2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence de biraz fazla geldi damla olmasın o

kzılar yarın inş 2 ci ayımız bitiyor.. aşımız olcak. ateş yükselmesin diye siz ne yaptınız.???

ateşten çok korkuyoırum gün içerisinde ateşi var mı çok kontrol ediyorum

maalesef canım bizde az kilo alanlardanız bu hafta 110 gr almıs,normali 200 gr iken. ya ben mama vermesemde kızım doyuyor sorun burda,nezaman emse süt var,sagıyorum 110-120 cc falan cıkıyor. sanırım besleyici degil çok fazla, çokta kaka yapınca az kilo aldırıyor. benim kızım meme yda mama için ağlamıyor,tek aglamamız gaz yada sıkılması minnoşun.1 haftada 400 de fazla gerçekten haklısın. günde 1 kez versen peki yine de aglıyor mu ? ya versem benim kızda 200 ü götürür,bazen emiyo,üstüne sagılmıs sütten veriyorum yine versem yok demez. anlamıyorlar doyduklarını,fazlasınıda cıkarırlar genelde.

denerim tatlım sağol nerden bulurum aktarda varmıdır

kzılar yarın inş 2 ci ayımız bitiyor.. aşımız olcak. ateş yükselmesin diye siz ne yaptınız.???

canımmm biz çarşamba olduk aşılarımızı. herkes Calpol kullanmış ama biz fitil kullandık,hemşire daha rahat olur senin için,kusup cıkarma sorunu olmaz dedi. Paranox fitil,aşı olduk eve geldik yarım fitil verdik,gece yatmadan da yarım fitil verdik ateşi 36.5 üstüne çıkmadı Allaha şükür. Calpol de iyi Paranox ta tercih senin Parasetamol içerikli oldugu için ağrı ve ateş en aza indirgendi.

canım yanlış anlamışsın ben onu bir dönem kullandım dediğin gibi günde 1 tatlı kaşığı veriliyor... ben onu günde 2 kez çay kaşığına çevirmiştim... 2 kez çay kaşığı toplamda 1 tatlı kaşığı yapıyor ister 1 tatlı kaşığı istersen 2 kere çay kaşığı olarak ver... bazılarında işe yarıyor ama bizde yaramadığı için kestim... umarım size iyi gelir...

KEKİM mesaj yazdım ama görmedin sanırım... özledik seni kuzum... umarım bebiş ve sen iyisindir...
canım bizim 2. ay aşımızda aşı olduk eve geldik sadece huysuzlaştı... o gece sürekli ateş takibindeydim gece 37.5 olunca fitil verdim şurup verenlerde var... bunlardan birini seçeceksin... doktorumuz fitil önerdi... sonra hemen ateş düştü birdaha da çıkmadı... bazı bebişlerde ateş olmadı... korkma canım zaten sürekli yanındasın ve ateş çıkınca çok halsizleşiyor her yeri yanıyor ilaç iyi geliyor endişe etmeden verirsin... umarım kolay atlatırsınız... geçmiş olsun... çok öptüm...

bence de biraz fazla geldi damla olmasın o

Valla bilmiyorum ki kızlar.
Özellikle üstüne basa basa sordum.Günde 4 kez 2 çay kaşığı mı diye,doktorda evet dedi.
Belkide günde 4 kez toplamda 2 çay kaşığı demek istemiştir :44:
Ben yarın yine bi arayıp teyitleşeyim.

merhaba kızlar bız bugun 46 gunluk olduk benden 36 gun kan gelmişti sonra gelmedı dun yıne gelmiş ama kırkımız cıktı.bu kan nekadar gelıcek.yada gelmesı normalmi.

ilk ay sağlık ocağına gittiğimde ebe kanamamı sormuştu bende hafif kahverengimsi akıntı geliyo demiştim
oda lohusalığın bitmemiş demek, akıntın beyaza dönene kadar lohusalığın bitmemiştir demektir dediydi canım

lohusalık olsa seninki kadar uzun sürermi bilmem

hmm doğru söylüyorsun günde 1 e yada 60 lık 2 tane yapayım daha iyi olur bu arada sende kusma varmı birde kaç saatte bir besleniyor

ayy canım çok zor valla seninki nerdeyse 3 aylık hala azalmadı mı

sen bilirsin boşuna arama bence ben eczacıya özellikle sormuştum çünkü bizimde gaz çok bildiğin kolik bebek 2 kez dedim vereyim sabah akşam ozaman tatlı kaşığı fazla gelir çay kaşığı ile 2 kez demişti... damla değil o çünkü şurup fazla gelir 4 kez...

ayy canım çok zor valla seninki nerdeyse 3 aylık hala azalmadı mı

canım sabah, akşam birşey yok akşam 6 olunca başlıyor... memeyide gözü görmüyor o kriz esnasında...
şuan kolik müziği eşliğinde mama yiyor gaz ilacıda verildi umarım uyur...

ben bunada şükür diyorum ilk 2 ay 24 saat ağlıyordu... çok zor günlerdi... şuan azalmış hali umarım buda geçerde kurtuluruz lanet olası gazdan...

evet canım sizin çoğu gitmiş azı kalmış
biraz daha sabır

hmm doğru söylüyorsun günde 1 e yada 60 lık 2 tane yapayım daha iyi olur bu arada sende kusma varmı birde kaç saatte bir besleniyor

öyle yap canım en azından huysuzlugu gider kızının. benim kızımda kusma var,ama bakıyorum hep peynirimsi kusuyor demekki doyuyor fzlasını atıyorr peki neden kilo almıyor:44: amann neyse doktorcugumu dinlicem cok takmıcam kafama napimm saglıklı olsunlar da 100 gr az olsun napalım. canım gündüz 2 saati geçmiyor genelde,eger cok derin uyumussa ellemiyorum 3-3.5 saat uyuyor kızım. geceleri de uyandırırdım 3 saatte bir,doktor artık büyüdü bosver uyusun en fazla 5 saat,5 saati geçmesin uyusun dedi.
sen günde 2 kez 60 cc ver durmuyorsa,doktorun en iyisini bilir.

aynı benimki, geçen hafta 400 aldı doktor mamayı azaltmaya çalışın ama alıştığı için azaltmanız zor olacak dedi, gerçekten de zor oluyor

canım daha önce söylemiş miydim hatırlayamadım, balık yağı sütün kalorisini arttırıyor, bizim bebiş o sayede kilo aldı. sen de al iç istersen?

sen kızlarla yazısırken okumustum canım,hatta gnc diye. alcam bende artırsın kalitesini sütümün yoksa süt var ama fısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…