2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende aşılara ve boy kiloya sağlık ocağına gidiyorum. hastaneye topuk kanı ve kalça usg için gittik.
göz muayenesi için erken daha.. yaşına kadar yolu var. ben ilk kızımı 10 aylıkken götürmüştüm birde 3 yaşında filan gitcez.
bizim de özel bi doktorumuz yok

ya kızlar gerçekten kokuyomu o kdr ya..bnmkinin hala kokmuyo..ancak bezine burnumu yaklaştırınca kokuyo alıyorm oda misk-i amber gibi geliyo bna zaten koklayıp duruyorm :))))))) ama hiç dışardan alınmıyo koku..ne kdr yaparsa yapsn..

arkadaşlar bebeğinize emziğe nasıl alıştırdınız? 3 emzik denedim ama alır almaz diliyle ittiriyor

ittirsiinn snde ittir..tencere dibin kara bnmki snden kara de o ittirdikçe snde ittir..ama şöyle aç olsun brz meme arasın mızmızlanırken emene kdr ittir..bnde almıyo bu fırlatıyo diye üstelemiyodum ama bi baktım üsteleyince aldı emmeye başladı sonra iyice alıştı artık ve inanılmaz rahatlık..önceden her mızmızında yanında olmk zorundaydm şimdi tıkıyom ağzına gidiom içeri..

Ayça senin doğallığın artık beni koparıyor...
eskiden yorumlarına hönk diye bakardım ne açık sözlü derdim ama şimdi kopuyorum ve gözümden yaşı getirdin yani...
bu arada ne kadar hatalıda olsa Allah acil şifa versin dicem ama bu sözümle biliyorum seni üzmüş olacağım... kayınpederine yinede kötü düşünme... bu dava burda kalmaz emin ol hesabını sonunda verecektir... he diyip geçmişsin çok iyi yapmışsın sanada bu ykışırdı...

MERVE VE GAMZE müthişsiniz... canlarım ne güzel kısmet oldu bakın buluştunuz hemde çok güzel bir etkinlikte... onun içinde nasıl emziriyorsunuz çözemedim ama kullanışlı bir şeye benziyor...

evin içinde ben de almıyorum canım kokuyu ama hava serin olduğundan arabanın camları kapalıydı. o kapalı ortamda öyle bir yayıldı ki :))

kayınvalidem yaptı onu bir kaç gün önce ittirdi iyice. bizimki tabii ağlamaya başladı anne napıyosun sen dedim aldım ağzından emziği dayanamadım. ( benden nasıl almıyor emziği diyordum meğer böyle veriyormuş ) başka yolu yok mu? içim çok acıyor öyle olunca

yok cnm için acımasın bişey olmuyoki onlar mutlu biz mutlu..cok cok cok emiyo btn gün..hem çene kasları gelişiyo hem şu sıralar içinde bulunduğu oral dönemini tatminle geçiriyo..başka türlü olmuyo valla ama tutunca çok mutlu olcaksın biraz uğraş tabi çocuğun gırtlağına sokarcasına değil sadece o ittirdii için sn dudaklarına daya brz beklet elinle alana kdr..yavaş yavaş alır

Yaww benım kızım hep sag tarafına bakıyo:) kafayı sola cevırıyom nasıl dırenıyo varya...yok ılla saga bakıcak

merhaba...benim oğlum iki aylık. ben ergobaby kullanıyorum. tavsiye ederim. kangurular bebeğin ağırlığını pelvise yüklediğinden sağlıklı değil. bebek küçük olduğundan ergobaby yi yenidoğan aparatı ile kullanmanı tavsiye ederim.

evet güzel oldu gercektendee. bebıs duz duruyo suan,bacaklar kurbaga seklinde. direkt bası gögsümde zaten,pek sevdi böyle emmeyi. iş yaparken denedim emzirmeyi onu da basardık,etrafı izledi minnoşum emerken. mei tai hiç denemedim ben,hangisi ii bilmiyorum. ama BOBA wraptan memnunumm,kızımda alıstı agla agla yırtıyordu kendini,emzigi verdm koydum wrapa uyudu. yapısık ikiz gbi takılıyoruzz

14:45 de uyuttum oğlumu, 2 dk dır uyanık bana bakıyo.. hiç mi uykusu gelmez yaa 15 dk lık uyku mu olur((

aynen benımkı de oyle ya 15 dk uyuyor , herkes 5-6 saat kesıntısız uykudan bahsedıyor benımkı 2 saatte bır uyanıyor ve sabah 6 da kalkıyoruz bı daha öğlen 3 e kadar uyku yok. o uyuduguda 1 saat

Gamze 2 oldun merve... BOBA wraptan denen mucizeyi kaç kiloya kadar taşırız acaba benimki biraz ağırlaştıda cma kontrolü var... kolumda taşımaktan mahvoluyorum... netten araştırayım bakalım fiyat fln ayıptır sorması siz kaça aldınız mervecim...

kızlar ya bu ıkıncı ay aşısında agızdandamı bişi yapıyolar o ne:)nicegırl yazmışta agızdan olanı yaptırdım falan dıye onu merak ettım.

valla canım biz geçen perşembe yaptırdık ama 3 aşı yapıldı 2 bacaktan bi de sol koldan ağızdan falan olmadı bişeyde demedi hemşire bidahaki aşı da taa temmuzda. ama bu 2.ay aşısında kzımın kolu ve bacaklarına değdikçe ağlıodu sanırım çok ağrıttı. (

canım sanırım Gamze mei taiden daha memnun. ben smdilik mutluyum wrapla canım ben 99 tl ye aldım.
BOBA TÜRKİYE inceleyeblrsn hayatım.
Nihan Kayalıoğlu İçten de türkiye distribütörü
0532 425 74 74

Benım eşimde senın eşin gibi düşünüyordu gelen gıdenden pek yalnız kalamadık , şu 2 pazardır yalnız kaldık ve acı gercekle karşılaştı:) ben iki pazardır ona bırakıp mutfaktakı i,şlerimi kendi işlerimi halletmeye çalıştım dün gece artık hayatım ne olur bı bebeğı al bana bi hararet bastı dedi, 3 saat ayağında salladı tabı cocuk banamısın demedi:)) ya dedim sen sandın ben rahatım emıyor yatıyor sanıyordu kendı kafasından :) Şimdi diyor Allah kolaylık versın sana dıye:) uyumamasındanda gectım hiç bi şekilde durmuyor benım kı sadece kucakta evı gezmeyı planlıyor:)

canım bende her sabah aynısını yapıyorum eşim 8de evden çıkıyor o sıra uyanıyor bizimki de sonra ben uyumaya çalısıyorum tek gözüm onda baktım durmuyor alıyorum yanıma o da bana baka baka uyuyor:)))

Yaww benım kızım hep sag tarafına bakıyo:) kafayı sola cevırıyom nasıl dırenıyo varya...yok ılla saga bakıcak

canım bizimkininde kafa hep sağda ben sola çeviriyorum o yine sağa dönüyor ve sağ tarafa dönünce kulağı katlanıyor. bi tarafı kepçe kalacak kızımın ben herseferinde düzeltiyrum ama o yine katlyıor :)

Katılıorumm aynen oyle ben sertken sagdıgımda 20 30 cc fazla cıkıo okdr zatn bellı bı sure sonra memeler yumusak oluoms bu sut olmadıgı anlamına gelmezmıs

Benimde bu ara yumuşadı ama oğlum doyuyordur herhalde; ama onceleri cok serttı ve sadığımda tek gögsüm dolduruyordu 120 cc , şimdi azaldı sankı moralım bozuluyor bıraz bu işe ama ronya bı yazı paylaşmış ya bence onunla cok ilgisi var benım kayınvalıdem yanımdaydı 30 gun ben sadece bebeğimi emzırdım ve uyudum , diğer bakımlarını kayınvalıdem yaptı , ozman sütüm cok boldu, şimdi yalnız kalınca bütün gün bebekle uğrasıyorum uyku zaten hiç yok ve onceye gore az sankı sutum

arkadaşlar merhaba... bende mei tai kullanıyorum. bebeği hala kurbağa pozisyonunda taşıyorum fakat sanki ayakları dışarı çıksa bebek daha rahat olacakmış gibi geliyor. mei tai kullanan arkadaşlar ayaklarını nasıl yerleştiriyorsunuz içine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…