2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok yaaaaw zaten ultrason ilk kısmı bebişe bakıyo dr sonrada 1 tüp kan alıyolar o kaadeeennn

canım bebişe gelinceeeeeee kıııızzz hiiç kaçarı yoook:)))

çok sağol tatlım bende kız istiyorum zaten hissettiğim de o
ilk olucağı için farketmez aslında ama ilk kız olması iyidir
kociş de sevinecek bu durumaa:))

mrb biz bugün doktordaydık.bebişimiz baya büyümüş.erkeğe benziyor ama daha çok erken dedi.yarın(artık bugün)için 19:30 a randevu verdi.ikili testi perinatoloji doktoru yapıyormuş.o cinsiyeti söyler dedi.erkeği duyunca biraz hayal kırıklığına uğradım.ilk çocuğum erkek ve bunu hep kız olarak düşünüyordum ama böylesi hayırlıymış demekki sağlıklı olsunda.
bu arada gözbebeğim bana da bakar mısın?
07.05.1982 sabah5-6 civarı
sat:04.06.2011
28 günde
şimdiden tşk.

ayyy canııım valla %100 erkek çıkıyo burdada sanırım oğluşun geliyooo

selamlar..6 aylık evliydim hamile kaldığımda kilo alma korkusuyla doğum kontrol hapı kullanmadım ve hiiiç istemeden hamile kaldım.çok ağladım çok istemiyorum diye.eşim istiyodu ,benden başka herkes sevindi çok aldırmak istedim ama vazgeçtim..resmen en büyük korkum kilo almak korkusu çünkü önceden 90 lardaydım ve 6o lara indim ve resmen bnde fobi oluşmuş herşeyin önünne geçiyo bu korku..daha kilo vermem gerekti benim hamile olamam diye diye çok ağladım.ama artık kabullendim gibi bişey..ve şimdide bulantılardan hiçbişey yapamaz durumdayım resmen..akşam kendime geliyorum sahura kadar oturuorum eşime sahur hazırlayıp yatıorum sonrada kalkınca akşama kadar bulantı offf neyseki tatildeyim şimdilik ama bayramdan sonra işe başlıcam öğretmenim nasıl yapıcam bilmiyorum..özel okulda çalışıyorum valla gözümün yaşına bakmazlar yufff yazmak istedim işte...hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler....

ayyy valla erkek olabilir bebişin çünkü çok hareketliler kız oluyo genellkile erkek olanlar biraz aığr kanlı olabiliyo merak etme kalbi atıyosa sorun yook içini rahat tut

canım geçen hafta gittiğimdede hareketliydi ama drmunda dediği gibi erkekler daha çabuk hareketleniyormuş kızlar dahah ağır kanlı demişti bana zaten bana bir çıkıntı var demişti erkek olabilir dedi ama kesin konuşamadı hadi ahyırlısı hi farketmz benim için hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda zaten benim ilk bebeğim onun için önemli değil ama ilk zmanları öğrenmiyeceğim dedim cinsiyetini ama şimdi bir merak sardı beni

benimde adım yok galiba 10 mart

günaydın kıslarrr benim bebişinde cinsiyetine bi bakın lütfeeen
4.3.1984 sabah 5-6 arası
sat 02.06.1984
29 günde bir oluyodum hatta bazen 30 ama en sonuncusu 29 gündü :))

kızlar gunaydınnnnnnnnnnnn

bugun 2 de doktor kontrolum var ıkılıtest yapılacak bebegımı gorucem cok heyecanlıyım :))

günaydınnn güzel annelerrr nasılsınızz ???

POLLYANNAA canımm benim yaşımm 35 eklersennn sevinirimm

bende konyalıyımmmm ama konyada oturmuyorummmmm orda olmak istiyorummmmm offfffff yaaaaaaa ÖZLEDİMMMM

Günaydın güzeller,

bu sabah moralim dipte.. hormonlarım aldı başını gidiyo ve ben dün akşam eşimle tartıştım( sabahta küs gitti işe(( OFFFFFFFFF

uhdecım sagol tatlım ınsallah hayırlı haberlerle gelırım :))

bende 27 yasındayım semracım olur oyle tartısmalar aksama barısırsınız bısey olmaz tatlımmm evlılıgın tadı tuzu :)

kızlar ya hastaneye yattıgınızda ne gıymeyı dusunuyorsunuz gecelık mı pıjama takımı mı ben oglumda gecelık gıymıstım cokta rahat etmıstım sezeryan olunca pıjama acıtır dıye gıyememıstım

kizlar siz yine iyisiniz
sadece kusuyonuz ,

bende birseye kizsa hemen aglamaya basliyorum:-(

sonra sarildimi gulmeye basliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…