2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzel anneler merhaba...........

bizde saat 4 te kontrole gidicez bebişlerimizi görmeye çok heycanlıyım. Allahım inşallah güzel haberlerle döneriz. Dua edin bize.

BEN de mart annesiyim beni de listeye ekler misiniz?Tahmini doğum tarihi 23 mart,9+5 günlük hamileyim

güzel anneler merhaba...........

bizde saat 4 te kontrole gidicez bebişlerimizi görmeye çok heycanlıyım. Allahım inşallah güzel haberlerle döneriz. Dua edin bize.

inş. canım hayırlısıyla gidip gel bizi de haberdar et...

Merhaba arkadaşlar bebişimle biz doktordan geldik. Ufaklığım 3cm olmuş yerim ben onu. Yeni fotomuzu aldık koleksiyonumuza ekledik. Bir dahaki randevumuz bayramdan sonraki haftada 12. haftaya giriyoruz o zaman.

arkadaşlar benden size bir tavsiye usg görüntüleri zamanla siliniomuş eğer albüm yapmak veya saklamak istiyorsanız ya taratın yada fotosunu çekin derim:):82:

merhaba arkadaşlar
BEN de mart annesiyim beni de listeye ekler misiniz?Tahmini doğum tarihi 23 mart,9+5 günlük hamileyim
hoş geldin mart annesi

çilekw hayırlıca git hayırlı haberlerle dön inşallah...:79:

aysen gözün aydın,maşallah ...Allah sağlıklı gelimşimlerini görmeyi devam ettirsin inşallah...

Merhaba arkadaşlar...
Bu gün kan testi sonucumu aldım. Sonuçlar Allaha şükür güzel çıktı...

Ben halen vitamin ilacıma devam edecekmişim.
12 haftalık olanlar vitamin ilacına devammı yada ek olarak başka ilaç verdimi sizlere...

Kendinize iyi bakın...

merhabe bende yeni geldim benide eklermisiniz topiklerin hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
11+5 haftalık 9 mart nasipse doğum tarihimiz..

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz güzel bir hamileleik geçirirsinizi inş..

sonuçları alan arkadaşlar Tebriklerrrrr darısı yaptıracak arkadaşlara inş..

kızlar şimdi doktorumla konuştum kan testi sonuçlarım da gayet güzel dedi 3 lü testi yaptırmana gerek yok dedi rahatladım şimdilik...biraz önce de kızım karnıma ufaktan bir tekme attı yanlışlıkla çok sinir oldum bebeğime birşey olmamıştır değil mi çok ağrımadı anlık bir şeydi zaten..

akşama gene misafirim var fakat daha hiç bir işe başlamadım 4 saatim kaldı daha alışveriş yapıcam inşallah yetiştiririm size iyi sohbetler...

canım benim Allah kolaylık versin gerçekten çok zor işin inş. biran evvel geçerde sende artık rahatlarsın..

ayyyy canım benim sanki geçiyo gibi lekelenmeninde rengi açılıyo sankiii çok mutlu oldum yaaaa inşallah tamamen kesilir rahat bi nefes alırım

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz bebisleriniz hayirli olsun
Bugün en yakın arkadasım dogum yaptı çok tatlı bebeği

canım seninle aynı ya bende kan testi sonucumu aldım bir ara özelden testimin ayrıntılarını yazarım sana sende bana yazarsan karşılaştırırız... Ama sonra yap senin işin vardır misafirinle ilgilen...

canım kızına dikkat et... ufak bir tekmeyse bir sorun olmaz ama sen yinede fazla yorma kendini...

benimde üçlü teste gerek yok dedi...
Ve vitaminime devam edecekmişim. Ek bir ilaç vermedi...

ben vitamin içmiyorum cnm daha sonraki aylarda gerek olursa veririm dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…