- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.701
hele şükür bi konyalı geldii bas bas bağırmıştım bi ara hoşgeldinn ortaaamm:)
mide yanması hemen hemen hergün oluyor bendee bulantım olmadı ama yanmadan öldüm bendee süt iç hemen çok iyi geliyor canım...gunaydinnnnnnnnmmm
kizlar midem yaniyo sabah sabah:-(
sizler nasilsiniz?
Günaydın güzeller,
bu sabah moralim dipte.. hormonlarım aldı başını gidiyo ve ben dün akşam eşimle tartıştım( sabahta küs gitti işe (( OFFFFFFFFF
günaydın,
ben bir şey sormak istiyorum. öncelikle 9+2 günlük hamileyim bunu belirteyim:)
sabah kahvaltısından sonra herhangi bir rahatsızlık hissetmezken, öğle ve akşam yemekleri sonrasında midem taş gibi oluyor hemen uzanmak istiyorum. kendimi saatlerce kötü hissediyorum. var mı böyle bir hazımsızlık problemi yaşayan? önlemleriniz var mı bunun için? lütfen yardım edein bana.
sıkma canını canımmm birazdan arar gönlünü alır hem biliyor senin hamilelikten dolayı böyle davrandığını üzme kendinde bebişinide emii
sanırım o dönemlerde hazımsızlık oluyor canım bendede oluyordu şimdide ara ara devam ediyorr hazımsılık....günaydın,
ben bir şey sormak istiyorum. öncelikle 9+2 günlük hamileyim bunu belirteyim:)
sabah kahvaltısından sonra herhangi bir rahatsızlık hissetmezken, öğle ve akşam yemekleri sonrasında midem taş gibi oluyor hemen uzanmak istiyorum. kendimi saatlerce kötü hissediyorum. var mı böyle bir hazımsızlık problemi yaşayan? önlemleriniz var mı bunun için? lütfen yardım edein bana.
dün doktora gitiik ikili test yaptırdıım sonucu bir hafta sora çıkıcaak herşey çok güzell bebğiim şişko göbüşlü koca kafalıı yatıo :) tam tamına 7.12 cm doktor 12 haftalık gözüküo dedii.sizinkiler kaç cm kızlarr
canım bende hazımsızlık değilde, böle 2 günde bir filan giren çok fena bi ağrı var(
bazen kızıma yemek yedirirken bi giriyor kalıyorum öylece5-10 dk sonra da tamamen normale dönüyorum.
sen soda içmeyi dene, bayağı faydası oluyor
benim mide yanması halen devam ediyor canım şuan bile var yanii ama biraz süt içince rahatlatıyor beni, bulantım tiksintim falan yok canım benimm inş. geçer gerçekten kötü bir durum...canim boyleyken sut icmistim ne var ne yok icimde cikarmistim,
su an isteyim:-(
korkuyorum cikarmaktan:-(
senin ne kadar surdu bilanti kusma tiskinti falan varmi canim?
tatlım böle durumlarda ikimizde inatlaşıyoruz( yani bi kaç saat daha ne ben onu nede o beni aramaz (
İşin garibi yarın evlilik yıldönümümüz:26:
canım bende avrupa yakasındayım :))) bende jfk ile ist hizmet hast arasında kararsız kalmıstım şimdi hizmete gidiyoru
Kızlar size bişey sorcam k.valdeleriniz nasıl davranıyor benimkinin hiç umrunda değil ben aramasam bir hafta aramaz evmizde uzak değilgidiyoruz
haftada bir ona gittiğimizde insan gelinim canın ne istiyo der dimi ben arayınca sitem ediyorum küçükler arar diyo sinir oldum insan nezaketen sorar
bir isteğin var mı diye
İyi akşamlar... Mart annelerinin keyfi yerinde anlaşılan. 20 küsür sayfa olmuş atlaya atlaya okudum. Yeni arkadaşalar gelmiş, 2li test sonuçları alınmış... Biz de cuma günü gideceğiz 2li test için. Herşeyin hayırlısı olsun.
Çok işim var. Yarın ev boyanacak, halıları topladık yıkamaya verdik ama adamlar almaya gelmediperdeler yıkanıyor bir yandan. Çok iş var ama benim halim yok.
Bende bir ay önce devlet hastanesine gittiğimde bilgisayara girdiler bilgilerimi, ertesi gün sağlık ocağından aradılar, çağırdılar. Bende çok şaşırmıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?