- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.541
inş cnm, geçmiş olsun..
geçmiş olsun canımm..inşalalhh çıkmaz içini ferah tut..
teşekkür ederim kızlar allaha çok şükür sorun yok sadece biraz kansızlık çıktı onun için damla yazdı sadeceçok geçmiş olsunnn
ahh canım ne zordur bilirim ben de yeni atlattım gribi kendime hayrım yokken bebekle de uğraşmak çok zor oluyorduselam kızlar nasılsınız giremedim birkaçgün hastaydım halada devam ediyor bir boğazım şişiyor bir burnum akıyo bir tıkanıyo bir açılıyo derkene böle yaza merhaba dedik
haller keyifler iyidir umarım biz iyiyiz şükür geçmişi okuyamadım herkezi öpüyoreeeeeeeeeeee
nası yani azıcık, tam olarak zaten daha tutamaz başını sorun olsa doktor söylerdi amahaftaya 3 aylık olcaz ama bebeğim hala başını tutamıyo bu durumda olan varmı acık bişi duruyo hemen düşüyo başı
atlasta da oluyo tükürüğü genizine kaçıyo diye ama çok sık değilkızlar oğlum sırtüstü yatarken öksürüyo çok sık.. gıcık tutuyo gibi.. çok korkuyorum..
karnı ağrıyosa o şekilde yatarak rahatlıyorlar sanırım atlas ilk ay çok hoşlanırdı öyle uyumaktan şimdi çok ağladımı anlıyorum ki gazı var o şekilde yatırıyorum uyuyo, gece o şekilde yatırma gündüzde sürekli kontrol et allah korusunkızlar 2-3 gün sonra evime dönünce yine giremicem sayfaya..biriken sorularım var.fikri olanlar cevap versin liütfen..
benin oğlan hala yüzüstü uyuyo,başka şekil koyunca uyanıyo...ama beli ağrırmı,zararlımı diye düşünüyorum...böyle uyutan varmı ?????????
tü tü tüü maaşallah
ışılcımmmm geçmiş olsun güzelim..
TOPİK AHALİSİ :)) benim kuzumun dişi çıktııııııııııııııııı....
ışılcımmmm geçmiş olsun güzelim..
dün kot elbise giydrdik ama hiçç keyfi yoktu kızımın zorla foto cekdik:)
babası ve kızım nasl kime benzio sizce Alya:)
evet mızıkçılık olmasın lütfenAaa ama mızıkçılık yapma Bernaaa 24 saat sürecek edğil ya buluşmamız
heeh şimdi oldu canımtamam ya gelrm..sadece brdn panik oldm..ilk babalar günü ya gzl bişiler yapiim dedm..neyse sbh yaparm zaten
canım çok şekersiniz kızını sana benzettimdün kot elbise giydrdik ama hiçç keyfi yoktu kızımın zorla foto cekdik:)
babası ve kızım nasl kime benzio sizce Alya:)
isoldecim geçmiş olsun şükür bişi çıkmamışDun aıle hekımımızde kızımın 3.ay gelısım kontrolu vardı,benımde asım varmıs tetenoz asısının 2.dozunu yapacaklarmıs ama ben olmadım,onlar 2.gebelık ıcın yapıolarmıs o asıyı ama ben 2.gebelıgı dusunmedıgım ıcın yaptırmıcam,herneyse kızımın devamlı sag tarafına baktıgını soylemıstım burda,dun aıle hekımıde farketmıs bu durumu ve tıbbı bı terım kullanarak bı hastalıktan bahsettı boyun kaslarıyla alakalı,ayy ıcıme kurt dustu,bgn hemen cocuk doktorumuza gıttık,boyun ultrasonu cekıldı,cok sukur bı sorun yokmus danamızda,doktor yıne kızımın cıldıne bakarak kan ılacı verdı,cıldının saydam oldugunu tahlıl yapmaya gerek gormeden teshısı koydu ve bızde caresız aldık kan ılacını,ha kızlar bıde bu kullandıgımız multıtabs vıtamın varya onlarda renk degısımı ve sunme olursa kesınlıkle kullanmamalıymıs,bızımkıde oyle olmustu bgn yenısını aldık
valla ben 6 ay anne sütü vermek istiyorum ama tattırma konusuna gelince biz yemek yerken parmağımın ucuyla yemek suyundan tattırıyorumKızlar slm.
Ya aklıma takıldı sız anne sütü veya mama harıcınde meyvelerın tatına baktırıyormusunuz hemsıremız bır seyler vere bılırısn dedı 7 marta dogdu bebeyım .hemsıre 3 ay bıttı 4 gun alıyorsunuz meyve yada püre tatıra bılırsın dedı sız verıyormusnuz veya boyle bır sey duydunuzmu hıc bana cok kucuk gelıyor cunku....
hhahhhaaha haklısın :) ama beni başka seyler bulabılırdı. bide kullanma klavuzu verdıler ,garanti belgesi ile koptum:)))
kızlar akşm üzeri eşim işten geldi yemek yemeğe geçtik mutfağa o sıra atlas mızıklanıyordu eşime sen ye kalk atlası alırsın ben öyle yerim dedim neyse yedi kalktı aldı oğlanı hoplatıyo zıplatıyo derken atlastan bi ses zooort diye kaka yaptı eşim geçti oturma odasına ses soluk yok bunlarda bi bakim dedim ne oluyo
anam bide ne görim eşim açmış atlasın altını bezini değiştiriyodur sakın kımıldama bu anı ölümsüzleştireceğim dedim fotoladım onu bilgisayara atınca sizinlede paylaşmalıyım mutlaka
teşekkür ederim kızlar allaha çok şükür sorun yok sadece biraz kansızlık çıktı onun için damla yazdı sadece
ahh canım ne zordur bilirim ben de yeni atlattım gribi kendime hayrım yokken bebekle de uğraşmak çok zor oluyordu
geçmişler olsun
nası yani azıcık, tam olarak zaten daha tutamaz başını sorun olsa doktor söylerdi ama
atlasta da oluyo tükürüğü genizine kaçıyo diye ama çok sık değil
karnı ağrıyosa o şekilde yatarak rahatlıyorlar sanırım atlas ilk ay çok hoşlanırdı öyle uyumaktan şimdi çok ağladımı anlıyorum ki gazı var o şekilde yatırıyorum uyuyo, gece o şekilde yatırma gündüzde sürekli kontrol et allah korusun
tü tü tüü maaşallah
neeeee bu ne acele
semra demek kızın iştahsızlığı ondanmış heee
hadi gözün aydın
herhaldeee bilmiyorum bu işleri diye beni kekliyorsun dimiiiine garantisi ne belgesi ne klavuzuuu yapma gözünü sevimm
altını mı değiştiriyorr neee paylaş mutlakaaa belgeli halinibenim kocacıgım sadece Alya nın altını açtı baktım öylee bekliyorr silemiyor kakasını,bende bırak dedim bırak bu işleri
elme suyu ıle basala dedi drum.15 gun sonra havuc ver deditabiki cay kasıyıyla seker katma az az ver bırde zeytın yagımız havuc verirken muhakkak ıcıne zeytın yagı koy daha cok cozulur vıtamını daha rahat alırsın dedı banada
herhaldeee bilmiyorum bu işleri diye beni kekliyorsun dimiiiine garantisi ne belgesi ne klavuzuuu yapma gözünü sevimm
altını mı değiştiriyorr neee paylaş mutlakaaa belgeli halinibenim kocacıgım sadece Alya nın altını açtı baktım öylee bekliyorr silemiyor kakasını,bende bırak dedim bırak bu işleri
ya valla verdi klavuz bende şaşırdım garantılı falan:) istersen bi daha ki buluşmaya getiriyim:)
burun ve altı babası burun üstü benm cnm:)cnm ağzı babası geri kalanı sen :) maşallah
sorma valla kuzum hakkaten karadeniz damarı varmış asla ikna olmuobence de sana benzıyor canım.trabzonlu bir kayınvalıdeyi ikna etmek çok zor:)
maşallah alya prenses:)) çok güzel annesi sana benziyo annesinin kızı:))
benm eşim benden iyi bakıo valla,
altınıda alıo üstünüde giydirio hatta o yıkıo,
şimdide oda oda gezdirio sakinleşip uyusun die:)
eşim hayatındaki tüm kadınlara cok önem verir,
annaesi uçurumdan atla dese neden bile demeden atlar,
bana hamileliğim boyunca tek bi iş yaptrmadı,
suyumu bile gidipde mutfakdan kendim alıp içmedim hep o getirdi,
hani memesinden süt gelse emzirir bile, kızına okadar düşkünki
onu taşırken dioki Allahım nolur sen koru aniden düşmiyim
kucağımda bütün hayatımı bütün servetimi taşıorum dio,
ha tabiki benm eşiminde kusurları kabahatleri var ama
hayatındaki kadınları bu denli sevmesi mükemmel bişey,
belki de Allah bu yüzden ona bir kız evlat verdi:)
dr kolik dedi sma ya gectik biogaia her aksam 5 damla simdilik iyi gidiyo bakalimCok sago sma yada aptamil 1 dusunuyorum bende zaten
Yarin dr'a gitcez ona da sorcam ne kullanalim diye aglama krizine giriyo bakalim ne diycek acliktan mi sicaktan mi bilmiyom artik
Allah kolaylik versin canim farkettin mi ikisinin sorunlari hep ayni3.ay atak dönemi(( benim aynı malesef.. hemde bizde durum daha içler acısı (
ortalama bi hesap yapıyorum emdiğini çok ama çok az emiyor.. mama takviyesi yapıyorum oda çöpe gidiyor(
dün toplamda 400 ml.i ancak bulmuşuz(((( ooofffffffff çok dertliyim bu konuda.. büyük kızımın iştahsızlığından çok çektim, bunda da çekecek gibiyim ((
kucugu dr'a goturmusken enes de kulagiyla oynuyo dedim bakti antibiyotikle agri kesici Verdibide sürekli kulaklarıyla oynuyo:)) sizinkilerdede yapıyomu?
Biz. Zibinla geziyozKızlar kısa kollulara gectınızmı,havalar duzeldı arrtık ama ben hala cesaret edemıyorum,pff en cok bu soru takılıo aklıma
Universal Kadıköydeyiz kıslar duanıza çok ihtiyaçımız var .
Maşallahhh maşallahhhhAllah nazarlardan saklasınnn Kocacığını Seni Alya'nı inşallahhh
Herkesin var kusurları,biz mükemmel miyiz ki ?? Önemli olan iyi olanı görmek,ona odaklanmak. Kötü düşünmenin,kötüyü görmenin sonu gelmez,battıkça batar yapılan her şey. O yüzdennnnn sevelim sevilelimmm hep mutlu olalım inşallahh sevdiklerimiz ve bizi sevenlerle bir ömür boyunca
Benim kocacığım pek anlamaz çocuk bakmaktan ama ev işinde neredeyse benden iyidir,hatta benden becerikli bile olabilir :44: Çok titizdir,mutfakta bulaşık varsa ben oturup dinlenmeyi öncelik bilirim ama kocacım başlar hemen mutfakta dağınık ayy öff sonra gider toplarİtiraf etmek gerekirse benimde pek bir işime geliyor vallahi
Tuuba34 cok gecmis olsun eneste ysamistik onu 10 gun Sabah aksam antibiyotik igne olmustu
D
Ne sanslisiniz valla bizim Hersey onune gelcek modu cocukla oyna ilgilen diyorum enesin psikolojisi bozulmasin diye yattigi yerden hani ayicik o ne bu ne aaaa filan
Günümüz aydın olsun, güzel mutlu ve huzurlu bir gün geçirmemiz dileği ile. Minik Alya'm karşımda bakıyorum bakıyorummm ben Allah'ın sevgili kuluyum ki bana böyle bir melek yolladı,belki de dünyanın en şanslı insanıyım. Hiçbir şeye değişilmez bu mutluluk,binlerce kez şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese,hayırlısı ise nasip etsin yavrusuna kavuşmayı.
Cok sevınclıyım her gecen ay bıraz daha duzenlerı oturdugunu sızden gorup okumak ıcımı rahatlatıo:)) Nıce nıce 3 ayları olsun mınık mırayın:))Gunaydin kizlar...
Bugun 3 aylik olduk cok sukur :)
İlk 3 ay gercekten zormus ama artik Miray da biz de rahatiz cok sukur
İnsallah cmtsi kontrol ve rota asisi da guzel gecer...
Istee bende oyle bır mısafır olabılrım hıc oyle sacını basını yolan ıkonlar yollayamazsın bana:)))Arayıp 1 saate geliyorum diyen misafirden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Masallahh cok tatlıı valla hedıye paketı gıbı olmus oglan:)))
Nasılll cıkmıskı o dısıı annemm erken degılmı yaa bızımkınınde cıkabılır heran hee daha usgdn dış koklerı gozukuodu:))))ışılcımmmm geçmiş olsun güzelim..
Günümüz aydın olsun, güzel mutlu ve huzurlu bir gün geçirmemiz dileği ile. Minik Alya'm karşımda bakıyorum bakıyorummm ben Allah'ın sevgili kuluyum ki bana böyle bir melek yolladı,belki de dünyanın en şanslı insanıyım. Hiçbir şeye değişilmez bu mutluluk,binlerce kez şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese,hayırlısı ise nasip etsin yavrusuna kavuşmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?