- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.481
13 hafta doğru cnm da forumda bir arkadaş yaptı nasıl düzeltilir bilmiyorum
canım 3.aydan sonra haftalık 450 gr uygunmuş.. yani asıl kilo almaya başlayacağımız dönem yakınlaştı.
Tatlı annnecikler gazatede kardeşim okmuş hamileler eğer bu kış hasta olmak istemiyorsa mutlaka böğürtlen yesinler yazıyormuş bebeğe
çok faydalıymış
hımm.. tahmini doğum tarihi yanlış girilmiş o zaman. çünkü senin 190 gün filan çıkması lazım. du bakalım ben bi uğraşayım yaparsam linki göndereyim sana
günaydın anne adayları... moralim çok bozuk ya... bilmiyorum ya ben çok alıngan oldum.. yada gerçekten kırılmakta haklıyımmm. önceden eşime bi konuda uyarıda bulunsam sakin cevap verirdi en azından kapat telefonu ya işim var diye terslemezdi.. sabah sabah moralimi bozdu... sizde şimdi bana kızacaksınız ama sabahın köründe 1 sigara içtim... şimdi böle davranıyosa 3-5 ay sonrada böle olursa ben hiç kaldıramam valla alışıkda değilim bu durumlara... sizinde canınızı sıktım kusura bakmayın..
dr bana 2 mart demişti ona göre arkadaş yapmıştır ama nete girince 29 şubat çıkıyor
ama yinede ben mart annelerinde oldum çünkü burası daha güzel şubat annelerinden
kızlar ben besık konusunda karar verdım park yatak alıcam normal besıkten daha kullanıslı ogluma oda takımı almıstım 1 sene zor kullandık 2.senesınde cılekten arabalı yatak ıstedı onu aldık dıgerınıde yepyenı verdık verdıgım paraya acıdım valla :)) oglusumun odasına kardesının park yatagını koyucam cok ıstıyo kardesımle yatıca ben anne dıye :)
günaydın bebişlerimizin en güzel hamile anneleriii
polyannacım yaaa nasıl yapılıyor bana da anlatırmısın bende yapmak istiyorum rica etsem yardımcı olurmusun tatlım
güzel gebeşler, bende yarın çıkıyorum tatile 8 eylüle kadar yokum buralarda ve gelince geçmişi okumak beni çok zorlayacak sanırsam
deniz ve güneş olayına benim iki doktorumda benzer şeyleri söyledi, havuz yasak deniz dilediğince serbet :) güneşe çok dikkat etmeliymişim, 50 faktör güneş kremi aldırdılar bana ve güneşlenmekte yasak, gölgede oturucam
mümkün olduğunca yüz dediler, yorulduğun anda ise hemen ayaklarını kaldırarak dinleneceksin dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?