- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.241
canım gazı olunca ayaklarını ileri geri iter sürekli koltuk allarından senin kollarında olacak şekilde yüzü koyun tutunca
eğer ağlaması geçiyorsa muhtemelen gazdandır aç olmasa durmadan ağlar
bu arada süt için kayısı hurma incir kara kuru üzüm bunların kompostosunu yap baya artıcak sütün inşallah
canım eğer aç olsa dik tutunca sakinleşmez, hep ağlar,
sancı varken ayaklarını sürekli kendine çekip bırakıyor benim ki, dik tutup, gaz çıkarır gibi sıvazlayınca sakinliyor....
canım bence muhtemelen senin oğlun sütünden dolayı değil gazdan dolayı ağlıyor....yani bence senin sütün var... ben burada çok bahsetmedim sancılarından ama şu varki bizim sabah beşbuçukta ıkınmalarla başlayıp saat altıda çığlıklarla ağlamaya varan sancımız var, saat dokuzda son buluyor, akşamda yine altı gibi ıkınmalarla başlayıp yedide çığlık çığlığa evin içinde dolanıp duruyoruz ve saat sekiz buçuk dokuzda geçiyorsaĞOLUN KIZLARevet gazmış ve çıktı şu anda gözler baygın kucagımda bana bakıyo onun dötünü yerimmmm
canım bence muhtemelen senin oğlun sütünden dolayı değil gazdan dolayı ağlıyor....yani bence senin sütün var... ben burada çok bahsetmedim sancılarından ama şu varki bizim sabah beşbuçukta ıkınmalarla başlayıp saat altıda çığlıklarla ağlamaya varan sancımız var, saat dokuzda son buluyor, akşamda yine altı gibi ıkınmalarla başlayıp yedide çığlık çığlığa evin içinde dolanıp duruyoruz ve saat sekiz buçuk dokuzda geçiyor
canım bence muhtemelen senin oğlun sütünden dolayı değil gazdan dolayı ağlıyor....yani bence senin sütün var... ben burada çok bahsetmedim sancılarından ama şu varki bizim sabah beşbuçukta ıkınmalarla başlayıp saat altıda çığlıklarla ağlamaya varan sancımız var, saat dokuzda son buluyor, akşamda yine altı gibi ıkınmalarla başlayıp yedide çığlık çığlığa evin içinde dolanıp duruyoruz ve saat sekiz buçuk dokuzda geçiyor
elemsu
bahsettiğin sistem optimumda var istanbulda ama bahsettiğin dolap cekmece vs hepsi boş yağmalanmış aynen hayalindeki gibi yani....:111:
Sağol canım, uyarılmıyor işte,insanlarda bir bilmişlik var,anlamıyorum ki..Annesinin tepesinden bebeğe sokula sokula sonunda annesinin kolundan eli kaydı,küt düştü çocuğumun üstüneNeyse unutmak istiyorum o sahneyi,içim acıyor..
tünaydın herkesee...
elnora, tuuba, isolde, baby
bebişler çok tatlı, hepsine 41 kere maaşallah.
cerebel, bebişinin başına gelene çok üzüldüm. insanların misafirlikte hareketli çocuklarını bebeklerin yanına yaklaştırmasına çok bozuluyorum. bide yanına getirip gösterirler ya bak kardeş fln derler. içim gidio öyle zamanlarda her an çocuk bişi yapıcakmış gibi gelio. çocuk sonuçta güvenilmez ki. bu ara hiç istemiyorum misafir fln gerçekten
Misafir var misafir var yaa...
Böyle gelipte çocuğunu umursamayan dur demeyen annelere gıcık oluyorum. Çocuğu ikramları saçıp savuran yiyecek diye müsade edip her yerin yağ olmasına izin veren annelere gıcık oluyorum. Uyuyan bebeğin odasına giren, eşimin kitaplarının olduğu dolabı karıştıran ve bildiği halde seslenmeyen anneye gıcık oluyorum........... dolmuşum baya. Ev savaş alanı oluyor resmen. Doğrusu bu insanlar kendi evlerinde de aynılar...
iyi geceler.
Eki Görüntüle 428917 Eki Görüntüle 428918
Aden yaza hazır artık kızgın kumlar ve güneş bekleyin ..........
Adenin yanındaki bebişde kuzenimin oğlu İrfan Arda oda ocak annesi....
Işılım resimler harika aden herzamanki yakışıklılığı ile harika olmuş. Yanındaki kardeş de çok sevimli. Aden okuyabiliyordu?
Saful cum bende soracaktım semra ve prensesler iyidir inşallah.
Nohcoy canım yorucu misafirlerin olmuş. Hiç çekilmez bu dönemde nasıl bukadar rahat oluyorlar anneler anlamıyorum.
oyyy saçına kurban paşam senin maşallah maşallah..
irfan adanın alnındaki ben mi ,yoksa annesi hamileyken bişe mi sürmüş oraya merak ettim
kızlar gözlük taktıran annişler o gözlükler güvenlimi camları sonradan gözleri bozulmasın yavrucakların böyle şeylere çok takarımda..
canım aynı gün katılmışız,ben de yeniyim burada.Yeni biri olarak hoşgeldin diyeyim:)
sende hoşgeldin canım :))
Emme krizinden dolayı perşembe gününden beri uyuyamayan ve uyutmayan oğluşum sanırım artık yorgun düştü ki saat altıbuçuktan beri hiç uyanmadan uyuyorve korkum birazdan uyanırda sabaha kadar bizide kendisi ile oturtursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?