- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.601
bebişim aradım cuma sabah 9 a randevu aldım utku beyeayyy çok genç kociş görmesin anammm yandım ben ne kadar sürer test falan kaçta çıkarım çabuk olurmu
çabuk sayılır ya çok ilgilendiği için bide şakacı eşim de çok beğendiki eşim öyle kimseyi beğenmez sabah gidersen fazla beklemzsin ama
akşam öğlen bilmiyorum
merhabe bende yeni geldim benide eklermisiniz topiklerin hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
11+5 haftalık 9 mart nasipse doğum tarihimiz..
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Testlerinde iyi sonuçlar alan arkadaşların gözü aydın darısı başımıza benimde 2 günüm kaldı yaptırmak için
hoşgeldin canım. benim de bugün 11+5 aynıyız :)
hayırlı haberlerle gel canımmm... bende hafta sonu hallettim dolapları baya bir temizlik oldu kıyafetlerimde fallannn yorulmadım sanıyosun iş yaparken ama bittikten sonra canın çıkmış oluyor inankiii dikkat etkendine çok yorma barii canımm
hoşgeldin canım. benim de bugün 11+5 aynıyız :)[/QUOT
Çok sevindim aynı olduğumuza :)))))))) Bu arada ben 2'li test yaptırmadım yaptırmakta istemiyorum !!!!
Çok sevindim aynı olduğumuza :)))))))) Bu arada ben 2'li test yaptırmadım yaptırmakta istemiyorum !!!!
canım sen medipole ne zamandır gidiyosun kaç kare gittin ya da? bir de seval hanım tel no.sunu verdi mi?
selam kızlar bende deli gibi korkarak bu gün doktora gittim çünkü tatildeydim yüzdüm diye içim biraz korkuluydu ama çok şükür bebeğim normalden bile fazla büyümüş bende 11+1 olmuşum 4 cm. ohh dedim 2 li test içinde kan verdim ölçümlerde çok ii çıktı Allahıma şükürler olsun
bu arada kıslar bayramda ne giyineceksiniz ?? ben yarın alışverişe gidicem ama nasıl bi şey alcam bilemedim sizleri merak ettim :)))
ben de yaptırmadım daha ama yaptırcam bence de gerekli değil ama dr. yaptır dedi...
2010 dan beri gidiyorum. Seval hanım ilk kontrolümde özel cep telefonunu verdi cnm hatta bi akşam aradım kasıklarım çok ağrıyordu bilgi aldım
hmmm hamilelikten önce de gitmişsin sen. ben daha bir defa gittim. tel no.sunu vermedi ben de istemedim ama isteyim lazım olur.
2010 dan beri gidiyorum. Seval hanım ilk kontrolümde özel cep telefonunu verdi cnm hatta bi akşam aradım kasıklarım çok ağrıyordu bilgi aldım
hmmm hamilelikten önce de gitmişsin sen. ben daha bir defa gittim. tel no.sunu vermedi ben de istemedim ama isteyim lazım olur.
İste zaten kartını verir hemen çok ilgili bi doktor zaten
ben de yaptırmadım daha ama yaptırcam bence de gerekli değil ama dr. yaptır dedi...
ben doktorumu değiştirdim yeni doktorumla 1 kere görüştüm cumartesi 2.defa gidicem muhtemelen testle ilğili konuşucaz. Ama herkese bi sorum var bu test sonuçta ihtimal hesaplıyor ve ülkemizde de yanlış olduğunu gösteren bir çok örnek var bu test olumsuz çıkarsa aramızda aldırmayı düşünen varmı ????
merhaba mart anneleri ....
yeni gelenarkadaşlar hoşgeldiniz....inşallah sağlıcakla tamamlarız bu süreci...
testleri güzel çıkan ve 12 haftayı deviren arkadaşlarıda tebrik ediyorum darısı bizlerin başına...
avrupa yakasında oturan arkadaşlar bende hastane ve doktor seçmeliyim kendime...memorıale ikili testten sonra veda etmek zorundayım galiba çünkü doğum orda çok pahalı..
benim özel sigortamda yok....
emekli sandığının geçerli olduğu güvenilir ve temiz bir hastane tavsiye edebilirmisiniz?
hizmet ve jfk dan bahsedilmiş...memnunmusunuz arkadaşlar ve ne kadar ücret ödüyorsunuz?doğum ne kadar bilginiz var mı?ve hangi doktora gidiyorsunuz?
selam ben hospitayumda bir eylem hn gidiyordum süperdi ama b.evler tadilatta ve medicanaya devrolmuş tamam dedik dr değiştirmeyelim eşimle oraya gidelim dedim muayene 40 tl falandı ama mecbur değiştirmek zorunda kaldık çok kazıkçı 2li teste kanve usg 390 tl istedi eşim kavga etti o kadar pişkinlerki bizde fiyat böyle işinize gelirse dedi doğum 10 milyardır hehalde kafayı yemişler bizde dr çok sevmeme rağmen değiştirdik şimdi jfkya gidiyorum utku öz çok iyi ve bilgili ve doç ama hizmetide ii duydum bide bakırköydeki çamlık ta iyiymiş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?