2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alyaprenses gecen mevlütten bı resmını koymuşsun bluzun çok şıktı bayıldım. Nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba:)

ay cnm bnmm begenmene cok sevindimm:)
valla markalı bişi dildi cnm , Şamil giyimden aldım, Şamil mağazaları her ilde var galiba sanırsam,
inş bulursun giyersn çekilip bizede gösterirsin eminim cok yakışır sana cnm:)

bugün eşimin halası muskat (hint cevizi) tawsiye etti gaz için. 2 oğluna da kullanmış ve gaz sıkıntıları tamamen geçmiş.. napsam versem mi acaba ven war mı? yan etkisi olmasın?

Bende onu duydum etrafımda cok yapan insan olmuş ama güvenemedim. Biraz uyuşturucu etkısı varmış acaba fazla oluncamı yapıyor oyle bır etki bılemıyorum . duyduğum biraz rendeleyip sütünle karıştıryormuşsun oylede bebeğe verıyormuşsun

Çok yakışmıştı bayıldım sende . Bi bakıyım netten nerde varmış istanbul da bulursam alıp çekilirim. Sağol canım inş sende ki gibi yakışır bana da :)

Dün altıbuçukta uyuyan oğlum saat onbirbuçukta, üçbuçukta, beşbuçukta kalktı emdi ve geri uyudu, ve saat yedide tam kalktı, ilk defa bu kadar uzun uyudu

Şimdi kucağımda emiyor

Bu arada herkese Günaydın

bugün eşimin halası muskat (hint cevizi) tawsiye etti gaz için. 2 oğluna da kullanmış ve gaz sıkıntıları tamamen geçmiş.. napsam versem mi acaba ven war mı? yan etkisi olmasın?

Canım verme sakın gercekten uyuşturucu etkisi var cok zararlı yemeğe bile azıcık renklerden baskın bir tadı oluyor.

Valla bence 2 ayda gelinmese kimse bozulmaz ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Zaten bir düzenin oturması 40 günü buluyor.

Valla bence 2 ayda gelinmese kimse bozulmaz ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Zaten bir düzenin oturması 40 günü buluyor.

Evet o konuda haklısın ozellıkle 40 gunden once asla da ben en azından 30 gun hıc gıtmeyecegım . Oglumu babasına verdım bıraz oylasın dıye nasıl aglıyor sesı gelıyor, muhtesem oyalıyor bellı:)

cnm ferberden bahsediyosan 3 aydan önce yapılmıyomuş ztn..hatta bazı yerlerdede 6 aydan önce yapılmamalı diye okudum

ne rezillik ya..türkler onların gözünde böyle medeniyetten nasibini almamış insanlar demekki..ama işte oraya gdpte böyle şeyler yapan öküzler varsa bu bütün türklere mal ediliyo..yazıkk..

gaz için yaptığın dans hayalimde afrikalı kabile reislerini canlandırdı

Mamaroo aldık belkı onla durur dıye ondada durmuyor
, Allahım huyları esımın aılesıne benzesın , sarısınlıgı bıze benzesın dedım hep herseyıyle bıze benzıyor.
Arkadaslarım esprı yapıyor naptın ettın tam karadenızlı cıkardın ortaya dıye:))
oyle kus seslerı balık seslerı yok orman seslerı kesmıyor oglumu, kemence ıle dururyor:))))

Güznaydınn...Herkes pazar uykusunda heralde:>
Ayy dün bir gezdim bir gezdim ki anlatamam.Sabah 9da evden bir çıktık eşim oğlum ve ben-muhteşem üçlü- taa akşam 8de eve geldik.Oğlum ilk hastanede baya bi ağladı sonra hiiiç ağlamadı,birde dönüş yolunda arabada bir ağladı ki sormayın.Gezerken hiç bir sorun yoktu sıkıntıya gelemiyor benimki, ne o öyle arabada arkada dedi ve bastı yaygarayı:>Akşam eve geldiğimde baya bi yorulmuşum.Bayadır gezmelere çıkmayınca vücudum şaşırdı haliyle.Ama güzel bir ctesiydi:>

biz unuttuk gezmeleri

selam kizlar, 40 im ciktiktan sonra 50. Gunde adet oldum bittikten 4-5 gun sonra dun yine oldum:/ hemde cok kanama oluyo en gec 2 saatte bir ped degistirmek zorunda kaliyorum pihtilar falan gelio. Zaten dogumdan sonra hic kanama olmadan tamamen temiz gecirdigim gun olmadida iste bu baya bi fazla artik. Doktoru aradim gelmem gerekir mi die yok dedi normal olucak oyle dedi.sizde nasil oldu? Boyle cok olamasi normalmidir ki? Bilgisi olan varsa diye sormak istedim..

Canım benim 25. gün civarında kanamam bitti 29. gün adet oldum hem de ne olmak banyoda bacaklarımdan şakır şakır aktı. 10 günden fazla sürdü doktora gittim normal olabilir dedi ara kanamalar da olabiliyormuş. Sonra uzun bir süre olmayabilirsin de emzirirken dedi. 2. ay olmadım bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…