- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.381
Gulbenı acın hemeeeeeeen,trt 1
cnm nerde olduğunu belirlemedik ama benim gelebilmem için metrobüse yakın bi yer olması lazım...
KIZLAR ,,,
nasılsınızzzz ???
bu ara baya yoğunduk ve misafirlerimiz vardı ve şunu farkettim RANA BUĞLEM kalabalıktan hiç hoşlanmıyor...resmen huyu değişiyor...birde yabancılıyor geleneleri kucaklarına alınca basıyor çığlığı ...önceden böyle değildi napcam ben bu bıdıkla yaaa ...hep yanlızda kalamayız ki ...
oyy geçmiş olsun cnm..inşallah iyidir şimdi
NE var kızlar Gülbende merak ettim :)
kızlar benim oğlum yani gökalp, televizyon izlemeye başladı, o kadar sakin duruyo ve gülerek izliyo ki iyi mi kötü mü bilemedim..tv bağımlısı çocukların annelerine hep kızardım eleştirirdim, benim oğlum da öle olmaz inşallah
metrobüs durağına yakın olursa çok iyi olur, bende zaten o şartla gelebilirim, araba war ehliyet war ama bi de yusuf yusuf war :)) o yüzden yaşasın metrobüs yaşasın akbilllll :))
Nerde buluşuyorsunuz kızlar geçmişi okumadım kaçırdım galiba
işte bn yürüyüş mesafesindeyim ve sizi alabilirm duraktan..herkes razıysa bnde buluşabilirz..
Ben edirnekapı durağına minibüsle 15 dk mesafedeyim bana gelin :)
kızlar ben şimdiye dek prima premium care kullandık ama annem geçen gün gitmiş marketten aktif bebek almış, içinden gelmişhem bu daha uygun ne farkediyo ki premium care diyor.. hiç kullanmadığımız için önce geri verelim dedim sonra annemin zoruyla açtım kullandım ve kesinlikle aktif bebek i çok beğendim, çok da güzel kokuyo, ekşi kokusunu bastırıyo.. çok daha yumoş ve sızdırmıyo, kenar lastikleri de çok güzel.. prima bana reklam parası vermiyo bu arada sadece premium care daha pahalı die daha güzel değil yani onu sölüüm dedim
Yaww yınemı bulusma,
hıcte kıskanmıyooom
aslında cts yapsak buluşmayı, beni eşim getirirdi, ühüü ben o koca arabayla hadi metrobüse bindim diyelim, minibüse nası binecemmm
babamda aşada 3 no premium yok diye aktif bebek aldı güzel ama her kaka yaptıında mutlaka sızdırıyo ya..premiumda öyle bişey yaşamıyodum..bekletmiyorm bide hmn değiştriyorm ona rağmen hmn sızıdrıyo ve sıkıda bağlıyorm..kötü değil ama bn yinede premium derim
yaa sızdırmak demişken, gökalp 2 gündür bir kaka yapıyor ewlere şenlikkk:)) günde 1 kez yapıyor ama bezde beyaz bir nokta kadar bile yer bırakmıyo, önceden her bez açışımızda mutlaka azcık kaka olurdu, şimdi toplu yapıyo,normal mi acaba??????
diyorm ya bna gelirseniz metrobüsten sonra vasıtaya grk yok..brz yürümek gerekiyo..ondada çarşıdan gidiliyo ztn geze geze giderz..cumt.bnada uygun olurdu pazar eşim evde oluyo ve mutlaka bi plan çıkıyo..biri ayvansaray durağındaydı hmn ya..kimdi o pınar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?