- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.281
selam kizlar, 40 im ciktiktan sonra 50. Gunde adet oldum bittikten 4-5 gun sonra dun yine oldum:/ hemde cok kanama oluyo en gec 2 saatte bir ped degistirmek zorunda kaliyorum pihtilar falan gelio. Zaten dogumdan sonra hic kanama olmadan tamamen temiz gecirdigim gun olmadida iste bu baya bi fazla artik. Doktoru aradim gelmem gerekir mi die yok dedi normal olucak oyle dedi.sizde nasil oldu? Boyle cok olamasi normalmidir ki? Bilgisi olan varsa diye sormak istedim..
yanısını bende yaşadım canım enişelenmene gerek yok doktor hala doğumdan kalan pis kan sorun yok dedi ama benimki normal doğum değildi sezeryandı yinede çok kanamam oldu
Herkese selam ben kayınvalideme gidiyorum diye evden çıktım orada bir hafta kalıp anneme geçtim. İki hafta da annemde kaldım bir haftadır evdeyim ama yazamadım pek okuyamıyorum da taşınma işimiz var. İnşaat şirketi evi erken teslim etti iki ayağımız bir pabuca girdi ev evlikten çıkmış durumda. Sürekli dışarılardayız. Ozan da bizimla sefil oluyor şu işler bitse de bir oh desem.
Hepiniz iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım ara ara baktım sayfalara ama öyle olmadı. Geçmiş okuma manyağı biri olarak bile başedemedim muhabbetin iyi olmasına sevindim hepinizi öpüyorum.
eşiniz bebeğinizin ağzına kendi parmağını dayayıp şapur şupur emmesini izlese tepkiniz ne olurdu
ne rezillik ya..türkler onların gözünde böyle medeniyetten nasibini almamış insanlar demekki..ama işte oraya gdpte böyle şeyler yapan öküzler varsa bu bütün türklere mal ediliyo..yazıkk..
eşiniz bebeğinizin ağzına kendi parmağını dayayıp şapur şupur emmesini izlese tepkiniz ne olurdu
bekerliz,cadde bostan migros önünde saat 1 de:)
bugun kizimi sadece emzirmek icin aliyorum yanima. geri kalan zamanda dun aksam soz verdigi gibi babasi ilgileniyor sadece. anladi sonunda dunyanin kac bucak oldugunu. beni butun gun yatiyor, karpuz buyutur gibi buyutuyor saniyordu. dedim ki aksama yemek de yapacaksin, malzeme yoksa alisveris de. gene iyisin en azindan dun geceden uykusuz degilsin dedim.
helalllllllll en iyisini yapmışsın ben de kendi kendime tripler ataym umup umup olmayınca küseyim
Persembe gunu buluşucakmışsınız, Bende katılabılırmıyım?sizlerle tanışmayı çok isterim
Bugün beni sevinç ve gözyaşlarına boğan bu güzel olayı paylaşmak istedim sizlerle
Sabah kapı zili sesiyle uyandım uykumdan söylene söylene kalkıp açtım kapıyı postacı gelmişti elinde bir zarf ismimi söyledi ''buyrun benim dedim''uzattı zarfı elime oğlumun ismi yazıyordu zarfın üstünde,oğlum mektup yazmıştı bana yoğun bir şaşkınlık ifadesi yüzümde anlam veremedim ilk başta öylece baktım zarfa nedense.Geçtim içeri oturdum koltuğa ve açtım zarfı .....
Canım Anneciğim ;
Henüz 3 ay oldu dünyaya geleli 3 aydan beri yakından tanıma fırsatı buluyorum seni ama şu küçücük dünyamda sahip olduğum herşeyimsin sevilebilecek herşeyden daha fazla sevdim seni.Şuan belki gözlerinin içine baka baka söyleyemiyorum bunları ama o günlerde gelicek anneciğim yanaklarından öpücem doya doya dizlerine uzanıp saçlarımı okşamanı isticem,okula gidicem kimbilir belki çok başarısız olucam ama biliyorum sen hep seviceksin beni sonra aşık olucam,büyük bir heyecanla gelip aşık olduğum kızı anlıtacam sana kıskanıcaksın belki onu çok sevmemi içten içe,kalp kırıklarıda olucak elbette hayatımda yine kucağına sığınacağım o sıcak yüreğinle ısıtıp iğleştireceksin beni gün gelicek ayrı düşeceğiz uzun yollar ayıracak bizi,biliyorum yüreğinide koyacaksın hazırladığın valizime uzakta olsada ellerin sımsıkı tutmayı başaracak ellerimden damatlığımı giyeceğim günde gelecek evleneceğim anne benimde bir yuvam olacak çok sevdiğim bir karım biliyorum onada yer açacaksın o koskoca yüreğinde,baba olucam daha ben anne yavrunun yavrusunu canının canını alıcaksın kolarına ona her baktığında benim o beklenmedik gelişim gelicek aklına küçücük ellerim ve ayaklarım gözlerin dolacak , ona her baktığında beni göreceksin aslında...Daha yolun başındayız be anne ne mutluluklar ne hüzünler paylaşacağız hep birlikte ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ANNE
Bu bizim ilk anneler günümüz ve sana düşlerimi anlatmak istedim sağolsun babamda bu mektubu yazdı benim adıma sana. Canım
annem sen babam ve benim herşeyimizsin seni kocaman öpüyorum oğlun Aren Lefter.
gözyaşlarına boğuldum tabi okuyunca halada dolu dolu gözlerim İnanılmaz güzel bir hediye oldu bana bu mektup çok daha uzun bir mektup ama ben sizi sıkmamak için şöyle bir özet geçtim kızlar
bekleriz canım, bende çok isterim seninle tanışmay,
Anadolu Yakası:
Perşembe Saat 13.00
Caddebostan Migros Önü Sahildeki Çay bahçesi
Kimler geliyor ?
ben oğluma aşıdan sonra bir çay kaşığı calpol verdim.keyfi iyiydi.gece emmek için uyandığında hafif ateşi vardı.tekrar calpol verdim uyudu.panik yapma şimdi aşılar çok fazla ateş yapmıyokızlar nasılsınız,
oğlum bugün 54 günlük oldu :) 2.ayımıza az kaldı siz aşılardan bahsettiniz ateşten felan beni aldı bir telaş,inşallah sıkıntı yaşamayız.
Eki Görüntüle 427718 Eki Görüntüle 427719 Eki Görüntüle 427720
merve seni görmüşken yazayım unlu tatlıyı yaptım herkes cok begendi cok sağol süperdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?