2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana bir akıl verin yahu işin içinden çıkamadım kararsızım şimdii....

sürekli gittiğim dr. değiştirmek istiyorum yeni bir dr. buldum ona gidecektim fakat sorun burda başlıyor işte,

önceki gittiğim dr. bana cumartesi gününe randevu vermişti ense kalınlığı için,

yeni bulduğum dr. ise bayramdan sonraki cumartesi verdi randevuyu şimdi ben

öncekine gitmeyip yeni doktoramı gideyim bayramdan sonra ????

eski doktoruma gidip cumartesi günü sonuçları alıp 1 hafta sonra yeni dr. gideyim????

yoksa sadece eski dr. gideyim ????

şimdi bana akıl verirmisiniz ben ne yapayım????

herkes bebişinin cinsiyetini öğrenmiş yaavv kıskandımm valla ne kadar eminsiniz hayal kırıklığına uğramayın sonra yakında öğreniriz inşallah

ahhh ahhhh neler kaçırmışım dünden beri... Kızlar harikasınız walla tüm gün otursam pc başında sıkılmam hayatta,
gösbebeğim bende desem çok mu yorarım seni acaba 15 06 1980 öğlen 12 civarı doğmuşum son adetim 18 haziran 30 ile 31 gün arası sürüyo bebişim,

Benim de akşam yemeğiyle ilgili problemlerim var normalde yediğim kadar bile yiyemiyorum sanki midem tıkabasa dolu bulanmaya başlıyor eşimi sofrada bırakıp uzanıyorum sofrayı her akşam o topluyor bir saatte falan geçiyor. iki kilo verdim şimdiye kadar.

canım yeni dr ye gideceğin vakit 13 haftalık filan olacaksın sanırım,,,o zamanda ikili test oluyo ama sabretmen gerekecekk,,,eski dr den memnun değilsen bence hiç gitme,,,yeni dr yle devam et,

Merhaba eğer sonucu bir günde vermiyorsa eski doktorun bence yeni doktoruna git çünkü eski doktorunda sonuçu bayramda sonra alıcaksın pek bi anlamı kalmaz o zaman yeni doktoruna gidersin tabi karar senin

1 temmuz%100 kız 2si gece kıız gündüz erkek 3 gece erkek gündüz kız 4-5 %100 kız
ayy karışık oldu ama neyyysee:))analadın sen onu

Canım eski doktorundan tamamen vazgeçtiysen yenisine git bence

ben de yemeğin üzerine hemen uzanıyorum, çoğunlukla uyuyakalıyorum. bu nedenle kilo falan veremedim ama günden güne daha beter bir ağırlık oluyor son günlerde bir tabak çorba bile tıkıyor. ama kiloda tık yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…