2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar...
uhdecim doktorundan memnun değilsen değiştirmen iyi tabi,ama beklemek zor gelirse muyaneden sonra değiştir istersen..ben randevu yaklaştıkça çok sabırsızzlanıyorum da şahsen:)
paylaşımlar çok artmış okumama rağmen isimler kalmadı aklımdan..
doktordan güzel haberlerle gelen arkadaşları tebrik ediyorum..anneyim ben senin de randevun varmış inş hayırlı haberlerle dönersin..

polyannacım inş gönlünü bugün alır eşin..maalesef hepimiz yaşıyoruz biz hassasız zaten,eşler e bizim hormonlardan mı etkileniyor nedir,onlaar da pek bir alıngan oluyor..bazen ben eşime hamile olanın ben olduğunu hatırlatıyorum..her zaman tabi çok sakin olduğumu söyleyemeyeceğim
Allah birbirimizi daha yi anlamamızı nasip etsin..kimimiz var ki onladan daha yakın

mide yanmasından bahsedilmiş,,geçenlerde ben de bol baharatlı yedim çok fena dokundu,baharatlı yiyorsanız azaltmanızı tavsiye ederim

bu arada ben de 27 yaşındayım(kulağa söylerken çok geliyor ya artık)

hepinize hayırlı günler arkadaşlar

banada bakarmısın çok merak ettim baktırmıcaktım duramadım:))) 16,04,1986 doğum tarihim sabaha karşı 5 gibi. sat 05,06,2011 28 günde bir

ohh beeee çok şükür.. Eşim aradı, buzları erittik.

Napıyosun dedi, bende kendimi işe verdim iş yapıyorum dedim. hem kendini yorma, hemde bebeğimizi üzme dedi stresten yapıyosun şuan bunları biliyorum dedi.:26: neyse Rabbime şükürler olsun düzeldik.

Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.. yaw burayı çok seviyorum ben yaaa..

kız çıkıyo canım %100 kız ama ikizlerde belki değişir belli mi olur:))

tşk.ederim canımmm bu demek oluyor ki biri kızzz diğeri bakalım ne olacakk ????

soruma yanıt veren arkadaşlar çok çok tşk.ederim bayramdan sonra 13 haftlaık olacagım ikizlerde zaten 2li test olmuyor direk ense kalınlığına bakılacak vakitte geçmemiş oluyor dediğiniz gibi ben en iyisi bayramdan sonrayı bekleyeyim belki cinsiyeti konusundada birşey söyler kimbilirr ???

topık listesinde adım yokkkkkkkkkkkkkkk

6 mart doğum tarihi eklermisiniz silinmiş

şükür kayıp bulundu. Canım çok özür dilerim. dün listeyi düzenlerken kızım yanıma gelince yanlışlıkla silmişim. hatta dün topiğe yazmıştım. 6 mart tarihli bi arkadaşı yanlışlıkla sildim diye. hemen ekliyorum canım

canım bende randevu bulamadım benimde bayram sonrasına kaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun

bak gördünmü o kadar üzüldüğüne değmedi canım gözün aydın olsunnn hadi mutlu oll artıkkkk

günaydıııınn....
cinsiyet tahmininde bulunulmuş....zahmet olmazsa bende istiyorum ...
doğum tarihim 19.12.1981 saatini bilmiyorum... sat 09.06 ....
31 - 32 günde bir oluyor
ama döllenme günü belli çünkü tüp bebek bizimki 23.06
eşimin içine erkek doğuyormuş...benimkinede kız doğuyo bakalım kiminki doğru çıkacak

en önemlisi sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olması tabiki...ilk bebeğimiz kızda olsa erkekde başımızın üstünde yeri var miniğimin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…