- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.441
ya maşallh oruç tutabiliyorsun.tatile gitme işini sor istersen bi arkadaşıma denize gitme demişti doktoru.
Walla prova nasıl oruç tutuyosun ben hiç tutamadım tutamamda sanırım kusmaktan :/
Kızlar buda benim göbeğimm
tam 10.haftada çekmiştim..
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...rt-annelerinin-gobusleri-19.html#post20643058
canım maşallah bebişine de sana da...
ya nasıl kot giyebilyorsun...benimkiler felaket rahatsız ediyor... 2 aydır kot giyemiyorum.. kumaş veya keten
bunlar düşük belli kotlarım birazda boldular zati 2 kilo verince iyice bol geliyorlar hatta kemer bile takıyorum...
sanırım bi süre daha giyerim sonra giyemem
ama akşamları göbüşüm böyle gündüz sadece altta biraz çıkıntı var o kadar :26:
benim de halam gelmişti biraz önce yolcu ettim gitti..
cnm perşembeye az kalmış zaten ben de yarın 2li sonuçları alıcam daha doğrusu tel açıcam doktora o söyleyecek
sen de bursadaısın cn yoksa ablan mı bursada?yoksa doruk dediğin başka yerdeki mi?
Allah yuvan için hayırlısını versin canım bebeğinin huzuru ve mutluluğu için en iyisi olsun inşallah. Bence fiyatlerı araştır, çok yoğun ve zor değilse devlette yaptır bence güven açısından fark olacağını sanmam.
bende sordum bana tutma dedi oruç, tansiyonun açlıktan düşüyodur muhtemelen canım kendine de bebişe de dikkat et. ben dr sorcam tatili cevabı yazarım burdan
ya maşallh oruç tutabiliyorsun.tatile gitme işini sor istersen bi arkadaşıma denize gitme demişti doktoru.
hayırlı akşamlar güzel anneler
uzun bi süre giremedim maalesef..
tabi bu süre içinde bulantılar kusmalar hala devam etmekte.
kzılar bide sizdede oluomu bilmiorum ama bende fena bi agız acılığı oluyo
tüm gün ağzımın içi zehir gibi
ayrıca bendede aşerme falan yok
paso domates ve salatalık yiyorum
çnk tek yiyebildiğim şeyler onlar...
bende domates salatalık yemekten sıkıldım iyice:))
çalışmıyorum canım ilk hamilelimde hep çalıştım kaybım olduğu için eşim bu sefer hamile kalınca bıraktırdı oyüzden evdeyim :79::79::79:
hoşbulduk canım teşekkür ederim. dr un kim memnun musun?
Kızlar bişey sorucam ben hiç aşermiyorum ama eşim çıldırmış gibi aşeriyor benu da alaılm bunu da yap bizim evde bi tuhaflık var kocası
aşeren varmı?????
kızlarr bugün doktor kontrolümüz iyi gitti çok şükür. bebişimizin kalp atışını dinledik. kolları bacakları oluşmaya başlamış.doyamadık babasıyla bakmaya. maşallah benm minik kuşuma. nası geçcek bugünler. bayramdan sonraki hftalar bizimde ikili testimiz olcak. bu ikili testte ayrı ücret veriliyomu birde neler yapılıyo çok merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?