2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Daha doğru düzgün kafasını bile tutamıyor ki kızım biraz duruyor yorulunca hopp yana öne ya arkaya hemen destek oluyorum ben çocuk bunu anlamıyor ki daha doğrusu onun Allah korusun düşerse ne kadar zarar göreceğini de kavrayamıyor büyüklerin kesinkes olmaz demesi lazım ben bebeği aldım diye annesi bozuldu bile fark ettim ama kızım daha önemli hiç umrumda olmadı sonra da bırakmadım kucağımdan huysuz ağlıyo falan diye

hadi bu kdr oturtuğunuz yeter deseydin ve kıçlarına bi tekme atmak suretiyle kapıya koysaydın..accayip sinirlendim...yada yan komşundan ailecek size gelmelerini isteyip onlar geldğindede "aaa hoşgeldinizzzz x hanımlarda tam kalkmak üzereydi..buyrun buyrun oturun..eee nasılsınız?" diyerekten şutlasaydın görgüsüzleri..

canım benim çok geçmiş olsun , neyse ki ciğerleri tertemiz kızının. inşallah kültürde temiz çıkar da sadece 1 günlük ateştir.

hayrlı olsun Alyacım güle güle kullansn cnm bnm, bnde istiorum ama eşim yeter daa ala ala bi hal olduk dio

saol canımm bende artık yeter dedim napim,masrafımız cok almayalım almayalım dedim ama baktım oluru yok. bebek arabamızı da aldık kurtulduk.

Bende almak istiyorum ama bizim kiz hoslanirmi kestiremiyorum :)) saga sola sallanma ozelligi varmi sadece ileri gerimi gidiyor

bu sadece ileri geri gidiyor canım,sallama hız kademeleri var.bizim minik sevdi inşallah sıkılmaz.

ooy kuzucuk o da senı rahatsız etmek ıstemez annesı ama ne yapsın canı yanıyo

çok nazlı bizim ki teyzesi çokk,o ses minnacık bebekten nasıl çıkıyor anlamıyorum.banyo yaptı,losyon srüldü,gaz masajı yapıldı,poposu 1 saat elektrik sobasının karsısında havalandırıldı ama bana mısın demedi dün gece, 2:30 gbi zor uyuttum sabaha kdr uyudu Allaha sukur.

Günaydın kızlarr herkesler iyidir inş. bugün işbaşı yaptım şimdiden kızımı çooook özledimmmmmmmm

canımm zordur seni anlıyorum,bende düşünüyorum nasıl dayancam dye. Ama olsun Allah baska ayrılık göstermesin. akşam koklaşırsınız kızınlaa doya doyaa

çok geçmiş olsun cnm ya bi türlü kurtulamadınız enfeksiyondan hay Allah..acil şifalar versin Allah yavruna yaa.üzülüyorm okuyunca..

kızlar merhabalar ben nisan annesiyim bugün 50 günlük olduk benim doktorum korunma yöntemi olarak spiral taktırmamı söyledi bende istemediğimi söyledim ve bana cerezatte diye bir doğum kontrol hapı verdi bunu emziren anneler kullanabilir dedii aranızda hap kullanan varmı varmı yada doktorunuz sizlere ne önerdii

Ay kuzum bende birtek ben yaşıyorum sanıyordum bunları aynı şeyleri bende yaşadım eve gelen çocuklu misafirler yüzünden perdemi bile kopardılar kornişten koltukların başında el izleri deri koltuğun kenarını çatalla çizdiler daha neler neler ama bana bunlara alış diyenlere ben çocuğumu böyle terbiyesiz bi çocuk olarak yetiştimem dedim ay yine aklıma geldi canımm koltuğum mahv ettilerr

Kızlar ben yarım saatlik yemek arasında eve gidiyorum kızım çok ağlıyor mamayı da yemiyor sağdığım sütü de neyseki ev yakın Merve canım alıntı yapamadım yerim ben o minişi çoook şeker öp benim için onuuuu

koş hemen kızınaa kokla doya doyaa evin yakın olması süper gerçekten yaa. inşallah benim şansıma da evime yakın bir şube düşer işe girceğim zaman.

hahahahah ay cok güldüm ya töbe töbe güzelim oku evladını Allahın izniyle bişeycik olmaz 3 kere nas 3 kere fatiha 3 felak oku bunlar bebeğinide senide korur evin içinde haftada bir yasini şerifi oku yasinin faydaları saymakla bitmez yer gök daha oluşmadan yasini şerif yazılmış ...

merve kızını yerim ya nekadar tatlı maşşallah salıncakda pek güzel olmuş umarım tatlı tatlı uyur içinde kuzu...

inanılmaz yaaa...böyle insanlara öyle sinirleniyorumki sinirlenmekten beyin hücrelerim ölüyo..

kahve seven annelerrr...
imnu malt kahveyi tavsiye ederm aynı kahve tadı.süt arttırıyo ve sıfır kafein...ebebek de war, benimki bitti yenisini araştırıyodum netten size de sölüüm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…