2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız giremedim birkaçgün hastaydım halada devam ediyor bir boğazım şişiyor bir burnum akıyo bir tıkanıyo bir açılıyo derkene böle yaza merhaba dedik
haller keyifler iyidir umarım biz iyiyiz şükür geçmişi okuyamadım herkezi öpüyoreeeeeeeeeeee

bende nerelerde bu ışıl diyodum..geçmiş olsun canım..

geçmiş olsun cnm ...benimde senden kalır yanım yok ...bu havalarda hep böyle olurum alerjik bi durum ve ilaçta alamıyorum napcaksam :2:

Tamam canim 23-24 haziran dusunuyoruz bakalim

geçmiş olsun Işılcım

benımde gecen almıştı aktif bebeği,yalnız ben hiç beğenmedim.çok fazla kokulu,parfüm oranı çok fazla ve sık değiştirmeme rağmen sızdırdığını farkettim.hemen premium a geri döndüm

geçmiş olsun cnm ...benimde senden kalır yanım yok ...bu havalarda hep böyle olurum alerjik bi durum ve ilaçta alamıyorum napcaksam :2:

kızlar 2-3 gün sonra evime dönünce yine giremicem sayfaya..biriken sorularım var.fikri olanlar cevap versin liütfen..
benin oğlan hala yüzüstü uyuyo,başka şekil koyunca uyanıyo...ama beli ağrırmı,zararlımı diye düşünüyorum...böyle uyutan varmı ?????????

ışılcımmmm geçmiş olsun güzelim..

TOPİK AHALİSİ :)) benim kuzumun dişi çıktııııııııııııııııı....

ben kaçırdımmuhabbetiama ümraniyedeyim..oralardaysanız ben de gelirim

Eyüpteyiz kuzum imkanın carsa buyur gel numaram da msj atıyorum şimdi sana
Geçmiş olsunnn kuzummm dikkat et Aden'e geçmesin bende seni öpüyoreee :)))
ışılcımmmm geçmiş olsun güzelim..

TOPİK AHALİSİ :)) benim kuzumun dişi çıktııııııııııııııııı....

Nasıı ne çabuk kuzum şimdi bunu yazacaktım bende evden geldim kızım dünden beri emerken meme ucunu çok fena halde sıkıyor annem diş mi çıkarıyor acaba dedi çok erken geldi bana ya daha vardır diye düşünüyordum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…