- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.261
Alyaprenses gecen mevlütten bı resmını koymuşsun bluzun çok şıktı bayıldım. Nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba:)
bugün eşimin halası muskat (hint cevizi) tawsiye etti gaz için. 2 oğluna da kullanmış ve gaz sıkıntıları tamamen geçmiş.. napsam versem mi acaba ven war mı? yan etkisi olmasın?
ay cnm bnmm begenmene cok sevindimm:)
valla markalı bişi dildi cnm , Şamil giyimden aldım, Şamil mağazaları her ilde var galiba sanırsam,
inş bulursun giyersn çekilip bizede gösterirsin eminim cok yakışır sana cnm:)
bugün eşimin halası muskat (hint cevizi) tawsiye etti gaz için. 2 oğluna da kullanmış ve gaz sıkıntıları tamamen geçmiş.. napsam versem mi acaba ven war mı? yan etkisi olmasın?
Bende nefret ettim misafirden artık.Doğumdan sonra o derece soğudum . Özelıklede sevmedığım ama mecburen gördüğüm insanlardan . Kendımde karar aldım buyuk konuşmıyım ama asla doğum yapan bırının evıne 30 gunden once gitmeyeceğim
Valla bence 2 ayda gelinmese kimse bozulmaz ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Zaten bir düzenin oturması 40 günü buluyor.
canım kusura bakma akşam cewap veremedim pc bırakmak zorunda kaldım ark kahve içmeye gelmişti:) 25 dakika kesintili olarak ağladı sonrasında babamız üzüldü ağlamasına daha çok küüçük 3 ay olana kadar denemeyelim diip duygu sömürüsüyle beni caydırdı..
gamzecim araştırmana katkısı olması umuduyla;
yurtdısında alışveriş yaparken marketlerin bebek bezi reyonlarında sabit alt açma üniteleri görmüştüm,aslında bildğin çekmeceli dolap gibiydi.şöyleki üstte alt açma ünitesi altta da çekmeceler,çekmecelerin içinde ıslak mendil,pişik kremi,pudra gibi alt değiştirirken lazım olacak malzemeler,en alt bölümde de bedenlere göre bebek bezleri vardı.alış veriş yaparken bebeğin altını değiştirmesi gereken anneleri kullanımı için yapılmış,çok hoşuma gitmişti bebeklerının altlarını değiştiren anneleri izledim biraz herkesmuntazam bı sekılde ısını bıtırıp temiz pak bı sekılde bırakıp gıdıyodu.sistem çok hoşuma gitti.hemen gözumun önüne bebeğine kullanmak için bi tane bezı kullanan diğerlerını çantaya tıkıştıran bı anne resmi geldi,hatta görevliye sordum bu malzemeler kalıyomu burda götürmüyolar mı dıye...adam hemen bana italyan mısınız dedı,hayır dedım,peki türk mü?evet,neden dedım böyle cinlikleri başka kim düşünebilirki dedi :111:
Eki Görüntüle 428917 Eki Görüntüle 428918
Aden yaza hazır artık kızgın kumlar ve güneş bekleyin ..........
Adenin yanındaki bebişde kuzenimin oğlu İrfan Arda oda ocak annesi....
gazmış, çıktıçok mutluyum şu an oğlumdan çok ben rahatladm
ağlayan kuzum gaz çıkınca bi anda yumdu gözlerini yavrum benm yaaa
bu arada sinirlenmeyim üzülmeyim moralimi yüksek tutayım diye
şarkılar söylüyorum her halimize
gaz için : çık kötü gaz kötü gaz çık oğlumdan kötü gaz kötü gaz kötü gaz
tempolu bi şekilde söylüyorum o esnada da müziğe uygun pışpışlıyor ve dans ediyorum
süt için: yediklerim süt olsun memeler süt dolsun oğlum süte doysun ve uyusuuuunnn
slow bi şekilde söylüyorum bazen de opera şeklinde
sesim de çok kötüdür bu arada
ne rezillik ya..türkler onların gözünde böyle medeniyetten nasibini almamış insanlar demekki..ama işte oraya gdpte böyle şeyler yapan öküzler varsa bu bütün türklere mal ediliyo..yazıkk..
gaz için yaptığın dans hayalimde afrikalı kabile reislerini canlandırdı
Persembe gunu buluşucakmışsınız, Bende katılabılırmıyım?sizlerle tanışmayı çok isterim
Bır aksılık cıkmazsa eger saat 1 de oradayım ıns:)bekerliz,cadde bostan migros önünde saat 1 de:)
Güznaydınn...Herkes pazar uykusunda heralde:>
Ayy dün bir gezdim bir gezdim ki anlatamam.Sabah 9da evden bir çıktık eşim oğlum ve ben-muhteşem üçlü- taa akşam 8de eve geldik.Oğlum ilk hastanede baya bi ağladı sonra hiiiç ağlamadı,birde dönüş yolunda arabada bir ağladı ki sormayın.Gezerken hiç bir sorun yoktu sıkıntıya gelemiyor benimki, ne o öyle arabada arkada dedi ve bastı yaygarayı:>Akşam eve geldiğimde baya bi yorulmuşum.Bayadır gezmelere çıkmayınca vücudum şaşırdı haliyle.Ama güzel bir ctesiydi:>
selam kizlar, 40 im ciktiktan sonra 50. Gunde adet oldum bittikten 4-5 gun sonra dun yine oldum:/ hemde cok kanama oluyo en gec 2 saatte bir ped degistirmek zorunda kaliyorum pihtilar falan gelio. Zaten dogumdan sonra hic kanama olmadan tamamen temiz gecirdigim gun olmadida iste bu baya bi fazla artik. Doktoru aradim gelmem gerekir mi die yok dedi normal olucak oyle dedi.sizde nasil oldu? Boyle cok olamasi normalmidir ki? Bilgisi olan varsa diye sormak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?