- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.581
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz bebisleriniz hayirli olsun
Bugün en yakın arkadasım dogum yaptı çok tatlı bebeği
beni dün sağlık ocağından aradılar şok oldum acayip tatlı ilgili bi hemşire benim hemşiremmiş o takip etcekmiş beni 1 saat konuştu telde hemde cepten aradıben sana acil durumda nasıl ulaşırım dedim telini msj attı anammm ne güzel bi uygulama kendimi özel hissettim inanılmaz ilgili idi ve çok güzel moral verdi...bayramdan sonra tanışmaya gidicem daha detaylı bilgiler alacakmış sizide aradılarmı kızlar ?
aşkolsun tabi cevaplarım ben kan+ultrosonu 125 eyaptırdım kan 50 küsür bide dr ye muayene ücreti ödüyorsun 70 küsür falan 125 ediyor
dr bakıyor 4 boyutlu ile ama dr süper dr.utku öz bey hemde doç bu fiyata böyle dr zor bulunur ve çok bilgili zaten anlıyorsun çok genç nasıl doç olmuş dersin başka yerde radyoloji de çalışanlar bakıyor ama hocadan çok memnun kaldım düşün drum medicanadaydı çok pahalı diye değiştirdim artık bu adama gidicem b.evler jfk ya gittim başka şubeyle karışmasın sormak istedğin bişey varsa hemen sor cnm öpüyorum
cnm mesaj yazamadım çünkü arkadaş değilmişiz
kuzum sana cevap yazdım niye ilgilenmiyorsun beni beğenmiyormusun
jfk ya göre çok uygun geldi bana o yüzden özellikle sordumözel sigortan falan yok dimi sskya göre mi bu fiyat ? randevu alıpmı gittin peki direk sabahtan gitsem dr hep orda oluyomu ?
yok bebişim arkadaş olmasakta sen 100 msj dolduğun zaman atabilrsin herkese özel mesaj
anammmm sonunda avrupa yakasından birini bulmuşum hiç bırakırmıyım peşinitakipteyim ayrılmam peşinden
cnm özel sigortam yok çalışanım yani kendi sigortam ama çalışmasanda eşinden de sigortalı oluyorsun ya randevu almadım ama
sabah gittim alsan da olur almasanda sabah dşye mi çok yoğun değildi ne zaman orda bilmiyorum istersen tel aç
anammmm sonunda avrupa yakasından birini bulmuşum hiç bırakırmıyım peşinitakipteyim ayrılmam peşinden
Merhaba kızlar,
Bizde drdan geldik..bebişim çok büyümüş:)) elleri kolları oynuyordu..2li test için kan verdim sonuçları pazartesi alıckmışım...ama ölçümleri sorunsuzmuş...Herşey yolunda yani..AMA sorun doktorum,hiç ısınamadım druma...hiç ekstra bilgi vermiyor,sorduğum sorulara tek kelimelik cvplr veriyor..bende istiyorum ki anlatsın,moral versin bana...bilmiyorum ya sanırım değiştiricem drumu...bu saatten sonra değişirmi kızlar sizce???
gel cnm gel kapım açık güzel anne
ikili test sonuçlarım temiz cıktı şimdi doktorum aradı ölçüde 2,1 normal dedi herşey yolunda cok şükür bende avrupa yakasdayım şişli memorial hast. gidiyorum ve cok memnunum doktorum cok ilgili herşeyi tek tek anlatıyor soru işareti kalmıyor :)) merakım geciyor
bebişim aradım cuma sabah 9 a randevu aldım utku beyeayyy çok genç kociş görmesin anammm yandım ben ne kadar sürer test falan kaçta çıkarım çabuk olurmu
anammmm sende mi avrupa yakasındaydın nerdeydiniz yawww günlerdir kendimi paraladım avrupa yakasında oturan varmı diyene kadar az hamiş var bu yakada yawwww en çok bursalı hamişler var sanırım
canım bende avrupa yakasındayım :))) bende jfk ile ist hizmet hast arasında kararsız kalmıstım şimdi hizmete gidiyoru
canım bende avrupa yakasındayım :))) bende jfk ile ist hizmet hast arasında kararsız kalmıstım şimdi hizmete gidiyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?