2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok sağol canım ya bizim dr biraz kötümser insanın aklına kurt düşürüyor ben yine de giderim ama içim rahatladı şimdilik

Teşekkür ederim canım onun düzenine dikkat ediyoruz arabadan in bin babası yoruluyor gerçi İyi ki bebek arabamızı travel sistem almışız dedim bu hengamede ana kucağının içinde sürekli insanlara gülücükler atıyor keyfi yerinde aslında, bazen uykusundan uyanıyor onun haricinde sıkıntısı yok sanırım. Bu arada çok özlemişim sizi iyisin değil mi her şey yolundadır umarım.

kızlar cevap verirseniz çok sevinirim benim kızım 2 bucuk aylık dr dün sol gözü kayıyor dedi göz dr na yönlendirdi haftaya gidicez benim bildiğim 6 ay a kadar normal sizinde kayan oluyor mu gecti mi?

Bizimki de şaşı bakıyor arada doktor arkadaşım çok normal dedi merak etme bence.

heheh benmkide küçük hamsi cnm
eşim trabzonlu dolayısıyla bzm kızda hamsi oliyi
ben malatyalıyım eşim trabzonlu ama eşim 30 ben 20 senedir manisada yaşıoruz

heheh benmkide küçük hamsi cnm
eşim trabzonlu dolayısıyla bzm kızda hamsi oliyi
ben malatyalıyım eşim trabzonlu ama eşim 30 ben 20 senedir manisada yaşıoruz

Ay canım bende senı bı sevdım bende trabzonluyum demek kan cekmıs sonucta sende trabzonlu sayılırsın:)
Benım hamsı tam hamsı sarısın mavı gozllu bıde ustune ustluk ınat:) esımın tarafı konyalı
Onlar bı sakın ınsanlar onlara huyu ceksın dedım ama cıkardım tam has bı laz:)

meraba güzel teyzelerim, ilk fotoda görmüş oldunuz minnie mouse un yanındaki benm 2. resimdeki battaniye babaannemin bundan 34 sene önce babama ördüğü ve bugün bana hediye ettiği sımsıcak battaniyedir, 3. resimdeki halamın kırk gezmesine gittimzde bize verdigi yumurtadır, son resimdekide sevgili ananeciğimin annemin pantolunu kesmek suretiyle bana yaptıgı pantolondur saygılar ifinim

Eklentiler

• $1.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $2.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $4.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $5.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 46
kızlar ya benim bıdığım hapşurup aksırıp turuyor sanırım bende geçti hastalık ona
canım çok sıkkın ne yapmak gerekir acaba :97:

bende pek bi sevdm seni cnm kalbimiz birmiş:)
kayınvalidem 9 ay boyunca hamsi tava ve karalahana yedirdi bana
bende dogumdan snra dedimki bak hamsi yedirdin hamsi kadar bsey dogurdum
karalahana yedirdin kara bşey dogurdum
babamızda esmer bzm hc karadenizlilere benzemio kızımda şmdilik benzemio, ilerde ne olur bilemeyiz:)

geçen hafta eşimin iş arkadaşları geldi çocuk görmeye gelmez olaydılar!!mutfakta salona bi geldimkiçocuk tabaktakikuruyemişleri havaya fırlatıp 'oleeeyy' yapıyo,annesi karşıdan bakıp gülücük atyo,bi diğeri bembeyaz halının üstüne meyve suyu dküyo annesine 'anne döktüm' diyo annenın tabı umrunda değil(sözde kendisitemizlik hastasıdır,evinde çöp oynatmaz),biri çıkmış beyaz koltukların üstünde zıplıyotabı annenın yıne umrunda değil,sinirden çatladım bi şey de diyemedım.bı de utanmaz kadın ee naapalım bunlara alılşacaksın artık demez mı,gel benı boğazla diyo.kızım aglamaktan catladı nasık huysuzlandı,bende aldım gıttım odasına,çıkmadım,ne yapıyolarsa yapsınlar dedım,geldım kı ev evden cıkmıs

gelde cinnet gecirme
okudukca o cocukların analarını gırtlakladıgımı hayal ettm
ben assssssssssssla böyle biri olmıcam assslaaa!!!!!

bugün eşimin halası muskat (hint cevizi) tawsiye etti gaz için. 2 oğluna da kullanmış ve gaz sıkıntıları tamamen geçmiş.. napsam versem mi acaba ven war mı? yan etkisi olmasın?

ben muskat için pek iyi şeyler duymadım canım ama geçen bir yemek programında yemek için kullandılar, bir araştır istersen

ben emziremediğim için doğumdan 2 ay sonra oldum adet, normak kanamadan daha fazla oluyor evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…