2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde kayınvalidemler çok şükür ki yanımda değiller başka şehireler ama doğuma gelecekler ve baya bir süre kalacaklar hatta ve hatta havaların biraz daha serinlemesini bekliyolarmış kayınpederle hemen gelmek istiyolarmışş bende napcamı bilmiyorummm aslında iyi insanlar anlaşıyoruz en azından tatillerde gittiğimizde öyleyiz ama bu kalmak yani hemde baya bir süre nasıl olur bilmiyorumm offf offff

benimkilerde şehir dışındalar. arada gelip kalıyorlar ama işte zaman biraz uzayınca insanın gözü yola bakıyor:)
alışmışım çünkü rahata, istediğim zaman yatıp kalkmaya filan onlar varken haliyle zor oluyor. birde benim kayınbaba bi yere de gitmez, oturur tv bakar kaynanam alışmış köyde bahçe işlerine tarlaya filan, ev işinde gözü yoktur!!
o yüzden elim işten çıkmaz onlar varken.
ama haklarını da yemeyim şimdi. kendimi iyi hissetmediğimde filan hadi sen git yat derler.

gözbebeğim benimde bebeğimin cinsiyetini tahmin edermisin? 19.03.1982 doğum tarihim gece 2 gibi..sat 26.05.2011 26-27 gün ara ile.şimdiden teşekkürler

canımmm sodaa bi tek soda rahatlatıyo bide çıkıp bi 10 dk yürümeye çalışın ben öyle yapuıorum

benimkilerde köydeler köy yaşamına alışmışlar sabah ezanıyla kalkarlar kayınvalidem aşırı titiz biridir kayınpederime kahvehaneden gelmez ama burda nereye gidecek bilmem artık :26::26:
dediğin gibi insan rahat edemiyor yanlarında yanlızlığa alışan bizler için gerçekten zor oluyor başka birinin gelip kalmaları ama mecbur atık yapacak birşey yok inş. güzel geçer herşey..

benim yemek kokusuna karşı duyarlılığım devam ediyor her akşam eve gidince bi fasıl kusuyorum işyerindede sanki öğlenleri hiç bişey yiyemeyecek gibiyim zorluyorum kendimi ama zorladıkca daha çok tiksiniyorum artık bebeğimi beslemem lazım geçer dimi bu bulantılar hep böyle gitmes inşallah

eğer sıkılmaydıysan bana da bakar mısın gösbebeğim.

doğum tarihim 22 mayıs 1982 saat: 11,30 (öğlen)

sat 21 haziran 2011 ve 28 günde bir

teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hoşbulduk merkezde misin? Çalışıyormusun ? Birde hangi doktora gidiyorsun?? Ben kulenin orda oturuyorum çalışıyorum anıta gidiyorum Naciye Sandıkçı....

hehehe hahakkaten konyalıı canımm sevindim vala ben çalışmıorumm evdeyimm ilk doktra nile gittimm şimdi farabiye gidiorum nil çok kalabalıktıı hastane çok küçüktü farabiyi önerdiler doktoru öylesine seçtim ama gayet iyiydi bende kuleye yakınım koyuncu petrolün orda oturuyorum kaç haftalık bebbeişin

en kucuk anne benim heralde
ilk bebisime hamileyim
benim midemde oncedende problem vardi
meyve yiyemiyorum:-(
agri yapiyo,
limon duydum geciriyomus ama bulantiyi geciriyo
heralde sanirim

halime yine sukur hastaneye yatip serum yiyen arkadaslar var,
hamileligin zor gecerse kiz diyorlar dogrumu acaba,
cunku bu hastaneye yatan arkadasinda kizi oldu

Günaydın güzeller,

bu sabah moralim dipte.. hormonlarım aldı başını gidiyo ve ben dün akşam eşimle tartıştım( sabahta küs gitti işe(( OFFFFFFFFF

günaydın canım.sorma aynı dert bende de var.sık olmuyor ama dün akşam bizde de oldu.üzüldüm ağladım ama neyse ki gelip gönlümü aldı.oruç tutuyor evde benim yapamadığım işleri yapıyor o da çok yoruluyor ona da hak veriyorum aslında düşününce.insan o an düşünemiyor malesef her iki taraf da.zamanla geçer sanırım geldiğinde konuşur anlaşırsınız

bizde bu ara çok didişiyoruz, kırılıyorum sonra da kırılmamın saçma olduğunu düşünüyorum. umursamazlığımdan eser kalmadı.

bizde bu ara çok didişiyoruz, kırılıyorum sonra da kırılmamın saçma olduğunu düşünüyorum. umursamazlığımdan eser kalmadı.

ya kızlar vala benm kocada bi cinss ohh baba olmak ne güzelmiş ne kolaymışş. tamam çok şükür benm bi sıkıntım yokk ama olsun canımm aaa ilk kez hamile kalıorum ilgi bekliorum etrafımda fır dönsün istiyorum ama nerde varsa yoksa pcde oyun oynamakk ama ben napıorumm söleniyorum söleniyorum ohh çok şükür yanlız dilim evladım var diom çekiliom köşeye onla konuşuomm ahh diomm şimdii bana ortak destek oluoo kuzucum doğunca ben herifi hiç takmam diom kıh kıh sizde öle yapınn o yüzden kavga çıkmıoo yoksa ben dır dır kafasını yer o da bana bağırır falann amann tantana hiççç gerekk yokk hahahah

benim kocişim 10 gündür şehir dışında o kadar özledimki gözümde tütüyor :2:kimse eşini isteyerek üzmez annecikler onlarda size kıyamaz kolay deil hamilelik dönemlerimiz daha bi duygusal daha bi takıntılı oluyoruz bu gün gönlünüzü alır kocişleriniz yarın mutlu mesut yazarsınız bize sakın üzmeyin kendinizi bebişinizde üzülmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…