- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.721
benimde kayınvalidemler çok şükür ki yanımda değiller başka şehireler ama doğuma gelecekler ve baya bir süre kalacaklar hatta ve hatta havaların biraz daha serinlemesini bekliyolarmış kayınpederle hemen gelmek istiyolarmışş bende napcamı bilmiyorummm aslında iyi insanlar anlaşıyoruz en azından tatillerde gittiğimizde öyleyiz ama bu kalmak yani hemde baya bir süre nasıl olur bilmiyorumm offf offff
gunaydinnnnnnnnmmm
kizlar midem yaniyo sabah sabah:-(
sizler nasilsiniz?
buna göre 15-16-17 haziranda kız %100 14 haziranda %70 kız %30 erkek,18 haziranda %70 erkek %30 kız.döllenme tarihini benim gibi net biliyorsan bu site %96 tutturma olasılığı var
günaydın,
ben bir şey sormak istiyorum. öncelikle 9+2 günlük hamileyim bunu belirteyim:)
sabah kahvaltısından sonra herhangi bir rahatsızlık hissetmezken, öğle ve akşam yemekleri sonrasında midem taş gibi oluyor hemen uzanmak istiyorum. kendimi saatlerce kötü hissediyorum. var mı böyle bir hazımsızlık problemi yaşayan? önlemleriniz var mı bunun için? lütfen yardım edein bana.
benimkilerde şehir dışındalar. arada gelip kalıyorlar ama işte zaman biraz uzayınca insanın gözü yola bakıyor:)
alışmışım çünkü rahata, istediğim zaman yatıp kalkmaya filan onlar varken haliyle zor oluyor. birde benim kayınbaba bi yere de gitmez, oturur tv bakarkaynanam alışmış köyde bahçe işlerine tarlaya filan, ev işinde gözü yoktur!!
o yüzden elim işten çıkmaz onlar varken.
ama haklarını da yemeyim şimdi. kendimi iyi hissetmediğimde filan hadi sen git yat derler.
Hoşbulduk merkezde misin? Çalışıyormusun ? Birde hangi doktora gidiyorsun?? Ben kulenin orda oturuyorum çalışıyorum anıta gidiyorum Naciye Sandıkçı....
canımmm sodaa bi tek soda rahatlatıyo bide çıkıp bi 10 dk yürümeye çalışın ben öyle yapuıorum
Günaydın güzeller,
bu sabah moralim dipte.. hormonlarım aldı başını gidiyo ve ben dün akşam eşimle tartıştım( sabahta küs gitti işe (( OFFFFFFFFF
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnn
bugun 2 de doktor kontrolum var ıkılıtest yapılacak bebegımı gorucem cok heyecanlıyım :))
günaydın canım.sorma aynı dert bende de var.sık olmuyor ama dün akşam bizde de oldu.üzüldüm ağladım ama neyse ki gelip gönlümü aldı.oruç tutuyor evde benim yapamadığım işleri yapıyor o da çok yoruluyor ona da hak veriyorum aslında düşününce.insan o an düşünemiyor malesef her iki taraf da.zamanla geçer sanırım geldiğinde konuşur anlaşırsınız
bizde bu ara çok didişiyoruz, kırılıyorum sonra da kırılmamın saçma olduğunu düşünüyorum. umursamazlığımdan eser kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?