- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.741
bende konyaliyim,
ama dogma buyume almanyaliyim,
3 hafta once konyadaydim
hocacihanda kaliyoruz
evet baya varmış konyalıda ne güzell... canım Ali ACAR gerçekten çok iyi bir dr. mutlaka git derim ona tavsiye ederim...konyalılar baya varmış maşallah hep istanbul bursa ağırlıklı diye düşünüyordum tek sandım kendimi.merkezde olmasam da sizleri görmek çok güzel.eylülde Prof.Dr. Ali Acar'a gelicem kısmetse randevu ayarlayabilirsek.burdaki doktorumdan da memnunum ama ona da bir görünmek istiyorum açıkçası.
iyi demişsin valla bak konyalının biri daha geliyor iştee
ayy 3. ayda simdilik 3 konyali dogcak haha
esim bayburtlu
erkek olursa bayburtlu olur kiz olursa konyali olur hehe
esimle anlastik deeeeermisim
ya ben bu konuyu kaçırmışım gösbebeğim banada bakar mısın
15 mart 1982
öğlen 12 de doğmuşum
son regl 22 mayıs
28 gün
günaydın kıslarrr benim bebişinde cinsiyetine bi bakın lütfeeen
4.3.1984 sabah 5-6 arası
sat 02.06.1984
29 günde bir oluyodum hatta bazen 30 ama en sonuncusu 29 gündü :))
gözbebeğim benimde bebeğimin cinsiyetini tahmin edermisin? 19.03.1982 doğum tarihim gece 2 gibi..sat 26.05.2011 26-27 gün ara ile.şimdiden teşekkürler
banada bakarmısın canım yaa 18.02.1984 doğum tarihim saat 5 civarı son sat 31 mayıs 29 günde bir olur
%100 kız çıkıyo canım
eğer sıkılmaydıysan bana da bakar mısın gösbebeğim.
doğum tarihim 22 mayıs 1982 saat: 11,30 (öğlen)
sat 21 haziran 2011 ve 28 günde bir
teşekkür ederim.
erkeeeeeekk %100 erkek
4-5-6 haziran kızzz 7si gece kııız gündüz erkeeek 8sinde erkeeekherkeslere günaydınlar....
dün gece misafirlerden dolayı geç yattım sabah topladım mutfağı anca, ay çok yoruldum. bu gece de kayınvalidemler gelicek. bu hamile ve halsiz halimde acımıolar valla. beni düşündükleri yok gezmeye kendilerini ağırlatmaya geliolar bide, deli oluyorum.
dün akşam cinsiyet konuları açılmış.
gosbebeğim bana da bakarmısın rica etsem. doğum tarihim 03.05.1985. doğum saatim 6-7 arası sabah. sat:24 mayıs 28 günde bir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?