2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlı annnecikler gazatede kardeşim okmuş hamileler eğer bu kış hasta olmak istemiyorsa mutlaka böğürtlen yesinler yazıyormuş bebeğe
çok faydalıymış

günaydın anne adayları... moralim çok bozuk ya... bilmiyorum ya ben çok alıngan oldum.. yada gerçekten kırılmakta haklıyımmm. önceden eşime bi konuda uyarıda bulunsam sakin cevap verirdi en azından kapat telefonu ya işim var diye terslemezdi.. sabah sabah moralimi bozdu... sizde şimdi bana kızacaksınız ama sabahın köründe 1 sigara içtim... şimdi böle davranıyosa 3-5 ay sonrada böle olursa ben hiç kaldıramam valla alışıkda değilim bu durumlara... sizinde canınızı sıktım kusura bakmayın..

Tatlı annnecikler gazatede kardeşim okmuş hamileler eğer bu kış hasta olmak istemiyorsa mutlaka böğürtlen yesinler yazıyormuş bebeğe
çok faydalıymış

bizim burası mahrumiyet bölgesi oldugu için normal sebzeleri zor buluyoruzz vallaa böğürtlenin ismini bile duymamış olabilirlerr

hımm.. tahmini doğum tarihi yanlış girilmiş o zaman. çünkü senin 190 gün filan çıkması lazım. du bakalım ben bi uğraşayım yaparsam linki göndereyim sana

dr bana 2 mart demişti ona göre arkadaş yapmıştır ama nete girince 29 şubat çıkıyor
ama yinede ben mart annelerinde oldum çünkü burası daha güzel şubat annelerinden

sağolun kızlar, yapıyorum valla şuan ocakta pişiyor:))

SUTLUCÖREĞİM 26 mayıs mı canım son adet tarihin??

UHDEcim sen hiç kafanı takma canım kilolara. iki tane tosun gibi bebiş doğurcaksın hayırlıyla.. olsun artık o kadar da dimi:)

merı canım olur ıyle seyler bosver takam kafana aksam esın eve gelınce oturur guzelce konusursun sakın sıgara ıcme ne demek ya 1 sıgara ıctım sınırlendım dıye sakın o bebegın ne gunahı var o pıs sıgara kokusunu ceksın ve zararını gorsun yapma tatlım lutfennn

kızlar ben besık konusunda karar verdım park yatak alıcam normal besıkten daha kullanıslı ogluma oda takımı almıstım 1 sene zor kullandık 2.senesınde cılekten arabalı yatak ıstedı onu aldık dıgerınıde yepyenı verdık verdıgım paraya acıdım valla :)) oglusumun odasına kardesının park yatagını koyucam cok ıstıyo kardesımle yatıca ben anne dıye :)

cnm aaaa oldumu şimdi valla bende inanılmaz alınganım dün saçma sapan şeyden kavga çıkardım eşimde napsın suçu ne o bebeğin
ben kahveyi çok severim halam vefat etti hamileyken bırak sigarayı kahve bile içmedim ya bide beni düşün
bebeğin herşeyden daha önemli

Arkadaşlar sigara içmeyin lütfen ya, ben yanımda sigara içtiklerinde bebeğim zarar görecek diye içim parçalanıyor, bir de sigarayı içine çekmek mi, ay çok fena, hiçbişey değmez buna lütfen içmeyin. Hamilelikte alınganlaşmak çok normal, ben de o kadar alınganlaştım ki, eşim gözüme farklı görünüyor bazen çok kızıyorum arada ama sonra anlaıyorum ki bakış açısı farklılığı, olur böyle şeyler, buna kafa takmayıp bebeğimizin sağlığına yoğunlaşmalıyız.

dr bana 2 mart demişti ona göre arkadaş yapmıştır ama nete girince 29 şubat çıkıyor
ama yinede ben mart annelerinde oldum çünkü burası daha güzel şubat annelerinden

günaydın bebişlerimizin en güzel hamile anneleriii

polyannacım yaaa nasıl yapılıyor bana da anlatırmısın bende yapmak istiyorum rica etsem yardımcı olurmusun tatlım

Son düzenleme:
kizlar bende cok alingan oldumya,

hamile kalmadan once herseye uzulurdum alinirdim,

simdi ise daha cokkkk yogunlasti esim sunu niye yaptin,
basliyorum aglamaya,

sakinlestikten sonrada gulmeye basliyorum halime

allah allah cok garip

bende park yatak almayı düşünüyorum canım biraz büyüdüklerinde ise ayrı yatak alırız onda yatarlar diye düşündümm

günaydın güzel anneler ,
bende kilo almadım yani tartı öyle diyo ama göbek bayağı belli işyerindeki bekçi dün sordu hamilemisin diye:)o kadar yani.
canım bi tane sigara içmişsin yapcak bişey yok ama alışkanlık haline getirme valla benim kocaya o kadar çok kızıyomuşumki dün telefonda kendine bişey almış onu söylüyo bide kızdınmı diyo annem yanımdaydı sen bu çocuk kendine bişey alınca kızıyomusun dedi yooo dedim ama yemedi biraz bana fırça attı hamilesin diye o kadar hırçın olma falan diye gerçekten hormonlarla alakalı bişey demekki hiç kafayı takmicam şeylere bende bozuluyorum bazen.

canım aklında olsun güneş kremide bebişler için olandan alcakmışız. deriden difuzyonla içeri giriyo çünkü ne sürersen,güneş kreminde de hormon varmış die duydum o nedenle bebekler için güneş kremi alalım...

günaydın annişler 3 ayını bitirenler var aranızda bu demektir 4 aya gelinmiş artık kilolar çorap söküğü gibi galiyo demektir ben ilk hamilelimde deli bibi yemek yiyodum gece kalkmalar yerken bi yandan acıkıyodum doymak nedir bilmiyodum bu sefer 4 aya girince ekmeği azaltçam yada çavdar ekmeği yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…