- 14 Ağustos 2011
- 486
- 6
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.521
canım nikotin ciğerlerinde hala varolsa bile bebeğine etki edeceğini sanmıyorum, geçmişte aldığın nikotinin, o yüzden boşuna üzülme bence, hamileyken içmiyorsan sorun yoktur diye düşünüyorum.
ne zaman kullanmak lazım acaba bide kıllanma yapıyormuş cnm ya
Bu arada ben çatlak kremi lierac aldım, 3 aydan önce sürmeye başlasam bebeğime zararı olmaz dimi, çünkü şişmeye başladım bile ben:S
hanimlar siz vitamin hapi kullaniyomusunuz
bebeginizin daha iyi gelisebilmesi icin?
canim senle ayniyiz benimde son adet 09.06
tahmini dgumumda 15.03
cok heyecanlandim nedense hehehe
ayy bende heyecanlandım şimdi zaten burda aynı ay dogum yapacagım herkesle konusmak heyecan verıcı ve aynı gun tahmını dogum tarıhını gorunce daha da heyecanlıymış :)))
cnm öyle deme ya ilk hamişliğim korkuyorum ben zaten illk günden beri tam buğday ekmeği yiyyorum acıkıncada meyve ve süt içiyorum
çok çok canım isterse abur cubur oda çok az ama bebek büyüdükçe kilo lar gelecek malesef
valla ben hala folic içiyorum başka bişey içmiyorum şu kutu bitsede bıraksam nefret ettim ilaç içmekten çok sıkıcı
insallah canim ya,
aslinda neyi farkettim biliyomusunuz arkadaslar hamilelikte
cok arastirdim ne yapilcak neye dikkat edilmesi lazim,
coguda sanki abartilmis oyle degilmi,
ozaman cok pimpirik olmamak gerekiyo
yoksa benim gibi takintilik yapiyo uzulebiliyorsun:-(
insallah canim ya,
aslinda neyi farkettim biliyomusunuz arkadaslar hamilelikte
cok arastirdim ne yapilcak neye dikkat edilmesi lazim,
coguda sanki abartilmis oyle degilmi,
ozaman cok pimpirik olmamak gerekiyo
yoksa benim gibi takintilik yapiyo uzulebiliyorsun:-(
doktoruna sor bence cnm ama 3 aydan sonra zararı yoksa şimdi de olmaması lazım değil mi??ben de anlamıyorum:26:
Bugün, 09:32dilaraela
canim senle ayniyiz benimde son adet 09.06
tahmini dgumumda 15.03
cok heyecanlandim nedense hehehe
ayy bende heyecanlandım şimdi zaten burda aynı ay dogum yapacagım herkesle konusmak heyecan verıcı ve aynı gun tahmını dogum tarıhını gorunce daha da heyecanlıymış :)))
canim bakalim hankimizinki kiz hankisi oglan?
belki ayni cinsiyet olurlar cok merak ediyorum
benimde Folik bitmek üzere. zaten 12 haftaya geldik demir aparatlarına başlatıcak doktorlar. Cuma ikili teste gittiğim zaman verir büyük ihtimalle.
benim folic asitim bitmek üzere 3 aydır içiorum. şimdide decavit başladım çünkü hamileliğimin ilk zamanında hastalanıp antibiotik kullanmak zorunda kaldım. o yüzden vitamin alıorum yine hastalanmamak için...
hanimlar siz vitamin hapi kullaniyomusunuz
bebeginizin daha iyi gelisebilmesi icin?
evet canım stres daha zararlı, internetteki herşeyi okuyup ciddiye almamalı doktorumuza güvenmeliyiz.
sorucamtkım da ulaşamadım, 4 aydan sorna yazıyor üstünde, karın 4 aydan sonra şişer diye öyle yazmışlardır diye düşünüyorum. kakao yağı falan süremiyorum kokusuna tahammül edemiyorum o yüzden krem sürmek istiyorum.
evet canım stres daha zararlı, internetteki herşeyi okuyup ciddiye almamalı doktorumuza güvenmeliyiz.
sorucamtkım da ulaşamadım, 4 aydan sorna yazıyor üstünde, karın 4 aydan sonra şişer diye öyle yazmışlardır diye düşünüyorum. kakao yağı falan süremiyorum kokusuna tahammül edemiyorum o yüzden krem sürmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?