2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım 3.aydan sonra haftalık 450 gr uygunmuş.. yani asıl kilo almaya başlayacağımız dönem yakınlaştı.

haftalık 450 gr mmıanam be ayda anca alırım o kadar her hafta 450 alsam ayda 1800 gr eder bu da 6 ayda 12 kilo yok be normalmiş ama benim 6 ayda 7-8 kilo almam lazım o zyüzden haftada 200gr en fazla yoksa fil gibi olurum valla:18:

kizlar 8 senedir sigara icen biriyim.
hic birakmayada niyetim yoktu,
cok denemistim birakmayi olmamisti fakat hamile oldugumu ogrenir
ogrenmez 3 gune tamamen biraktim agzima
bile surmedim
bir bebegin nelere kadir oldugunu gordum,
cevremde tanidiklarimda var hamileler iciyorlar
onlara uymadim biraktim zikkimi,
biraktiktan sonra 5 kilo aldim abur cubur cok yedim,
2 hafta mide bulantisi cektim 6 kilo verdim
haydi hep beraber.....

SIGARAYA HAYIR!

cnm öyle deme ya ilk hamişliğim korkuyorum ben zaten illk günden beri tam buğday ekmeği yiyyorum acıkıncada meyve ve süt içiyorum
çok çok canım isterse abur cubur oda çok az ama bebek büyüdükçe kilo lar gelecek malesef

bravo sana bravo süpersin çevremde bırakmadılar ve bebek 2 ay bile emmedi

bana da ne garipse hiç bişey yiyemiyorum resmen yemek beğenmiyorum ne yiyeceğimi düşünürken bir bakmışım akşam olmuş karnım aç bir şekilde kıvrannıp duruyorum kendimi hiç anlayamıyorum sanki beynim duruyor en sonunda kendime gelip başlıyorum ne bulduysam yemeğe..belki de şimdi yaz olduğu için sıcaktan iştah kapalıdır..

en iyisi tam buğday ekmeğiymiş cnm ben hep ondn alıyorum çok da lezzetli..

canım son adet tarıhım 9 haziran
tahmını dogum 15 mart
saol şekerim

canim senle ayniyiz benimde son adet 09.06
tahmini dgumumda 15.03

cok heyecanlandim nedense hehehe

bravo sana bravo süpersin çevremde bırakmadılar ve bebek 2 ay bile emmedi

ayyy uzuldum

aslinda sigarayi hamile kalmadan iki sene once birakilcakmis,

cunku 2 senede anca nikotin vucuttan cikiyormus:-(

bu durumda benim bebisim nikotini almis bulundu:-(

keske hic baslamasaydim o ziikkkima:-(

bende geçen hafta bu durumu çok kafama taktım ama eşim sürekli beni rahatlamaya çalıştı ve sonunda işe yaradı galiba. artık düşünmüyorum kilo olayını, sadece çok çatlamamaya dikkat etmek lazım, kilo bi şekilde verilio ama çatlaklar sorun. o nedenle badem yağı felan kullanmaya başlayıp hazırlanmak lazım die düşünüyorum. hemde sadece göbeğe değil üst bacak ve popoya da sürmek lazım kuşum

ayyy uzuldum

aslinda sigarayi hamile kalmadan iki sene once birakilcakmis,

cunku 2 senede anca nikotin vucuttan cikiyormus:-(

bu durumda benim bebisim nikotini almis bulundu:-(

keske hic baslamasaydim o ziikkkima:-(

canım nikotin ciğerlerinde hala varolsa bile bebeğine etki edeceğini sanmıyorum, geçmişte aldığın nikotinin, o yüzden boşuna üzülme bence, hamileyken içmiyorsan sorun yoktur diye düşünüyorum.

kızlar sigara illetinden hamileyken bile kurtulmak büyük bir mucize bence bende yaklaşık 12-13 yıldır içiyodum bıraktığımda tansiyonum düştü hastalandım krizler geçirdim resmen ama başardım bırakmayı çok şükür inş. bundan sonrada tekrar başlamayız kızlarrr

Bu arada ben çatlak kremi lierac aldım, 3 aydan önce sürmeye başlasam bebeğime zararı olmaz dimi, çünkü şişmeye başladım bile ben:S

ben de 10 senedir içiyordum ve sigaraya aşıktım resmen kızıma hamileyken bırakmıştım tamamen ama doğumdan sonra psikolojim bozulmuştu ve gene içmeye başlamıştım hatta 2 sene kızımı emzirdim şimdi düşününce aman allahım diyorum allah korumuş kızımı sonra tekrar hamile kaldım fakat o kadar bağlıydım ki bu sefer hamileyken de içicem heralde dedim azaltmıştım ama etrafımdaki hamileler içiyordu ben de onlara bakarak içiyordum sonra bebeğimi kaybettim ve içmeye devam ettim haliyle..fakat şimdi testte çift çizgiyi gördüğümden beri içmiyorum elime biile almadım..zeyshanın dediği gibi bir anda 3 kilo aldım ben ve korkmaya başladım eyvah sigarayı bırakınca böyle oldu ben ne yapıcam diye vücudumdaki o şişlik bir süre devam etti ama tekrar içmeyi hiç düşünmedim şimdi ise 5 kilo verdimve çok mutluyum hem sigaradan hem kilodan kurtuldum..bir daha da içmeyi düşünmüyorum..dünya kadar para her gün 7lira ne için kendini zehirlemek için..üstüne bir de saçın,elin,ağzın leş gibi kokuyorr ve benim eşim sigaradan nefret ediyor ama bana allahtan hiç bir zaman karışmadı cnm sevgilim benim beni hep sevdi...

sonuç olarak artık ciğerlerimin nefesimin kıymetini biliyorum açıkçası ben bebeğimden çok kendim için bıraktım önce ben iyi olmalıyım önemli olan bu..kendimi seviyorum insan zaten kendini severse başkalarını da sever..

ne zaman kullanmak lazım acaba bide kıllanma yapıyormuş cnm ya

bende yiyemiyorum daha ama 4 aydan sonra başıma ne gelceni biliyorum çabuk kilo alıyorum bebiş alsa kiloları daha iyi:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…