2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuzummm çok geçmiş olsun,Allaha şükür atlatmış güzel kızın. ne biliyorsa anneler biliyor dimi,benim başıma gelse ne yaparım acaba panikten? neyse ki sen anneni aramayı akıl etmişsin. yeni işe başladın bu dönemde kilo azalması normal,peki tüm mamaları denedin mi, aptamil,herobaby,sma,humana,golden goat,bebelac.... doktoruna danış eğer hiçbiribirini kabul etmezse kızın pirinç haşlayıp suyunu verirsin,etrafımda öyle yapanlar var,doktor ne der onu bilmiyorum sormak lazım. sen süt izninin akşam çıkışta mı kullanıyorsun,yoksa 3 saatte 1 ara ara sağım yapıp o zaman kullanamıyor musun ?

snde buluşalım cnm olur ama bu cts benim günüm war,haftaya cts olabilir..adın neydi cnm?

berna..ok..haftaya cumt..o zmn bekliyorm isteyen herkesi..illa avrupada oturanlar değil gelebilme imkanı olan herkesi bekliyorm..metrobüsle gelip cennet mah. durağında inenleri alıp yuvamıza götüriciim..Aysel sn cumt.kaçta çıkıyosunki?

canımm artık azalcak bebişlerin kakaları,2 gün normal aslında,ben öyle okumuştum netten falan. Alya hala günde 10 kez yapıyo her seferinde sulu,kızlarla buluştuğumuz gün altını açtığımda gördüğüm manzarayı sen bir görsen,sırtından ensesine kadar çıkmış kakası,önden göbek üstü ee tabi benim üstüme de geçmişti kendi üstüne de. o yüzdenn haline şükret herkes kusmasından dert yanar ben kakasından

ok ben de bahar..inşallah cnm bi aksilik çıkmaz da buluşuruzz,tabi kalabalık olsak daha güzel olurdu..

4. aya giren bebeklerin verdiği bir tepki bu, normal cnm. yabancıları yadırgıyor ve sık gördüğü kişilerin kucağında rahatlıyor..

evet cnm 4.aya geçen bebişlerde aynen bunlar yaşanıyor genellikle...
birde artık eskisi gibi sık sık emmiyor gerçekten karnı acıkınca emmek istiyor bu davranışta sanırım büyüdüğünün işareti

Sağol kuzum doktor aptamil dedi onu kullan dedi az az verecem alıştracam bi çoğunu denedik ama çok ısrarcı olmadım süt var diye ama süt azaldı artık mecbur yiyecek ne yapalım süt iznim 2,5 saat kuzum bi öğlen gidiyorum bide akşam erken çıkıyorum

Ühüüüü ama ama c.tesi ben çalışıyorum ama yaaa 3 en erken çıkabileceğim saat

selamkızlar..3haftadır yoktum.(evimdeinternetolmadığıiçin)..3-4günlüğüne annemleriziyarete geldim.sizleriçoközledim...geçmişeşöylebi göz atıcam..hepsini okuyamamtabi...benimbebiş 2 aylıkoldu dün..3 gün önce odasını ayırdım..rahat uyuyamıyodum o mızıldanınca.böyle gayet güzel oldu..büyüdü, hep laf istiyo..konuşursak sorun yok..yoksa basıyo yaygarayı :)

2. ay aşılarımızı olduk geldik bebeğim çok ağladı eve gelince, bende hemen emzirdim annem emzirmemen gerekirdi dedi ama hemşire bişey demedi, kafam karıştı yaaaaa

büyümüş demekki annesi, benim oğluma da 1 ay kaldı 4. ayı iple çekiyorum...birde internette okudum uyku düzenide oturuyor ve gece 10 saate kadar uyuyabiliyorlarmış, sizde nasıl bu düzen?

Aynı bizimkide kuzum sıkıda bağlasam bi numara büyük yada küçükde bağlasam var bizimde öyle atraksiyonlarımız teee ensesine kadar önden göbeğine kadar çıkması :) dediğin gibi hala günde 10 defa yapıyor nerdeyse ama hiç kusmuyor

Ühüüüü ama ama c.tesi ben çalışıyorum ama yaaa 3 en erken çıkabileceğim saat

:44: ne yapsakki? bn bilemedim..o zmn pazar yapalm..pazar olursa başka yerlerede gidebilrm eşim getirr yani o yanımda olursa başka yerlerede gideblrm..ay bn brz uzaniim ya tansiyonum düştü galiba bu konuyu düşünelim siz tartışın olmadı bişey belirleyn bnde uyarm yani pazar olursa..en uygun en çok kişi ne şekilde gelebilcekse o şekilde olsun

Bana gelin pazar günü haftaya buldum işte çözümmm :)

büyümüş demekki annesi, benim oğluma da 1 ay kaldı 4. ayı iple çekiyorum...birde internette okudum uyku düzenide oturuyor ve gece 10 saate kadar uyuyabiliyorlarmış, sizde nasıl bu düzen?

çok şükür büyüyor cnm ...
evet uyku düzenide oturuyor bu dönemde ...gece uykusu şuan düzene girdi sayılır...mesela saat 9 da uyuyor arada bi gece uyanıp emdiği oluyor ama genelde saat 6 7 gibi uyanıp emiyor sonra biraz oyun ve tekrar emip uyuyor şimdilik bu şekilde bakalım ilerde nasıl olcak...birde gündüzleri ben hiç sallamıyorum emzirip yatağına bırakıyorum ve emziğini alıyor uykuya geçiyor...tabi evimiz fazla kalabalık olmaz ise

oo süper ,, maşallah
benim oğlum şimdiye kadar hiç tek başına uyumadı, yatağına koyduğum gibi yaygarayı basıyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…