- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.841
kızlar acil süt arttırıcı birşeyler lazım söyler misiniz
kızlar acil süt arttırıcı birşeyler lazım söyler misiniz
bence doktorun 120 cc diyorsa o kadar vermelisin.artık alıştıkları için çok kusmuyorlar zaten canımkızlar bebekler emdikten sonra fazla sütü kusuyor ya buna doyma belirtisi diyor doktorlar
yani illaki çıkarmalı mı? benim kızım evvelden her emmeden sonra çıkarırdı
şimdi eskiye oranl epey azaldı acaba doymuyormu :97:
Aynen benimkide ole ronyam. Doktor artik 120 cc ver dedi ama ben hala 90-100 veriyorum kusmuyo ama 3 saat yerine 2-2.5 saatte bi acikiyo
benim bebeğimde çok kusuyordu.kıyafet yetiştiremiyordum.şimdi öyle değil artık alışıyorlarmış ilk doğduklarınla doyma hissi olmadıkları için sürekli emmek isterlermiş doğal olarakta fazlasını emiyorlarmış.kusmalarımız daha az artık canını sıkma sen.zaten doymasa ağlar
bence doktorun 120 cc diyorsa o kadar vermelisin.artık alıştıkları için çok kusmuyorlar zaten canım
Aynen benimkide ole ronyam. Doktor artik 120 cc ver dedi ama ben hala 90-100 veriyorum kusmuyo ama 3 saat yerine 2-2.5 saatte bi acikiyo
Mikostatin diye bir damla. günde 4 kere 10 damla kullandık 2 güne tamamen geçti. doktorumuz yazmıştı. tadı da fena değil,kusmadı benim kızım yalandı durdu
Canim denedim ama 90dan sonrasini yemiyo biberonun ucuyla oynamaya basliyo kalan mamada bosa gidio o yuzden 100 yapiorum onun bile 5cc falani kaliyo
kızlar merhaba bende mart annes,i olarak katılmak istiyorum sizee :)
süt arttırıcı süper birşey var bende kullanıyorum hepinize öneririm hopp çay var emziren anneler için eczanelerde satılıyor günde bir tane içince hem bebeğin gaz sancısı olmuyor hemde sütü artırıyor..
Canim denedim ama 90dan sonrasini yemiyo biberonun ucuyla oynamaya basliyo kalan mamada bosa gidio o yuzden 100 yapiorum onun bile 5cc falani kaliyo
ne zamana kadar değişir? 2,5 aylık olduk benim hala umudum varyeşil gözlü kızım benim
canım bizde dün mikostatin kullanmaya başladık,bizdede pamukçuk var maalesef,siz nasıl kullanıyorsunuz,direk ağzınamı damlatıyorsunuz...?
canım sende ver o zaman içsin kuzucuk :) kusmuksuz güzel günler olsun
canım merviskomm sağol aslında mikostatini biliyorum
ilaçsız doğal bir şeylerle halledebilirmiyim diye düşündüm
ama geçedi mecbur vericem onuda
şimdiye kadar hiç sağmadım, kaç cc geliir bilmiyorum, tek bildiğim rabbime şükürler olsun yetiyor, bebeğim doyuyor ve kilo alımı, gelişimi çok çok iyi:nazaa:canım ya sadece anne sütü alan bebeklerin kaç cc süt içtiğini merak ediyorum
benim kızım sadece bir göğsümü emip bırakıyor ve bir göğsümden en dolu olduğu zamanlarda bile 90 cc gelmiyor
topicte bebişlerin içtiği orana bakınca nasıl doyuyor acaba benimki diyorum :97:
canıımmm ilk gözağrım topiğim beniiim nasıl özlemişim ay kızlaaar ben sizi cok özledim yaa artık aranızdayım inşallah...şimdiye kadar tek başıma bebek bakımıyla ev iş güç yemek koca gibi sorumluluklarla cebelleştiğim için giremedim pek aslında coğumuz aynı durumdayız ama ben biraz beceriksizim galiba sistemi bi oturtamamıştım neyseki artık düzene girdi hersey ve bende eski aktif günlerime dönmek üzere aranızdayım sizi cooook seviyorum cok da özlemişim yaklaşık 1000 sayfa kadar bi gecmiş var nasıl okurum bilmiyorum ama okumak için büyük bi istek duyuyorum hadi bakalım hayırlısı:))
şimdiye kadar hiç sağmadım, kaç cc geliir bilmiyorum, tek bildiğim rabbime şükürler olsun yetiyor, bebeğim doyuyor ve kilo alımı, gelişimi çok çok iyi:nazaa:
ronya belli olmuyor. benım kızım 80-90 la doyuyordu sımdılerde 130 ıctıgı oldu ama yınede bazen 80-90larda bıraktıgı oluyor. biberonla denedıgımde. ama bende gogsumden emdıgınde ne kadar emdıgını bılemıyorum.
Canimmm ne guzel yeniden burda olman. Sukur zillilerimiz duzene giriyo yavas yavas. Gecmis okumyi ben hala bitiremedim biliomusun dogumdan sonra kaldigim yer var arada bakiyorum ama bitmiyocanıımmm ilk gözağrım topiğim beniiim nasıl özlemişim ay kızlaaar ben sizi cok özledim yaa artık aranızdayım inşallah...şimdiye kadar tek başıma bebek bakımıyla ev iş güç yemek koca gibi sorumluluklarla cebelleştiğim için giremedim pek aslında coğumuz aynı durumdayız ama ben biraz beceriksizim galiba sistemi bi oturtamamıştım neyseki artık düzene girdi hersey ve bende eski aktif günlerime dönmek üzere aranızdayım sizi cooook seviyorum cok da özlemişim yaklaşık 1000 sayfa kadar bi gecmiş var nasıl okurum bilmiyorum ama okumak için büyük bi istek duyuyorum hadi bakalım hayırlısı:))
benimkinin gözleride koyu yeşil ama değişir diye düşünüyorum
genelde yeşil renk kahverengi olurmuş
sağlıkla güzel güzel baksınlarda rengi önemli değil
ama esmer yeşil gözlü olursa hiçde fena olmaz
kızlar ya kızım hırıltılı nefes alıyor, geçen hafta aile hekimine baktırdım ciğerinden değil dedi ama şurup falan verdi bende daha kızım çok küçük diye şurup kullanmadım. hala geçmedi, serum fizyolojik damlatıyorum, aspiratörle çekiyorum geçmiyordr. a götürsem mi, sizin bebeklerinizde de hırıltı oluyor mu? off ya annelik ne takıntılı bi halmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?