- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.301
afiyet olsun kuzummmmgöz kayması da normal canım suan sabitlenemiyor gözleri tamamen. benim kız da bazen şaşı şaşı bakıyor,dün göz doktoruna gttm göz alerjisi çıktı,göz kaymasınıda sordum normal dedi. sen yne yaptır göz muayenesini ama cok zor ya,sabit durmadı ki bzm sıpa doktor gözüne bakmak için şekilden şekle girdi sen stres yapma,takma kafana sakın kuzum. düzelir kaymalar büyüdükçe.
canım sana kolaylıklar diliyorum
bebişler bizim yorulduğumuz koşuşturmadan yorulurlar diye düşünüyoruz
ama bence onlar pek etkilenmiyor keyifleri yerinde oluyor
karnı toksa gazı yoksa ve altı kuruysa değmeyin keyifleirne :))
kızlar cevap verirseniz çok sevinirim benim kızım 2 bucuk aylık dr dün sol gözü kayıyor dedi göz dr na yönlendirdi haftaya gidicez benim bildiğim 6 ay a kadar normal sizinde kayan oluyor mu gecti mi?
Mamaroo aldık belkı onla durur dıye ondada durmuyor
, Allahım huyları esımın aılesıne benzesın , sarısınlıgı bıze benzesın dedım hep herseyıyle bıze benzıyor.
Arkadaslarım esprı yapıyor naptın ettın tam karadenızlı cıkardın ortaya dıye:))
oyle kus seslerı balık seslerı yok orman seslerı kesmıyor oglumu, kemence ıle dururyor:))))
bekleriz canım, bende çok isterim seninle tanışmay,
Anadolu Yakası:
Perşembe Saat 13.00
Caddebostan Migros Önü Sahildeki Çay bahçesi
Kimler geliyor ?
heheh benmkide küçük hamsi cnm
eşim trabzonlu dolayısıyla bzm kızda hamsi oliyi
ben malatyalıyım eşim trabzonlu ama eşim 30 ben 20 senedir manisada yaşıoruz
bekleriz canım, bende çok isterim seninle tanışmay,
Anadolu Yakası:
Perşembe Saat 13.00
Caddebostan Migros Önü Sahildeki Çay bahçesi
Kimler geliyor ?
Ay canım bende senı bı sevdım bende trabzonluyum demek kan cekmıs sonucta sende trabzonlu sayılırsın:)
Benım hamsı tam hamsı sarısın mavı gozllu bıde ustune ustluk ınat:) esımın tarafı konyalı
Onlar bı sakın ınsanlar onlara huyu ceksın dedım ama cıkardım tam has bı laz:)
eşiniz bebeğinizin ağzına kendi parmağını dayayıp şapur şupur emmesini izlese tepkiniz ne olurdu
maalesef bu sözleri söyletenler var,ama her zamanki gibi kurunun yanında yaş da yanıyone rezillik ya..türkler onların gözünde böyle medeniyetten nasibini almamış insanlar demekki..ama işte oraya gdpte böyle şeyler yapan öküzler varsa bu bütün türklere mal ediliyo..yazıkk..
kızlar ya benim bıdığım hapşurup aksırıp turuyor sanırım bende geçti hastalık ona
canım çok sıkkın ne yapmak gerekir acaba :97:
Misafir var misafir var yaa...
Böyle gelipte çocuğunu umursamayan dur demeyen annelere gıcık oluyorum. Çocuğu ikramları saçıp savuran yiyecek diye müsade edip her yerin yağ olmasına izin veren annelere gıcık oluyorum. Uyuyan bebeğin odasına giren, eşimin kitaplarının olduğu dolabı karıştıran ve bildiği halde seslenmeyen anneye gıcık oluyorum........... dolmuşum baya. Ev savaş alanı oluyor resmen. Doğrusu bu insanlar kendi evlerinde de aynılar...
iyi geceler.
geçen hafta eşimin iş arkadaşları geldi çocuk görmeye gelmez olaydılar!!mutfakta salona bi geldimkiçocuk tabaktakikuruyemişleri havaya fırlatıp 'oleeeyy' yapıyo,annesi karşıdan bakıp gülücük atyo,bi diğeri bembeyaz halının üstüne meyve suyu dküyo annesine 'anne döktüm' diyo annenın tabı umrunda değil(sözde kendisitemizlik hastasıdır,evinde çöp oynatmaz),biri çıkmış beyaz koltukların üstünde zıplıyotabı annenın yıne umrunda değil,sinirden çatladım bi şey de diyemedım.bı de utanmaz kadın ee naapalım bunlara alılşacaksın artık demez mı,gel benı boğazla diyo.kızım aglamaktan catladı nasık huysuzlandı,bende aldım gıttım odasına,çıkmadım,ne yapıyolarsa yapsınlar dedım,geldım kı ev evden cıkmıs
kızlar ya benim bıdığım hapşurup aksırıp turuyor sanırım bende geçti hastalık ona
canım çok sıkkın ne yapmak gerekir acaba :97:
bugün eşimin halası muskat (hint cevizi) tawsiye etti gaz için. 2 oğluna da kullanmış ve gaz sıkıntıları tamamen geçmiş.. napsam versem mi acaba ven war mı? yan etkisi olmasın?
selam kizlar, 40 im ciktiktan sonra 50. Gunde adet oldum bittikten 4-5 gun sonra dun yine oldum:/ hemde cok kanama oluyo en gec 2 saatte bir ped degistirmek zorunda kaliyorum pihtilar falan gelio. Zaten dogumdan sonra hic kanama olmadan tamamen temiz gecirdigim gun olmadida iste bu baya bi fazla artik. Doktoru aradim gelmem gerekir mi die yok dedi normal olucak oyle dedi.sizde nasil oldu? Boyle cok olamasi normalmidir ki? Bilgisi olan varsa diye sormak istedim..
eşiniz bebeğinizin ağzına kendi parmağını dayayıp şapur şupur emmesini izlese tepkiniz ne olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?