2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ooo a.s hoş gelmişsen aybalam Özledim kız senii nasılsın evinde bayadır yoktun yine birikmiş mi çamışırın ütün temizliğin seni görünce direk temizlik ve ütü aklıma geliyor
Hoşbuldummmm:)) Bende sızı ozledım bebısım yaaa tatıl vs derkenn ramazanda gelncesıı gıremez oldum daha dogrusu soyle oluo ben masa ustunu kaldırdım laptop kaldı sadece onada kız kardasım salca oluo zatn kuzeyle ugrasmaktan pek bakamıorum:) O yuzdendır kı gıremıorum kardesım uyurken resmen kedı gıbı sessızce sokulup kendı pcmı caldım Dedım bı bakayım napıoo benım mınık kaderdaşlarım:)) Temızlıge gelınce gercekten evıme bı yardımcı almayı dusunmuo degılım yanı anlamıorum nasıl dagıtıorum nasıl bu hale getırıorum utuler yıne kuzeyın yatagının ustunu susluoo:)) Bakalm annem gelsınde yıne bana bı kıyak yapar ınsallah:)
Aynenn cok uzuluorumm kolay dogumdn cok bol sut dılıorum:)) Insan kendını nasıl yetersız hıssedıo dımı Bıde agzı torba degılkıı büzüşecesi buyukler ben bırını verırken dıgerı akardıı demıomuu ıstee ozaman cok gergınlesıorum:) Ama sonra kendımı avutuorumm dıorumkı hıc veremeyenler de oluo ıyı kotu 4 ay geldık ıstee bunada sukur 6 ya kadr boyle devam etmek ıstıorum en azındn 6 ay emzırdım dıyebılmek ıstıorum:)
Analarım size soruyorm tabi kullananlar
Hangi mamayı kullanıyosunuz?

Bız aptamıl aldık canım drumda kullanırsn onu al demıs ıdı bıde bı ecz esıme anne sutune en yakın aptml demıstı bıde sma yı onerıolr sanırım

Ahh o ütüler yokmuuu teknoloji bu kadar ilerledi ama hala ütü yapma makinesi yapamadılar yıkacak ütüleyecek verecek çamaşırları

arkadaşlar bebeğin 1 ayda 400 gr alması çokmu az dün kontrole gittik doktor kilosu az diye mama verdi günde 2 defa vericen dedi ben vermiyorum mama verince sütüm azalıyo zor emziriyorum zaten bide mama verirsem hepten gider 400 gr çok az gelmedi illa her ay 1 kilomu olması gerek anlamadım 6.600 kilosu az mı sizce

Canım Gülnihal iki hafta önce 6600 grdı bence az değil kiloya takılmıyorum artık sağlıklı olsun yeter :) 4 ay kontrolümüzde tartıldık

az değil bnce..bncede mama verme emme konusunda sıkıntıya giriyosan yada bebek açlıktan ağlamıyosa 400 gr iyi bnce sütünle idare et sütün durduk yere azalmasın..kilosuda gayet iyi..

merhaba arkadaslar dogumumdan sonra firsat bulup giremedim,
cok yogundum dogumla birlikte tasindim ve baya stressli gecti,
dogumumda ayri bir sahaneydi,
gecmisi okuyamadim
cocuklarimizi allah anali babali buyutur insallah;-)

Sabah Gülnihal hanım sayesinde geç kaldım işe uykusuzluktan bi türlü yataktan kopamadım kahvaltı yapmadım e ramazan burda da yapacağım bi yer yok birazdan eve gidecem kızımı yedirmek için ama meme boş ya çok yumuşak belli boş olduğu hemde çok açımm akşamda bi çorba içmiştim 2 tanede köfte hiç ekmek yememiştim şimdi tansiyonum mu düştü ne başım uyuşuyor sanki :26:

herkese hayırlı ramazanlar kızlar uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım tatilimizi yaptık geldik maşallak kızım tatilde yolda bizi hiç rahatsız etmedi keyfimiz yerinde yani:)geçmişi okumam imkansız kızlar çok birikmiş inşallah herkes iyidir aramıza yeni anneler katılmış hoşgelmişler:)
zeynep duru 4 ay 23 günlük oldu 4700gr ve 67 cm sizinkiler ne durumda merak ediyorum benimki sanırım ramazandan dolayı doymuyo bugün mamaya başlıyorumgündüz uykuları azaldı çok yaramaz bi kız oldu ayağını ağzına sokup şapur şupur emiyo el parmaklarını hiç sormayın zaten:)

yeni resimlerimizde en kısa zamanda sizlerle inşallah

benimde kapı komşumda mukabele var kızımla gidip dinliyoruz ama kendimiz okusak daha güzel olur tabiki ban varım yani dediğine haberdar et bizi canım durumdan)

kızlar bu arada daha uzun uzun yazmıştım okurken gına geçirebilirdiniz ama bilgisayarın şarjı bitti kapandı bende kısalttım kısaysa tabi

ayy canım yemeden olurmu hiç kıyamam yanında birşeyler bulundur. bende sabah geç kaldım uyumadı bir türlü bırakamadım öyle ben uyuttum öyle geldim ama geç kaldım tabi. kızımdan çok zor kopuyorum zaten.

kilosu az değil canım ama ayda an az 500 gr almalıymış ben tatile gittiğim için hastalanmadı ama kızım 300 gr aldı doktor yinede mama verme haftada bi tartalım dedi tarttık haftada 200 almaya başladı ama ramazandan dolayı mecbur mama vercem

benimde kapı komşumda mukabele var kızımla gidip dinliyoruz ama kendimiz okusak daha güzel olur tabiki ban varım yani dediğine haberdar et bizi canım durumdan)

canım öyleyse 16. cüz senin . listeye ekliyorum

Analarım size soruyorm tabi kullananlar
Hangi mamayı kullanıyosunuz?

biz aptamil kullanıyoruz canım.

bizimde 4ayda kontrolümüz vardı geçen aya göre 600gr almıştı dr mamayı artırmalısın dedi. bence iyi bebeğimin kilosu. heray 1 kilo alamaz ama en azından 800gr alması gerek dedi. ek gıdaya da diğer ay geçeceğiz.

canım ya bu mama mevzusu çok konuşuldu bugünlerde, benim de aklıma şu geldi, yine çok şükür bizler sütümüz olmasa da mama alacak gücümüz var, ya sütü olmadığı halde üstüne bir de evladına mama alacak parası olmayan anneler ne yapsın? şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki..

Selamunnn aleykummmmm hanımlar men gelmişem:) Ozledım sızıı yaaa napıosunz ne var ne yokk herkes ıyımı aksı durum varmı gecmıs adeta bır roman gıbı nasıl okuyımkı hü

hoşgeldin sefalar getirdin, özledik sizi..

azeri sana da geçmiş olsun, sadakanız sayılsın inş. o arsız hırsızlar da hayrını göremesin..

ben size yinede dogumum nasil gecti onu anlatayim,
okuyanlariniz olur,
15.03 de dogum tarihimdi fakat 20sinde gece birde suyum geldi hastaneye gittim esimle,
hemen dogumhaneye aldilar gece 3e kadar bekledik sancilarim yogunlasmadi esimde eve gitti hemsireler sabaha kadar dogmaz dedi diye,
sabah 6 da kayinvalidemlere haber ettik sagolsun gorumcemle kaxinvalidem geldiler,
fakat bizkmki oglen 5e kadar gelmek istemedi,
oglen beste suni sanci verdiler, aksam 10a kadar zor dayandim ve sadece 2 santim acilma vardi,
dayanamadim igne vurdurdum yaklasik 1 saat sonra 9 santim acildi
ama cocugumun kalp atisi kotuye gittigi icin sezeryana aldilar gece 1 de ayin 21de gece 2de kizim zeynep dunyaya geldi
oysaki oglan bekliyoduk,
anliycaginiz 24 saat sonra dogumum oldu hastanedeki hemsireler ayri bir fiyaskoydu,
7 gun boyunca her gece igne, 7 gun boyunca serumda takili kaldim,
tam hastaneden cikicam doktor benim degerlerin kotu oldugunu soyledi atesim falan birden cikiyodu yarinda burdasin dedi,
bende dedim bugun gidiyim yarin gelirim kontrole dedim ama gitmedim
biktim hastaneden:-(

canım öyleyse 16. cüz senin . listeye ekliyorum

buklecik 30. cüzü de ben alabilir miyim çok yavaş okuorum da o yüzden 30u istiorm

hoşgeldin canım aktif olarak görürüz senide inşallah
bende kontrole daha gitmedim 4 ay oldu daha gidecem bugün yarın diye diye kaldı gitti valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…