2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım ameliyatınız rahat geçtiğinden gitmemişsiniz dr a kızlar, ben çok sık gittim halada gitsemmi diye düşünüyorum önce size sorayım bari sizdede oluyomu malum sıcaktan üstüm açık yatıyorum bi uyanıyorum ameliyatım yeniden kesiliyo sanki

doğum günün kutlu olsun canım, uzun mutlu huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle.. çok güzel dua etmişsin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah.

canımmmmm çok özledim seni yaaa konuşamıyoruz adam akıllı, ben bi giriyorum bi çıkıyorum foruma. leyla gibiyim bu aralar. cevap verip kaçmanında mantıgı yok :S kendime bile yetemiyorum neden anlamıyorum. Birde oruç tutsam ölürdüm herhalde. Alya çok yoruyor çokk alı fikri gezmekk,dışarda melek evde cadı
size deee çookk geçmiş olsun çiçeğimm güzelim ayakkabılar gitti demekk Ramazan Ramazan yaptıkları işe bak yaaa.. Uykusuzluk bizide yıktı bu aralar, gece uyanmaya başladı sıpam

Canım ideali 600 gr mış. Bizim minikte 500 gr almış ama doktorum mama falan verme sakın dedi ki toplamda 5500 gr 4 ay 1 haftalık, senin toplam kilosuda maşallahı var,verme sakın mama. sütün varsa yetiyorsa daha nee. mama süt olmadıgı zamanlar için der doktorum. sende emzirdikçe sütün oluyorsa mama vercegin 2 ögündede emzir eskisi gbi.

Kuşumm aman dikkat et nolur az yemişsin bak sen,ye de sütün olsun Güloşum doysun iyice. Eve git azcık tahin ye, ya da sütlü dut tarifinden kaynat. Hemen dolsun gögüslerin.

Canım büyük geçmiş olsun ve hayırlı olsun . Ne zor bir doğum atlatmışsın sen öyle. Rabbim korumus seni ve yavrunu. hayırlısı sezeryanmıs demekki bende sezeryan oldum , kısmetimiz böyleymiş . oğlan beklerkende kız olması gerçekten büyük sürpriz. Hoşgelmiş Zeynep immm

Herkese selam arkadaşlar, nasılsınız, umarım haller keyfler yerindedir....

biz tosyadayız... ankaradayken oğlumun kulak iltihabı olması ve düğün arasında kalabalığa alışması dolayısıyla şu an hiç kucağımdan inmiyor, hep oyun ve ilgi bekliyor, bu saat oldu ve ben hala yemek yapamadım oysa ben bu ramazanda eşime ziyafet verecek, geçmiş yılın acısını çıkartacaktım ya birde oğlumun ishali hala devam ediyor ve ishalden dolayı oğlum kendim tarttığım kadarıyla hiç kilo alamadı, hala 7,200-7.300 arası gidiyor, halbuki 3. ay kontrolünde de kilosu buydu, bakalım 4. ay aşımızda nolacak:44:

ben bu kızın döndüğüne sevinmiştim dimi ne cahilmişim, iki günde iflahımı kesti, dönüyor bağırıyor, çeviriyorum yine bağırıyor, emeklemeye başlasın değil sevinmek oturup ağlıycam hele yürüdüğünü hiç düşünemiyorum

selam guzel anneler.bende kısmetse 2013 mart annesı olmaya adayım.sızlere sormak ıstedıgım seyler var.benım 4 haftalık suanda gebelıyım.mıdem cok bulanıyor sırtım cok agrıyor.ayakta durmak bıle zorluyor bazen.ayrıca panık atak hastasıyım ınsallah krız gelmez.sıze bısey soracagım erkek bebegı olanlara özellıkle hamıleyken ılk zamanlarda cok bulantınız oldumu.hep dıyolarkı mıden bulanıyorsa kız oluyormus.sızce dogrumu.tecrubelerınızı yazarmısınız lutfen özeldende yazabılırsınız.sımdıden tesekkurler

Doğum günün kutlu olsun arkadaşımmmm, nice yılları evladınla birlikte mutlu msut geçiresin
çok teşekkür ederim canım.hepimiz inşallah.Rabbim evlatlarımzdan ayıırmasın..
çok sağal tatlımm.nine torunda görürmüyüz dersinn
benimkide 4 ayık ve 6900.. anne sütü alıyor neresi tombikmiş takma sen onlara
aynen..benım kızımda 2 hafta önce 6.700dü 4.ayına 5 gün var daha..bi de hemşire bize dedi ki.500 gr almış mamaya başla.kızm gayet iyi.başlamadım mamaya.obez fln değil.gayet iyi bebeğin..
doğum günün ktlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş ysptım konacak pencerene
teşekkür ederim.kuşu aldm evimin ,gönlümün güzel yerine
doğum günün kutlu olsun canım
teşekkür ederim canm :)

doğum günün kutlu olsun cnm..geç gördüm kusura bakama..nice mutlu yıllara
ne kusuru canm .teşekkür edrm.mutlu ettn beni.

doğum günün kutlu olsun canım, uzun mutlu huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle.. çok güzel dua etmişsin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah.

aminn tatlımm.çok teşekkür ederm.

vee ayrıca doğum günü mesajıma beğeniyle cevap veren tüm arkadaşlara da teşekkür ederim....saatlerdir mesaj yazmaya çalışıyorum..kızım durmuyor bugünn ..şuanda da bastı yaygarayı.. ağlıyo..hepinizi seviyoruumm..

Son düzenleme:

cnm kilosu çok iyi ya..almasın zaty boşver..kilosu ortalamaın üstünde zaten bu ayda böyle idare etsin bidahaki aya alır..kiloyu takma yani..zayıf değilki

öyle bişey yok..ben erkek annesiyim ve bulantım sadece 1 hafta sürdü..onun dışında sadece bazı yiyeceklerden tiksindim..ama bulantı olayını nerdeyse yaşamadım kusma hiç olmadı zaten..öyle hurafelere inanma..cinsiyetle bulantının ne gibi bi alakası olabilirki

dün kayınvalidem geldi görümcemin yanından..inşallah bizde kalır bikaç günde Selçüküme bakar..bizde karı koca evlilimizin ilk zmnlarındaki gibi tabana kuvvet gezerizzz..

Gamze naptın cnm Berrayı? neymiş olay belli oldumu?

cnm kilosu çok iyi ya..almasın zaty boşver..kilosu ortalamaın üstünde zaten bu ayda böyle idare etsin bidahaki aya alır..kiloyu takma yani..zayıf değilki
canım ya kilosunu takıntı yapmıyorum ki ben, sadece ishal iki haftadır devam ediyor ve bu ay hiç gelişim göstermemiş olması beni düşündürdü, 100-200 gram bile olsa razıyım ben, ya çok hasta olup zayıflayıp, halsiz düşmesinde napalım dediğin gibi bu ayda böyle olsun

bende nlamadım neden boyle dedıklerını ama bulantın cok oluyorsa kız bebek oluyormus cogunlukla.bılmıyorum acaba bana tecrubelerını yazarmı dıger arkadaslar.bende merak edıyorum gercekten gerceklık payı varmı

Son düzenleme:

canım benim ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlı ve türevi bütün atasözlerini çürütmüş bir anneyim ben geçen sene bu zamanlar bende 4 haftalık hamileydim ve midem acaip bulanıyordu mutfağın önünden bile geçemiyordum şimdi dünyalar tatlısı bi oğluşum var. bu işin kızı erkeği yok bence bünye meselesi. nerdeyse 9 ay sürdü bulantım. en çok yediğim şey ekşi şeylerdi güya ekşi yiyince kız olurmuş

slm kızlaar bana da cüz verebilirsiniz fazladan okuyanlar çok memnun olurum :)

ay canım duygularıma,yaşadıklarıma tercüman olmuş yazdıkların.yemediğim,içmediğim kalmadı,ayrıca okumadığım yazı da:))herşeyi uygulamaya çalışıyorum,ama ancak bi yere kadar oluyor.bu kadar kasmamak lazım aslında,niye böyle olduk bilmiyorum.bizim tutumumuzda yanlış.benim çocukluğumda millet arı mamayı zor bulup yedirirdi bebeğine,milupa bildiğin lükstü.nankörlük etmemek lazım,çok şükür şimdi her imkan elimizin altında.mamaların formülü çok daha iyi.önemli olan bebeklerimizle mutlu anlar paylaşmak.mutlu anne,mutlu bebek demek:))
çoook geçmiş olsun canım.ne kadar zorluklar atlaşmışsın,şükür şimdi ikinizde iyisiniz.
pusulacım bütün cüzler dağıtıldı canım. ama sanki san verdim diye hatırlıyorum:)) adın nihal mi canım
yok canım,ama ben aysel'e mesaj çektim,inşallah cüzü kalmıştır.

ara ara midem bulandı ama çıkaracak kadar değil,kızım var şimdi.inşallah güzel,rahat,sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ve sağlıkla,vaktinde kucağınıza alırsınız,haaa bi de sütünüz bol olsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…