- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.161
nazara tabiki inanıyorum cnm, özellikle bebişimin bu olaylarından sonra iice inanır oldum. bebek mevlütümüzden sonra başladı bu sorun. sonrasında da ne zaman dışarı çıksak ya da bize biri gelse yine tekrarladı. doktorlar da bişey bulamayınca artık nazara inanır oldum çok teşekkür ederim sana da. herşeyi deniyorum artık, bir umut işte...
senin kide mi banyodan sonra uyumuyor, ne çok benziyor ya bebeişlerimizin özellikleri, hatta herkes pikniğe gidince bebeklerinin uyuduğunu yazmıştı, benim ki geçen hafta pikniğe gitmiştik, ne mümkün uyumak, ya etrafı seyretti, yada emdi, ki çoğunlukla memedeydi...Evet olctum 1 saat once 37 ıdı yınede dıorumkı kocama dogrumu olcuo bu ya yanlıs olcuosa:))) Insallah guzel guzel gecırırız geceyı. Banyodan bahsetmedı bana kımse:26: Zaten benımkı banyodn sonra hıc uykuya fln alısık degıl daha canavar oluoo korkuorum yıkamaya:)))
:))) Yaaa dr benı gordu hayırdır dedı yorgun gozukuosun ee uyumuokı normalmı dedım dedı coooook normal senın uykun gelmeden uyuomusun aynı mantık oda ınsan sadece ufak ınsan ıste:))) ne bılım bebek dıyınce aklıma hep uyuyuyan bısey gelıoo bıde hep hamılyken cok uyucaz bırlıkte dıye hayaller kurdum o yuzden hayallerım yıkılınca hazmedemedım:)))
varsa fotosu bakabılr mıyım hamağa???:44:
valla cnm bnde bilmiyomki nasıl uyutuyorm..sbh baba gittiktn sonra bi uyku bastırıyo bna..yani hiç ilgilenmeye fln halim olmuyo..yatıyorm onuda yanımda beşiine koyuyorm..ıh mıh diyosa emziriyorm tekrar yatırıyorm..sonra ağzına tıkıyorm emzii hala aranıyosa beşii otomatie alıyorm ona baka baka gözlerimi kapatıyorm bi bakmışım uyumuşum :))) yani bn kndimi uyutuyorm..sonra bi ara gözlerimi açıyorm kontrol için bi bakmışım oda uyumuş..sanırım o bna baka baka uykusu geliyo eğer bnm gözlerim kapalıysa..anlıyoki uyku rüzgarları esiyo e bnde uyiim bari dikkatini çekeceim kimse yok madem diyo ve uyuyo :))
nazara tabiki inanıyorum cnm, özellikle bebişimin bu olaylarından sonra iice inanır oldum. bebek mevlütümüzden sonra başladı bu sorun. sonrasında da ne zaman dışarı çıksak ya da bize biri gelse yine tekrarladı. doktorlar da bişey bulamayınca artık nazara inanır oldum çok teşekkür ederim sana da. herşeyi deniyorum artık, bir umut işte...
mei tai mi sipariş vericeksin? benm kız da bi garip. oto koltuğuna bindiremiyorum doğduğundan beri çığlık çığlığa ağlıo içinde. kullanamadık bi türlü. portbebe de artık kullanılamıyor.
boba carrier hakında ne düşünüyorsunuz bayanlar??
kızlar siz nerden aldınız, hemen sipariş etmek istiorum
fiyatı nedir, yani aldınız yerin linkini atarsanız cok cok sevinirimmmm
Evet olctum 1 saat once 37 ıdı yınede dıorumkı kocama dogrumu olcuo bu ya yanlıs olcuosa:))) Insallah guzel guzel gecırırız geceyı. Banyodan bahsetmedı bana kımse:26: Zaten benımkı banyodn sonra hıc uykuya fln alısık degıl daha canavar oluoo korkuorum yıkamaya:)))
:)))
boba bir marka farklı birşey değil yani, wrap sling ve ergo nun muadili bebek taşıyıcısı var.
benim sabah eklediğim foto boba idi
Mei Tai Sling Mei Tai Sling Sanal Bebek Mağazası , bebek sevmez ise iade alıyor hülya
kızlar siz nerden aldınız, hemen sipariş etmek istiorum
fiyatı nedir, yani aldınız yerin linkini atarsanız cok cok sevinirimmmm
senin kide mi banyodan sonra uyumuyor, ne çok benziyor ya bebeişlerimizin özellikleri, hatta herkes pikniğe gidince bebeklerinin uyuduğunu yazmıştı, benim ki geçen hafta pikniğe gitmiştik, ne mümkün uyumak, ya etrafı seyretti, yada emdi, ki çoğunlukla memedeydi...
ayy maşallah bebeğine ya, benim kızım gece 12 de derin uykuya dalıyor , sonrasında iki yada üç kere emmeye uyanıyor ama sabah sekizde gazdan kıvranarak uyanıyor.sabah uykusunu o kadar özledim kibazen gece uyumasa da sabah şöyle 11 ekadar uyusak dediğim oluyor sonra dilimi ısırıyorum kaşınma diyorum kendime gece ne güzel uyuyor.. ama napim o kadar alışmışım ki geç yatıp sabah eşimi işe gönderip uyumaya..
3 gün yıkamıcan cnm..verem aşısı olan kolun suyla temas etmemesi gerekiyomuş..nasıl söylemezler ya..
Evet benzıolar valla:)) Hanı banyo yapan cocuk sızardı ne mumkunn gozler acılıoda acılıo hanı arabaya bınen cocuk uyurdu ne mumkun arabanın sesını dınlıo tılkı gıbı kulaklrını yana cevırıo gozler 4 donuo:))) Aynennnnnnnn bende acık havada uyuck sandımm okumstm burda pıknıge gttk uyududa uyudu bızımkı acık havayı gorunce her yerı ıncelemektn gozlerını katıyen kırpmıo:)) BAzn aklımdn acaba uyku ılacı veremezmıyım dıye gecırıorumbıde uyku yapar dıye kendıme dayıyorum rezeneyıı ama banamısın demıoo:)) demekkı onlra o 10 dakka gozlerını kırpmak yetıo canım napalım bızımkılerde boyle bı model geldıler dunyaya ALLAH a cok sukur bunlrda gececek sabırrrrrrrrrrrr sabırrrrrrrrrrrr:)))
kizlar sutun bol olmasi illa goguslerin cok sert ve sutun akmasimi demektir,sutum oyle asiri sekilde akmiyor,goguslerimde cok fazla sert degil ama bebegimin doydugunu dusunuyorum..benim gibi olup doyuran var mi acaba..
kizlar sutun bol olmasi illa goguslerin cok sert ve sutun akmasimi demektir,sutum oyle asiri sekilde akmiyor,goguslerimde cok fazla sert degil ama bebegimin doydugunu dusunuyorum..benim gibi olup doyuran var mi acaba..
canım benimde göğüslerim hiç bir zaman tam dolu olmadı, ama maşaAllah diyeyim hiç boşta olmadı, yani sütüm bugün bitti diye birşey hiç olmadıkizlar sutun bol olmasi illa goguslerin cok sert ve sutun akmasimi demektir,sutum oyle asiri sekilde akmiyor,goguslerimde cok fazla sert degil ama bebegimin doydugunu dusunuyorum..benim gibi olup doyuran var mi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?