- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.561
BEN de mart annesiyim beni de listeye ekler misiniz?Tahmini doğum tarihi 23 mart,9+5 günlük hamileyim
BEN de mart annesiyim beni de listeye ekler misiniz?Tahmini doğum tarihi 23 mart,9+5 günlük hamileyim
güzel anneler merhaba...........
bizde saat 4 te kontrole gidicez bebişlerimizi görmeye çok heycanlıyım. Allahım inşallah güzel haberlerle döneriz. Dua edin bize.
arkadaşlar benden size bir tavsiye usg görüntüleri zamanla siliniomuş eğer albüm yapmak veya saklamak istiyorsanız ya taratın yada fotosunu çekin derim:):82:
hayır silinmiyor sadece albüm içine yada poşet dosyaya koymak gerekiyor
yaaaaa bunu bilmiyordum bak. iyiki söyledin hemen bi albüm yapiim bebişime. ben de öyle bi kenarda biriktiriyordum.
hoş geldin mart annesiBEN de mart annesiyim beni de listeye ekler misiniz?Tahmini doğum tarihi 23 mart,9+5 günlük hamileyim
cnm bizim bebişlerimiz birbirine çok yakın teyzesi
eveeeeetttttsenin belirtilerin ne alemde? bulantın fln varmı? benm vardı ama azaldı, artık en güzel aylara giriyoruz
canım benim Allah kolaylık versin gerçekten çok zor işin inş. biran evvel geçerde sende artık rahatlarsın..
kızlar şimdi doktorumla konuştum kan testi sonuçlarım da gayet güzel dedi 3 lü testi yaptırmana gerek yok dedi rahatladım şimdilik...biraz önce de kızım karnıma ufaktan bir tekme attı yanlışlıkla çok sinir oldum bebeğime birşey olmamıştır değil mi çok ağrımadı anlık bir şeydi zaten..
akşama gene misafirim var fakat daha hiç bir işe başlamadım 4 saatim kaldı daha alışveriş yapıcam inşallah yetiştiririm size iyi sohbetler...
Merhaba arkadaşlar...
Bu gün kan testi sonucumu aldım. Sonuçlar Allaha şükür güzel çıktı...
Ben halen vitamin ilacıma devam edecekmişim.
12 haftalık olanlar vitamin ilacına devammı yada ek olarak başka ilaç verdimi sizlere...
Kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?