- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.501
Yaa keşke oda yakın olsaydı ... B arada kızın sana benziyor ikinizde çok datlu ve güzelsiniz kızının elbisesine bayıldım yerim onuu minik kuş:)
vaybeee görümcemler orda oturuo:) facen varmı ordanda ekleşelim, facede şubat mart annelerinde varmısın cnm,
bebeklerimizin arasında bi hafta var sanırım ben 22 martta dogurdum sen,
bende beklerim mutttlakaaa ayyy heyecanlandım valla
gurbetteyim demişsin meslekten ötürümü cnm
Aynen kuzum gören bana benzetiyor zaten küçüklük resimlerimle aynı kızım ama geçen resmini gönderdik eşime telefonda ''anasına hiç benzemiyor şıp demiş senin burnundan düşmüş'' demişler
canım var ekleyebilirsin faceden şubat mart anneleri kapalı grup yazıyo ekleyemedım kendimi:)aslı aydın kıvrak ama aramalara açık değil sanırım bende 29 martta doğum yaptım 1 hafta var kızlarımıızın arasında çok sevındım canım ekleee ayrıntıları konsuruuzz:)))
subat mart annelerine üye oldum ordan bul canım aslı aydın kıvrak yada sen söyle adını canım..benmde aramalara kapalı facemnasıl yapcazki şmdi bilemedim:S
buldum seni istek gönderdim thatas cnm:)
istek gelmedı tatlım
tekrar gönderdim cnm
arkadaşlar geçenlerde bu face yüzünden topiğimiz kapanmış ve sonra tekrar açılmış.. o yüzden bu tür yorumları özelden yapın noooolluuurrrr..
Dun aksam kızım yıne acıkhavanın ve sonrasında banyonun verdıgı etkıylke aksam 10da yatıp sabah 6da uyandı,gece hıc kalkmadı ama varya sabah kalktıgımda goguslerımın ıkısıda resmen tas gıbıydı,nasıl acıyor baktım kızımın uyanacagı yok kaldırdım emzırdım artık,su saate kadarda cok sukur hala doludolular ama aklıma sey geldı,bız bebeklerımızı memeden nasıl kesıcez yaa cok acıcak memeler
dün kot elbise giydrdik ama hiçç keyfi yoktu kızımın zorla foto cekdik:)
babası ve kızım nasl kime benzio sizce Alya:)
isolde avatarına bayıldımmmmmmm
bende istiyorum yaaaa.. Masaja çoook ihtiyacım var.. 2 çocukla evde işler nasıl dönüyo bilmeyen eşim, akşam yatmadan önce bazı zamanlar sırtına masaj istiyo bide.. Oooooollldu paşam başka bi arzun!!!!!!!
ışılcımmmm geçmiş olsun güzelim..
topik ahalisi :)) benim kuzumun dişi çıktııııııııııııııııı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?