2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb hamişler yarın doktora randevumuz var çok heyecanlıyım.ikili test içinde yarın randevu verilecek.yarın akşam inşallah sizleride haberdar ederim.kendinize ve bebilerinize iyi bakın.

ben de o koku oluşuyor hani oruç olsam hadi neyse..off sürekli bir şeyler atıştırmak lazım ama anında çıkarıyırum yediklerimi.. aynı durum bendede var yani

maşallah canımm ne güzel demek elleri ayakları da oluşmuş demek... benim kontrolüm 28 inde inşallah ayy ben de görsem keşke..benim takvim her nekaadar 3 haftalık gözükse de nurcum seninle aynıyız aslında... takvimi yanlış yapmışım da... yani biizm de doğumumuz 31 mart inşallah...

günaydınn güzel mart annelerii nasılızzz bakalım bugünnn keyifler nasılll bebişler nasıllll ???

haftanın ortası az kaldı bayramaaa :))

ayyy aynısı benim evdede varr benden beter aşeriyor benden beter uykusu geliyor iştah desen almış başını gitmiş durumda bende diyorumki hu huuuu ben hamileyimm sen değilsinn nereye gidiyor bu göbüş böyleee diyorum umrunda değil adamınnn demekkiii eşlerde bizlerle birlikte psikolojik olarak yaşıyolar galiba bu değişimleriii

günaydın uhdecim sfy hepinize günaydın evet bayrama az kaldı dün de eşime dedim ay seninle gündüz yemeyi özledim diye.ama az kaldı bakalım hadi hayırlısı...

doktora gidecek arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz inşallah...

günaydınn güzel mart annelerii nasılızzz bakalım bugünnn keyifler nasılll bebişler nasıllll ???

haftanın ortası az kaldı bayramaaa :))

günaydın UHDECİM kendi adımıza iyiyiz şükür.öğleden sonra doktorumuza kontrele gidicez.iğneye devam etmeyeceğimize bakıcak.akşam da eşimle temizliğe başladık yatak odamın dolaplarını temizledik düzenledik her yerim ağrıyor canım ya.

hayırlı haberlerle gel canımmm... bende hafta sonu hallettim dolapları baya bir temizlik oldu kıyafetlerimde fallannn yorulmadım sanıyosun iş yaparken ama bittikten sonra canın çıkmış oluyor inankiii dikkat etkendine çok yorma barii canımm

bence hayırlısı olsunda kzı erkek hiç önemli değilde dr de söyleyince erkek hissediyorum falan demeye başladı iyice ama kız olursa diye söylemiyorda
artık yanınmda bebek ya kızsa üzülmesin diye ama durmadan bişey istiyor ya ramazandan dolayı her gün karıcım bunu da yap şunuda al dayanamıyorum çok canım istedi
diyor geçen gün bişey sipariş edicektik söylemeyeyim kimsenin canı çekmesin telde adam bu saatte kalmaz bu yiyecek diyor bizimki ama abi karım hamile
dayanamıyor diyor benim olaydan haberim yok yani beni kullanıyor:))))))))))))))))

Günaydın topiğimizin erkenci güzel anneleri:)

benim kızda sanki çalışıyormuş gibi sabahın köründe kalkar hep. İlerde memur olcak heralde:)))
kahvaltı yapıcam ama ekmek yok gerçi yediğim az bişey ekmek ama yine de lazım:) dün apartmanda bi koku aldım, eve geldim baktım malzeme de yok, avucumu yaladım ama yinede sol göğsüm biraz şiş(

Günaydın tatlı anneler 6.aya kadar kaç kilo almak gerekiyor 3ay bitti kilo almadım korkuyorum birden şişcem diye hersaat tartılıyorum nerdeyse

ahh canımm gidip isteseydinn keşkee tühh kötü olmuşş bugün yap baride şişmesin daha fazla geçmiş olsun diyeyimmm...

bu çocukların hepsi aynı benimde yiğenim bende kalıyor sabahın köründe ayakta çocukk kaçta yatarsa yatsın farketmiyor onun için dur bakalım bizimkiler doğunca bizim halimiz ne olacak rahattık şimdiye kadar şimdiden sonra neler olacak acepp:90::90:

gunaydınnnnn erkencı annelerrr :))

nasılsınız bızde ablama ınecegız kahvaltı yapmaya ıyıyız sukur

semracım canım kıyamam sıstı gogusun demek bugun yap barı neyse o kokuda gecsınn benım gogusumde bayabı buyudu sılıkonlu gıbı gergın ve dıklestı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…