2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alıntı yapamıyorum telden giriyorum RONYA canim cok gecmis olsun insallah bisey cikmaz tahlilde..benim kizimda cık uzun zamandir ara ara yesil sümüksü kaka yapiyo doktor tahlil istemisti her ihtimale karsin ama bi türlü 30dk icinde götürme fırsatim olmadi..

cok özledim valla trabzon rize en son 4aylık hamisken gitmistim ama ramazanda gidicem epey kalirim heralde

bu yazda acayip sıcak olcakmis ama bakalim tutmaya caliscam baktim olmuyo neyapalim kisin tutariz artik..uykunun kollari sardi beni ben cikiyorum bayilcam yoksa:)) iyi geceler....

gecmiş olsun canım, 2. enfeksiyon değil mi ? ah ah ....

çıtçıtlı yarım kollu body üzerine ince tulum , dışarısı sıcak ise, ya tek tulum, yada body altına patikli pantolon giydiriyorum. body uzun kollu

alıntı yapın yanında bir buton daha varv minik bir artı var, onu işaretliyorun tik çıkıyor tüm alıntıları yapıp konuyu cevaplaya basıyorsun canım, herkesin yorumunun altına kendininkini yazıyorsun, köşeli parantezden sonra

umarım anlatabilmişimdir canım....

Son düzenleme:
Herkese günaydın arkadaşlar;

Umarın haller, keyfler yerindedir, Bizim dün oğlum gün boyunca emme krizi, gaz sancısı ve uykusuzluk birbirine karışmıştı ve sürekli ağladı, tam emmek istiyor gaz sancısı başlıyor, ememiyor, aç olduğu için uyuyamıyor derken sabah yediden akşam on buçuğa kadar böyle vakit geçirdik, saat on buçukta anca gaz sancısı geçti de emerken uyuyakaldı yavrum....

Bu arada eşimin çalıştığı daire salı günü Kastamonuya taşınıyor ve çarşamba günü (tayin durumları belli olana kadar) Kastamonuda çalışmaya başlayacaklar... bende çarşamba günü Ankaraya gideceğim, Tayin durumları belli olana kadar (Temmuza) ankarada ailemin yanında kalacağım... ama nereye taşınacağımız belli değil... inşaAllah Ankaraya çıkar tayinimiz, Ankara olmazsa kastamonu- Çankırı-kırıkkale bunlardan birisi olacak... hayırlısı.... bende bu iki gün içinde anca toparlanırım, evimi temizleyim, bavulumu, eşyalarımızı hazırlayayım,

Bu sıralar girmeye pek fırsat bulamayabilirim, Ankaraya gidince tam girebilirim, hepnizi öptüm...

Canım öncelikle komşun nasıl birisi, çocuklarını yetiştirme tarzı nasıl, çocuklarında ki terbiye ve üslüp nasıl, oğlu 4 yaşında da olsa karakter olarak belli eder kendini,kıskanıpta zarar verecek birisi gibi mi duruyor (kuzenimin oğlu 4 yaşında ve ve diğer kuzenimin kızına tam abilik yapıyor, hiç kıskanmadı, ama bazısı olur yaşı kaç olursa olsun kıskanç olur) bunu iyice tart eğer olumlu ise ona ver derim... çünkü diyorsun ki kayınvalidem evimde tüm hakimiyeti aldı, evet sevgisi çok olur, ama bazı sevgilerde insanı içinde boğar, yani kayınvalidenin torununa olan sevgisi bebeğini senden uzaklaştırmasın, ya çocuğunun üzerinden de hakimiyeti de alırsa , çoğunluklada anneanne-babaanne hakimiyeti fazla oluyor, akşam eve geldiğinde çocuğuna istediğin terbiyeyi-eğitimi verebilecek misin.... senin hayır dediğine babaanne evet derse ne yapacaksın, o zaman çocuğuna istediğini veremezsin...ama bakıcıda olursa akşam evine geldiğinde bebeğinle sadece kendin ilgileneceksin, evinin hakimiyeti sende olacak... bunları iyice düşün derim

geçmiş olsun canım,bızde değilde bi arkadasımın bebğide oldu,kakayı götürüp test yaptırdılar,bagırsak enf. çıktı.umarım sızde olmaz,bir an evvel atlatırsınız

günaydın kızlaaaarrr...
Allah kolaylık versin canım. hakkınızda hayırlısı olsun bakalım:) gönlünden geçen yer olur inşallah.. yavrucuğunda sıkıntısı varmış annesi.bizi böyle kısır döngüye sokuyorlar ama ne yapalım. bal şekerlerimiz bizim:)

çok geçmiş olsun. umarım enf. değildir canım. öyle bile olsa rabbim dermansız dert vermesin canım. hallolur hepsi.
birşey çıkmaz umarım cnm. arada yeşil kaka olabilir deniyor senin yediklerinden dolayı..

sanırım üşütünce oluyo bende dün dışarı çıkarmıştım bi huysuzluğu ateşi yok ama yeşilimsi dediğin gibi kakası inşallah hasta olmaz sizede geçmiş olsun

Ronyacım geçmiş olsun.Normalde bebekler arasıra yeşilimsi kaka yapıyor( hatta benimki bazen ıspanak gibi yapıyor) Fakat senin bebiş ateşi de yüksekmiş bir enfeksiyon odağı da bulamamışlar.İdrara bakıldığı gibi gaita (kaka) tetkiki de yaptırman iyi olur.Banyo suyundan bile enfekte olabiliyor bebişler..

günaydın arkadaşlar.1 ay sonra işe başlayacağım.oğlumu nasıl bırakıp gideceğim bilmiyorum.kimse ona benim gibi bakamazmış gibi geliyo.düşündükçe duygusallaşıyorum.ev hanımı anneleri kıskanıyorum

günaydın canım bır kac gune kalmaz alısırsın merak etme çalısan anneler sut izniniz kac saat nasıl kullanıyosunuz

Canım hiç bilmiyorum ya müdüre söyledim nasıl yapacaz diye süt izni de ne dedi akşam bi saat erken çıkarsın dedi ama gün içinde hiç emzirmediğim zaman göğüslerim taş gibi oluyor ağrıyor bebedor manuel göğüs pompasını getirdim yanımda saklama poşeti de getirdim olmadı aralarda mescitte sağacam yoksa akıp üstümü başımı rezil eder off off özeniyorum ev hanımı annişlere keyfini çıkarın :)

Yeri gelmişken ben de Ankaradakilerden şikayetçiyim.Etlik te oturuyorum,bebekle yakın diye ya Antares ya Forum a gidiyoruz.İkisinin de bebek odası birbirinden rezalet
Öncelikle tek bir yerde olmasına karşıyım,oraya ulaşana kadar bebek çıldırıyor.İkincisi havalandırmasız yapmışlar,içerisi bez ve ter kokuyor.üçüncüsü forumun ki tuvalet kadar ve içerde 5 anne çocuk vardı,kızım ter boşalttı resmen ve ağlamaktan ememedi.WC yolunda olduğu için kapı her açılışında tedirgin oluyorsun.Amaaan ne siz sorun ne ben söyleyeyeyim, odadan çıkar çıkmaz hiçbir işimi halledemeden eve döndük moral bozukluğuyla.Ben yazıklar olsun diyorum bu düşüncesizliğe sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…