- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.321
2,5 aylık olduk hala şöyle doya doya emmedi hiç( az önce emzirmek için uğraştım yok anam yok kendini yırtıyo yaaa.. vallahi hiç abartmıyorum ben yırtınsam o kadar ne ses kalır ne soluk!!! Ee aç biliyorum.. sağdım biberonla verdim artık iyice alışıyo biberona (
hayırlı olsun kuzum..ay dün çok güldüm yaaa bu olaya
kızım banyodan sonra babasından koklama parası alıyor artık, nasıl da mutlu:)
Eki Görüntüle 424736
Eki Görüntüle 424738
kızlar oğluşum ameliyatı oldu dün sabah 9.30da girdi 10 da çıktı.sünnet ve fıtık bir arada oldu narkozu gaz çıkarark attık onda biras huysuzlandık.ama ilk çişimizi yaptığımızda baya canımız yandı çığlık çığlığa battaniye arasında salladık uyuttuk sonra 2-3-4 derken rahatladık allahıma çok şükür bitti gitti şimdi evimize geldik allahıma sonsuz şükür oğluşumun keyfi yerinde gülücükler atıyo.yarından itibaren 3 gün boyunca sünnet yerine ılık sabunlu suyla pansuman var 5.günde banyo yapabilicez.sonra bu stresimizde bitecek.allah yavruşlarımızı bize bağışlasın
Eki Görüntüle 424736
Eki Görüntüle 424738
çok geçmiş olsun canım,kurtuldu oglun sonunda. inşallah dikişleride biran önce iyileşirde huzura erer yavrun. güler gülmez mi o fıtıgın agrısı ahh ahhh çok beter çok
ayy maşallahhh her geçen gün daha da bal oluyor miniğim şuna bak yaaa o gözlerini yerim bennnalcak tabiki koklama parasıı aferinn şimdiden birikim yapıyo kızın
duygucum oğluşuma kaliteli bişey al öyllee marketlerden fln almaa..cam biberon al eriyen plastik biberonlardan almaaaa..onun sağlığı çok önemli.
kızlar oğluşum ameliyatı oldu dün sabah 9.30da girdi 10 da çıktı.sünnet ve fıtık bir arada oldu narkozu gaz çıkarark attık onda biras huysuzlandık.ama ilk çişimizi yaptığımızda baya canımız yandı çığlık çığlığa battaniye arasında salladık uyuttuk sonra 2-3-4 derken rahatladık allahıma çok şükür bitti gitti şimdi evimize geldik allahıma sonsuz şükür oğluşumun keyfi yerinde gülücükler atıyo.yarından itibaren 3 gün boyunca sünnet yerine ılık sabunlu suyla pansuman var 5.günde banyo yapabilicez.sonra bu stresimizde bitecek.allah yavruşlarımızı bize bağışlasın
Eki Görüntüle 424736
Eki Görüntüle 424738
semracım kıyamam ya... 2 çocukla zorlanıyorsun biz tekiyle başa çıkamıyoruz...
sabah oğluma günaydın küçük latif diyorum...şaka bir yana tarz olarak sevmemde kişillik olarak kendi halinde bir adam... eşi benim müşterimde satış danışmanlığı yaptığımda... her hafta bizim mağazadaydı...
bebeğin rahat kullanabiliyor mu wrapi?? benm kızım kangurusunda da durmuyor. derhal bir taşıma yöntemi bulmalıyım. ne oto koltuğu, ne araba ne kanguru hiçbirini kullanamıyoruz şuan. sen memnunmusun?
üç aya kadar dökülürmüş, asıl 3 aydan sonra çıkmaya başlarmışkızlar bebeğimin saç çok dökülüyo 2 gündür.. zaten kuş kadar saçı war.. normal mi acaba bilen war mı????
Dmf canım tv8 ac,latıf dogan var:):)
dmf tv 8 de latif doğan var:) belki benim kız da sever diye sesini açtım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?