2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bana niye kimse cevap yazmıyor aynı soruyu kaç kere sordum ama kimse cevap yazmıyor.benden kahverengi akıntı geliyor ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum normalmi değil mi acaba kimseden kahverengi akıntı gelmedi mi bende mi anormallik var eşimle ilişkiye girmeyede korkuyorum bu kesik kesik akıntılar adet olduğumumu gösterir ilişkiye girebilir miyim acaba ne yapmam gerekir?

dr.unla görüş bence canım.şimdi ne desem yanıltmış olurum seni...

canım biraz karışık konular,henüz düzene girmediğimiz için ne desem bilemiyorum. lohusalığın bitti mi, 40dan sonra gelen akıntılar özür sayılır eşinle birlikte olabilirsin aynı şekilde lohusalık değil adetse on günü geçtiyse özür kanıdır, banyo yapıp eşinle birlikte olabilirsin.

doğum yapalı 76 gün oldu arada kesik kesik geliyor ve ağrı oluyor ben gelir diye duydum ama burdada aynı dönemlerde doğum yaptığımız için sizlerdede var mı yoksa önemli birşey mi onu merak ettim..

kızlar ya kızım hırıltılı nefes alıyor, geçen hafta aile hekimine baktırdım ciğerinden değil dedi ama şurup falan verdi bende daha kızım çok küçük diye şurup kullanmadım. hala geçmedi, serum fizyolojik damlatıyorum, aspiratörle çekiyorum geçmiyor dr. a götürsem mi, sizin bebeklerinizde de hırıltı oluyor mu? off ya annelik ne takıntılı bi halmiş..

Son düzenleme:

hayır özel sektörde çalışıyorum,hatta alacağım meblayıda söylediler,pazartesi gidip pttden kontrol edicem,sizide bilgilendiririm.

canım aynı durumu yaşadık bizde doktor damla verdi sadece kıkırdakları geliştiği için hırıltılı nefes alması normalmiş doktor öyle dedi bizimki hala devam ediyo ben damla yapıyorum rahatlıyo

bir de kızlar ben diğer mart annelerindeydim hamileliğimin başlarında, sonra face açtık herkes ordan paylaşım yaptı topik ıssızlaştı, zamanla kimse kalmadı nolur burası da öyle olmasın

kızlar bebekler emdikten sonra fazla sütü kusuyor ya buna doyma belirtisi diyor doktorlar
yani illaki çıkarmalı mı? benim kızım evvelden her emmeden sonra çıkarırdı
şimdi eskiye oranl epey azaldı acaba doymuyormu :97:

bencede cnm büyüdüğü için azalmıştır benim kız topklasan ya3 ya 5 kez kusmuştur yani hep aççççç :)

bence büyümüşlerdir ronyacım ondan kusmuyordur, benimki de azaldı

bencede cnm büyüdüğü için azalmıştır benim kız topklasan ya3 ya 5 kez kusmuştur yani hep aççççç :)

inşallah öyledir birden bire azalınca kafama takıldı
gerçi kusmasınlar böyle daha güzel :)) neydi öyle her bıraktığım yer kusmuk oluyordu

Mikostatin diye bir damla. günde 4 kere 10 damla kullandık 2 güne tamamen geçti. doktorumuz yazmıştı. tadı da fena değil,kusmadı benim kızım yalandı durdu

Aynen benimkide ole ronyam. Doktor artik 120 cc ver dedi ama ben hala 90-100 veriyorum kusmuyo ama 3 saat yerine 2-2.5 saatte bi acikiyo

arkadaşlar merhaba mart annesi değilim ama keseyi araştrrken buraya yönlendim kan testi 206 çıkmıstı beta kesem 9.4 mm kaç haftlktır yaklaşk doktr 5+5 dedi ama kese daha küçük geç yumurtlamışsın demek ki dedi

canım bende aldım sehır fırsatından o fıyata ve cın malı oldugu dogru. orda e-bebekte kı cloud-b nın reklamını yaparak cın malı satmışlar sanırım. dun ulastı elıme ben fırmaya ulassam ıade edıcem. sehırfırsatından faydallanıyordum sımdıyte kadar boyle bırseyle karsılasmamıstım.

Mikostatin diye bir damla. günde 4 kere 10 damla kullandık 2 güne tamamen geçti. doktorumuz yazmıştı. tadı da fena değil,kusmadı benim kızım yalandı durdu

canım bizde dün mikostatin kullanmaya başladık,bizdede pamukçuk var maalesef,siz nasıl kullanıyorsunuz,direk ağzınamı damlatıyorsunuz...?

hurmayla kanabiliyorsanız ne güzel bende sizin gibi olmak isterdim ama beni sütlü tatlı yada çikolata yemeden kesmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…