- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.421
Bak oldu işte kuzum senide eşin getirir Bernayı da Pınar ayvansaray durağından otobüse binse bizim evin aşağısında inecek ben alırım onu oldu iştee :)
Bak oldu işte kuzum senide eşin getirir Bernayı da Pınar ayvansaray durağından otobüse binse bizim evin aşağısında inecek ben alırım onu oldu iştee :)
Neyse kızlar ben eve gidiyorum kızımı doyurmaya haftaya pazar inş. buluşuyoruz bizde
Pınar, Berna,Peri_m başkaaa kimse yokmu gelince konuşuruz
oldu ozaman bana her yer paris şekerim :)) eşim getirecek olduktan sonra problem yokhaftaya pazar diyoruz owakit??
oo süper ,, maşallah
benim oğlum şimdiye kadar hiç tek başına uyumadı, yatağına koyduğum gibi yaygarayı basıyor(
cnm şuan normaldir o düzelir ilerde ...
mesela ben bi ara sallamadan uyumazdı RANA ama şuan uyuyor zamanla düzene girer inş...
Neyse kızlar ben eve gidiyorum kızımı doyurmaya haftaya pazar inş. buluşuyoruz bizde
Pınar, Berna,Peri_m başkaaa kimse yokmu gelince konuşuruz
ben kaçırdımmuhabbetiama ümraniyedeyim..oralardaysanız ben de gelirim
cnm eyüp de ayselde buluşucaz inşallah, glebilirsen snde gel salihacım
ana kucağında rahat ediyo demek bırak uyusun uyanınca yatağına yatır bir iki spor yaptır sorun olmaz sanırımkızlar bişey danışmak istiyorum bizim oğlan (cantuğ) gündüzleri anakucağında uyuyor... koltukta yada yatakta uyutunca ya uyumuyor yada hemen uyanıyor ama anakucağında saatlerce uyuyor... korkuyorum o kadar uzun süre orada uyuması omurgalarına beline zarar verir mi ki... büyüğünce bir sakatlığı olsun istemem yanlış mı yapıyorum diye içim içimi yemeye başladı sizler ne yapıyorsunuz....
bana sorarsan ev kiralama derim bizde her sene bodruma devremülke gidiyorduk ama bu sene bebekten dolayı otel tercih ediyorumkızlar 2 hafta önce eşimin iş toplantısı nedeniyle güzel bir otelde 2 gün küçük bir tatil yapma fırsatı bulduk.fakat bu sene böyle bir tatil yapamayacağımıza karar verdik.herşey mükemmel bebekle bir sıkıntı olmuyor ama benim bebeğimin uyku saatleriyle yemek saatleri hep çakıştı bu yüzden biraz düzen bozuldu.ben bebeğimin olağan düzenini bozmadan bir tatil yapmak istiyorum,keyifle ve huzurla.. ben ev kiralamayı düşündüm ama başka önerileriniz varmı bunun için?
uzak falan değil canım bi metrobüslük yol gel sendeçok sağol canım yazarsan çok iyi olur. bu arada ben de avrupa yakasındayım ama beylikdüzündeyim çok uzağım, geçenlerde özlem ceylinmelek ve gamze malkoçla görüştük biz, buraya da yazmıştık hatta.
maaşallah miraya annesiGunaydin kizlar...
Bugun 3 aylik olduk cok sukur :)
İlk 3 ay gercekten zormus ama artik Miray da biz de rahatiz cok sukur
İnsallah cmtsi kontrol ve rota asisi da guzel gecer...
olur canım sana gelelim bir dahaki buluşmada bende toplanırız bende ayvansaray metrobüs durağına yakınımmetrobüs duraklarına yakın birinde olursa bnde gelebilirm..bnada gelebilirsinz cennet mah. durağına 10-15 dk.yürüyüş mesafesindeyim..bn sizi alırm duraktan
benim atlas da luli tv izliyo şu sıralar renkli ya ilgisini çekiyo ama bi süre sonra sıkılıyo ondandakızlar benim oğlum yani gökalp, televizyon izlemeye başladı, o kadar sakin duruyo ve gülerek izliyo ki iyi mi kötü mü bilemedim..tv bağımlısı çocukların annelerine hep kızardım eleştirirdim, benim oğlum da öle olmaz inşallah
aynen canım aynı fikri paylaşıyorumbiz otel tatili yapacağız canım daha rahat olacagını düşünüyorum,tatilde yemekle temizklikle uğraşmak istemiyorum
bu kez berna da toplanalım bir dahakine bende toplanalım derim ben ne dersinizmetrobüs durağına yakın olursa çok iyi olur, bende zaten o şartla gelebilirim, araba war ehliyet war ama bi de yusuf yusuf war :)) o yüzden yaşasın metrobüs yaşasın akbilllll :))
sağol canımOhh afiyet olsun canımmm ne için kan tahlili yaptırdınız ben doktora bugün yeşil kaka yapıyor bazen dedim normal diyor doktoru çok seviyorum çok ilglileniyor ama yeşil kaka normal mi bıngıldağı fln herşeyi kontrol etti normalde sağlık ocağına gidecektik gitmedik özel hastaneye gittik herzaman ki doktora bu yüzden başka bi doktora mı götrsem diye düşünyorum :44:
maaşallah aysımaya büyüyorlar her geçen gün daha tatlı oluyorlarKızım aysıma ıyıce hareketlendı,burnundakı fırtıkları tovbe alamıyom agzımda otrıbebe bı mucadele verıyorumkı sormayın,sımdı koltukta uzanmıs bı halde cıglık cıglıkga bagırıyo dana,elle ayaklar hıc durmuo,bu halıne bayılıyorum yaa,haa bıde son gunlerde boynunu ılerı ıttırerek dogrulmaya calısıo,kalkıp gıdecek vallaaa
ilk bernada buluşalım sonra bende toplanalım sırayla ev oturmaları yapalım ne dersinizcnm nerde olduğunu belirlemedik ama benim gelebilmem için metrobüse yakın bi yer olması lazım...
kızlar ya bişe sorcam akşam markete gittik eve yemek yememiştik eve gedlmi yemek hazırla berenle ilgilen bi yandanda dizi başlıyodu bozulcak şeyleri dolaba koydum..tavuğu unutmuşum( 2-3 saat kadar yerde poşette kalmış sonra hatırlayıp buzluğa attım ama bozuldumu die içime kurt düştü.atsammı çöpe bişe olmuşmudur sizce?
gelmeyiisterimaslında..bana numaranı mesajlarmısın..haftaye nete giremem,telefondan haber alırım..
ben hazırlanıp doktora gidiyorum
inş. tahlilde bişi çıkmaz
ne zaman düzene girdi cnm 3 ay bitince mi?
galiba benim oğlum uykusu geldiğini anlıyack kadar büyümedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?