2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

semracım kıyamam ya... 2 çocukla zorlanıyorsun biz tekiyle başa çıkamıyoruz...

hayırlı olsun kuzum..ay dün çok güldüm yaaa bu olaya

sabah oğluma günaydın küçük latif diyorum... şaka bir yana tarz olarak sevmemde kişillik olarak kendi halinde bir adam... eşi benim müşterimde satış danışmanlığı yaptığımda... her hafta bizim mağazadaydı...

çok geçmiş olsun canım,kurtuldu oglun sonunda. inşallah dikişleride biran önce iyileşirde huzura erer yavrun. güler gülmez mi o fıtıgın agrısı ahh ahhh çok beter çok

kızım banyodan sonra babasından koklama parası alıyor artık, nasıl da mutlu:)

Eki Görüntüle 424736

Eki Görüntüle 424738

ayy maşallahhh her geçen gün daha da bal oluyor miniğim şuna bak yaaa o gözlerini yerim bennn alcak tabiki koklama parasıı aferinn şimdiden birikim yapıyo kızın

şimdiden başladı sömürmeye, beni psikolojik olarak, babasını maddi olarak...

saçları banyodan sonra olduğu gibi havaya kalkıyor, kabarıyor, horoz ibiği gibi olyor çok komik görünüyor. çareyi bu şapkada buldum. saçlarının inmesini sağlıyor.

duygucum oğluşuma kaliteli bişey al öyllee marketlerden fln almaa..cam biberon al eriyen plastik biberonlardan almaaaa..onun sağlığı çok önemli.

canım akşam ablam işten gelirken e-bebek mağazası onun yolunda aldırcam. idareten öğlen mama fln ister diye marketten aldım...

çok geçmiş olsun canım...

kızım banyodan sonra babasından koklama parası alıyor artık, nasıl da mutlu:)

Eki Görüntüle 424736

Eki Görüntüle 424738

oyy kurban olurum bakışlara...koklama, öpme, bakma hepsinin parasını alsın...

bebeğin rahat kullanabiliyor mu wrapi?? benm kızım kangurusunda da durmuyor. derhal bir taşıma yöntemi bulmalıyım. ne oto koltuğu, ne araba ne kanguru hiçbirini kullanamıyoruz şuan. sen memnunmusun?

tühhh belki evde konser verirdi oğlunaa sizin en azından bir şarkınız var bzm kız artık halil sezai bile dinlemiyorr

bebeğin rahat kullanabiliyor mu wrapi?? benm kızım kangurusunda da durmuyor. derhal bir taşıma yöntemi bulmalıyım. ne oto koltuğu, ne araba ne kanguru hiçbirini kullanamıyoruz şuan. sen memnunmusun?

canım biz mutluyuz wrapla,kızımda şikayetçi değil,kemerleri yok tamamı kumaş ya ondan sanırım,içinde çok keyifli. görsel olarak süper durmuyor,eğer görsellikte olsun dersen düşünme. koskocaman bezi baglıyorsun vücuduna. ama rahatlık dersen cookk rahat,ince giyindiginiz sürece süper ikiniz içinde.

cok geçmiş olsun. benimd e oğlum tam 2 aylıkken fıtık ameliyatı olmuştu. çok çok operim miniği. başınıza gelecek en kotu sey bu olsun

herkese çok teşekkür ederim.biz narkoz alınacak nasılsa bidaha almasın diye sünneti aradan çıkardık.ama çokta iyi oldu baya araştırmıştım sünnet ne zaman olmalı diye ya 2 yaşından önce yada 5 yaşıdan sonra diyolar hatta ilk 40 gün içinde yaptırmka en sağlıklısı dedi bazıları ama bize böylesi nasipmiş.allahım daha büyük acılarla sınamasın oğlumu ...

benim kızımında dökülüyor, sabah yatakta yanımdaydı bi baktım çarşafta siyah siyah minik saçları, babanınkiler yetmiyordu bi de sen başladın kızım diyorum. zaten ben sarışın bembeyaz bi kadın, kızım kara kaş kara gözlü ve müthiş kıllı aynı babası

Dmf canım tv8 ac,latıf dogan var:):)

ayy süpersin canım... sağol...

dmf tv 8 de latif doğan var:) belki benim kız da sever diye sesini açtım:)

hehe adımız çıktı ablam duymasın bunları... dün nasıl sinirli ingilizcesi çok iyidir ablamın... bu çocuk göreceksin türkçeden önce ingilizce konuşacak diyor... bu nasıl tarzdır alıştırma çocuğa diye kızıyor... ne yapim çocuk susuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…