- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.401
benim oğlumu da ablam 6 yaşındaki kızının kucağına veriyo, aslında vermek istemiyo da yeğenim kuduruyo vermezse, tabi ikisi beraber tutuyolar yine de aklım çıkıyo korkudan.. bebeği benim kucağımdan alınca annesi, hemen bitiyo yanında anne bana ver diye, benim kucağımdayken tırsıyo benden isteyemiyo..
misafir olayım da bitti Allaha şükür artık oğlumla biz misafirliklere gidiyoruz henüz kimseyi davet etmiyoruz :))
geçen hafta eşimin iş arkadaşları geldi çocuk görmeye gelmez olaydılar!!mutfakta salona bi geldimkiçocuk tabaktakikuruyemişleri havaya fırlatıp 'oleeeyy' yapıyo,annesi karşıdan bakıp gülücük atyo,bi diğeri bembeyaz halının üstüne meyve suyu dküyo annesine 'anne döktüm' diyo annenın tabı umrunda değil(sözde kendisitemizlik hastasıdır,evinde çöp oynatmaz),biri çıkmış beyaz koltukların üstünde zıplıyotabı annenın yıne umrunda değil,sinirden çatladım bi şey de diyemedım.bı de utanmaz kadın ee naapalım bunlara alılşacaksın artık demez mı,gel benı boğazla diyo.kızım aglamaktan catladı nasık huysuzlandı,bende aldım gıttım odasına,çıkmadım,ne yapıyolarsa yapsınlar dedım,geldım kı ev evden cıkmıs
Kızlarrr merhabaaa, yine yoğun yorucu bir günün ardından evimde huzurluyum :)
Sonunda bende kızıma salıncak alabildim,Allah razı olsun bu salıncakları üretenden. Kollarım huzura erdi
Eki Görüntüle 429387 Eki Görüntüle 429386
kızlar yeni acilden geldik
kızımın ateşi 38.6 oldu doktor ciğeleirni dinledi kulağına falan baktı boğazına baktı bir şey yok dedi
idrar yollarında enf. olabilir dedi kültür vericez tekrar
bu arada az evvel yeşil sümüksü kaka yaptı acaba mikropmu kaptı
sizinkilerde yapıyormu bu şekilde kaka
hayrlı olsun Alyacım güle güle kullansn cnm bnm, bnde istiorum ama eşim yeter daa ala ala bi hal olduk dio
Bende almak istiyorum ama bizim kiz hoslanirmi kestiremiyorum :)) saga sola sallanma ozelligi varmi sadece ileri gerimi gidiyor
ooy kuzucuk o da senı rahatsız etmek ıstemez annesı ama ne yapsın canı yanıyo
Günaydın kızlarr herkesler iyidir inş. bugün işbaşı yaptım şimdiden kızımı çooook özledimmmmmmmm
kızlar yeni acilden geldik
kızımın ateşi 38.6 oldu doktor ciğeleirni dinledi kulağına falan baktı boğazına baktı bir şey yok dedi
idrar yollarında enf. olabilir dedi kültür vericez tekrar
bu arada az evvel yeşil sümüksü kaka yaptı acaba mikropmu kaptı
sizinkilerde yapıyormu bu şekilde kaka
güle güle kullan mervecim çok tatlı kızında salıncağında
Sadece serum fizyolojikle burnunu çok iyi açman lazım,hatta bizim hocamız derdi ki anne bebeğini nekadar çok seviyorsa o kadar sık serum fizyolojik sıkmalı..
hadi bu kdr oturtuğunuz yeter deseydin ve kıçlarına bi tekme atmak suretiyle kapıya koysaydın..accayip sinirlendim...yada yan komşundan ailecek size gelmelerini isteyip onlar geldğindede "aaa hoşgeldinizzzz x hanımlarda tam kalkmak üzereydi..buyrun buyrun oturun..eee nasılsınız?" diyerekten şutlasaydın görgüsüzleri..
Kızlar ben yarım saatlik yemek arasında eve gidiyorum kızım çok ağlıyor mamayı da yemiyor sağdığım sütü de neyseki ev yakın Merve canım alıntı yapamadım yerim ben o minişi çoook şeker öp benim için onuuuu
geçen gün eşimin halasının ziyaretine gittik, biraz ters bi kadındır. bebeği sevdi ilk defa gördü zaten hasta olduğu için ziyarete gelmemişti.. bebek geceleri nasıl diye sordu, bende kimseye iyi demem zaten:) kötü dedim, huysuz dedim, gazı wardır sen ona her emzirmede muskat ver dedi, bende hakkında hiçbişi bilmediğim bişiyi vermem ve vermedim de tabi, hatta burda size de sormuştum.. eşimde biz bişi vermiyoruz bi şekilde avutuyoruz uyutuyoruz dedi, demesin mi 'ne demek uyutuyoruz sen niye kalkıyosun, sen mi emziriyosun ki kalkıyosun'.. ayyyyy cinlerim tepeme çıktı,eşim de dedi ee hayat müşterek, annesi de bakıyo bende bakıyorum..
bi de diyoki hergün evden çıkarken elini şeyine sür sonra da bebeğin yüzüne sür, dicekmişim ki bunu gören oğlumu görsün.. nazar değmezmiş :)))
değişik bi gün oldu ...
Ay kuzum bende birtek ben yaşıyorum sanıyordum bunları aynı şeyleri bende yaşadım eve gelen çocuklu misafirler yüzünden perdemi bile kopardılar kornişten koltukların başında el izleri deri koltuğun kenarını çatalla çizdiler daha neler neler ama bana bunlara alış diyenlere ben çocuğumu böyle terbiyesiz bi çocuk olarak yetiştimem dedim ay yine aklıma geldi canımm koltuğum mahv ettilerr
kızlar bu yaz bebeklerimizi denize ya da havuza sokabilr miyiz? doktoruna soran war mı?
bunu bnde mrk ediyorm..çok istiyorm deniza sokmak ama küçük mü acaba daha
kızlar bu yaz bebeklerimizi denize ya da havuza sokabilr miyiz? doktoruna soran war mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?