- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.781
Bende kıskandım banada baka bilirmisin sıkılmadıysan 10.09.1988 doğum tarihim öğlen 14 doğumum 07 haziran sat 30 gün ara
banada bakarmısın çok merak ettim baktırmıcaktım duramadım:))) 16,04,1986 doğum tarihim sabaha karşı 5 gibi. sat 05,06,2011 28 günde bir
kııııızzz %100 kıııızzz:)))
pollyanna cım isimlerimizin yazdığı topik e yaşımızı nasıl olcak yardımcı olurmusunnnn
ayyyy birden çok seviindiiim:)))) bir oğlum var kızım olsun çok istiyorumda:))) tabi hayırlı sağlıklı olsun:))
inşallah canımmm tabe eğlenmek maksat ama bakalım bi çoğunda tuttuda o yüzden:)))
anaamm %100 kız çıktıııı :))
canım hangi tıp fakültesi bizim burdaki tıp fakültesi hiç ilgilenmiyo nedense hep yer yok diyolar başka hastanelere :44::44::44::44::44:sevk ediyolar
kız çıkıyo canım %100 kız ama ikizlerde belki değişir belli mi olur:))
topık listesinde adım yokkkkkkkkkkkkkkk
6 mart doğum tarihi eklermisiniz silinmiş
tşk.ederim canımmm bu demek oluyor ki biri kızzz diğeri bakalım ne olacakk ????
soruma yanıt veren arkadaşlar çok çok tşk.ederim bayramdan sonra 13 haftlaık olacagım ikizlerde zaten 2li test olmuyor direk ense kalınlığına bakılacak vakitte geçmemiş oluyor dediğiniz gibi ben en iyisi bayramdan sonrayı bekleyeyim belki cinsiyeti konusundada birşey söyler kimbilirr ???
ohh beeee çok şükür.. Eşim aradı, buzları erittik.
Napıyosun dedi, bende kendimi işe verdim iş yapıyorum dedim. hem kendini yorma, hemde bebeğimizi üzme dedistresten yapıyosun şuan bunları biliyorum dedi.:26: neyse Rabbime şükürler olsun düzeldik.
Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.. yaw burayı çok seviyorum ben yaaa..
canım bende randevu bulamadım benimde bayram sonrasına kaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?