2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

4. aya giren bebeklerin verdiği bir tepki bu, normal cnm. yabancıları yadırgıyor ve sık gördüğü kişilerin kucağında rahatlıyor..

bnmkide aynen altını değiştrrken bi baktm bilgisayara nasıl bakıyo hiç kımıldamadan..özellikle o yüzden eve tv almadm ilerde otrp karşısına kalmasın diye..pcde tivibudan izliyorz ama sanırm kaçıs yok otrcaklar tv karşısına..

metrobüs durağına yakın olursa çok iyi olur, bende zaten o şartla gelebilirim, araba war ehliyet war ama bi de yusuf yusuf war :)) o yüzden yaşasın metrobüs yaşasın akbilllll :))

işte bn yürüyüş mesafesindeyim ve sizi alabilirm duraktan..herkes razıysa bnde buluşabilirz..

kızlar ben şimdiye dek prima premium care kullandık ama annem geçen gün gitmiş marketten aktif bebek almış, içinden gelmiş hem bu daha uygun ne farkediyo ki premium care diyor.. hiç kullanmadığımız için önce geri verelim dedim sonra annemin zoruyla açtım kullandım ve kesinlikle aktif bebek i çok beğendim, çok da güzel kokuyo, ekşi kokusunu bastırıyo.. çok daha yumoş ve sızdırmıyo, kenar lastikleri de çok güzel.. prima bana reklam parası vermiyo bu arada sadece premium care daha pahalı die daha güzel değil yani onu sölüüm dedim

babamda aşada 3 no premium yok diye aktif bebek aldı güzel ama her kaka yaptıında mutlaka sızdırıyo ya..premiumda öyle bişey yaşamıyodum..bekletmiyorm bide hmn değiştriyorm ona rağmen hmn sızıdrıyo ve sıkıda bağlıyorm..kötü değil ama bn yinede premium derim

aslında cts yapsak buluşmayı, beni eşim getirirdi, ühüü ben o koca arabayla hadi metrobüse bindim diyelim, minibüse nası binecemmm

diyorm ya bna gelirseniz metrobüsten sonra vasıtaya grk yok..brz yürümek gerekiyo..ondada çarşıdan gidiliyo ztn geze geze giderz..cumt.bnada uygun olurdu pazar eşim evde oluyo ve mutlaka bi plan çıkıyo..biri ayvansaray durağındaydı hmn ya..kimdi o pınar mı?

yaa sızdırmak demişken, gökalp 2 gündür bir kaka yapıyor ewlere şenlikkk:)) günde 1 kez yapıyor ama bezde beyaz bir nokta kadar bile yer bırakmıyo, önceden her bez açışımızda mutlaka azcık kaka olurdu, şimdi toplu yapıyo,normal mi acaba??????

olabilir cnm..günde 1 kere yapıyosa sorun yok..demek brktirip yapıyo..

snde buluşalım cnm olur ama bu cts benim günüm war,haftaya cts olabilir..adın neydi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…