- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.881
Kızlar bebeğim 21 günlük.1 haftadır gaz sancılarımız artmış durumda.
Nurse harveys aldım bugün eczaneden.Doktora sordum,günde 4 kez 2 çay kaşığı ver dedi.Ben de acaba yanlışmı anladım ki diye size sormak istedim.2 çay kaşığı çok olmaz mı bebek için yoksa normal mi ?
Prospektüsünde 0-6 ay arası 1 tatlı kaşığı diyor.
Sizlerden kullanan varsa ne kadar verdiğiniz ölçü olarak.
canım seninde kilo alımı az galiba bende de aynı sadece anne sütü verince bende günde 1 veya 2 kere 90 cc veriyorum bu seferde 1 haftada 400 gr aldı şimdi mamayı bırakayım diyorum ama cok aglayınca dayanamıyorum gündüz ve gece 1 er kere senin bebeğin ağlıyor mu nasıl idare ediyorsun birde benim kızım acaip emiyor memeleri bitir üstüne 90 lık ver yine yiyor hiiç hayır demiyor bu arada hiçte kusmuyor
Dut şurubuyla dene tatlım hem pamukçuğa iyi gelio hemde gelişimine faydalı nete yaz istersen karadut faydaları diye emziğin ucuna hafif sür ver ağzına bi süre sonra alışır emziğe
Bu arada kızlar ben artık dut şurubumu evde yapıyorum şimdilik annemlerin bahçedeki dutlardan yapıyorum ama bi arkadaş diyarbakıra gitti karadutu iyi oluyomuş oranın öyle söyledi getirecek bana gelirken
kzılar yarın inş 2 ci ayımız bitiyor.. aşımız olcak. ateş yükselmesin diye siz ne yaptınız.???
ateşten çok korkuyoırum gün içerisinde ateşi var mı çok kontrol ediyorum
Kızlar bebeğim 21 günlük.1 haftadır gaz sancılarımız artmış durumda.
Nurse harveys aldım bugün eczaneden.Doktora sordum,günde 4 kez 2 çay kaşığı ver dedi.Ben de acaba yanlışmı anladım ki diye size sormak istedim.2 çay kaşığı çok olmaz mı bebek için yoksa normal mi ?
Prospektüsünde 0-6 ay arası 1 tatlı kaşığı diyor.
Sizlerden kullanan varsa ne kadar verdiğiniz ölçü olarak.
kzılar yarın inş 2 ci ayımız bitiyor.. aşımız olcak. ateş yükselmesin diye siz ne yaptınız.???
ateşten çok korkuyoırum gün içerisinde ateşi var mı çok kontrol ediyorum
denerim tatlım sağol nerden bulurum aktarda varmıdır
bence de biraz fazla geldi damla olmasın o
canım yanlış anlamışsın ben onu bir dönem kullandım dediğin gibi günde 1 tatlı kaşığı veriliyor... ben onu günde 2 kez çay kaşığına çevirmiştim... 2 kez çay kaşığı toplamda 1 tatlı kaşığı yapıyor ister 1 tatlı kaşığı istersen 2 kere çay kaşığı olarak ver... bazılarında işe yarıyor ama bizde yaramadığı için kestim... umarım size iyi gelir...
merhaba kızlar bız bugun 46 gunluk olduk benden 36 gun kan gelmişti sonra gelmedı dun yıne gelmiş ama kırkımız cıktı.bu kan nekadar gelıcek.yada gelmesı normalmi.
maalesef canım bizde az kilo alanlardanız bu hafta 110 gr almıs,normali 200 gr iken. ya ben mama vermesemde kızım doyuyor sorun burda,nezaman emse süt var,sagıyorum 110-120 cc falan cıkıyor. sanırım besleyici degil çok fazla, çokta kaka yapınca az kilo aldırıyor. benim kızım meme yda mama için ağlamıyor,tek aglamamız gaz yada sıkılması minnoşun.1 haftada 400 de fazla gerçekten haklısın. günde 1 kez versen peki yine de aglıyor mu ? ya versem benim kızda 200 ü götürür,bazen emiyo,üstüne sagılmıs sütten veriyorum yine versem yok demez. anlamıyorlar doyduklarını,fazlasınıda cıkarırlar genelde.
Akşam üzeri kolik krizimiz her zamanki saatini şaşmadan başlamıştır... kucaktan kucağa evin içinde kucakta koşturuluyor... buziki orhan ve beyaz gürültü eşliğinde delirmek üzereyim... ne zaman bitecek bu gaz...
Valla bilmiyorum ki kızlar.
Özellikle üstüne basa basa sordum.Günde 4 kez 2 çay kaşığı mı diye,doktorda evet dedi.
Belkide günde 4 kez toplamda 2 çay kaşığı demek istemiştir :44:
Ben yarın yine bi arayıp teyitleşeyim.
aktardan alma canım eczaneden al biçok eczanede bulunuyor
ayy canım çok zor valla seninki nerdeyse 3 aylık hala azalmadı mı
canım sabah, akşam birşey yok akşam 6 olunca başlıyor... memeyide gözü görmüyor o kriz esnasında...
şuan kolik müziği eşliğinde mama yiyor gaz ilacıda verildi umarım uyur...
ben bunada şükür diyorum ilk 2 ay 24 saat ağlıyordu... çok zor günlerdi... şuan azalmış hali umarım buda geçerde kurtuluruz lanet olası gazdan...
hmm doğru söylüyorsun günde 1 e yada 60 lık 2 tane yapayım daha iyi olur bu arada sende kusma varmı birde kaç saatte bir besleniyor
canım seninde kilo alımı az galiba bende de aynı sadece anne sütü verince bende günde 1 veya 2 kere 90 cc veriyorum bu seferde 1 haftada 400 gr aldı şimdi mamayı bırakayım diyorum ama cok aglayınca dayanamıyorum gündüz ve gece 1 er kere senin bebeğin ağlıyor mu nasıl idare ediyorsun birde benim kızım acaip emiyor memeleri bitir üstüne 90 lık ver yine yiyor hiiç hayır demiyor bu arada hiçte kusmuyor
maalesef canım bizde az kilo alanlardanız bu hafta 110 gr almıs,normali 200 gr iken. ya ben mama vermesemde kızım doyuyor sorun burda,nezaman emse süt var,sagıyorum 110-120 cc falan cıkıyor. sanırım besleyici degil çok fazla, çokta kaka yapınca az kilo aldırıyor. benim kızım meme yda mama için ağlamıyor,tek aglamamız gaz yada sıkılması minnoşun.1 haftada 400 de fazla gerçekten haklısın. günde 1 kez versen peki yine de aglıyor mu ? ya versem benim kızda 200 ü götürür,bazen emiyo,üstüne sagılmıs sütten veriyorum yine versem yok demez. anlamıyorlar doyduklarını,fazlasınıda cıkarırlar genelde.
aynı benimki, geçen hafta 400 aldı doktor mamayı azaltmaya çalışın ama alıştığı için azaltmanız zor olacak dedi, gerçekten de zor oluyor
canım daha önce söylemiş miydim hatırlayamadım, balık yağı sütün kalorisini arttırıyor, bizim bebiş o sayede kilo aldı. sen de al iç istersen?
sen kızlarla yazısırken okumustum canım,hatta gnc diye. alcam bende artırsın kalitesini sütümün yoksa süt var ama fısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?