2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah bebişine de sana da...

ya nasıl kot giyebilyorsun...benimkiler felaket rahatsız ediyor... 2 aydır kot giyemiyorum.. kumaş veya keten

bunlar düşük belli kotlarım birazda boldular zati 2 kilo verince iyice bol geliyorlar hatta kemer bile takıyorum...
sanırım bi süre daha giyerim sonra giyemem
ama akşamları göbüşüm böyle gündüz sadece altta biraz çıkıntı var o kadar :26:

ben de 1 kilo verdim sanırm ama göbüşten değilki giyemiyorum kot falan... yaaa bir de yüz üstü yatamıyorum artık yatakta aslında o kadar da şiş değil ama sanki bebişe bir şey olacak gbi oluyorum.. fazla pimpirikleniyırum bazenn.

Slm. Bir kaç gündür giremedim nette sorun vardı.

Hafta sonu karşı komşum yeni evine taşındı bugünde doğumu var 2,5 yaşında ki kızı bizde. Kızımdan 4 ay küçük birbirlerini çok severler çokta kavga ederler ama bugün maşaAllah beni hiç yormadılar... Bende çok şükür Ramazanın başından beri orucumu tutuyorum. Çok zorlasaydı tutmayacaktım ama iyiyim...

Okuyabilirsem bir de geçmişi okuyayım:))

Canım Bursa'da oturuyorduk Antalya'ya Taşındı ailem ablamda ilk evlendiğinde bursadaydi oğlunu dorukta dogum yaptı onlarda taşındı is gereği bu arada annem Bursalı

kızlar maşallah göbişler artık belli olmaya başlamış.. benmde başladı çok moralim bozuluo doğumdan snra böyle kalırsa die. bugün drda tartıldım 1.5 kilo zayıflamışım

amin canım amin birbirini çok seven iki insanın üstelik bu sevginin bir meyvası olurken haketmediğim şeyler yaşamakbenim için çok zor hamileyken çok daha zor ama bebeğim bana güç veriyor...özel hastanelere sordum 100 tl fiyat çok değil ama eğitim ve araştırma hastanesi tıp fakültesi var sanırım oraya gitcem çok kalabalık olmuyomuş allahım hepimizin bebişlerine ve bizelere sağlık versin ...

Kızlar bişey sorucam ben hiç aşermiyorum ama eşim çıldırmış gibi aşeriyor benu da alaılm bunu da yap bizim evde bi tuhaflık var kocası
aşeren varmı?????

bende sordum bana tutma dedi oruç, tansiyonun açlıktan düşüyodur muhtemelen canım kendine de bebişe de dikkat et. ben dr sorcam tatili cevabı yazarım burdan

ya maşallh oruç tutabiliyorsun.tatile gitme işini sor istersen bi arkadaşıma denize gitme demişti doktoru.

güzel gebeşler, bende yarın çıkıyorum tatile 8 eylüle kadar yokum buralarda ve gelince geçmişi okumak beni çok zorlayacak sanırsam

deniz ve güneş olayına benim iki doktorumda benzer şeyleri söyledi, havuz yasak deniz dilediğince serbet :) güneşe çok dikkat etmeliymişim, 50 faktör güneş kremi aldırdılar bana ve güneşlenmekte yasak, gölgede oturucam

mümkün olduğunca yüz dediler, yorulduğun anda ise hemen ayaklarını kaldırarak dinleneceksin dediler.

hayırlı akşamlar güzel anneler
uzun bi süre giremedim maalesef..
tabi bu süre içinde bulantılar kusmalar hala devam etmekte.
kzılar bide sizdede oluomu bilmiorum ama bende fena bi agız acılığı oluyo
tüm gün ağzımın içi zehir gibi
ayrıca bendede aşerme falan yok
paso domates ve salatalık yiyorum
çnk tek yiyebildiğim şeyler onlar...

evet ya bendede oluyo yemekten sonra oluyo ağzımın içi acımsı oluyo saman gibi bide başağrısı akşam 10 olunca uyku bastırıyo

bende domates salatalık yemekten sıkıldım iyice:))

bende domates salatalıktan tiksindim ya canım hiç bişey istemiyo sabahları kahvaltı bile yapamıyorum ilk hamilelimde ne güzel süt içiyodum yoğurt peynir yiyodum şimdi hiç birini istemiyorum sadece suyu içebiliyorum dr 1 hafta 10 güne kadar geçer dedi ama belli olmaz :44::44::44::44::44:

biz de anneme gittik iftara şimdi geldik eve..kadın o kadar yemek yapmış sadece biraz çorba ve salata yedim cnm başka bişey istemiyor ki tavuğa karşı bir iticilik oluştu bende bir de öyle ağır yağlı şeyler yiyemiyorum hep fresh olacak meyve sebze fln...

sutlucorek cnm senin doktor erkek olabilir demiş ya o yüzden eşin öyle yapıyor ben sana diyeyim çünkü bizim bey de usg resmine bakıp bu erkek diyor kayınvalidem de ekeğe benzetince iyice ümitlendi aman allahım bana olan tavrı birden değişti şaşırdım valla aman yavaş yürü yok şunu da alalım hep böylee...inşallah hevesi kursağında kalmaz daha kimsenin bildiği yok çünkü cinsiyeti gerçi bana da erkek gibi geliyor ama hayırlı evlat olsun önemli olan bu..

Kızlar bişey sorucam ben hiç aşermiyorum ama eşim çıldırmış gibi aşeriyor benu da alaılm bunu da yap bizim evde bi tuhaflık var kocası
aşeren varmı?????

Benim canım hiç tatlı istemiyor bizimkinin sürekli tatlı yiyesi var, benim iştahım yok yarım porsiyon yiyorum bizimki 1,5 porsiyon yiyor Benden erken ve çok uyuyor ve hep yorgun hep uykusu var. :84: Bunların hepsni sıcaklara ve oruca yoruyor. Bayramdan sonra göreceğiz bakalım.

kızlarr bugün doktor kontrolümüz iyi gitti çok şükür. bebişimizin kalp atışını dinledik. kolları bacakları oluşmaya başlamış. doyamadık babasıyla bakmaya. maşallah benm minik kuşuma. nası geçcek bugünler. bayramdan sonraki hftalar bizimde ikili testimiz olcak. bu ikili testte ayrı ücret veriliyomu birde neler yapılıyo çok merak ettim?

ben sigorta hastanesine gittim için ücret ödemi,yorum özele gidiyosan ücret alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…