2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım cvp verdiğin için...
jfk da doğum ne kadar acaba biliyor musun?
üfff ne zormuş bu işler...başka bi doktora nasıl güvencem bilemiyorum yaaa...
ah memorıal ah ...

rica ederim bende bilmiyorum bu sefer sorucam ama en azından medicana gibi pahalı değildir bidee evime yakın çok önemli

kızlar merhaba doktordsn şimdi geldik. Allahıma şükürler olsun bebişlerimizin ikisi de sağlıklı. Bayramdan sonra 2 li tarama testimiz var. Allahım inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR İLK SAYFAMIZDAKİ LİSTEMİZİ GÜNCELLEDİM... TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNE GÖRE SIRALADIM..

Fakat kızım sayesinde bi 6 MART TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ OLAN Bİ ARKADAŞIMIZI YANLIŞLIKLA SİLDİM.. LÜTFEN LİSTEMİZİ GÖZDEN GEÇİRİP HABER VERİRMİSİNİZ.

BİRDE LİSTEMİZİN ALT kısmında ?? olan yerlerdeki arkadaşlar, tahmini doğum tarihlerinizi özel mesaj olarak bildirebilirmisiniz. mesaj sayısı yetersiz olanlar büyük fontla göze çarpacak şekilde topiğe yazabilirler.

bayramdan sonra PAYLAŞIMI OLMAYANLARI SİLECEĞİM.

DUYURULUR..

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.. GÜZEL PAYLAŞIMLAR HOŞ SOHBETLER OLSUN..

TATLIM MAŞALLAH. ikizlere tarama testi yapılmıyor diye duymuştum. o nasıl olcek:S

merhaba polyannacım benim tahmini doğum tarihim 8.3.2012 oldu bebeğim ultrasonda 4 gün öne geldi
teşekkürler
buarada öne yada arkaya gitmelerinde bir sorun yoktur değil mi?

arkadaşlar merhaba ...dr gelen arkadaşlar güzel haberler almışlar tebrik ediyorum ben bişey sorucam sürekli evde olduğum için kendimi cok dinliyorum ....bebek her seferinde usg hareket edermmi ...benim bebiş pazar günü gittiğimde etmemişti dr sordum uyuyo dedi kalbide gayet güzel atıyodu...bugün dayanamadım çikolataları yedim gittim dr başka bir yere ama bebeğim gene hareket etmedi ama kalbi yine cok güzel atıyodu...ama benim içim rahat değil ne olur daha önce cocuk sahibi olan annler bunlar normalmi dr normal olduğunu söylüyor...:26:

Canım eline, emeğine sağlık çok güzel olmuş. Özel mesajsa dediğin benim mesaj sayım yetersiz bu mesajı görürsen benim yaşım 29

canım telaş yapma bende öncekinde 5 aylıkken 2 gün teklemedi diye acile gitmiştim dr eminmisin kıpırdamadığından dedi bebiş fıkır fıkır dönüyodu dr gayet iyi deyip eve gönderdi ama ben hissetmiyodum seninde o hesap bazı bebişler fazla hareket etmezler :44::44::44::44::44::26::26::26::26:

Benim ilk bebeğim ama bence normaldir önemli olan kalbinin belli bir ritmde atmasıymış diye duymuştum. 120-140 falan olmalıymış sanırım en az. Önümüzdeki haftalarda daha hareketli olacaktır iki doktor da normal demiş sıkma canını bebeğini strese sokma canım. Doktorlar zaten kötü ihtimalleri hemen söylüyorlar insan fazla ümitlenmesin diye. Ben kalp atışlarını duyunca çok sevinmiştim doktorum ilk üç risk vardır unutma dedi. Hevesimi kursağımda bıraktı anlayacağın Olumlu düşün üzme kendini.

kıslar armıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldinz inşallah kimse yarı yolda kalmaz 9 aylık şişenleri görünce bende o kadar şişermiyim diye iç geçiriyorum

Kızlar size bişey sorcam k.valdeleriniz nasıl davranıyor benimkinin hiç umrunda değil ben aramasam bir hafta aramaz evmizde uzak değilgidiyoruz
haftada bir ona gittiğimizde insan gelinim canın ne istiyo der dimi ben arayınca sitem ediyorum küçükler arar diyo sinir oldum insan nezaketen sorar
bir isteğin var mı diye

selam kızlar bugün 2 li test yaptırdım eğitim ve araştırma hastanesi tıp faküldesinde usg de 1mm çıktı ense kalınlığı kan testlerim çıkmadı bide şeker yüklemesi yaptılar bugün ölüyodum koca bardakta 55gr şeker verdiler öğüre öğüre içtim bide 1 dk içinde iç çacuk çabuk dediler.yarın 2 li test sonuçlarını diğer kan sonuçlarını alcam...allahım bebişim ilk girdim baş aşağı dönmüş ensesini göstermiyo dedi hareketsiz uşağa gitti şekerli sular girdi komaya doktor idrara çık yürü 10 dk sora gel dedi bidaha gittim yine hareket etmiyo uykuya geçti...usg aletini öle b bastırdıki karnım deşildi resmen salladı etti sora birden eller kollar ayaklar benim bebiş coştu uykudan uyandı die sinirlendi heralde 6cm olmuş cinsiyat hakkında bişe fikriniz varmı dedim güldü etti bence gördü bişeler ama sölemek istemedi sonuçta kendi doktorum deil.çünki kendi doktorum 12 haftanın ortasında bi fikrim olur demişti nese artık bayramdan sora 14 haftalık olcak ozaman görür zaten biraz daha sabredeyim....sağlıklı olsunda hiç bişe önemli deil ama merak ediyoruz işte bide ilk bebek...

canım benim kayınvaldem yok ama sağ olsaydı öyle yapmazdı ama altkatta görümcem oturuyo hamile oldumu eşim söledi gelip sormadı bile

maşallah canım hep böyle ol inşallah şeker testimi yaptılar anlamadım benim bildim 24 haftalıkken yapılıyo

selam kızlar bende bugün ikili testi yaptırdım.çok şükür ense kalınlığı falan ii di kan testi cuma çıkacak.bu arada cinsiyet ile ilgili çok erken ama erkek olabilir ama bu haftalarda yanılma payı yüksek dedi. bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda daha önemli değil.
bu arada kızlar benim 1 aylık bebek cinsiyeti ile ilgili yorum yapan bi siteye üyeliğim var isteyene bakabilirim:))canı sıkılan varsa die:))

nasıl bakılıyomuş cnm merak ettim bana baktırsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…