar zamanda geçti?
cevabın için tşkkr ederim canım, bir haftadır geçmedi o yüzden endişelendim bende, seninki ne kadar zamanda geçti?
gittim tatlım..ordayım şimdi arada bakıyorm buraya bugün deli gibi temizlik yaptk burda kardeşimle annem yapamıyo kemoterapi gördüü için halıları fln sildim elimle ya ilk defa... kakılmış gibi çalıştım valla..şimdide ailecek attaaa gidiozz boğaza..bu arada bnm ufaklık emzik tutuyo artık o kdr rahatladımki anlatamam yaa..iş yapabiliyorm ağladıında çat veriyorm susuyo...neyse hadi bn kaçtım öpüldünüz..
canım ya sadece anne sütü alan bebeklerin kaç cc süt içtiğini merak ediyorum
benim kızım sadece bir göğsümü emip bırakıyor ve bir göğsümden en dolu olduğu zamanlarda bile 90 cc gelmiyor
topicte bebişlerin içtiği orana bakınca nasıl doyuyor acaba benimki diyorum :97:
bir de kızlar ben diğer mart annelerindeydim hamileliğimin başlarında, sonra face açtık herkes ordan paylaşım yaptı topik ıssızlaştı, zamanla kimse kalmadı nolur burası da öyle olmasın
arkadaşlar merhaba,
bende sizler gibi mart annesiyim sizleri okuyorum ama hiç yazmamıştım.sorum olucak burda arkadaşlardan bazıları bebeklerinin 3-4 günde bir kaka yaptığından bahsediyordu benim kızım günde 5-6 defa kaka yapıyor sizce bu fazla mı?sadece anne sütüyle besleniyor
o yorgunluktan sonra boğaz iyi gelir ooohh ne güzel
canım sen nasıl hallettin şu emzik olayını benimki de almıyo
nasıl alıştırdın nooooluur söyle
canım benim kızımda günde 9-10 kez kaka yapıyor. 40 ından sonra 4 ideal sayıymış. bende sırf anne sütü ile besliyordum ama kilo alımı az, cok kaka yaptıgı için. doktorda günde 1 kez gece yatarken mama ver dedi dün bana. mama yedigi zaman daha az kaka yapıyor,denemiştim geçmiş haftalarımızda.
eger senin kızının kilo alımını etkilemiyor ise cok kaka yapması sorun olmaz canımcım.
cnm cevap için çok tşk.ederim içimi rahatlattın.bu ay sonu kontrolümüz var geçen ay kilo alımı iyiydi bu ay bilmiyorum ama az almışsa bende dr.a danışıp senin gibi yaparım
arkadaşlar merhaba,
bende sizler gibi mart annesiyim sizleri okuyorum ama hiç yazmamıştım.sorum olucak burda arkadaşlardan bazıları bebeklerinin 3-4 günde bir kaka yaptığından bahsediyordu benim kızım günde 5-6 defa kaka yapıyor sizce bu fazla mı?sadece anne sütüyle besleniyor
canım benim kızımda günde 9-10 kez kaka yapıyor. 40 ından sonra 4 ideal sayıymış. bende sırf anne sütü ile besliyordum ama kilo alımı az, cok kaka yaptıgı için. doktorda günde 1 kez gece yatarken mama ver dedi dün bana. mama yedigi zaman daha az kaka yapıyor,denemiştim geçmiş haftalarımızda.
eger senin kızının kilo alımını etkilemiyor ise cok kaka yapması sorun olmaz canımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?