- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.801
bak gördünmü o kadar üzüldüğüne değmedi canım gözün aydın olsunnn hadi mutlu oll artıkkkk
belki cinsiyetlerinide öğreniriz böylelikle canım hayırlısı olsun aartıkkk
günaydıııınn....
cinsiyet tahmininde bulunulmuş....zahmet olmazsa bende istiyorum ...
doğum tarihim 19.12.1981 saatini bilmiyorum... sat 09.06 ....
31 - 32 günde bir oluyor
ama döllenme günü belli çünkü tüp bebek bizimki 23.06
eşimin içine erkek doğuyormuş...benimkinede kız doğuyo bakalım kiminki doğru çıkacak
en önemlisi sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olması tabiki...ilk bebeğimiz kızda olsa erkekde başımızın üstünde yeri var miniğimin...
kizlar siz yine iyisiniz
sadece kusuyonuz ,
bende birseye kizsa hemen aglamaya basliyorum:-(
sonra sarildimi gulmeye basliyorum
şu cinsiyet tahmini konusunda ben kusur kalmayayım bari:))) sana zahmet bana da bi bakıver olurmu.
GOSBEBEGİM canım doğum tarihim 14.04.84 doğum saatim 14:00 nasıl güzel demi:) günler aylar yıllar ve saat uyumum:)) adet düzenim 28 günde bir. sat 03.06
öptüm canım kolay gelsin
mart annelerinni hormonları tavan yaptı bu ay bende geçen gün durup dururken ağlama geliyor ağlıyorum sonra bir daha acayip duygusaldım ondan sonrada bir sinir aldı beni çok değişik bir ruh haline büründüm yani
canım ya şu linki bizede ver yada benimkinede bak 25.06.1982 sat 06.06.2011 şimdiden teşekkürler..
canım 14-15-16 erkeeek 17sinin sabah 2ye kadar erkek 2den sonra kız bakalım
canım birinci sayfada varya linklerimz tahmini doğum tarihi listesi onu diyorum birkaç kişinin yaşı yazıyo anlatabildimmiitatlım şuan öyle yorgunum ki, bu cümleyi hiiç anlamadım( :26::26:
gosbebeğim canım biraz önce takvime baktım bizim döllenme haziranın 9una veya 10una ama büyük ihtimal 9na denk gelio. yumurtlma takibi yaptrmştm çünkü.8i erkek demişsin ama 9veya 10da bakabilirmisin. tekrar söyliyim bilgilerimi. doğum tarihim 03.05.1985. doğum saatim 6-7 arası. sat 24 mayıs. 28 günde 1
canım birinci sayfada varya linklerimz tahmini doğum tarihi listesi onu diyorum birkaç kişinin yaşı yazıyo anlatabildimmii
heeee yaşları da yazmaya başladım canım. söylersen senin yaşını da yazayım.
heeee yaşları da yazmaya başladım canım. söylersen senin yaşını da yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?