- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.441
ben hazırlanıp doktora gidiyorum
inş. tahlilde bişi çıkmaz
ben hazırlanıp doktora gidiyorum
inş. tahlilde bişi çıkmaz
selam kızlar nasılsınız giremedim birkaçgün hastaydım halada devam ediyor bir boğazım şişiyor bir burnum akıyo bir tıkanıyo bir açılıyo derkene böle yaza merhaba dedik
haller keyifler iyidir umarım biz iyiyiz şükür geçmişi okuyamadım herkezi öpüyoreeeeeeeeeeee
selam kızlar nasılsınız giremedim birkaçgün hastaydım halada devam ediyor bir boğazım şişiyor bir burnum akıyo bir tıkanıyo bir açılıyo derkene böle yaza merhaba dedik
haller keyifler iyidir umarım biz iyiyiz şükür geçmişi okuyamadım herkezi öpüyoreeeeeeeeeeee
Tamam canim 23-24 haziran dusunuyoruz bakalimteşekkür ederiz teyzesi
cnm geçmiş olsun ama şükür atlatmış kuzucun...
cnm 3.ayınız hayırlı olsun...
bu aydan sonra cidden farkedilecek bi rahatlama oluyor bebişlerde...
ANKARALI anneler buluşma tarihimiz kesinse büyük ihtimalle geliyorum ben ...MELİKEcim haberin olsun cnm ...yine mekanı falan ayrıntılı konuşalım olur mu ...
KIZLAR ,,,
nasılsınızzzz ???
bu ara baya yoğunduk ve misafirlerimiz vardı ve şunu farkettim RANA BUĞLEM kalabalıktan hiç hoşlanmıyor...resmen huyu değişiyor...birde yabancılıyor geleneleri kucaklarına alınca basıyor çığlığı ...önceden böyle değildi napcam ben bu bıdıkla yaaa ...hep yanlızda kalamayız ki ...
kızlar ben şimdiye dek prima premium care kullandık ama annem geçen gün gitmiş marketten aktif bebek almış, içinden gelmişhem bu daha uygun ne farkediyo ki premium care diyor.. hiç kullanmadığımız için önce geri verelim dedim sonra annemin zoruyla açtım kullandım ve kesinlikle aktif bebek i çok beğendim, çok da güzel kokuyo, ekşi kokusunu bastırıyo.. çok daha yumoş ve sızdırmıyo, kenar lastikleri de çok güzel.. prima bana reklam parası vermiyo bu arada sadece premium care daha pahalı die daha güzel değil yani onu sölüüm dedim
bende nerelerde bu ışıl diyodum..geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun cnm ...benimde senden kalır yanım yok ...bu havalarda hep böyle olurum alerjik bi durum ve ilaçta alamıyorum napcaksam :2:
geçmiş olsun Işılcım
Bana gelin pazar günü haftaya buldum işte çözümmm :)
ışılcımmmm geçmiş olsun güzelim..
TOPİK AHALİSİ :)) benim kuzumun dişi çıktııııııııııııııııı....
ben kaçırdımmuhabbetiama ümraniyedeyim..oralardaysanız ben de gelirim
Geçmiş olsunnn kuzummm dikkat et Aden'e geçmesin bende seni öpüyoreee :)))selam kızlar nasılsınız giremedim birkaçgün hastaydım halada devam ediyor bir boğazım şişiyor bir burnum akıyo bir tıkanıyo bir açılıyo derkene böle yaza merhaba dedik
ışılcımmmm geçmiş olsun güzelim..
TOPİK AHALİSİ :)) benim kuzumun dişi çıktııııııııııııııııı....
neeeee bu kdr erken çıkıyo muuuu
Kuzum düzeldi mi tansiyonun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?