- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.641
maşallah canım hep böyle ol inşallah şeker testimi yaptılar anlamadım benim bildim 24 haftalıkken yapılıyo
beni dün sağlık ocağından aradılar şok oldum acayip tatlı ilgili bi hemşire benim hemşiremmiş o takip etcekmiş beni 1 saat konuştu telde hemde cepten aradıben sana acil durumda nasıl ulaşırım dedim telini msj attı anammm ne güzel bi uygulama kendimi özel hissettim inanılmaz ilgili idi ve çok güzel moral verdi...bayramdan sonra tanışmaya gidicem daha detaylı bilgiler alacakmış sizide aradılarmı kızlar ?
sağol canım inşallah hepimizinki hep iyi olur .bilmiyorum bende aslında öle duymuştum kendi doktorumda 2li testte kan idrar bakarız ayrıca demişti şekerden bahsetmemişti ama.tıp fakültesine gittim şehir dışındayım 2li tarama yaptılar idrar ve kan testi bide şeker yaptılar şekeri nie yaptılar anlamadım yarın sonuçlarını alcam hepsinin sorarım artık
selam kızlar bugün 2 li test yaptırdım eğitim ve araştırma hastanesi tıp faküldesinde usg de 1mm çıktı ense kalınlığı kan testlerim çıkmadı bide şeker yüklemesi yaptılar bugün ölüyodum koca bardakta 55gr şeker verdiler öğüre öğüre içtim bide 1 dk içinde iç çacuk çabuk dediler.yarın 2 li test sonuçlarını diğer kan sonuçlarını alcam...allahım bebişim ilk girdim baş aşağı dönmüş ensesini göstermiyo dedi hareketsiz uşağa gitti şekerli sular girdi komayadoktor idrara çık yürü 10 dk sora gel dedi bidaha gittim yine hareket etmiyo uykuya geçti...usg aletini öle b bastırdıki karnım deşildi resmen salladı etti sora birden eller kollar ayaklar benim bebiş coştu uykudan uyandı die sinirlendi heralde 6cm olmuş cinsiyat hakkında bişe fikriniz varmı dedim güldü etti bence gördü bişeler ama sölemek istemedi sonuçta kendi doktorum deil.çünki kendi doktorum 12 haftanın ortasında bi fikrim olur demişti nese artık bayramdan sora 14 haftalık olcak ozaman görür zaten biraz daha sabredeyim....sağlıklı olsunda hiç bişe önemli deil ama merak ediyoruz işte bide ilk bebek...
İyi akşamlar... Mart annelerinin keyfi yerinde anlaşılan. 20 küsür sayfa olmuş atlaya atlaya okudum. Yeni arkadaşalar gelmiş, 2li test sonuçları alınmış... Biz de cuma günü gideceğiz 2li test için. Herşeyin hayırlısı olsun.
Çok işim var. Yarın ev boyanacak, halıları topladık yıkamaya verdik ama adamlar almaya gelmediperdeler yıkanıyor bir yandan. Çok iş var ama benim halim yok.
Bende bir ay önce devlet hastanesine gittiğimde bilgisayara girdiler bilgilerimi, ertesi gün sağlık ocağından aradılar, çağırdılar. Bende çok şaşırmıştım...
Bu çoğu yerde böyle... Hemşirelerin bir kısmı doktorlardan daha havalı. Sanki uzman onlar. Ama bizim burdaki yeni gelmiş iyi, sevimli bir hemşire...
ARKADAŞLAR İLK SAYFAMIZDAKİ LİSTEMİZİ GÜNCELLEDİM... TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNE GÖRE SIRALADIM..
Fakat kızım sayesinde bi 6 MART TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ OLAN Bİ ARKADAŞIMIZI YANLIŞLIKLA SİLDİM.. LÜTFEN LİSTEMİZİ GÖZDEN GEÇİRİP HABER VERİRMİSİNİZ.
BİRDE LİSTEMİZİN ALT kısmında ?? olan yerlerdeki arkadaşlar, tahmini doğum tarihlerinizi özel mesaj olarak bildirebilirmisiniz. mesaj sayısı yetersiz olanlar büyük fontla göze çarpacak şekilde topiğe yazabilirler.
bayramdan sonra PAYLAŞIMI OLMAYANLARI SİLECEĞİM.
DUYURULUR..
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.. GÜZEL PAYLAŞIMLAR HOŞ SOHBETLER OLSUN..
20/02/1982 saatten tam emin değilim ama sabah 6 civarı diyelim....annem öle gibiydi diyo.......son adet tarihi 02/06 4 gün sürdü
buna göre 15-16-17 haziranda kız %100 14 haziranda %70 kız %30 erkek,18 haziranda %70 erkek %30 kız.döllenme tarihini benim gibi net biliyorsan bu site %96 tutturma olasılığı var
teşekkür ederim cnm ama bunu malesef bilmiyorum bugün dr gittim erkek olabilir dedi bakalım bayramdan sonra netleşir sağlıklı sıhatli bir bebek olsun bana yeter ......:26:
Bu arada ben de Konyalıyım yazıları çok detaylı okuyamadım ama Konyalı varmı aramızda.
doğum tarihi ay gün yıl ve saati son adet tarihi adet uzunluğu (28 -30 gün)
hayırlısı canım valla bana da dr bi baktıııı erkek dedi.sonra bi baktııı kız dedi karar veremedi.büyük ihtimal erkek ama yanılma payım yüksek çok küçük çünkü dedi
buna göre 15-16-17 haziranda kız %100 14 haziranda %70 kız %30 erkek,18 haziranda %70 erkek %30 kız.döllenme tarihini benim gibi net biliyorsan bu site %96 tutturma olasılığı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?