2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn anneciklerrrrr....nasılsınızzzz

ya kızlar dünkü cinsiyet tahmininde bana kız çıkmıştı ya,,,gece hemen de rüyama geldi yaw,,,:82:bir kız bebek doğurmuşum ama çok tatlıydı yaa,sürekli göğsümdeydi, emziriyordum,,,aman Allahım rüyası bile çok güzeldiii

bende konyaliyim,
ama dogma buyume almanyaliyim,
3 hafta once konyadaydim
hocacihanda kaliyoruz

konyalılar baya varmış maşallah hep istanbul bursa ağırlıklı diye düşünüyordum tek sandım kendimi.merkezde olmasam da sizleri görmek çok güzel.eylülde Prof.Dr. Ali Acar'a gelicem kısmetse randevu ayarlayabilirsek.burdaki doktorumdan da memnunum ama ona da bir görünmek istiyorum açıkçası.

ayy 3. ayda simdilik 3 konyali dogcak haha
esim bayburtlu
erkek olursa bayburtlu olur kiz olursa konyali olur hehe
esimle anlastik deeeeermisim

evet baya varmış konyalıda ne güzell... canım Ali ACAR gerçekten çok iyi bir dr. mutlaka git derim ona tavsiye ederim...

ayy 3. ayda simdilik 3 konyali dogcak haha
esim bayburtlu
erkek olursa bayburtlu olur kiz olursa konyali olur hehe
esimle anlastik deeeeermisim
iyi demişsin valla bak konyalının biri daha geliyor iştee

herkeslere günaydınlar....

dün gece misafirlerden dolayı geç yattım sabah topladım mutfağı anca, ay çok yoruldum. bu gece de kayınvalidemler gelicek. bu hamile ve halsiz halimde acımıolar valla. beni düşündükleri yok gezmeye kendilerini ağırlatmaya geliolar bide, deli oluyorum.

dün akşam cinsiyet konuları açılmış.
gosbebeğim bana da bakarmısın rica etsem. doğum tarihim 03.05.1985. doğum saatim 6-7 arası sabah. sat:24 mayıs 28 günde bir oluyorum

çok sıkıcı geçiyo bugün akşam iftara eşimin akrabalarına gitçez hiçte ısınamadım onlara gitmek istemiyorum ama napalım artık gitçez :97::97::97::97::97::97::97:

ayyyyyy ben musafire gitmeyi bide musafiri agirlmayi cok seviyorum
tabi musafir gelicegi zaman esim evde olmicak,
yoksa temizlik yerine esimin pesini topluyorum tum zamanim ona gidiyo hehe
acaba benim gittigim yerlerdede duusunuyorlarmidir
neden geliyo hic sevmiyorum derlermi acaba:-(

4-5-6 haziran kızzz 7si gece kııız gündüz erkeeek 8sinde erkeeek

Merhabalar Hanımlar,

Benimde midem çok fena aynen bir arkadaşımızn dediği gibi sabah birşey yok. Öğle özellikle de akşam yemeklerinden sonra midem taş gibi oluyor. Aç kalınca da dün çıkardım. Başımda çok ağrıdı dün. Deli oldum . İlaç içemiyom. Yatıyorum başım dönüyo. Başım kütük. Ateşim var. Şükür sabah kalktım geçmiş hepsi.Size de sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerim. Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…