- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.421
Hoşbuldummmm:)) Bende sızı ozledım bebısım yaaa tatıl vs derkenn ramazanda gelncesıı gıremez oldum daha dogrusu soyle oluo ben masa ustunu kaldırdım laptop kaldı sadece onada kız kardasım salca oluo zatn kuzeyle ugrasmaktan pek bakamıorum:) O yuzdendır kı gıremıorum kardesım uyurken resmen kedı gıbı sessızce sokulup kendı pcmı caldımOoo a.s hoş gelmişsen aybalamÖzledim kız senii nasılsın evinde bayadır yoktun yine birikmiş mi çamışırın ütün temizliğin seni görünce direk temizlik ve ütü aklıma geliyor
Aynenn cok uzuluorumm kolay dogumdn cok bol sut dılıorum:)) Insan kendını nasıl yetersız hıssedıo dımıcanımmm aynı aynı birebir aynı yaşadıklarımız hissettiklerimiz. benşimdi doğum yapan birini gördüğümde o kadar yardımcı olmak istiyorumki. onun neler yaşadığını neler hissettiğini biliyorum. geçen gleen bir müşteri 2haftalık çocuğum oldu dedi başladım anlatmaya şöyleyapsın böyle etsin. eşine lüften böyle davran vs vs adam belkide bahsettiğine pişman oldu:)
Analarım size soruyorm tabi kullananlar
Hangi mamayı kullanıyosunuz?
Ahh o ütüler yokmuuu teknoloji bu kadar ilerledi ama hala ütü yapma makinesi yapamadılar yıkacak ütüleyecek verecek çamaşırlarıHoşbuldummmm:)) Bende sızı ozledım bebısım yaaa tatıl vs derkenn ramazanda gelncesıı gıremez oldum daha dogrusu soyle oluo ben masa ustunu kaldırdım laptop kaldı sadece onada kız kardasım salca oluo zatn kuzeyle ugrasmaktan pek bakamıorum:) O yuzdendır kı gıremıorum kardesım uyurken resmen kedı gıbı sessızce sokulup kendı pcmı caldımDedım bı bakayım napıoo benım mınık kaderdaşlarım:)) Temızlıge gelınce gercekten evıme bı yardımcı almayı dusunmuo degılım yanı anlamıorum nasıl dagıtıorum nasıl bu hale getırıorum utuler yıne kuzeyın yatagının ustunu susluoo:)) Bakalm annem gelsınde yıne bana bı kıyak yapar ınsallah:)
arkadaşlar bebeğin 1 ayda 400 gr alması çokmu az dün kontrole gittik doktor kilosu az diye mama verdi günde 2 defa vericen dedi ben vermiyorum mama verince sütüm azalıyo zor emziriyorum zaten bide mama verirsem hepten gider 400 gr çok az gelmedi illa her ay 1 kilomu olması gerek anlamadım 6.600 kilosu az mı sizce
arkadaşlar bebeğin 1 ayda 400 gr alması çokmu az dün kontrole gittik doktor kilosu az diye mama verdi günde 2 defa vericen dedi ben vermiyorum mama verince sütüm azalıyo zor emziriyorum zaten bide mama verirsem hepten gider 400 gr çok az gelmedi illa her ay 1 kilomu olması gerek anlamadım 6.600 kilosu az mı sizce
kızlar ramazan ayı için hatim başladım amma ve lakin pek bitirebilecek gibi değilim. benimde aklıma şöle bişey geldi:) diyorum ki birlikte bi hatim yapsak. cüzleri paylaşırız böylelikle bir hatim yapmış oluruz.. hem bebişlerimiz için hem geçmişlerimiz için ne dersiniz güzel olmaz mıııııııııı??? okumak isteyen olursa listeyi ben yaparım
Sabah Gülnihal hanım sayesinde geç kaldım işe uykusuzluktan bi türlü yataktan kopamadım kahvaltı yapmadım e ramazan burda da yapacağım bi yer yok birazdan eve gidecem kızımı yedirmek için ama meme boş ya çok yumuşak belli boş olduğu hemde çok açımm akşamda bi çorba içmiştim 2 tanede köfte hiç ekmek yememiştim şimdi tansiyonum mu düştü ne başım uyuşuyor sanki :26:
Hoşbuldummmm:)) Bende sızı ozledım bebısım yaaa tatıl vs derkenn ramazanda gelncesıı gıremez oldum daha dogrusu soyle oluo ben masa ustunu kaldırdım laptop kaldı sadece onada kız kardasım salca oluo zatn kuzeyle ugrasmaktan pek bakamıorum:) O yuzdendır kı gıremıorum kardesım uyurken resmen kedı gıbı sessızce sokulup kendı pcmı caldımDedım bı bakayım napıoo benım mınık kaderdaşlarım:)) Temızlıge gelınce gercekten evıme bı yardımcı almayı dusunmuo degılım yanı anlamıorum nasıl dagıtıorum nasıl bu hale getırıorum utuler yıne kuzeyın yatagının ustunu susluoo:)) Bakalm annem gelsınde yıne bana bı kıyak yapar ınsallah:)
Aynenn cok uzuluorumm kolay dogumdn cok bol sut dılıorum:)) Insan kendını nasıl yetersız hıssedıo dımıBıde agzı torba degılkıı büzüşecesi buyukler ben bırını verırken dıgerı akardıı demıomuu ıstee ozaman cok gergınlesıorum:) Ama sonra kendımı avutuorumm dıorumkı hıc veremeyenler de oluo ıyı kotu 4 ay geldık ıstee bunada sukur 6 ya kadr boyle devam etmek ıstıorum en azındn 6 ay emzırdım dıyebılmek ıstıorum:)
ewet canım çok şükür geldik bugünlere bende 6ayı görsem şükür diycem. ama bir göğsüm yok denecek kadar azaldı. diğeride yine az ama geliyor yinede çok şükür
Bız aptamıl aldık canım drumda kullanırsn onu al demıs ıdı bıde bı ecz esıme anne sutune en yakın aptml demıstı bıde sma yı onerıolr sanırım
benimde kapı komşumda mukabele var kızımla gidip dinliyoruz ama kendimiz okusak daha güzel olur tabiki ban varım yani dediğine haberdar et bizi canım durumdan)
canım öyleyse 16. cüz senin . listeye ekliyorum
hala çok üzülüyourm mama verirken ama mecburen veriyorum bende evdeyken bazen. c.tesi kontrolümüz vardı. kilosunu biraz az buldu mama verelim çalışıyorsunda bebek rahat etsin dedi. benim sütümün az olduğuna çok üzüldüğümü artık bilmeyen kalmadı tabi. sen çalıştığın halde yinede çok uğraşyorsun belli dedi. mamada kötü değil tabi anne sütü ilk tercihimiz ama yetmiyorsa yapcak birşey yok yıpratma kendini dedi. çok yıprandım ne hamileliğimde ne doğumumda çok büyük zorluk çekmedim. Sütümün olmayışı burada tek başıma olmam. herşeye kendim koşturmam beni yıprattı. Ama çok şükür yinede öyle güzel bir evladım varki. Allaha şükürler olsun.
Selamunnn aleykummmmm hanımlar men gelmişem:) Ozledım sızıı yaaa napıosunz ne var ne yokk herkes ıyımı aksı durum varmı gecmıs adeta bır roman gıbı nasıl okuyımkı hü
benimde kapı komşumda mukabele var kızımla gidip dinliyoruz ama kendimiz okusak daha güzel olur tabiki ban varım yani dediğine haberdar et bizi canım durumdan)
canım öyleyse 16. cüz senin . listeye ekliyorum
buklecik 30. cüzü de ben alabilir miyim çok yavaş okuorum da o yüzden 30u istiorm
ben size yinede dogumum nasil gecti onu anlatayim,
okuyanlariniz olur,
15.03 de dogum tarihimdi fakat 20sinde gece birde suyum geldi hastaneye gittim esimle,
hemen dogumhaneye aldilar gece 3e kadar bekledik sancilarim yogunlasmadi esimde eve gitti hemsireler sabaha kadar dogmaz dedi diye,
sabah 6 da kayinvalidemlere haber ettik sagolsun gorumcemle kaxinvalidem geldiler,
fakat bizkmki oglen 5e kadar gelmek istemedi,
oglen beste suni sanci verdiler, aksam 10a kadar zor dayandim ve sadece 2 santim acilma vardi,
dayanamadim igne vurdurdum yaklasik 1 saat sonra 9 santim acildi
ama cocugumun kalp atisi kotuye gittigi icin sezeryana aldilar gece 1 de ayin 21de gece 2de kizim zeynep dunyaya geldi
oysaki oglan bekliyoduk,
anliycaginiz 24 saat sonra dogumum oldu hastanedeki hemsireler ayri bir fiyaskoydu,
7 gun boyunca her gece igne, 7 gun boyunca serumda takili kaldim,
tam hastaneden cikicam doktor benim degerlerin kotu oldugunu soyledi atesim falan birden cikiyodu yarinda burdasin dedi,
bende dedim bugun gidiyim yarin gelirim kontrole dedim ama gitmedim
biktim hastaneden:-(
canım ya son 5 cüzü masiva aldı.. istersen 23. cüzü al orda da yasin var kolay okursun inşallah. ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?