2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tek kelime ile bayıldım,okurken gözlerim yaşardı gülmekten.

bende o haberi izleyince ağladım küçücük yavru nası muhtaç annesine yazık
o mal güzel bebeği haketmiyo insan demeye bin şahit ister o yaratık bide kimden olduğu belli değilmiş 3 kişi söylemiş polise hangisinden bilmiyomuş ş..siz

merhaba kızlar, keyifleriniz nasıl? inş herkes iyidir...
ben bugünlerde pek giremiyorum nete...
bizde iyiyiz koşturmaca halinde devam işte...

Kızlar slm.
Ya aklıma takıldı sız anne sütü veya mama harıcınde meyvelerın tatına baktırıyormusunuz hemsıremız bır seyler vere bılırısn dedı 7 marta dogdu bebeyım .hemsıre 3 ay bıttı 4 gun alıyorsunuz meyve yada püre tatıra bılırsın dedı sız verıyormusnuz veya boyle bır sey duydunuzmu hıc bana cok kucuk gelıyor cunku....

sütüm inşallah olsunda 6 ay olmadan hiçbişey vermem

evet bana da çocuk doktorumuz öyle demişti hatta yoğurt verebilirsin demişti ben erken die düşünüp vermedm. bu ay sonunda başlıycam meyvelerin tadına baktırmaya. benimki artık doymuyor emerek, mama da yemiyor.

dun bi arkadaş göğüs yarasından bahsetmiş.denedınız mı bılmıyorum ama e vıtmanı ii geliyormuş.eczaneden e vıtamını kapsulu alın içindeki sıvıyı göğüs ucuna surun.bırde gulben de ızlemiştim.aktarlar derneği başkanı var ayhan ercan o konuğuydu telfnda bırı sordu oda probolıs dıye bişi varmış şiddetle onu önermişti.aktarlarda satılıyormuş.1 ölçek probolıs 3 olçek su karışımını sürünce geçiriyormuş.çok iddalı konuşuyordu.yardımcı olmak istedim

Selam bayanlar. Bende bu doktorları anlamıyorum. İlk altı ay sadece anne sütü diyorlar üç aylıkken tattırmaya başlayın diyolar.

Cnm aslında biz bir ay sonrasına alacaktık ama doktor acelesi yok hele bir altı aylık olsun dedi. Eylüle yazdı.

evet e vitamını kapsülü çok iyi ben bi kez yazmıştım buraya hatta adı e-cap, doktorum bana hamıleyken 38. haftada başlatmıştı, sabah akşam aklına ne zaman gelirse sür demişti. Allaha şükür benım hiç yaram olmadı ona bağlıyorum

elme suyu ıle basala dedi drum.15 gun sonra havuc ver deditabiki cay kasıyıyla seker katma az az ver bırde zeytın yagımız havuc verirken muhakkak ıcıne zeytın yagı koy daha cok cozulur vıtamını daha rahat alırsın dedı banada

ben denemedım ama gerçekten çok faydasını goren duydum sizin gibi.benim kı açıkta bırakarak ve garmastan pomad la geçmişti yaralarım.göğüs ucunu kuru bırakamanın da çok faydası var.

canım doğumumdan beridir bende pek çok doktora gösterdim kızımı..içlerinde en tecrübeli prof doktorum 6 ay anne sütü ve d vitamininden başka bişey girmesin ağzına demişti..ben bu konuda en çok ona güveniyorum,diğer doktorların vakalar karşısında şundan olabilr dediği şeylere o direk budur diye kesin yorumunu yapabiliyor..

Son düzenleme:
poliycim Didem in dişi çıkmış,gözünüz aydın..annesi topiğin ilk mesajını yazar da kızı geri kalır mı..o da ilk dişi çıkarmış maşallahinşallah inci gibi dişleri olsun tüm kuzularımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…