2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hahahaah kesın bu ikiliyi mısır ekmegi tamamlıyordur:) canım sana benziyordur annesi gibi esmer güzeli olucak maşallah

hepsi cok güzel cnm maşallah babanne ne güzel örmüş 34 sene önce pek becerikliymiş...bu arada benim eşimde trabzonlu

trabzonlular günü gibi olduD kızım 2 yaşına girince götürces memleketine inşallah:)

zor bi durum cnm ama ben olsam kaynanama baktırırdım cünkü el insana yar olmaz,
bi de komşunun kücük cocugunun olması kötü yani ben olsam acaip aklım arkada kalırdı,
ben 18 yaşındayken kardeşim olmuştu ve ben o yaştayken bile az da olsa kıskanmışdım,
sabır etcen kaynana baktırırken görmücen duymucan, bende cnkü kaynanama baktrcam
Allah hepimize geçim versn:26:

tam kreşe ver yazacaktım kres olmadıgını yazmıssın
evde huzursuzlukcok kötu önce senın rahat olman lazım,bence başka bi bakıcı kadın bulmaya çalış canım,küçük çocuk annesınden kıskanıp mazallah çocuguna zarar verebilir.eger bulamazsan mecbur kayınvaldenıcagıracan,ama gelmeden önce eşinle otur konuş pazarlık yap hatta eşin annesiyle konussun ileri geri konusup sinirini bozmasın,sen mutsuz olursan sütün kesilir,bebeğine zarar.zor bir karar kolaylıklar diliyorum

slm kızlar biz bugün kızımla neler yaptık neler eşim söz vermişti bugün viaport a (avm) gittik akşama kadar viaportu alt üst ettik kızıma ciciler aldım çok sevdi dışarıyı hiç ağlamadı dönerken arabada bi kriz tuttu olur okadarcık:) bebek bakım odasında bebeklerini emziren annelere aranızda kadınlar kulübü üyesi varmı diye sormaktan kendimi zor aldım

bu arada gamze miydi bebek dostu mekan hakkında görüş isteyen arkadaş pek emin değilim ama ben yinede söyliyim bebek bakım odası temizdi ama çok havasız ve küçüktü bide asansörü olmayan mağazalar o kadar merdivenden arabayımı çıkaralım bebeğimi çok zordu:44:

bide video yüklemeye çalıştım ama olmadı(

Son düzenleme:
Kızlar size 2 tane soru sorucam ama 2. soruma gülmeyin olur mu? :))

1. Bbebeklerinizi nasıl giydiyorsunz? iç dış olarak? malum havalar düzelmedi ben ne giydireceğimi bilemiyorm, terler mi üşür mü ayırt edemiyorum.

2. Bu birden fazla alıntıyla cevaplamayı nasıl yapıyorsunuz? Bir türlü beceremiyorum benn

kaynanamı anlatmaya çalışsam inan bu kadar güzel anlatamazdım. Rabbim çiftini de bana vermiş sanırım:) okurken, ben mi yazdım dedim içimden...:)) ama sormuşsun madem söyleyeyim. yine de kaynanam derdim. sonuçta can başka..

kızlar yeni acilden geldik
kızımın ateşi 38.6 oldu doktor ciğeleirni dinledi kulağına falan baktı boğazına baktı bir şey yok dedi
idrar yollarında enf. olabilir dedi kültür vericez tekrar
bu arada az evvel yeşil sümüksü kaka yaptı acaba mikropmu kaptı
sizinkilerde yapıyormu bu şekilde kaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…