2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın,

ben bir şey sormak istiyorum. öncelikle 9+2 günlük hamileyim bunu belirteyim:)

sabah kahvaltısından sonra herhangi bir rahatsızlık hissetmezken, öğle ve akşam yemekleri sonrasında midem taş gibi oluyor hemen uzanmak istiyorum. kendimi saatlerce kötü hissediyorum. var mı böyle bir hazımsızlık problemi yaşayan? önlemleriniz var mı bunun için? lütfen yardım edein bana.

dün doktora gitiik ikili test yaptırdıım sonucu bir hafta sora çıkıcaak herşey çok güzell bebğiim şişko göbüşlü koca kafalıı yatıo :) tam tamına 7.12 cm doktor 12 haftalık gözüküo dedii. sizinkiler kaç cm kızlarr

gunaydinnnnnnnnmmm

kizlar midem yaniyo sabah sabah:-(

sizler nasilsiniz?
mide yanması hemen hemen hergün oluyor bendee bulantım olmadı ama yanmadan öldüm bendee süt iç hemen çok iyi geliyor canım...
Günaydın güzeller,

bu sabah moralim dipte.. hormonlarım aldı başını gidiyo ve ben dün akşam eşimle tartıştım( sabahta küs gitti işe(( OFFFFFFFFF

sıkma canını canımmm birazdan arar gönlünü alır hem biliyor senin hamilelikten dolayı böyle davrandığını üzme kendinde bebişinide emii

canım bende hazımsızlık değilde, böle 2 günde bir filan giren çok fena bi ağrı var(
bazen kızıma yemek yedirirken bi giriyor kalıyorum öylece 5-10 dk sonra da tamamen normale dönüyorum.

sen soda içmeyi dene, bayağı faydası oluyor

canim boyleyken sut icmistim ne var ne yok icimde cikarmistim,
su an isteyim:-(
korkuyorum cikarmaktan:-(
senin ne kadar surdu bilanti kusma tiskinti falan varmi canim?

sıkma canını canımmm birazdan arar gönlünü alır hem biliyor senin hamilelikten dolayı böyle davrandığını üzme kendinde bebişinide emii

tatlım böle durumlarda ikimizde inatlaşıyoruz( yani bi kaç saat daha ne ben onu nede o beni aramaz(
İşin garibi yarın evlilik yıldönümümüz:26:

sanırım o dönemlerde hazımsızlık oluyor canım bendede oluyordu şimdide ara ara devam ediyorr hazımsılık....

maşallahh ne güzelll inş. güzel haberler alırsın canımmm

günaydın herkese cinsiyet olayına girmişiz akşam muhabbetden mahrum kaldım. Ben akşamları dinlenmekle meşgul olduğumdan net girmiyorum. Sanırım ben normal annelere göre tersten gidicem sanırım 12. haftaya yaklaşıyorum dünden beri berbat mide bulantısı baygınlık hissi başladı acayip kötü oldum dün markette az kalsın bayılıyordum eşim yoktu kardeşi geldi hemen yanıma fenalardayım pollyanna benim bilgilerimide güncelleyelim mi?????? tahmini doğum tarihim 12 mart yaş 23 teşekkürler

ayyy 3 gun sonrada benim tahmiji dogumim

benim yasim 20 umarim en kucuk anne ben degilimdir

yas kac bayanlar
(aslinda bayanlarin yasi sorulmazmis ama bence erkeklere gecerli hehe)

haklı olabilirsin bugün öğlen deneyeceğim. son iki haftadır soda içmediğimi de hatırladım. bende de dediğin gibi oluyor bazen, karnımda garip sancı ve ağrılarla günü geçiriyorum, bu ağrılar olduğunda huzursuz hissediyorum kendimi.

canim boyleyken sut icmistim ne var ne yok icimde cikarmistim,
su an isteyim:-(
korkuyorum cikarmaktan:-(
senin ne kadar surdu bilanti kusma tiskinti falan varmi canim?
benim mide yanması halen devam ediyor canım şuan bile var yanii ama biraz süt içince rahatlatıyor beni, bulantım tiksintim falan yok canım benimm inş. geçer gerçekten kötü bir durum...
tatlım böle durumlarda ikimizde inatlaşıyoruz( yani bi kaç saat daha ne ben onu nede o beni aramaz(
İşin garibi yarın evlilik yıldönümümüz:26:

hımmm ikinizde inatlaşıyosanız bu kötü işte ama yarın evlilik yıldönümünüzmüş merak etme bugün düzelirr herşey yoluna girer bir bakmışın akşam elinde çiçekle gelivermiş ne güzelll

canım soda rahatlatıyor bende her aksam 1 tane ıcıyorum ıyı gelıyooo

canım benım ıkıncı bebegım olucak ınsalalh 4 bucuk yasında oglum var

canım bende avrupa yakasındayım :))) bende jfk ile ist hizmet hast arasında kararsız kalmıstım şimdi hizmete gidiyoru

bebişim ben yarın 2li test için jfk ya gideceğim gelince size izlenimlerimi anlatırım inşallah...

ayyyy boş ver aman öylesi daha iyi benim kaynana eşim şehir dışında diye 10 gündür bende kalıyo hayatımdan bezdim yawwwww 1 dk bile susmadı hep anlatacak bişeyleri var....ben alışmışım sessiz sakin evde takılmaya kafam şişti....100 kere diyorum sabahtan yap yemekleri akşama koku kalmasın evde ama kime diyon dün bi gittim aspiratörüdemi çalıştırmamış napmış içim dışıma çıktı kusarken kokmuyo diyo sen içerdesin ondan kokmuyo dışarı bi çık gel bak dedim....yaaaa benmi agresif oldum bu günlerde bilmiyorum ama sıkıldım ben kendi annem gelsin kaynana bide plan kuruyo bayramda bize gelcekmişler ailece bana bakmaya kocişe dedim istemem beni tatile götürcek kociş yoksa dellencem iyice evde kendine bakabiliyosan kimseler gelmesin en iyisi canım....

bebişim ben hiç devlete gitmedim hep özele gittim ve benim gittiğim özel hastane benim oturduğum semtte bile değil....o yüzden dahada şaşırdım ama çok güzel bi uygulama beğendim :13:

bu arada ikili test yaptıran arkadaşlar alttan bakmıyolar dimi direk göbekten bakıyolar herkesin gözüküyomu ? yoksa çokmu su içiyosunuz sizde benim gibi ? alt hiç müsait deil üstten gözükmeyip alttan bakarlar diye korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…