- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.821
kızlar acil süt arttırıcı birşeyler lazım söyler misiniz
yaa bana niye kimse cevap yazmıyor aynı soruyu kaç kere sordum ama kimse cevap yazmıyor.benden kahverengi akıntı geliyor ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum normalmi değil mi acaba kimseden kahverengi akıntı gelmedi mi bende mi anormallik var eşimle ilişkiye girmeyede korkuyorum bu kesik kesik akıntılar adet olduğumumu gösterir ilişkiye girebilir miyim acaba ne yapmam gerekir?
gidicem zaten ama iltihap mı yoksa doğum yapanlarda yaşanan bir durummu bilemedimdr.unla görüş bence canım.şimdi ne desem yanıltmış olurum seni...
doğum yapalı 76 gün oldu arada kesik kesik geliyor ve ağrı oluyor ben gelir diye duydum ama burdada aynı dönemlerde doğum yaptığımız için sizlerdede var mı yoksa önemli birşey mi onu merak ettim..canım biraz karışık konular,henüz düzene girmediğimiz için ne desem bilemiyorum. lohusalığın bitti mi, 40dan sonra gelen akıntılar özür sayılır eşinle birlikte olabilirsin aynı şekilde lohusalık değil adetse on günü geçtiyse özür kanıdır, banyo yapıp eşinle birlikte olabilirsin.
aradım ama benim rapor bitmediği için birşey diyemediler, rapor bitiminden 20 ile 40 gün arasında dedi:S
18inde başlıyorum canım. benim maaşımda kesilmedi ama alıp işyerine vericem, onlar alamaz. süt izni özel olduğumuz için 1.5 saat bizde, nasıl kullanacağımı konuşmadık daha, benim bölüm değiştirme gibi bir durumum var da onun kesinleşmesini bekliyorum, herşey belirsiz:S
benim 18 haziranda bittiği halde gözükmedi, işe başlamadan verilmiyor ücret diye biliyorum ben. kamuda mısın sen canım?
kızlar bebekler emdikten sonra fazla sütü kusuyor ya buna doyma belirtisi diyor doktorlar
yani illaki çıkarmalı mı? benim kızım evvelden her emmeden sonra çıkarırdı
şimdi eskiye oranl epey azaldı acaba doymuyormu :97:
bence büyümüşlerdir ronyacım ondan kusmuyordur, benimki de azaldı
bencede cnm büyüdüğü için azalmıştır benim kız topklasan ya3 ya 5 kez kusmuştur yani hep aççççç :)
arkadaşlar benim kızın ağzındaki pamukçuk bir türlü geçmedi
ara ara dut şurubuyla temizliyorum ama iyice temizlenmiyor dilinin çok arkasındakiler kalıyor
karbonatlada temizledim ama tam beceremedim sanırım temizlenmedi
sizler ne yaptınız tamamen geçtimi
kızlar bebekler emdikten sonra fazla sütü kusuyor ya buna doyma belirtisi diyor doktorlar
yani illaki çıkarmalı mı? benim kızım evvelden her emmeden sonra çıkarırdı
şimdi eskiye oranl epey azaldı acaba doymuyormu :97:
ben aldım, güzel yıldızları falan yansıtıyor ama sabit olması hoşuma gitmedi, ben dönenceli birşey istiyordum bir de öyle alıcam. Bir de malzemesi biraz dandik geldi bana eşim çin malı diyor hatta:)Zaten aynı anda tüm sitelerde birden indirime girdi, taklit sanırım. ama işlevini yapıyor sonuçta etrafı yıldızlandırıyor, müzikli falan. fiyatına göre iyi bence sonuç olarak, ben 29.90 a aldım çok uygun.
Mikostatin diye bir damla. günde 4 kere 10 damla kullandık 2 güne tamamen geçti. doktorumuz yazmıştı. tadı da fena değil,kusmadı benim kızım yalandı durdu
canım kuzenimden 5 kilo fazla almışsın ve iki ayın içinde 20sini vermişsin, geriye kalmış 10, hem sen kuzenimden daha azimlisin ve ondan daha çabuk verirsin, çünkü kuzenim bir senede verdi
canım ben tatlı yerine hurma yenilirse demiştim, biz şu an emzirme dönemindeyiz ve şekerimiz düşüyor, bu yüzden kendi adıma tatlıyı sevmediğim halde şu an acayip tatlıya düşkünleşmiş durumdayım, ve canım tatlı istediğinde hurma yiyorum, canın tatlı istediğinde bir çikolata yemektense (350-400 kalori) iki-üç hurma ye(toplam 50 kalori) üzerinede su iç, hem şeker ihtiyacın karşılansın hemde süt olup bebeğine yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?