2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım nikotin ciğerlerinde hala varolsa bile bebeğine etki edeceğini sanmıyorum, geçmişte aldığın nikotinin, o yüzden boşuna üzülme bence, hamileyken içmiyorsan sorun yoktur diye düşünüyorum.

insallah canim ya,

aslinda neyi farkettim biliyomusunuz arkadaslar hamilelikte
cok arastirdim ne yapilcak neye dikkat edilmesi lazim,
coguda sanki abartilmis oyle degilmi,
ozaman cok pimpirik olmamak gerekiyo
yoksa benim gibi takintilik yapiyo uzulebiliyorsun:-(

Bana da geçen misafir geldi ya, o günün sabahında doktor randevum vardı, tam sıramızı bekliyoruz, misafirler aradı 3 kişi daha geliyor bizimle, gel bizi al diye eşimi çağırdılar, ben şok oldum resmen, hem eşim bana yardım eder diye düşünüyordum hayal kırıklığı oldu. hem d ben 8 kişiyi nereye yatırıcam, midem bulanırken nasıl yemek yapıcam diye başladım ağlamaya, ağla ağla bir hal oldu, doktorun yanına geçtik hala ağlıyorum, canım doktorum zor sakinleştirdi beni. Hormonlar çıldırınca musluklar açılınca kapanmak bilmiyor:) Sonra 0 3 kişi üşenmişler gelmediler Allahtan:)

benimde Folik bitmek üzere. zaten 12 haftaya geldik demir aparatlarına başlatıcak doktorlar. Cuma ikili teste gittiğim zaman verir büyük ihtimalle.

evet canım tatlı gerçek bide gören herkes şişmişin diyo eşin dalga geçiyo ama olsun herşey bebiş için

valla ben hala folic içiyorum başka bişey içmiyorum şu kutu bitsede bıraksam nefret ettim ilaç içmekten çok sıkıcı

benim folic asitim bitmek üzere 3 aydır içiorum. şimdide decavit başladım çünkü hamileliğimin ilk zamanında hastalanıp antibiotik kullanmak zorunda kaldım. o yüzden vitamin alıorum yine hastalanmamak için...

bence de biraz oluruna bırakmak lazım ben artık aşırı kesin zararlı şeyler haricinde hiç birşeye dikkat etmiyorum olacağı varsa olur zaten öbür türlü hep diken üstünde oluyor insan mesela maydonoz dereotu düşüğe neden olur diyorlar ya bir salatanın içinde bir iki dal doğranmış maydonozun ne zararı olabilir ki??meğer ondan demet demet yersen zararlıymış sürekli olarak..halbuki ben zararlı diyorlar diye elime bile almıyordum bırak yemeyi..en güzeli herşeyi ölçüsünde yapmak ..

evet canım stres daha zararlı, internetteki herşeyi okuyup ciddiye almamalı doktorumuza güvenmeliyiz.
doktoruna sor bence cnm ama 3 aydan sonra zararı yoksa şimdi de olmaması lazım değil mi??ben de anlamıyorum:26:

sorucamtkım da ulaşamadım, 4 aydan sorna yazıyor üstünde, karın 4 aydan sonra şişer diye öyle yazmışlardır diye düşünüyorum. kakao yağı falan süremiyorum kokusuna tahammül edemiyorum o yüzden krem sürmek istiyorum.

streeetpit canim bebegini kaybetmene cok uzuldum:-(

simdi birakman iyi olmus insallah baslamassin birdaha
bende baslamayi dusunmuyorum,
ama o illete basladinmi insan zor birakiyo,
paketin ustunebile yazdilar sigara oldurur diye
ama okadar bagimlilik yapiyoki bile bile iciliyo,
heleki arkadaslarla oturup icildigi zaman kac tane ictiginin farkinda bile olunmuyor,
senin esin yine biliyomus ictigini,
ben gizli ictim kokudan bile anlamadi :-(
esim bide sigara icmiyo

benimde Folik bitmek üzere. zaten 12 haftaya geldik demir aparatlarına başlatıcak doktorlar. Cuma ikili teste gittiğim zaman verir büyük ihtimalle.

folikasite bende devam ediyorum 12 haftada bırakılıyormu bilmiyodum.... bırakırım artık beni perişan etti bitsin lütfennnn

yanlış hatırlamıyorsan kızımdas 4 yada 5.ayda demir hapı içmeye başladım sonra 6.ayda balık yağı içmeye başladım son 2 ayda da vitamin vermişti doktorum benim kız biraz düşüktü ağırlığı o yüzden vitamin vermişti doktorumuz ama bu vitamin acayip bir şey kızlar hem siz hem bebeğiniz birden kilo alıyorsunuz benim kızım hemen normal kiloya gelmişti ama eğer bebeğin kilosu fln iyi ise ben içmeyi düşünmüyorum..

bu krem olayı çatlak olayı aslında tamamen vücudu nemli tutmakla ilgili ben bepantene mi ne onu da düşünüyorum almak için iyi bir nemlendirici diyorlar çünkü fakat gebelikte kullanılıyor mu onu bilmiyorum??

[,

canim bakalim hankimizinki kiz hankisi oglan?
belki ayni cinsiyet olurlar cok merak ediyorum[/QUOTE]

yaa sorma bende çok merak ediyorum rabbim hayırlısını nasıp eylesın saglıgınla sıhhatınle olsun da bebişlerimiz

babamız kız beklıyo içine kız doguyomus ama gercı bızde herkes kız beklıyo benımde ılk zamanlarda kız doguyodu sımdı ıcımdekı hıs erkege dondu :))))

senın 2li testın ne zaman tatlım

doktora sormadan sürme o zaman 4 aydan sonra çatlama olacak die yazdıklarını sanmıyorum. sürülecek dahi olsa ne kullanacaksak dr soralım. ulaşamıyosanız en yakın kontrole gidecek arkadaşlarımız yardımcı olsun birbirine. mesela ben cuma günü kontrole gitcem istersen sorarım dr a

((( ühhüüüü ühüüüüü((

cumaya randevu alamadııııımmmm(

bayram sonuna kadar dolmuş hepsi(

ama olsun ne yapalım, zaten 13 haftam olacak o zaman. geç kalmış sayılmam.. dimiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…