2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bak gördünmü o kadar üzüldüğüne değmedi canım gözün aydın olsunnn hadi mutlu oll artıkkkk

belki cinsiyetlerinide öğreniriz böylelikle canım hayırlısı olsun aartıkkk

sağol canım çok teşekkür ederim.

benim aklıma geliyo.. 13 haftada az çok belli eder kendini diyorum. erkekse çabuk gösterirde kızsa bilmiyorum:)) Rabbim hayırlısını hayırlılarını nasip etsin.

şu cinsiyet tahmini konusunda ben kusur kalmayayım bari:))) sana zahmet bana da bi bakıver olurmu.

GOSBEBEGİM canım doğum tarihim 14.04.84 doğum saatim 14:00 nasıl güzel demi:) günler aylar yıllar ve saat uyumum:)) adet düzenim 28 günde bir. sat 03.06
öptüm canım kolay gelsin

herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlar.yine sayfalarca ilerlemiş topiğimizama bugün önce yazıyım dedim.çünkü okumaktan yazmaya fırsatım kalmıyor sonra:)

canım doğum saati önemli çünkü eğer gündüz doğduysan 23ünde erkek çıkıyo sadece gece 23 gibi doğduysan saat 10a kadar kız çıkıyo döllenme saat kaçtaydı?

kizlar siz yine iyisiniz
sadece kusuyonuz ,

bende birseye kizsa hemen aglamaya basliyorum:-(

sonra sarildimi gulmeye basliyorum

mart annelerinni hormonları tavan yaptı bu ay bende geçen gün durup dururken ağlama geliyor ağlıyorum sonra bir daha acayip duygusaldım ondan sonrada bir sinir aldı beni çok değişik bir ruh haline büründüm yani

canım 14-15-16 erkeeek 17sinin sabah 2ye kadar erkek 2den sonra kız bakalım

canım nasılsın? burda karşılaşabldk sonunda. ben çıkıorum sen giriosun denk gelmedi bi türlü. benmde hormonlarım tavan yapmış durumda televzyon seyrederken bile abuk subuk şeylere ağlıyorum. bu arada bu gece gıcık ailesi gelio kocişimin. moralimi bozcaklar yine offf

gosbebeğim canım biraz önce takvime baktım bizim döllenme haziranın 9una veya 10una ama büyük ihtimal 9na denk gelio. yumurtlma takibi yaptrmştm çünkü.8i erkek demişsin ama 9veya 10da bakabilirmisin. tekrar söyliyim bilgilerimi. doğum tarihim 03.05.1985. doğum saatim 6-7 arası. sat 24 mayıs. 28 günde 1

ay maaşallah bugün sabakhtan beri okuyorum ne kadar çok yazıyorsunuz özellikle şu cinsiyet tahmini herkesin en merak ettiği şey herhalde..valla ben de merak etmiyorum diyorum ama içim içimi yiyor öğrenmek istiyorum fakat elden ne gelir bekliyrouz işte bayramdan sonrasını...

gösbebeğim bana da bak yaw herkesin bakılmış madem doğum tarihim 13.10.1985 doğum saati 12 öğlen adetim düzenli olmadı son zamanlarda ama 30 günde bir yaz sen sat ise 29 mayıs..hadi bakalım kolay gelsin:))

polycim üzülme akşama barışırsınız eşinle ben biliyorum bizim neden bu kadar duygusal olduğumuzu çünkü bebişlerimiz balık olacak onlar da sulu göz olurmuş ya herhelde o yüzden...:))

anneyimben doktora gittin mi acaba bize de sonuçları yaz belki doktorun bir cinsiyet tahmininde bulunur sana da...

Balık burcunun ünlüleri

Einstein
Recep Tayyip Erdoğan
Seray Sever
Nez
Elizabeth Taylor
Nathalie Wood
Sinan Çetin
Beyazıt Öztürk
Bernardo Bertolucci
Pedro Almodovar
Emre Aköz
Nejat İşler
Cindy Crawford
Bruce Willis
Jon Bon Jovi
Glenn Close
Sharon Stone
Liza Minelli
Anais Nin
Fredric Chopin
Gabriel Garcia Marquez
John Steinbeck
Curt Cobain
Victor Hugo
Boticelli
Renoir
Gorbaçov
Michelangelo
Benicio Del Toro
IvanaTrump
Drew Barrymore
Juliette Binoche
Michael Cane
Billy Crystal
Kurt Russel
Nat King Cole
Holly Hunter
Hidayet Türkoğlu

canım 28 günde 1 olursan öle çıkıyo ama 29 günde olmuşsan eğer 9u gecesi erkek akşam 6dan 10 haziran sabah 6ya kadar kız sonrası gene erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…