- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.481
tamam ya gelrm..sadece brdn panik oldm..ilk babalar günü ya gzl bişiler yapiim dedm..neyse sbh yaparm zaten
Kız ben Ankarada bebek arabasıyla minibüse inip biniyom, üstelik açık olarak, burda sorun yaratmıyorlar, İstanbul sıkıntılımı bu konuda
Sen neredesin ki kuzum çok mu uzaksın gel sendeee :=)
malesef cnm manisadayım ben cook uzaktayım
canım bende manisada yaşıyorum gurbetteyımm(
anaaamm merkezdemisinnn cnmm
uncubozköyde oturuyoruz canım sen nerelerdesin ?
uncubozköyde oturuyoruz canım sen nerelerdesin ?
inanmıorummmmmmmmmm bende uncubozköydeyimmmmmmmmmmm
ay bide komşu cıkıomuşusD çamlıca cafenin orda oturuorus sizzz
dün kot elbise giydrdik ama hiçç keyfi yoktu kızımın zorla foto cekdik:)
babası ve kızım nasl kime benzio sizce Alya:)
dün kot elbise giydrdik ama hiçç keyfi yoktu kızımın zorla foto cekdik:)
babası ve kızım nasl kime benzio sizce Alya:)
aaaaaaaaaa çok yakınızz bende halil onultmak halı sahanın ordayım askeriyeye yakın atlaaa gelllll:))))ay çok sevındımmm beklıyorummmm mutlakaaaaaa:)))
çıkıyomuş demekki... görüp öğrenmiş oldum bende:)) şaşkınım..neeeee bu kdr erken çıkıyo muuuu
bizimki elini komple sokacak nerdeyse ağzına! bide öğürtüyo kendiniNasıı ne çabuk kuzum şimdi bunu yazacaktım bende evden geldim kızım dünden beri emerken meme ucunu çok fena halde sıkıyor annem diş mi çıkarıyor acaba dedi çok erken geldi bana ya daha vardır diye düşünüyordum :))
:)))))))))))))neee?!! küçük kızının mı? benimki de soru ama ablası koca kız zaten dimi? maşallah ya,ne şirin olur minicik dişiyle.. bi de emmiyor diyorsun emse neler olacak acabahayırlı olsun inş.
sağol ronyacım.. iştahsızlık evet diştenmiş.. inşallah artık daha çok emer.pollyy maşallah kuzucuğuna
demekki onun içinmiş huysuzluğu iştahsızlığı
inşallah yakında düzene girer bol bol emer anneciğini
çok teşekkür ederiiimmm.. bende çok şaşkınım, sürekli yokluyorum yanlışmı gördük diye:) bi tane daha görünüyo yolda:)şaşırdım doğrusu bu habere, 32 dişide inci gibi olsun inşallah didemciğin:))
heheee bayıldım bu duruma:)))inanmıorummmmmmmmmm bende uncubozköydeyimmmmmmmmmmm
ay bide komşu cıkıomuşusD çamlıca cafenin orda oturuorus sizzz
Miray da vardı manisada galiba bak size de bi grup çıktı buluşup kaynaşın gariii :)))
Miray da vardı manisada galiba bak size de bi grup çıktı buluşup kaynaşın gariii :)))
bnce sna benziyo..
mirayhan ilçede cnm merkezde dilmiş
genelde öyle diolar cnm ama kayınvalidemlere göre benle alakası yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?