2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gazmış, çıktı çok mutluyum şu an oğlumdan çok ben rahatladm
ağlayan kuzum gaz çıkınca bi anda yumdu gözlerini yavrum benm yaaa

bu arada sinirlenmeyim üzülmeyim moralimi yüksek tutayım diye
şarkılar söylüyorum her halimize
gaz için : çık kötü gaz kötü gaz çık oğlumdan kötü gaz kötü gaz kötü gaz
tempolu bi şekilde söylüyorum o esnada da müziğe uygun pışpışlıyor ve dans ediyorum

süt için: yediklerim süt olsun memeler süt dolsun oğlum süte doysun ve uyusuuuunnn
slow bi şekilde söylüyorum bazen de opera şeklinde
sesim de çok kötüdür bu arada

canım eğer aç olsa dik tutunca sakinleşmez, hep ağlar,

sancı varken ayaklarını sürekli kendine çekip bırakıyor benim ki, dik tutup, gaz çıkarır gibi sıvazlayınca sakinliyor....

saĞOLUN KIZLAR evet gazmış ve çıktı şu anda gözler baygın kucagımda bana bakıyo onun dötünü yerimmmm

saĞOLUN KIZLAR evet gazmış ve çıktı şu anda gözler baygın kucagımda bana bakıyo onun dötünü yerimmmm
canım bence muhtemelen senin oğlun sütünden dolayı değil gazdan dolayı ağlıyor....yani bence senin sütün var... ben burada çok bahsetmedim sancılarından ama şu varki bizim sabah beşbuçukta ıkınmalarla başlayıp saat altıda çığlıklarla ağlamaya varan sancımız var, saat dokuzda son buluyor, akşamda yine altı gibi ıkınmalarla başlayıp yedide çığlık çığlığa evin içinde dolanıp duruyoruz ve saat sekiz buçuk dokuzda geçiyor

masiva canm saatler bile nerdeyse aynı
evet gaz var doğru
ama sütüm de azaldı sündüre sündüre kıza kıza emiyo
sıkıyorum a-bi damla zor çıkıo
ama sütüm azaldı demeyecm dersek azalır
artacak dolup taşacak inşallah

masiva canm saatler bile nerdeyse aynı
ama bizim gün içinde de var ikiyle sınırlı değil yani
evet gaz var doğru
ama sütüm de azaldı sündüre sündüre kıza kıza emiyo
sıkıyorum a-bi damla zor çıkıo
ama sütüm azaldı demeyecm dersek azalır
artacak dolup taşacak inşallah

Benim oğluşum da bugün çok keyifsiz. Gazdan sanıyordum ama pipisinin kızardığını farkettim. Derisini geriye çekince beyaz pislikler vardı temizledim. Krem sürdüm şimdi uyudu. İnş sabaha kadar güzelce uyur yarın misafirim gelecek. Yaz tatilinde kesinlikle sünnet ettireceğim. Sünneti her halukarda olacak bari erken olsunda bu sıkıntıları çekmesin....

elemsu

bahsettiğin sistem optimumda var istanbulda ama bahsettiğin dolap cekmece vs hepsi boş yağmalanmış aynen hayalindeki gibi yani....:111:

yaa hiç dikkat etmemiştim daha doğrusu şimdiye kadar ihtiyacım olmadıgı için,dediğim gibi daha çok ordaki düzen temizlik hoşuma gitmişti.adamın tespiti de doğruymus bu arada

ne kadar kötü bi olay. sen anlatırken benim içim gitti ki kimbılır sen nasıl olmussundur. yanı 3 yasında cocuk görse ne olur gormese ne olur bebeği ne gereksiz insanlar var anlamıyorm. Gecen bize de bilmiş bir aile geldi çocukları 1.5 yasında butun evın altını üstüne getirdi ağızlarını acıp bişe demediler üstüne üstlük bi sürü akıl verdiler yok emziğe alıştırmışsınız çok yanlış , yok evden ınterneti kaldırın kablosuz ağ çocuğu etkıler bunun gibi bı suru akıl. sen once cocuğuna terbıye ver dıyeceksın olmuyor

Bende nefret ettim misafirden artık.Doğumdan sonra o derece soğudum . Özelıklede sevmedığım ama mecburen gördüğüm insanlardan . Kendımde karar aldım buyuk konuşmıyım ama asla doğum yapan bırının evıne 30 gunden once gitmeyeceğim

Misafir var misafir var yaa...

Böyle gelipte çocuğunu umursamayan dur demeyen annelere gıcık oluyorum. Çocuğu ikramları saçıp savuran yiyecek diye müsade edip her yerin yağ olmasına izin veren annelere gıcık oluyorum. Uyuyan bebeğin odasına giren, eşimin kitaplarının olduğu dolabı karıştıran ve bildiği halde seslenmeyen anneye gıcık oluyorum........... dolmuşum baya. Ev savaş alanı oluyor resmen. Doğrusu bu insanlar kendi evlerinde de aynılar...

iyi geceler.

Son düzenleme:

Aynen sana katılıyorum. o gun gelenler cocugun elıne cıps verdı butun salonun ortasına döktu. bıde pişkin pişkin supurelım dıyorlar. çocuğumun butun uyku duzenını bozdular o gun . Bıde demezlermı alışın bunlara 1 sene sonra sızınkı de boyle olucak. ne bılıyorsun ben belkı oyle yetiştirmiyeceğim

Işılım resimler harika aden herzamanki yakışıklılığı ile harika olmuş. Yanındaki kardeş de çok sevimli. Aden okuyabiliyordu?
Saful cum bende soracaktım semra ve prensesler iyidir inşallah.
Nohcoy canım yorucu misafirlerin olmuş. Hiç çekilmez bu dönemde nasıl bukadar rahat oluyorlar anneler anlamıyorum.

Eki Görüntüle 428917 Eki Görüntüle 428918

Aden yaza hazır artık kızgın kumlar ve güneş bekleyin ..........

Adenin yanındaki bebişde kuzenimin oğlu İrfan Arda oda ocak annesi....

oyyy saçına kurban paşam senin maşallah maşallah..
irfan adanın alnındaki ben mi ,yoksa annesi hamileyken bişe mi sürmüş oraya merak ettim
kızlar gözlük taktıran annişler o gözlükler güvenlimi camları sonradan gözleri bozulmasın yavrucakların böyle şeylere çok takarımda..

cnm cok sağol sende eşinle bozuşmuşsun sonra barışmanıza sevindim ...aden okuyabiliyordu ? demişsin cnm anlamadım ben bunu ne olakiii?

sağol cnm o ben cnm doğum lekesi değil cocuğun aile tarafında birkaç kişide varmış dr isterseniz ilerde alınır demiş ama saçları çıkınca göze batmaz onun güzelliği yeter teyzesi..birde ben o güneş gözlüklerini CA dan aldım ama öyle sürekli kullanılıcak bişey değil cnm süs olsun işte resim çekilirken

bizde de o korku hep oluyor :)) bütün uykular onların olsun

bugün eşimin halası muskat (hint cevizi) tawsiye etti gaz için. 2 oğluna da kullanmış ve gaz sıkıntıları tamamen geçmiş.. napsam versem mi acaba ven war mı? yan etkisi olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…