- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.361
hu hu trabzonlular benim annem trabzonlu eşim trabzonlu babam rizeli tam laz kızıyım:d
cok özledim valla trabzon rize en son 4aylık hamisken gitmistim ama ramazanda gidicem epey kalirim heralde
evet canım,otomatik.
kızlar yeni acilden geldik
kızımın ateşi 38.6 oldu doktor ciğeleirni dinledi kulağına falan baktı boğazına baktı bir şey yok dedi
idrar yollarında enf. olabilir dedi kültür vericez tekrar
bu arada az evvel yeşil sümüksü kaka yaptı acaba mikropmu kaptı
sizinkilerde yapıyormu bu şekilde kaka
Kızlar size 2 tane soru sorucam ama 2. soruma gülmeyin olur mu? :))
1. Bbebeklerinizi nasıl giydiyorsunz? iç dış olarak? malum havalar düzelmedi ben ne giydireceğimi bilemiyorm, terler mi üşür mü ayırt edemiyorum.
2. Bu birden fazla alıntıyla cevaplamayı nasıl yapıyorsunuz? Bir türlü beceremiyorum benn
kızlar size bişi danışacam ben haftaya okula başlıcm ve kızımı kşme bıraksm die düşünüorum 2 seceneğim var :
1. tanıdığım bildiğim temiz titiz bi veli var ki bu kadın bana cocuğa bakabileceğini söyledi aynı apartmandayız ama sorun suki 4 yaşında bi cocugu var ve kzımı kıskanır mı die korkuorum. biraradayken kadın oğlunu sürekli uyarıo sen abisin bak bu kardeş dio cocukta kızımı cok sevio aslında sürekli bize gelmek istio
2.kayınvalidem gelebilir ki uzun süre kalabilir bu durumda benim hoşuma gitmio cünkü ben eşimin tarafından kim olursa olsun rahat olmaıorum kendimi acayip kasıyorum hoş bize sadece annesi babası geldi ama annesi bana kendimi başkasnın evindeymişim gibi hissettirdi. bak ben cok sakin sabırlı ve düşünceliyim gerçekten dalga gecmeyin ama kimseyi kırmak istemediğim için hep içime atarım ağzımı acıp tek bi söz etmem işte bu durumda beni sinir edio bak kadın çok ii bana bi kötlüğü olmadı ama benim evimde bütün hakimiyet ondaydı yani ben burda yabancı gibiydim üstelik ben yeni doğum yapmışım kızımın sorumluluğunu azıcıkta babası alsın die eşimden bişiler yapmasnı istiodum her istediğimde yok o yorgun okuldan geldi ben yaparım diodu bende biliorum ama taş çekmio sonucta bu kzı leylekler getirmedi onunda sorumluluk alamsı gerek diyemedim çünkü lanet olası b,i huyum var karşı taraf kırılmasın die hep salaklık edip kendimi üzüyorum içime atıorum. bide kızımı severken sürekli beni şikayet edio gibi sevio mesela kızı doyurmuşum ama kız ağlıo o da bana daha doymamış dio yok anne doydu diorum bu defa kıza '' kızım anne sana süt vermio gel kızım alıp senii götürecem kzım anne baba sana bakmıo '' diyor ben de bu duruma cok içerleniorum biliorum kız onu anlamıo ama ya hissediosa(( bilmiorum sizce napmalıyım ya eşime de bu sene olmazsa eylülde mutlaka bırakcaz cocugu en azından bi kaç hafta deneyelim dedm bu deneme tahtası mı ya kıza bişi yaparlarsa dio sen annemi istemiosun annem onları şakasına dio sen abrtıosun deyip geçiştirio ya bana bi akıl verin napayım yaaaaaaaaaaa
kızımın ateşi 38.6 oldu doktor ciğeleirni dinledi kulağına falan baktı boğazına baktı bir şey yok dedi
teşekkür ediyoruz teyzesii, sen o tatlıyı bir de bana sorr, şuanda sinirlerim boşalmış durumdaa, gazı sık sık olmaz olduğunda da anamızı ağlatıyor,şuanda olduğu gibi
Allah kolaylık versin canım. hakkınızda hayırlısı olsun bakalım:) gönlünden geçen yer olur inşallah.. yavrucuğunda sıkıntısı varmış annesi.bizi böyle kısır döngüye sokuyorlar ama ne yapalım. bal şekerlerimiz bizim:)Herkese günaydın arkadaşlar;
Umarın haller, keyfler yerindedir, Bizim dün oğlum gün boyunca emme krizi, gaz sancısı ve uykusuzluk birbirine karışmıştı ve sürekli ağladı, tam emmek istiyor gaz sancısı başlıyor, ememiyor, aç olduğu için uyuyamıyor derken sabah yediden akşam on buçuğa kadar böyle vakit geçirdik, saat on buçukta anca gaz sancısı geçti de emerken uyuyakaldı yavrum....
Bu arada eşimin çalıştığı daire salı günü Kastamonuya taşınıyor ve çarşamba günü (tayin durumları belli olana kadar) Kastamonuda çalışmaya başlayacaklar... bende çarşamba günü Ankaraya gideceğim, Tayin durumları belli olana kadar (Temmuza) ankarada ailemin yanında kalacağım... ama nereye taşınacağımız belli değil... inşaAllah Ankaraya çıkar tayinimiz, Ankara olmazsa kastamonu- Çankırı-kırıkkale bunlardan birisi olacak... hayırlısı.... bende bu iki gün içinde anca toparlanırım, evimi temizleyim, bavulumu, eşyalarımızı hazırlayayım,
Bu sıralar girmeye pek fırsat bulamayabilirim, Ankaraya gidince tam girebilirim, hepnizi öptüm...
çok geçmiş olsun. umarım enf. değildir canım. öyle bile olsa rabbim dermansız dert vermesin canım. hallolur hepsi.kızlar yeni acilden geldik
birşey çıkmaz umarım cnm. arada yeşil kaka olabilir deniyor senin yediklerinden dolayı..alıntı yapamıyorum telden giriyorum RONYA canim cok gecmis olsun insallah bisey cikmaz tahlilde..benim kizimda cık uzun zamandir ara ara yesil sümüksü kaka yapiyo doktor tahlil istemisti her ihtimale karsin ama bi türlü 30dk icinde götürme fırsatim olmadi..
Günaydın kızlarr herkesler iyidir inş. bugün işbaşı yaptım şimdiden kızımı çooook özledimmmmmmmm
malesef ben urfadayım canım özel hastanede dogum yaptım kendi dr.um bile veremem dedi yaahh be canım bizim burdaki dr.ların hiçbiri rapor vermio kaymakamın korkusundan yoksa sordm alacaktım olmadı(
neredesin sen canım? ben manisadayım
komşum temiz cocukları da terbiyeli ama 4 yaşındaki en küçük abileri ablaları bunu biraz şımartmışlar yine de annesi babası gereken terbiyeyi verio zarar verme konusunda da vermez die düşünüorum ama yinede içim o kadar rahat değilCanım öncelikle komşun nasıl birisi, çocuklarını yetiştirme tarzı nasıl, çocuklarında ki terbiye ve üslüp nasıl, oğlu 4 yaşında da olsa karakter olarak belli eder kendini,kıskanıpta zarar verecek birisi gibi mi duruyor (kuzenimin oğlu 4 yaşında ve ve diğer kuzenimin kızına tam abilik yapıyor, hiç kıskanmadı, ama bazısı olur yaşı kaç olursa olsun kıskanç olur) bunu iyice tart eğer olumlu ise ona ver derim... çünkü diyorsun ki kayınvalidem evimde tüm hakimiyeti aldı, evet sevgisi çok olur, ama bazı sevgilerde insanı içinde boğar, yani kayınvalidenin torununa olan sevgisi bebeğini senden uzaklaştırmasın, ya çocuğunun üzerinden de hakimiyeti de alırsa , çoğunluklada anneanne-babaanne hakimiyeti fazla oluyor, akşam eve geldiğinde çocuğuna istediğin terbiyeyi-eğitimi verebilecek misin.... senin hayır dediğine babaanne evet derse ne yapacaksın, o zaman çocuğuna istediğini veremezsin...ama bakıcıda olursa akşam evine geldiğinde bebeğinle sadece kendin ilgileneceksin, evinin hakimiyeti sende olacak... bunları iyice düşün derim( işte o hakimiyet konusu beni deli edio dedim ya cocuğu severken sanki benden uzaklaştıracak alıp gidecek diye korkularım oluo belki saçma ama endişelerim var (
günaydın canım bır kac gune kalmaz alısırsın merak etme çalısan anneler sut izniniz kac saat nasıl kullanıyosunuz
Yeri gelmişken ben de Ankaradakilerden şikayetçiyim.Etlik te oturuyorum,bebekle yakın diye ya Antares ya Forum a gidiyoruz.İkisinin de bebek odası birbirinden rezaletslm kızlar biz bugün kızımla neler yaptık neler eşim söz vermişti bugün viaport a (avm) gittik akşama kadar viaportu alt üst ettik kızıma ciciler aldım çok sevdi dışarıyı hiç ağlamadı dönerken arabada bi kriz tuttu olur okadarcık:) bebek bakım odasında bebeklerini emziren annelere aranızda kadınlar kulübü üyesi varmı diye sormaktan kendimi zor aldım
bu arada gamze miydi bebek dostu mekan hakkında görüş isteyen arkadaş pek emin değilim ama ben yinede söyliyim bebek bakım odası temizdi ama çok havasız ve küçüktü bide asansörü olmayan mağazalar o kadar merdivenden arabayımı çıkaralım bebeğimi çok zordu:44:
bide video yüklemeye çalıştım ama olmadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?