2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım var ekleyebilirsin faceden şubat mart anneleri kapalı grup yazıyo ekleyemedım kendimi:)aslı aydın kıvrak ama aramalara açık değil sanırım bende 29 martta doğum yaptım 1 hafta var kızlarımıızın arasında çok sevındım canım ekleee ayrıntıları konsuruuzz:)))

Aynen kuzum gören bana benzetiyor zaten küçüklük resimlerimle aynı kızım ama geçen resmini gönderdik eşime telefonda ''anasına hiç benzemiyor şıp demiş senin burnundan düşmüş'' demişler

hahahaha çatlasınlarda patlasınlar kızlarımız bize benzio hem keşke eşime benzeseydi ama bana benzio işte napalım yane

benmde aramalara kapalı facem nasıl yapcazki şmdi bilemedim:S

Dun aıle hekımımızde kızımın 3.ay gelısım kontrolu vardı,benımde asım varmıs tetenoz asısının 2.dozunu yapacaklarmıs ama ben olmadım,onlar 2.gebelık ıcın yapıolarmıs o asıyı ama ben 2.gebelıgı dusunmedıgım ıcın yaptırmıcam,herneyse kızımın devamlı sag tarafına baktıgını soylemıstım burda,dun aıle hekımıde farketmıs bu durumu ve tıbbı bı terım kullanarak bı hastalıktan bahsettı boyun kaslarıyla alakalı,ayy ıcıme kurt dustu,bgn hemen cocuk doktorumuza gıttık,boyun ultrasonu cekıldı,cok sukur bı sorun yokmus danamızda,doktor yıne kızımın cıldıne bakarak kan ılacı verdı,cıldının saydam oldugunu tahlıl yapmaya gerek gormeden teshısı koydu ve bızde caresız aldık kan ılacını,ha kızlar bıde bu kullandıgımız multıtabs vıtamın varya onlarda renk degısımı ve sunme olursa kesınlıkle kullanmamalıymıs,bızımkıde oyle olmustu bgn yenısını aldık

arkadaşlar geçenlerde bu face yüzünden topiğimiz kapanmış ve sonra tekrar açılmış.. o yüzden bu tür yorumları özelden yapın noooolluuurrrr..

Pollyannaa gozun aydın canımm,ayy cok sevındım yaaa,topıgımızın ılk dıslerı cıkan bebegı oldu kuzucun,darısı basımıza

Dun aksam kızım yıne acıkhavanın ve sonrasında banyonun verdıgı etkıylke aksam 10da yatıp sabah 6da uyandı,gece hıc kalkmadı ama varya sabah kalktıgımda goguslerımın ıkısıda resmen tas gıbıydı,nasıl acıyor baktım kızımın uyanacagı yok kaldırdım emzırdım artık,su saate kadarda cok sukur hala doludolular ama aklıma sey geldı,bız bebeklerımızı memeden nasıl kesıcez yaa cok acıcak memeler

İSOLDE avatarına bayıldımmmmmmm

bende istiyorum yaaaa.. masaja çoook ihtiyacım var.. 2 çocukla evde işler nasıl dönüyo bilmeyen eşim, akşam yatmadan önce bazı zamanlar sırtına masaj istiyo bide.. oooooollldu paşam başka bi arzun!!!!!!!

ohoooo daha şimdiden onu düşünme canım.
ilerde göğüsler bu kadar taş gibi olmayacak ama iş memeden kesmeye gelince biraz zorluğu oluyo

kızına da kocaman MAŞALLAH

Sımdı haberlerde gordumde 16 yasındakı kız bebegını kırlı mendılını atar gıbı nası atıyo kaldırma,bebek dusuoda bıtanesı almıo aptallaar,uffff nefret edıyorum bole ınsanlardan,bebek hastanedeymıs nasılda guzel yavrum ama bıberon almıomus,hastanedekı yenı dogum yapmıs anneler emzırıomus,keske bende emzırebılseydım yavruyu,ne gunahı var o kuzucugun yaa,savunmasız yatıo oyle,nereye kadar baskalarının sutuyle beslenıcekkı

ışılcımmmm geçmiş olsun güzelim..

topik ahalisi :)) benim kuzumun dişi çıktııııııııııııııııı....

cok seker msh.martın kacında dogdu.

Kızlar bebeklerinize anne sütü mama harıcınde bır seyler tattırıyormusunuz.merak ettim.bırde benım prensım 2 gun duruyor 3 gunu bazen daha fazla kakasını yapıyor zaten gaz sorunu var bırde kaka sorunu olunca maf oluyorum sızdede boyle sorunlar varmı varsa ne yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…