2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar hanımlar....

bu akşam misafirlerim var bir yığın iş beni bekliyor, etrafı süpürüp toz alıcam vs. akşam için yemek de yapmam lazım of ya zaten midem bulanıyor

vitamin konusu konuşulmuş sanırım. ben 3 haftadır elevit kullanıyorum öncesinde folik plus kullanıyordum dr artk gerek kalmadı dedi.

canim ikili test nedir bilmiyorum,
doktorum birsey demedi sadece 01.09 gel dedi
termin yapti kesin ozaman yapicaktir tam 12 haftalik oluyo haftaya persembe,
sen yaptirdinmi ikili test yada?

ben vitamin haplarini unutuyorum kullanmayi,
son iki tane kaldi icinde yarin gidip almam lazim,
haftayada 2. donem vitamin hapi kullanmam gerekiyo

bencede doğru söyledin canım ben şimdi saf zeytinyağı kullanıyorum acaba onunda bir sakıncası olurmu kii ?? hafta sonu gidecegim dr. bende sorayımm barii bilgilendiririm sizii

bencede doğru söyledin canım ben şimdi saf zeytinyağı kullanıyorum acaba onunda bir sakıncası olurmu kii ?? hafta sonu gidecegim dr. bende sorayımm barii bilgilendiririm sizii

oki canım zeytinyağının zararlı olacağını sanmıyorum. sonuç olarak yememizde sakınca olan bi şey değil ama gitmişken onuda sorarsın:)

((( ühhüüüü ühüüüüü((

cumaya randevu alamadııııımmmm(

bayram sonuna kadar dolmuş hepsi(

ama olsun ne yapalım, zaten 13 haftam olacak o zaman. geç kalmış sayılmam.. dimiiiiii

bildiğim kadarıyla geç kalmazsın canım 11 ile 14 hafta arası yapılıyor ikili test diye biliyorum sende bayramdan sonra yaptırırsın artık

((( ühhüüüü ühüüüüü((

ama olsun ne yapalım, zaten 13 haftam olacak o zaman. geç kalmış sayılmam.. dimiiiiii

tatlım istersen dr telden danış derim çünkü 2li testin var canım bencede gec kalmıs sayılmazsın ama ıcın rahat etmıs olur.

ben bugun ruyamda oglum oldugu gordum

ama kafasi ayni esimin kafasi sanki

esimin kafasini almislar bebege yapistirmislar

sakalli falandi resmen ya

okuyupta yattim acaba ne anlama geliyo

sakallimi olucak bebisim;-)

arkadaslar ikili test nedir napiliyo orda?

tatlım 11-14 haftalar arasında yapılan test dr ultrasonla bebegın ense pılısını olcuyo ve daha sonra senden kan alınıyo orda degerlere bakılıyo ve senın yasın kılon bunlar hesaplanıyo ve bebgın down sendomu olup olmama rıskıne bakıyorlar rısk varsa 16 haftada 3lü test yıne gorurlerse amnıyosentez yapıyorlar rabbım inşşallah kımseye vermez raabbım bebışlerımızı korusun

tatlım 11-14 haftalar arasında yapılan test dr ultrasonla bebegın ense pılısını olcuyo ve daha sonra senden kan alınıyo orda degerlere bakılıyo ve senın yasın kılon bunlar hesaplanıyo ve bebgın down sendomu olup olmama rıskıne bakıyorlar rısk varsa 16 haftada 3lü test yıne gorurlerse amnıyosentez yapıyorlar rabbım inşşallah kımseye vermez raabbım bebışlerımızı korusun

tabi isterimnkocama benzesin,

fakat bebek haliyle kopyasi olsun istemem haha

koca kafalarda cikmisti bikere oyle hehe
izledinizmi youtubedede var

ikili test nedir napiliyo?

helesukur ogrendim ikili testi sagol
dilaraela cim

ayyyy yinemi kan vercem:-(

kan tutuyo beni ya:-(
cok kotu oluyorum alirken bakmasamda
basim donuyo midem bulaniyo:-(
hissediyorum damardan nasil ciktigini:-(

allah yardimcim olsun:-(

Eki Görüntüle 246297

Nasılsınız kızlar
Bizde yeni doktordan geldik..tavsiye üzerine farklı bir doktora gittim bugün ve çok memnun kaldım.Bir sürü döküman verdi bana diğer doktorum böle değildi ondanda memnundum ama bu kadar detaylı anlatıp yardımcı olmazdı beslenme gebelik takibi doğuma hazırlık vs. ilgili bir sürü kitapçığımız oldu :)) İzmirde yaşayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum Göztepe ŞiFA (eski adıyla İLGİ) Op. Dr. Serdar FARMAKA.İkili tarama testi için 5 eylülde gidicem diğer doktorum bana hepatit B ve torches taramasıda yaptırmamıştı bugün bunlar içinde kan verdim akşama alıcam sonuçları inşallah bi sorun çıkmaz....

Son düzenleme:
((( ühhüüüü ühüüüüü((

Benimde bayram sonuna kaldı canm.doktor o zaman daha uygun dedi.5 eylülde yapılcak hayırlısıyla

Benimde bayram sonuna kaldı canm.doktor o zaman daha uygun dedi.5 eylülde yapılcak hayırlısıyla

benimde 7 eylül oldu. ne yapalım Ceylinmeleğin de dediği gibi vardır bunda da bi hayır. Belki cinsiyeti de öğrenirim, tabi erkekse.. kızlar daha geç gösteriyor:) ve dün akşam eşim sordu 2li testte cinsiyet belli olurmu diye.. dedim hadi söyle artık ne doğuyor içine diye. İlk kez söyledi. erkek doğuyormuş içine. nasıl tuhaf oldum anlatamam. çünkü hiç ama hiç cinsiyet tahmini yapmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…