2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selam ben kayınvalideme gidiyorum diye evden çıktım orada bir hafta kalıp anneme geçtim. İki hafta da annemde kaldım bir haftadır evdeyim ama yazamadım pek okuyamıyorum da taşınma işimiz var. İnşaat şirketi evi erken teslim etti iki ayağımız bir pabuca girdi ev evlikten çıkmış durumda. Sürekli dışarılardayız. Ozan da bizimla sefil oluyor şu işler bitse de bir oh desem.
Hepiniz iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım ara ara baktım sayfalara ama öyle olmadı. Geçmiş okuma manyağı biri olarak bile başedemedim muhabbetin iyi olmasına sevindim hepinizi öpüyorum.

yanısını bende yaşadım canım enişelenmene gerek yok doktor hala doğumdan kalan pis kan sorun yok dedi ama benimki normal doğum değildi sezeryandı yinede çok kanamam oldu

yanısını bende yaşadım canım enişelenmene gerek yok doktor hala doğumdan kalan pis kan sorun yok dedi ama benimki normal doğum değildi sezeryandı yinede çok kanamam oldu

ben daha adet olmadım ne zaman olacak acaba,haftaya cumartesi kayseriye annemlere gitcez inşallah
12 saatlik yolculuk yapıcaz otobüste olursam diye ödüm kopuyor(

canım sana kolaylıklar diliyorum
bebişler bizim yorulduğumuz koşuşturmadan yorulurlar diye düşünüyoruz
ama bence onlar pek etkilenmiyor keyifleri yerinde oluyor
karnı toksa gazı yoksa ve altı kuruysa değmeyin keyifleirne :))

eşiniz bebeğinizin ağzına kendi parmağını dayayıp şapur şupur emmesini izlese tepkiniz ne olurdu

''' aferin hayatım aferin cok güzel bir şey yapıyorsun devam et!!! çocuğu güzel şeylere alıştır böyle!!! hiç ii birşey yapma zaten ''' diye kızardım heralde :) senin tepkini merak ettim şimdi

ne rezillik ya..türkler onların gözünde böyle medeniyetten nasibini almamış insanlar demekki..ama işte oraya gdpte böyle şeyler yapan öküzler varsa bu bütün türklere mal ediliyo..yazıkk..

canım insan üzülüyor yurtdışında böyle bir imajımız olduğu için
ancak burda hangi markette böyle bir uygulama olsa içini boşaltmazmı bizimkiler
yani bizde biraz bedava sirke baldan tatlıdır misali saldırma huyu var

bugun kizimi sadece emzirmek icin aliyorum yanima. geri kalan zamanda dun aksam soz verdigi gibi babasi ilgileniyor sadece. anladi sonunda dunyanin kac bucak oldugunu. beni butun gun yatiyor, karpuz buyutur gibi buyutuyor saniyordu. dedim ki aksama yemek de yapacaksin, malzeme yoksa alisveris de. gene iyisin en azindan dun geceden uykusuz degilsin dedim.

helalllllllll en iyisini yapmışsın ben de kendi kendime tripler ataym umup umup olmayınca küseyim

arkadaşlar günaydın; kızımın resimlerini paylaşmak istiyorum fakat bir türlü yükleyemiyorum,hata veriyor ve resmin büyük olduğunu söylüyor.Nasıl küçültülebilir veya nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz?

canım arkadaşlık teklifinden ötürü seni geçmişini incelerken bu yazını merak edip okudum,,ve inan gözyaşlarımı tutamadım,okadar güzel bişey yaşamışsınkii,çok hoşuma gitti benimde,,inanki okurken 3yaşındaki oğlumu düşünerek okudumister istemez,,çok duygulandım ne güzel duygular bunlar,,eşinde çok güzel fikir etmiş böyle bişeyi unutulmıycak bi anı olmuşş,,size bi ömür eşin ve çocuğunla mutluluklar canım allahım dermansız dert vermesin evladına ve size uzun ömürler diliyorum sağlıkla huzur ve mutluluklaa

ben oğluma aşıdan sonra bir çay kaşığı calpol verdim.keyfi iyiydi.gece emmek için uyandığında hafif ateşi vardı.tekrar calpol verdim uyudu.panik yapma şimdi aşılar çok fazla ateş yapmıyo

kızlar cevap verirseniz çok sevinirim benim kızım 2 bucuk aylık dr dün sol gözü kayıyor dedi göz dr na yönlendirdi haftaya gidicez benim bildiğim 6 ay a kadar normal sizinde kayan oluyor mu gecti mi?

merve seni görmüşken yazayım unlu tatlıyı yaptım herkes cok begendi cok sağol süperdi :)

afiyet olsun kuzummmm göz kayması da normal canım suan sabitlenemiyor gözleri tamamen. benim kız da bazen şaşı şaşı bakıyor,dün göz doktoruna gttm göz alerjisi çıktı,göz kaymasınıda sordum normal dedi. sen yne yaptır göz muayenesini ama cok zor ya,sabit durmadı ki bzm sıpa doktor gözüne bakmak için şekilden şekle girdi sen stres yapma,takma kafana sakın kuzum. düzelir kaymalar büyüdükçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…