2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım aktif olarak görürüz senide inşallah
bende kontrole daha gitmedim 4 ay oldu daha gidecem bugün yarın diye diye kaldı gitti valla:)

insallah ramazandan sonra gitmek istiyorum,
kontrole gitmeyen tek kisi ben degilmisim,
ben sezeryan oldum ya sizin nasil gecti dogumunuz?

Bizimkiniyice tek hamlede sirtustunden yuzustu donmeye basladi.. Gecelerimiz kabus oldu yuzustu donuyo kaliyo oyle henuz sirtuatune donemiyor, bende gidiyorum ceviriyorum sonra ters donmus kaplumbag gibi:) ardindan hemen tekrar yuzustu donuyor ve kafayi yana koyimde yatim demiyor ya yataga dumduz gomuyornyada havada tutyor ee bide yatagin en dibine kadar gidiyor sikistiriyo kemdini... Dr u aradaim bugun napabilirim die hicbirseyndedi ogrenecek bu bir surec dedi.. Yuzustu kalsada bisi olmaz dedi hayirlisi umarim biranonce gecer..

Ayni sikintisi olan varmi? Varsa ozelden mesaj atabilirmi su siralar tatilde oldugumdan foruma pek giremiyorum

insallah ramazandan sonra gitmek istiyorum,
kontrole gitmeyen tek kisi ben degilmisim,
ben sezeryan oldum ya sizin nasil gecti dogumunuz?

bende sezeryan oldum canım benimki şükür çok kolay geçti çabuk toparlandım ama benim bebiş yeni doğduğunda çok ağlayan bi bebiş olduğundan gidemedim kontrole bigün inşallah gidecem ama ne zaman bilmiyom çocuk yaşına falan girdiğinde heralde anca giderim çünkü:)

6600 4 aylık bebek için az değil. az emiyorsa iştahı azdır. mama verirsen zaten iştahsız bebeyi hepten memeden sogutabilrisin. bu doktoların ezbere konuşmasına cok kızıyorum yahu

canım ya son 5 cüzü masiva aldı.. istersen 23. cüzü al orda da yasin var kolay okursun inşallah. ne dersin

bişi sorcam bilmediimden soruyorm..şimdi bu cüzleri paylaşıyosunuz ya..hatim olabilmesi için bütün cüzlerin farklı kişiler tarafından okunması ok ama aynı ortamda olup diğerlerininde gözle takip etmesi gerekmezmi..çünkü öbür türlü herkes kurandan sadece bi bölüm okumuş oluyo diğer bölümleri dinleyip kuranı tamamlayamıyoki..hatim olması için bütün kuranın okunmasa bile gözle takip edilmesi gerekmezmi..yoksa mukabelelere gitmezdi insanlar herkes paylaşır kendi evinde 1 cüz okur böylece 1 günde hatim bile edilirdi..yalnışmı biliyorum yoksa cahilliime verin

herkese merhaba
hemen konuya giriş yapıyım,çok vaktim yok:)))bana da cüz verebilirsiniz kızlar.
berna bu şekilde de hatim oluyor canım.elbette mukabele tarzı daha verimli ve daha güzel.adı üstünde mukabele,yani karşılıklı yapılan bir aktivite.ancak bu şekilde cüz paylaşımıda makbul bir uygulamadır.

pusulacım bütün cüzler dağıtıldı canım. ama sanki san verdim diye hatırlıyorum:)) adın nihal mi canım

‎1 Bedriye
2 Buket
3 Nermin
4 Melike
5 Sevil
6 Nur
7 Mehtap
8 Miray
9 Kerime
10 Kerimenin annesi
11 özlem asil
12 nihal
13 nurcan
14 merve
15metehan meltem
16 semaa
17 özlemçinar
18 bedriye
19 makbule
20azeri
21azeri
22azeri
23 azeri aysel
24kalem
25kalem
26-27-28-29*30 emine
evet kızlar cüzlerin tamamı dağıtılmış durumda.. okuyanlar okuduklarına dair beni bilgilendirrlerse sevinirim ona göre işaret koyarım bitince de hatim duamızı yaparım inşallah...

anladım kızlar saolun cevaplar için..Allah kabul etsin inşallah..

canım ya son 5 cüzü masiva aldı.. istersen 23. cüzü al orda da yasin var kolay okursun inşallah. ne dersin

Buklecik 23.cüzü de ben alayım ekle benide listeye

canım ekledim 23. cüz senin

nayıııııııııııııırrrrrrrr nolamazzz
bana cüz kalmadı mı şimdi
oğlumu iğnesi için sağlık ocagına götürmüştüm

masiva 30.cüzü veya azeri 23. cüzü bana verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…