- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.681
yok yaaaaw zaten ultrason ilk kısmı bebişe bakıyo dr sonrada 1 tüp kan alıyolar o kaadeeennn
canım bebişe gelinceeeeeee kıııızzz hiiç kaçarı yoook:)))
mrb biz bugün doktordaydık.bebişimiz baya büyümüş.erkeğe benziyor ama daha çok erken dedi.yarın(artık bugün)için 19:30 a randevu verdi.ikili testi perinatoloji doktoru yapıyormuş.o cinsiyeti söyler dedi.erkeği duyunca biraz hayal kırıklığına uğradım.ilk çocuğum erkek ve bunu hep kız olarak düşünüyordum ama böylesi hayırlıymış demekki sağlıklı olsunda.
bu arada gözbebeğim bana da bakar mısın?
07.05.1982 sabah5-6 civarı
sat:04.06.2011
28 günde
şimdiden tşk.
ayyy canııım valla %100 erkek çıkıyo burdada sanırım oğluşun geliyooo
ayyy valla erkek olabilir bebişin çünkü çok hareketliler kız oluyo genellkile erkek olanlar biraz aığr kanlı olabiliyo merak etme kalbi atıyosa sorun yook içini rahat tut
ARKADAŞLAR İLK SAYFAMIZDAKİ LİSTEMİZİ GÜNCELLEDİM... TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNE GÖRE SIRALADIM..
Fakat kızım sayesinde bi 6 MART TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ OLAN Bİ ARKADAŞIMIZI YANLIŞLIKLA SİLDİM.. LÜTFEN LİSTEMİZİ GÖZDEN GEÇİRİP HABER VERİRMİSİNİZ.
BİRDE LİSTEMİZİN ALT kısmında ?? olan yerlerdeki arkadaşlar, tahmini doğum tarihlerinizi özel mesaj olarak bildirebilirmisiniz. mesaj sayısı yetersiz olanlar büyük fontla göze çarpacak şekilde topiğe yazabilirler.
bayramdan sonra PAYLAŞIMI OLMAYANLARI SİLECEĞİM.
DUYURULUR..
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.. GÜZEL PAYLAŞIMLAR HOŞ SOHBETLER OLSUN..
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnn
bugun 2 de doktor kontrolum var ıkılıtest yapılacak bebegımı gorucem cok heyecanlıyım :))
nasıl ya ben anlayamadım bunu son adetimiz bu tarihlerden biriyse mi kız veya erkek olacak:26:
benim 18 hazirandı son adetim yani yüzde 70 erkek mi ?
ilk başlarda kız hissediyordum halada öyle ama
ağzımdan bazen oğluşum çıkıyor bilmiyorum Aallah mı söyletiyor...
bende varım konyada oturuyorum eşim konyalı konyalı sayılırım bende
pek sık giremediğim için görmemişim sizin yazdıklarınızı
aslen de mersinliyim
Günaydın güzeller,
bu sabah moralim dipte.. hormonlarım aldı başını gidiyo ve ben dün akşam eşimle tartıştım( sabahta küs gitti işe (( OFFFFFFFFF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?