- 14 Ağustos 2011
- 486
- 6
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.441
hoşgeldin canım aktif olarak görürüz senide inşallah
bende kontrole daha gitmedim 4 ay oldu daha gidecem bugün yarın diye diye kaldı gitti valla:)
insallah ramazandan sonra gitmek istiyorum,
kontrole gitmeyen tek kisi ben degilmisim,
ben sezeryan oldum ya sizin nasil gecti dogumunuz?
Buklecik 23.cüzü de ben alayım ekle benide listeye
17, 18, 19, 20, 21, 22 , 24 ve 25. cüzler kaldı kızlar almak isteyen olursa ekleyelim listeye
arkadaşlar bebeğin 1 ayda 400 gr alması çokmu az dün kontrole gittik doktor kilosu az diye mama verdi günde 2 defa vericen dedi ben vermiyorum mama verince sütüm azalıyo zor emziriyorum zaten bide mama verirsem hepten gider 400 gr çok az gelmedi illa her ay 1 kilomu olması gerek anlamadım 6.600 kilosu az mı sizce
6600 4 aylık bebek için az değil. az emiyorsa iştahı azdır. mama verirsen zaten iştahsız bebeyi hepten memeden sogutabilrisin. bu doktoların ezbere konuşmasına cok kızıyorum yahu
canım ya son 5 cüzü masiva aldı.. istersen 23. cüzü al orda da yasin var kolay okursun inşallah. ne dersin
Canım 20,21 ve 22 de bana yaz inş.bu akşamdan başlarım ben
24 ve 25 de benim olsun olur mu?
bişi sorcam bilmediimden soruyorm..şimdi bu cüzleri paylaşıyosunuz ya..hatim olabilmesi için bütün cüzlerin farklı kişiler tarafından okunması ok ama aynı ortamda olup diğerlerininde gözle takip etmesi gerekmezmi..çünkü öbür türlü herkes kurandan sadece bi bölüm okumuş oluyo diğer bölümleri dinleyip kuranı tamamlayamıyoki..hatim olması için bütün kuranın okunmasa bile gözle takip edilmesi gerekmezmi..yoksa mukabelelere gitmezdi insanlar herkes paylaşır kendi evinde 1 cüz okur böylece 1 günde hatim bile edilirdi..yalnışmı biliyorum yoksa cahilliime verin[/
kişisel olarak bir hatim tamamlamış olmuyoruz ama ortaklaşa bir hatimimiz oluyor, yani kimse ben bir hatim okudum demiycek ama hatim yapmış olucaz. karışık oldu biraz sanki:44: bir çeşit elbirliği yardımlaşma gibi düşünülebilir, ölülelere hastalara da bu şekilde hatim yapılır.gıyaben edilen duaların kabul edileceği düşünüldüğünden böyle farklı ağızlardan okunan kuranın da şifa olacağı düşünülür..Rabbim kabul eder inş.
bişi sorcam bilmediimden soruyorm..şimdi bu cüzleri paylaşıyosunuz ya..hatim olabilmesi için bütün cüzlerin farklı kişiler tarafından okunması ok ama aynı ortamda olup diğerlerininde gözle takip etmesi gerekmezmi..çünkü öbür türlü herkes kurandan sadece bi bölüm okumuş oluyo diğer bölümleri dinleyip kuranı tamamlayamıyoki..hatim olması için bütün kuranın okunmasa bile gözle takip edilmesi gerekmezmi..yoksa mukabelelere gitmezdi insanlar herkes paylaşır kendi evinde 1 cüz okur böylece 1 günde hatim bile edilirdi..yalnışmı biliyorum yoksa cahilliime verin[/Q
canım evet belki hepimiz ayrı ayrı hatim yapmış olmuyoruz ancak yapılmış olan hatimin sevabına ortak olmayı umarak yapıyoruz bu işi. ayrıca dinimiz toplulukla yapılan ibadetlerin sevabının yedi kat fazla olduğunu bildiryor bu duruma istinaden bizde böle bişey yapmak istedik. kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. bizler birbirimiz için günahsız ağızlarla dua ediyoruz(ben senin yerine güneh işleyemediğim için sana dua ettiğimde günahsız sayılıyorum, inancımıza göre) dileğimiz o ki rabbim katında kabul buyursun
herkese merhaba
hemen konuya giriş yapıyım,çok vaktim yok:)))bana da cüz verebilirsiniz kızlar.
berna bu şekilde de hatim oluyor canım.elbette mukabele tarzı daha verimli ve daha güzel.adı üstünde mukabele,yani karşılıklı yapılan bir aktivite.ancak bu şekilde cüz paylaşımıda makbul bir uygulamadır.
bişi sorcam bilmediimden soruyorm..şimdi bu cüzleri paylaşıyosunuz ya..hatim olabilmesi için bütün cüzlerin farklı kişiler tarafından okunması ok ama aynı ortamda olup diğerlerininde gözle takip etmesi gerekmezmi..çünkü öbür türlü herkes kurandan sadece bi bölüm okumuş oluyo diğer bölümleri dinleyip kuranı tamamlayamıyoki..hatim olması için bütün kuranın okunmasa bile gözle takip edilmesi gerekmezmi..yoksa mukabelelere gitmezdi insanlar herkes paylaşır kendi evinde 1 cüz okur böylece 1 günde hatim bile edilirdi..yalnışmı biliyorum yoksa cahilliime verin[/Q
canım evet belki hepimiz ayrı ayrı hatim yapmış olmuyoruz ancak yapılmış olan hatimin sevabına ortak olmayı umarak yapıyoruz bu işi. ayrıca dinimiz toplulukla yapılan ibadetlerin sevabının yedi kat fazla olduğunu bildiryor bu duruma istinaden bizde böle bişey yapmak istedik. kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. bizler birbirimiz için günahsız ağızlarla dua ediyoruz(ben senin yerine güneh işleyemediğim için sana dua ettiğimde günahsız sayılıyorum, inancımıza göre) dileğimiz o ki rabbim katında kabul buyursun
kişisel olarak bir hatim tamamlamış olmuyoruz ama ortaklaşa bir hatimimiz oluyor, yani kimse ben bir hatim okudum demiycek ama hatim yapmış olucaz. karışık oldu biraz sanki:44: bir çeşit elbirliği yardımlaşma gibi düşünülebilir, ölülelere hastalara da bu şekilde hatim yapılır.gıyaben edilen duaların kabul edileceği düşünüldüğünden böyle farklı ağızlardan okunan kuranın da şifa olacağı düşünülür..Rabbim kabul eder inş.
herkese merhaba
hemen konuya giriş yapıyım,çok vaktim yok:)))bana da cüz verebilirsiniz kızlar.
berna bu şekilde de hatim oluyor canım.elbette mukabele tarzı daha verimli ve daha güzel.adı üstünde mukabele,yani karşılıklı yapılan bir aktivite.ancak bu şekilde cüz paylaşımıda makbul bir uygulamadır.
canım ya son 5 cüzü masiva aldı.. istersen 23. cüzü al orda da yasin var kolay okursun inşallah. ne dersin
Buklecik 23.cüzü de ben alayım ekle benide listeye
canım ekledim 23. cüz senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?