2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

20/02/1982 saatten tam emin değilim ama sabah 6 civarı diyelim....annem öle gibiydi diyo.......son adet tarihi 02/06 4 gün sürdü

maşallah canım hep böyle ol inşallah şeker testimi yaptılar anlamadım benim bildim 24 haftalıkken yapılıyo

sağol canım inşallah hepimizinki hep iyi olur .bilmiyorum bende aslında öle duymuştum kendi doktorumda 2li testte kan idrar bakarız ayrıca demişti şekerden bahsetmemişti ama.tıp fakültesine gittim şehir dışındayım 2li tarama yaptılar idrar ve kan testi bide şeker yaptılar şekeri nie yaptılar anlamadım yarın sonuçlarını alcam hepsinin sorarım artık

İyi akşamlar... Mart annelerinin keyfi yerinde anlaşılan. 20 küsür sayfa olmuş atlaya atlaya okudum. Yeni arkadaşalar gelmiş, 2li test sonuçları alınmış... Biz de cuma günü gideceğiz 2li test için. Herşeyin hayırlısı olsun.

Çok işim var. Yarın ev boyanacak, halıları topladık yıkamaya verdik ama adamlar almaya gelmedi perdeler yıkanıyor bir yandan. Çok iş var ama benim halim yok.

Bende bir ay önce devlet hastanesine gittiğimde bilgisayara girdiler bilgilerimi, ertesi gün sağlık ocağından aradılar, çağırdılar. Bende çok şaşırmıştım...

canım hangi tıp fakültesi bizim burdaki tıp fakültesi hiç ilgilenmiyo nedense hep yer yok diyolar başka hastanelere :44::44::44::44::44:sevk ediyolar

saful cnm tebrikler gözün aydın ...senin bebişde uyumuş benimkide uyudu zor ölçtü dr demekki bu dönemlerde uyuyolar içime bir yandanda su serptin cnm

benimde sağlık ocağına hiç gidesim yok ebe hemşireler çok sinir sanki dr olmuşlar

Bu çoğu yerde böyle... Hemşirelerin bir kısmı doktorlardan daha havalı. Sanki uzman onlar. Ama bizim burdaki yeni gelmiş iyi, sevimli bir hemşire...

Bu çoğu yerde böyle... Hemşirelerin bir kısmı doktorlardan daha havalı. Sanki uzman onlar. Ama bizim burdaki yeni gelmiş iyi, sevimli bir hemşire...

aslında benim halamda sağlık ocağında ebe hemşire ama uzak semtte ama sormak istedin bişi olursa alo de diyo sık sık arayıp rahatsız etmekte istemiyorum:80::80::80::80:

salı günü 11+0. günümdü. bebişim sağ eliyle gözlerini ovuşturuyordu, sol eli de yüzündeydi. baya bi hoplar zıplar olmuştu. gene burdan okumuştum. çikolata yiyin bol su için bebişinizi hareket ederken görürsünüz diye. pazar, pazartesi uyguladım. Ondan oldu galiba. 11+0. günüm ve de 13 mart 2012 tahmini olan doğum tarihi 11+3 haftalık ve 10 mart 2012 olrak ölçtü bu sefer ultrason cihazı. Bir sorun yoktur inşallah.Doktor göztepe eğit. araş. ya sabah erkenden git 2 li testini yaptır demişti.Yarın göztepe eğitim araştırmaya 2 li test yaptırmaya gideceğim. özel hastaneler istanbulda çok pahalı kızlar. İstanbulda 2 li test yapan başka devlet hastanesi var mı , bilen, giden var mı kızlar?

13 mart 2012 ama en son gittiğimde 10 mart 2012 olmuştu bebişimm

bi de kızlar doktor bana elevit vs. gibi bişey vermedi. sadece süt ürünlerinden tiksindim ha bire yiye içe dedim. calcium d3 verdi extra. beslenmen iyiyse bir şey vermeme gerek yok, boş yere vucüdunu yapay vitaminle doldurma dedi. ben de gayet iyi besleniyorum dedim :)) öyle de zaten :)

20/02/1982 saatten tam emin değilim ama sabah 6 civarı diyelim....annem öle gibiydi diyo.......son adet tarihi 02/06 4 gün sürdü

buna göre 15-16-17 haziranda kız %100 14 haziranda %70 kız %30 erkek,18 haziranda %70 erkek %30 kız.döllenme tarihini benim gibi net biliyorsan bu site %96 tutturma olasılığı var

buna göre 15-16-17 haziranda kız %100 14 haziranda %70 kız %30 erkek,18 haziranda %70 erkek %30 kız.döllenme tarihini benim gibi net biliyorsan bu site %96 tutturma olasılığı var

teşekkür ederim cnm ama bunu malesef bilmiyorum bugün dr gittim erkek olabilir dedi bakalım bayramdan sonra netleşir sağlıklı sıhatli bir bebek olsun bana yeter ......:26:

teşekkür ederim cnm ama bunu malesef bilmiyorum bugün dr gittim erkek olabilir dedi bakalım bayramdan sonra netleşir sağlıklı sıhatli bir bebek olsun bana yeter ......:26:

hayırlısı canım valla bana da dr bi baktıııı erkek dedi.sonra bi baktııı kız dedi karar veremedi.büyük ihtimal erkek ama yanılma payım yüksek çok küçük çünkü dedi

hayırlısı canım valla bana da dr bi baktıııı erkek dedi.sonra bi baktııı kız dedi karar veremedi.büyük ihtimal erkek ama yanılma payım yüksek çok küçük çünkü dedi

haklısın cnm su anda cok küçükler hatta bircok organı yeni yeni oluşmaktaymış cinsiyetleri bile netleşmiyormuş oyüzden bakalım rabbim hepimize sağlıklı sıhatlı bebekler versin ....

canım banada bakarmısınn
28.09.1985 sabaha doğru 5-6 gibi doğmuşumm...son adetim 12 haziran,26 gün sürüyodu,21 ve 22 haziran ikisinden birinde bebişi yakaladıkk,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…