2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acil süt arttırıcı birşeyler lazım söyler misiniz

kızlar merhaba bende mart annes,i olarak katılmak istiyorum sizee :)

süt arttırıcı süper birşey var bende kullanıyorum hepinize öneririm hopp çay var emziren anneler için eczanelerde satılıyor günde bir tane içince hem bebeğin gaz sancısı olmuyor hemde sütü artırıyor..

benim bebeğimde çok kusuyordu.kıyafet yetiştiremiyordum.şimdi öyle değil artık alışıyorlarmış ilk doğduklarınla doyma hissi olmadıkları için sürekli emmek isterlermiş doğal olarakta fazlasını emiyorlarmış.kusmalarımız daha az artık canını sıkma sen.zaten doymasa ağlar
bence doktorun 120 cc diyorsa o kadar vermelisin.artık alıştıkları için çok kusmuyorlar zaten canım
Aynen benimkide ole ronyam. Doktor artik 120 cc ver dedi ama ben hala 90-100 veriyorum kusmuyo ama 3 saat yerine 2-2.5 saatte bi acikiyo

Canim denedim ama 90dan sonrasini yemiyo biberonun ucuyla oynamaya basliyo kalan mamada bosa gidio o yuzden 100 yapiorum onun bile 5cc falani kaliyo

Aynen benimkide ole ronyam. Doktor artik 120 cc ver dedi ama ben hala 90-100 veriyorum kusmuyo ama 3 saat yerine 2-2.5 saatte bi acikiyo

canım sende ver o zaman içsin kuzucuk :) kusmuksuz güzel günler olsun

Mikostatin diye bir damla. günde 4 kere 10 damla kullandık 2 güne tamamen geçti. doktorumuz yazmıştı. tadı da fena değil,kusmadı benim kızım yalandı durdu

canım merviskomm sağol aslında mikostatini biliyorum
ilaçsız doğal bir şeylerle halledebilirmiyim diye düşündüm
ama geçedi mecbur vericem onuda

Canim denedim ama 90dan sonrasini yemiyo biberonun ucuyla oynamaya basliyo kalan mamada bosa gidio o yuzden 100 yapiorum onun bile 5cc falani kaliyo

sonuçta bebeğin ne kadarla doyuyorsa okadarını vermelisin tabi ben doktor okadar vermemi söyledi dediğin için -kusmasını önlemek için yaptığını düşündüm canım

aramıza hoşgeldin... güle güle büyüt yavrunu...

canıımmm ilk gözağrım topiğim beniiim nasıl özlemişim ay kızlaaar ben sizi cok özledim yaa artık aranızdayım inşallah...şimdiye kadar tek başıma bebek bakımıyla ev iş güç yemek koca gibi sorumluluklarla cebelleştiğim için giremedim pek aslında coğumuz aynı durumdayız ama ben biraz beceriksizim galiba sistemi bi oturtamamıştım neyseki artık düzene girdi hersey ve bende eski aktif günlerime dönmek üzere aranızdayım sizi cooook seviyorum cok da özlemişim yaklaşık 1000 sayfa kadar bi gecmiş var nasıl okurum bilmiyorum ama okumak için büyük bi istek duyuyorum hadi bakalım hayırlısı:))

canım ya sadece anne sütü alan bebeklerin kaç cc süt içtiğini merak ediyorum
benim kızım sadece bir göğsümü emip bırakıyor ve bir göğsümden en dolu olduğu zamanlarda bile 90 cc gelmiyor
topicte bebişlerin içtiği orana bakınca nasıl doyuyor acaba benimki diyorum :97:

ne zamana kadar değişir? 2,5 aylık olduk benim hala umudum var yeşil gözlü kızım benim

benimkinin gözleride koyu yeşil ama değişir diye düşünüyorum
genelde yeşil renk kahverengi olurmuş
sağlıkla güzel güzel baksınlarda rengi önemli değil
ama esmer yeşil gözlü olursa hiçde fena olmaz

canım bizde dün mikostatin kullanmaya başladık,bizdede pamukçuk var maalesef,siz nasıl kullanıyorsunuz,direk ağzınamı damlatıyorsunuz...?

canımm biz çay kaşıgına damlatıyoruz,kaşıkla veriyoruz. yoksa direkt agzına damlatmak işkence oluyorr. ükürüyor sıpamm

ahh kuzummm bizde öle demiştik ama baktık geçeceği yokk,karbonatta nereye kadar yani,memeye sür cocugun agzına sür derken artık son çare bu ilaç işe yaradı.

ronya belli olmuyor. benım kızım 80-90 la doyuyordu sımdılerde 130 ıctıgı oldu ama yınede bazen 80-90larda bıraktıgı oluyor. biberonla denedıgımde. ama bende gogsumden emdıgınde ne kadar emdıgını bılemıyorum.

şimdiye kadar hiç sağmadım, kaç cc geliir bilmiyorum, tek bildiğim rabbime şükürler olsun yetiyor, bebeğim doyuyor ve kilo alımı, gelişimi çok çok iyi:nazaa:

hoş geldin özlem seni tekrar görmek ne güzel

şimdiye kadar hiç sağmadım, kaç cc geliir bilmiyorum, tek bildiğim rabbime şükürler olsun yetiyor, bebeğim doyuyor ve kilo alımı, gelişimi çok çok iyi:nazaa:

canım çok şükür beniimkide yetiyor ama ben sağdığım için biiliyorum
demekki benimki az sütle doyanlardan

canım demekki doyduğuna göre en az 80-90 geliyor
Allah bereketini versin yarasın kuzucuklara :))

Canimmm ne guzel yeniden burda olman. Sukur zillilerimiz duzene giriyo yavas yavas. Gecmis okumyi ben hala bitiremedim biliomusun dogumdan sonra kaldigim yer var arada bakiyorum ama bitmiyo

Kuzum benimki mama bebegi :) anne sutunu cok az aliyo daha cok mama veriyorum o yuzden saati cc si belli gidiyo sen sut veriyosun cc ye hic bakma yedigi kadar ver onun bi zarari olmaz. Mamada fazla olsa dert suyu az olsa dert su takviyesi lazim amaaaan en iyisi anne sutu hemde direk emerek biberon falan olmadan. Allah bize bole nasip etti sagligi yerinde olsun da mama yesin napalim

benimbebeğimdede arada oluyordu sonra geçiyor ilk bende korktum ciğerden falan mı diye değil
burnu tıkandığından hırlıyormuş meğer

takma canım kafana kendini üzme bişicik olmaz

cevabın için tşkkr ederim canım, bir haftadır geçmedi o yüzden endişelendim bende, seninki ne kadar zamanda geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…