- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.461
hayırlı akşamlar güzel anneler
uzun bi süre giremedim maalesef..
tabi bu süre içinde bulantılar kusmalar hala devam etmekte.
kzılar bide sizdede oluomu bilmiorum ama bende fena bi agız acılığı oluyo
tüm gün ağzımın içi zehir gibi
ayrıca bendede aşerme falan yok
paso domates ve salatalık yiyorum
çnk tek yiyebildiğim şeyler onlar...
kızlarr bugün doktor kontrolümüz iyi gitti çok şükür. bebişimizin kalp atışını dinledik. kolları bacakları oluşmaya başlamış.doyamadık babasıyla bakmaya. maşallah benm minik kuşuma. nası geçcek bugünler. bayramdan sonraki hftalar bizimde ikili testimiz olcak. bu ikili testte ayrı ücret veriliyomu birde neler yapılıyo çok merak ettim?
Benim canım hiç tatlı istemiyor bizimkinin sürekli tatlı yiyesi var, benim iştahım yok yarım porsiyon yiyorum bizimki 1,5 porsiyon yiyorBenden erken ve çok uyuyor ve hep yorgun hep uykusu var. :84: Bunların hepsni sıcaklara ve oruca yoruyor. Bayramdan sonra göreceğiz bakalım.
günaydınn güzel mart annelerii nasılızzz bakalım bugünnn keyifler nasılll bebişler nasıllll ???
haftanın ortası az kaldı bayramaaa :))
günaydın UHDECİM kendi adımıza iyiyiz şükür.öğleden sonra doktorumuza kontrele gidicez.iğneye devam etmeyeceğimize bakıcak.akşam da eşimle temizliğe başladık yatak odamın dolaplarını temizledik düzenledik her yerim ağrıyor canım ya.
biz de anneme gittik iftara şimdi geldik eve..kadın o kadar yemek yapmış sadece biraz çorba ve salata yedim cnm başka bişey istemiyor ki tavuğa karşı bir iticilik oluştu bende bir de öyle ağır yağlı şeyler yiyemiyorum hep fresh olacak meyve sebze fln...
sutlucorek cnm senin doktor erkek olabilir demiş ya o yüzden eşin öyle yapıyor ben sana diyeyim çünkü bizim bey de usg resmine bakıp bu erkek diyor kayınvalidem de ekeğe benzetince iyice ümitlendi aman allahım bana olan tavrı birden değişti şaşırdım valla aman yavaş yürü yok şunu da alalım hep böylee...inşallah hevesi kursağında kalmaz daha kimsenin bildiği yok çünkü cinsiyeti gerçi bana da erkek gibi geliyor ama hayırlı evlat olsun önemli olan bu..
böyle erken kalkmayı hiç sevmiyorum çok sıkıcı yaww
Günaydın tatlı anneler 6.aya kadar kaç kilo almak gerekiyor 3ay bitti kilo almadım korkuyorum birden şişcem diye hersaat tartılıyorum nerdeyse
canım 3.aydan sonra haftalık 450 gr uygunmuş.. yani asıl kilo almaya başlayacağımız dönem yakınlaştı.
Günaydın topiğimizin erkenci güzel anneleri:)
benim kızda sanki çalışıyormuş gibi sabahın köründe kalkar hep. İlerde memur olcak heralde:)))
kahvaltı yapıcam ama ekmek yokgerçi yediğim az bişey ekmek ama yine de lazım:) dün apartmanda bi koku aldım, eve geldim baktım malzeme de yok, avucumu yaladım ama yinede sol göğsüm biraz şiş (
SUTLUCOREK canım senin ticker da 13 haftalık olduğun görünüyor ama kalan gün sanırım yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?