2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tekrar cok gecmıs olsun sanada laf arasında yazıcam yazıcm bı yazamadm:)) ALLAH tekrarını yasatmasın ınsallah. Bende nazara ınanırım gerckten ınsanlrın ıster ıstemez nazarı degıo belkı bazn benım bıle nazarım degıoo bebek bu gelıo nazara.

senin kide mi banyodan sonra uyumuyor, ne çok benziyor ya bebeişlerimizin özellikleri, hatta herkes pikniğe gidince bebeklerinin uyuduğunu yazmıştı, benim ki geçen hafta pikniğe gitmiştik, ne mümkün uyumak, ya etrafı seyretti, yada emdi, ki çoğunlukla memedeydi...

ayy maşallah bebeğine ya, benim kızım gece 12 de derin uykuya dalıyor , sonrasında iki yada üç kere emmeye uyanıyor ama sabah sekizde gazdan kıvranarak uyanıyor.sabah uykusunu o kadar özledim ki bazen gece uyumasa da sabah şöyle 11 ekadar uyusak dediğim oluyor sonra dilimi ısırıyorum kaşınma diyorum kendime gece ne güzel uyuyor.. ama napim o kadar alışmışım ki geç yatıp sabah eşimi işe gönderip uyumaya..

canım bende kızımın üzerinde artık sürekli cevşen taşıyorum
ufacık bedenleri hemen nazara geliyorlar
Rabbim kötü gözlerden nazardan korusun yavrularımızı

boba bir marka farklı birşey değil yani, wrap sling ve ergo nun muadili bebek taşıyıcısı var.
benim sabah eklediğim foto boba idi

kızlar siz nerden aldınız, hemen sipariş etmek istiorum
fiyatı nedir, yani aldınız yerin linkini atarsanız cok cok sevinirimmmm

Mei Tai Sling Mei Tai Sling Sanal Bebek Mağazası , bebek sevmez ise iade alıyor hülya

arkadaşlar uykuyu konuşmuşsunuz da, ben uykusuzluğundan da geçtim artık uyanıkken ağlamasa..ya emiyor, ya uyuyor ya da ağlıyor. gazı var sanırım ıkınıp sıkılıyor sürekli. dışarı çıkmak iyi gelir dedim ortalığı inletti, arabasına yatmıyor, kanguruya sokamadım bile. mai tai alsam elimde patlar diye korkuyorum ama dışarı çıkmam lazım bunaldım..keşke deneme süresi olsa bunların

3 gün yıkamıcan cnm..verem aşısı olan kolun suyla temas etmemesi gerekiyomuş..nasıl söylemezler ya..

Evet benzıolar valla:)) Hanı banyo yapan cocuk sızardı ne mumkunn gozler acılıoda acılıo hanı arabaya bınen cocuk uyurdu ne mumkun arabanın sesını dınlıo tılkı gıbı kulaklrını yana cevırıo gozler 4 donuo:))) Aynennnnnnnn bende acık havada uyuck sandımm okumstm burda pıknıge gttk uyududa uyudu bızımkı acık havayı gorunce her yerı ıncelemektn gozlerını katıyen kırpmıo:)) BAzn aklımdn acaba uyku ılacı veremezmıyım dıye gecırıorum bıde uyku yapar dıye kendıme dayıyorum rezeneyıı ama banamısın demıoo:)) demekkı onlra o 10 dakka gozlerını kırpmak yetıo canım napalım bızımkılerde boyle bı model geldıler dunyaya ALLAH a cok sukur bunlrda gececek sabırrrrrrrrrrrr sabırrrrrrrrrrrr:)))

aynen yaa hamileyken okanı izler yatardık şimdi yalan dünyanın sonunu getiremiyorz :))) eşim gittikten sonra ohh bi güzel uyku çekerdim öğlene kdr şimdi işte mızır mızırlarla uyumaya çalışıyorm..neyse bunlarde geçer askerlik olunca unuturz

3 gün yıkamıcan cnm..verem aşısı olan kolun suyla temas etmemesi gerekiyomuş..nasıl söylemezler ya..

Ama amaaaa ben verem asısını yaptrmadımkı onu bu hafta yaptrcm saglık ocagında oluoms o ben o karma asıyla agızdn olan rotayı yaptrdım canım bak gordunmu topunun gunahını aldık durduk yere:))))

kizlar sutun bol olmasi illa goguslerin cok sert ve sutun akmasimi demektir,sutum oyle asiri sekilde akmiyor,goguslerimde cok fazla sert degil ama bebegimin doydugunu dusunuyorum..benim gibi olup doyuran var mi acaba..

bu uyku ilacını benim eşimde diyor,bebeğe uyku ilacı verelim diye takılıyor, arkadaşlar iyi geceler çayından bahsetmişlerdi, ama cesaret edemedim:44:

ilk 35 gün ankaradaydım, eşim haftasonları ankaraya geliyordu ama kalabalıktan anlayamıyordu bebeğin uyumadığını, ben tosyaya dönünce, geçen ahfta sonu ve bu hafta sonu evde başbaşa kaldık ya bana diyor ki bu bebek bütün gün mü böyle evet dedim, e sen nasıl yetiştiriyorsun, hem yemek , hem evin işi, hem bebek... güldüm bende... kadın olmanın özellikle anne olmanın farkı burada dedim, oğlum bana pratikliği öğretti eşimde biz erkekler bazen kadın olmak varmış bu dünyada deriz ama aslında siz kadınların işi çok zor, biz sizin hakkınızı nasıl öderiz dedi, eşimin böyle demesi bütün uykusuzluğumu yorgunluğumu alıp götürdü

kızlar nihayet 4. ayımıza girdik. doktor 3.5 aylıkken evde yoğurt yapmamı ve yoğurda başlamamızı söyledi. yavaş yavaş alıştırabilirsin artık dedi. ay sonuna doğru da günde 2 kaşık sebze çorbası verebilirmişiz. sizin drlarınız neler öneriyor bu konuda? 3.5 ay sanki erkenmi yaaa

kizlar sutun bol olmasi illa goguslerin cok sert ve sutun akmasimi demektir,sutum oyle asiri sekilde akmiyor,goguslerimde cok fazla sert degil ama bebegimin doydugunu dusunuyorum..benim gibi olup doyuran var mi acaba..

benm bazen şişip sertleşio bazende yumuşacık oluo memem,
şişken de aynı sürede emio bırakıo sertkende aynı sürede emio bırakıo,
anlıorumki o kendine yeteni alıo, yani sert yada yumuşak olması deiştirmio bence,
sert olunca sadece insan mtlu oluo oh bi sürü sütüm var die

canım benimde göğüslerim hiç bir zaman tam dolu olmadı, ama maşaAllah diyeyim hiç boşta olmadı, yani sütüm bugün bitti diye birşey hiç olmadı ve oğlumda maşaAllah hep doydu, gelişimide iyi 55 günlüğüz ve bu zamana kadar 14 cm boyu uzadı, 2.900da kilo aldı (bu geçen haftaki ölçüm,şu an kaç bilmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…