2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse kızlar ben eve gidiyorum kızımı doyurmaya haftaya pazar inş. buluşuyoruz bizde
Pınar, Berna,Peri_m başkaaa kimse yokmu gelince konuşuruz

Bak oldu işte kuzum senide eşin getirir Bernayı da Pınar ayvansaray durağından otobüse binse bizim evin aşağısında inecek ben alırım onu oldu iştee :)

oldu ozaman bana her yer paris şekerim :)) eşim getirecek olduktan sonra problem yok haftaya pazar diyoruz owakit??

Bak oldu işte kuzum senide eşin getirir Bernayı da Pınar ayvansaray durağından otobüse binse bizim evin aşağısında inecek ben alırım onu oldu iştee :)

oldu ozaman bana her yer paris şekerim :)) eşim getirecek olduktan sonra problem yok haftaya pazar diyoruz owakit??

oo süper ,, maşallah
benim oğlum şimdiye kadar hiç tek başına uyumadı, yatağına koyduğum gibi yaygarayı basıyor(

cnm şuan normaldir o düzelir ilerde ...
mesela ben bi ara sallamadan uyumazdı RANA ama şuan uyuyor zamanla düzene girer inş...

kızlar ya bişe sorcam akşam markete gittik eve yemek yememiştik eve gedlmi yemek hazırla berenle ilgilen bi yandanda dizi başlıyodu bozulcak şeyleri dolaba koydum..tavuğu unutmuşum( 2-3 saat kadar yerde poşette kalmış sonra hatırlayıp buzluğa attım ama bozuldumu die içime kurt düştü.atsammı çöpe bişe olmuşmudur sizce?

ana kucağında rahat ediyo demek bırak uyusun uyanınca yatağına yatır bir iki spor yaptır sorun olmaz sanırım
bana sorarsan ev kiralama derim bizde her sene bodruma devremülke gidiyorduk ama bu sene bebekten dolayı otel tercih ediyorum
ev tutarsan yemekti temizlikti bebek bakımıydı daha çok yorulur tatilden bişi anlamazsın
uzak falan değil canım bi metrobüslük yol gel sende
Gunaydin kizlar...
Bugun 3 aylik olduk cok sukur :)
İlk 3 ay gercekten zormus ama artik Miray da biz de rahatiz cok sukur
İnsallah cmtsi kontrol ve rota asisi da guzel gecer...
maaşallah miraya annesi
metrobüs duraklarına yakın birinde olursa bnde gelebilirm..bnada gelebilirsinz cennet mah. durağına 10-15 dk.yürüyüş mesafesindeyim..bn sizi alırm duraktan
olur canım sana gelelim bir dahaki buluşmada bende toplanırız bende ayvansaray metrobüs durağına yakınım
benim atlas da luli tv izliyo şu sıralar renkli ya ilgisini çekiyo ama bi süre sonra sıkılıyo ondanda
bazen mecbur kalıyorum ağlayınca açıyorum en azından bi süre sakinleşiyo
biz otel tatili yapacağız canım daha rahat olacagını düşünüyorum,tatilde yemekle temizklikle uğraşmak istemiyorum
aynen canım aynı fikri paylaşıyorum
metrobüs durağına yakın olursa çok iyi olur, bende zaten o şartla gelebilirim, araba war ehliyet war ama bi de yusuf yusuf war :)) o yüzden yaşasın metrobüs yaşasın akbilllll :))
bu kez berna da toplanalım bir dahakine bende toplanalım derim ben ne dersiniz
sağol canım
geçen hafta bıngıldağı için gittiğimizde emmiyo demiştim bide sümüksü kaka yapmıştı onu da söyleyince tahlil istedi
yeşil kaka atlasta da oluyo sonra geçiyo o yüzden önemsemiyorum canım
bide burdan okuyorum korkulacak bişi olmadığını anlayıp rahatlıyorum
maaşallah aysımaya büyüyorlar her geçen gün daha tatlı oluyorlar
cnm nerde olduğunu belirlemedik ama benim gelebilmem için metrobüse yakın bi yer olması lazım...
ilk bernada buluşalım sonra bende toplanalım sırayla ev oturmaları yapalım ne dersiniz
herkes metrobüse yakın sanırım

2 3 saatten hiç bişi olmz cnm..tabi evin aşırı sıcak değilse..

pınarcım yeri aysel olarak belirledik, haftaya pazar..sırayla ew toplantısı güzel fikir bebişler biraz büyüyünce altın günü yapmaya da başlarız :))

ne zaman düzene girdi cnm 3 ay bitince mi?
galiba benim oğlum uykusu geldiğini anlıyack kadar büyümedi:))

evet 3 ay bitince daha cok düzenli olmaya başladı bizim küçük prenses...
sende yavastan alıştır cnm yatağına koy emzik tutuyorsada ver bi süre dene belki alışır ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…