2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız ben Ankarada bebek arabasıyla minibüse inip biniyom, üstelik açık olarak, burda sorun yaratmıyorlar, İstanbul sıkıntılımı bu konuda

sorun yaratmıyolarda binebilirsen biniyosun..bz gece 11 de metrobüste bincek yer olmadıı içn belki 10 tane metrobs beklemş insanz eşimle hemde hamileyken..bebek arabasyla imkansz yani.. sadece pazar öğlene kdr rahat oluyoda binebiliyorz..hele normal otobüslr fln düşünemiyorm..milyonlarca ulaşım aracı var ve sürekli çalışıyolar ona rağmen istanbulun her köşesinde her zmn taşıtlar tıklım tıkış nasıl bi nüfus var anlamıyorm

dün kot elbise giydrdik ama hiçç keyfi yoktu kızımın zorla foto cekdik:)
babası ve kızım nasl kime benzio sizce Alya:)

Eklentiler

• $1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $2.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 34
aaaaaaaaaa çok yakınızz bende halil onultmak halı sahanın ordayım askeriyeye yakın atlaaa gelllll:))))ay çok sevındımmm beklıyorummmm mutlakaaaaaa:)))

vaybeee görümcemler orda oturuo:) facen varmı ordanda ekleşelim, facede şubat mart annelerinde varmısın cnm,
bebeklerimizin arasında bi hafta var sanırım ben 22 martta dogurdum sen,
bende beklerim mutttlakaaa ayyy heyecanlandım valla
gurbetteyim demişsin meslekten ötürümü cnm

neeeee bu kdr erken çıkıyo muuuu
çıkıyomuş demekki... görüp öğrenmiş oldum bende:)) şaşkınım..
bizimki elini komple sokacak nerdeyse ağzına! bide öğürtüyo kendini

neee?!! küçük kızının mı? benimki de soru ama ablası koca kız zaten dimi? maşallah ya,ne şirin olur minicik dişiyle.. bi de emmiyor diyorsun emse neler olacak acaba hayırlı olsun inş.
:)))))))))))))
AMİİİNNNNN canım sağolasın.

pollyy maşallah kuzucuğuna
demekki onun içinmiş huysuzluğu iştahsızlığı
inşallah yakında düzene girer bol bol emer anneciğini
sağol ronyacım.. iştahsızlık evet diştenmiş.. inşallah artık daha çok emer.

şaşırdım doğrusu bu habere, 32 dişide inci gibi olsun inşallah didemciğin:))
çok teşekkür ederiiimmm.. bende çok şaşkınım, sürekli yokluyorum yanlışmı gördük diye:) bi tane daha görünüyo yolda:)

inanmıorummmmmmmmmm bende uncubozköydeyimmmmmmmmmmm
ay bide komşu cıkıomuşusD çamlıca cafenin orda oturuorus sizzz
heheee bayıldım bu duruma:)))

genelde öyle diolar cnm ama kayınvalidemlere göre benle alakası yokmuş

Aynen kuzum gören bana benzetiyor zaten küçüklük resimlerimle aynı kızım ama geçen resmini gönderdik eşime telefonda ''anasına hiç benzemiyor şıp demiş senin burnundan düşmüş'' demişler

Aslında arayıp şıp dedi benim karnımdan düştü demek lazımdı da neysee :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…