2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bende deli gibi korkarak bu gün doktora gittim çünkü tatildeydim yüzdüm diye içim biraz korkuluydu ama çok şükür bebeğim normalden bile fazla büyümüş bende 11+1 olmuşum 4 cm. ohh dedim 2 li test içinde kan verdim ölçümlerde çok ii çıktı Allahıma şükürler olsun
bu arada kıslar bayramda ne giyineceksiniz ?? ben yarın alışverişe gidicem ama nasıl bi şey alcam bilemedim sizleri merak ettim :)))

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Testlerinde iyi sonuçlar alan arkadaşların gözü aydın darısı başımıza benimde 2 günüm kaldı yaptırmak için

slm UHDECİM gldik doktordan.bebişim çok iyi durumdaymış çok şükür herşey yolunda dedi doktor.kalp atışını falan kontrol etti gayet iyi dedi.eksik testlerim vardı onlar için kan verdim.sonuçlar bayramdan sonra çıkarmış bazı testler dışarda yapılacakmış.iğneye ara verdi,3 hafta sonraya da randevu verdi.miniğim daha bir büyümüş bakmaya doyamıyor insan.allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Güzel haberlerle geldin ne güzel bak boşuna endişelenmişsin o gün belirtilerim kayboldu diye. İnşallah bundan sonra da her şey yolunda gider.
Ben bayramda elbise giyeceğim, lcw den iki tane elbise aldım, bele oturmayan göğüs altından hafif bollaşan. Benkilo verdim ama pantoonlarımın belleri sıkıyor, elbiselerimin çoğu (elbise giymeyi çok severim) oluyor. Asıl karnımız büyüdüğünde kış olacak sezon değişmeden çok bir şey almak istemiyorum.

merhaba mart anneleri ....
yeni gelenarkadaşlar hoşgeldiniz....inşallah sağlıcakla tamamlarız bu süreci...
testleri güzel çıkan ve 12 haftayı deviren arkadaşlarıda tebrik ediyorum darısı bizlerin başına...

avrupa yakasında oturan arkadaşlar bende hastane ve doktor seçmeliyim kendime...memorıale ikili testten sonra veda etmek zorundayım galiba çünkü doğum orda çok pahalı..
benim özel sigortamda yok....
emekli sandığının geçerli olduğu güvenilir ve temiz bir hastane tavsiye edebilirmisiniz?

hizmet ve jfk dan bahsedilmiş...memnunmusunuz arkadaşlar ve ne kadar ücret ödüyorsunuz?doğum ne kadar bilginiz var mı?ve hangi doktora gidiyorsunuz?

selam ben hospitayumda bir eylem hn gidiyordum süperdi ama b.evler tadilatta ve medicanaya devrolmuş tamam dedik dr değiştirmeyelim eşimle oraya gidelim dedim muayene 40 tl falandı ama mecbur değiştirmek zorunda kaldık çok kazıkçı 2li teste kanve usg 390 tl istedi eşim kavga etti o kadar pişkinlerki bizde fiyat böyle işinize gelirse dedi doğum 10 milyardır hehalde kafayı yemişler bizde dr çok sevmeme rağmen değiştirdik şimdi jfkya gidiyorum utku öz çok iyi ve bilgili ve doç ama hizmetide ii duydum bide bakırköydeki çamlık ta iyiymiş galiba

sağol canım cvp verdiğin için...
jfk da doğum ne kadar acaba biliyor musun?
üfff ne zormuş bu işler...başka bi doktora nasıl güvencem bilemiyorum yaaa...
ah memorıal ah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…